52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#6513 Köszi,még annyit,hogy miként tudnék egy csomó cuccot kijelölni egyszerre és utána kitötölni?(pl.: A Lowboy - Roller trailer-ből akarom leszedni az úthengert) -
truck driver #6512 hoppá! Akkor ez a baj! Tudtam hogy nem kéne elindítanom azt hüle patch-et. KÖSZIIII -
#6511 hmmm... azt nem tudom. mindjárt kipróbálom -
Gerob #6510 Sztem az lehet a gáz, hogy a magyarosítás mellé felraktad az 1.07-es paccsot egyszerre, ez sajnos így nem műxik. Úgyhogy szerintem reinstall, de ne csüggedj, ha jól tudom, akkor a magyarosítás mellé fel lehet rakni az 1.04-es paccsig minden féle verziójut, ez is javít valamennyit a játékon. -
#6509 Még annyit kérdeznék,hogy új cuccot (CUBE,stb.) létrehozok,bemozgatom,de a játékban nem jelenik meg...mit tegyek?
-
#6508 nincs mit.
truck driver, én azokhoz a cuccokhoz nem nagyon értek, sajnos :( -
truck driver #6507 [trebuchet][b]nekem nemtud senki segíteni? -
#6506 Fúúú ember!Netudd meg,hogy mekkora segítséget nyújtottál
Már a hajamat tépem napok óta...
Thanks a lot! -
#6505 A z-ben fent vannak kockák. Alapból 'Object'-en van. Átkattintasz a mellette lévő 'Polygon'-ra. Most rákattintasz arra a tárgyra, amit operálni akarsz. Ekkor megjelenik egy csomó piros pont, amelyek háromszögeket zárnak be. Jobb oldalt kiválasztod a 'Select...'-et. Ha aprólékosan akarsz melózni, akkor 'Single'(sztem ez a legpontosabb), és kiválasztod, amit ki akarsz szedni(jobb katt a háromszögekre). Ha ezzel megvagy, fent ráklikkelsz a 'SELECTED'-re, jobbra pedig a 'Modify...','Submesh...','Detach'-ra. Most már csak kihúzod a kiválasztott cuccot ahová akarod.
Ennyi -
#6504 Köszi Kacsa!
Sokat segítettél,de az a bajom mostmeg,hogy a trailer alját (felfüggesztés,stb.)nem tudom elemeire bontani,így nem tudom KÜLÖN a kerekek felfüggesztését áthúzni...érted?!
Kell valami ahhoz,hogy ha csinálok egy üres trailer-re egy dobozt,hogy működjön????Valami fixálás vagy ilyesmi?????
THX. -
truck driver #6503 Mit tegyek? Nem lehet a patch-et letörölni ha már egyszer felettem? Vagy istalláljam újra az egészet? -
truck driver #6502 Ajjaj! Na most valamit nagyon elb.sztam. Bepakoltam egy pár cuccot a játékba és az 1.07-es patch-et is, és most nem indul el. -
#6501 Vazze! ÍHát ez a tank durva!
De a Scania se rossz! -
#6500 Ez honnét tölthető le? -
#6499 én úgy tudtam, hogy akkor bővül, amikor találsz új kamionkereskedőt -
truck driver #6498 Helló evrybothy! Jól vettem észre, hogy úgy bővül a kamionválaszték ahogy a presztízspontjaim nőnek? (az a baj hogy hiába töltöttem le kamiont, nincs rajta megvehetők lstáján ) -
#6497 Ide szépen ellátogattok! itt van a tank letöltése
http://truckpol.unionvillefd.com/ -
#6496 -
#6495 -
#6494 Nagyoon tuning -
#6493 Na mim van nekem:
INNEN LETÖLHETŐ
-
#6492 hopp, mi készül a 3Dartpol-nál (és ha náluk készül, az hamarosan letölthető lesz):
-
#6491 HEHE
-
#6490 Megnyitom azt, amibe be akarom tenni, majd azt amiből akarom. És az oldalsó menüben, ahol listázza az alkatrészeket, egyszerűen áthúzom egyikből a másikba, és ha kell átnevezem. Én sűrűn szoktam menteni, mert a zanona állandóan hibát észlel... -
#6489 Ja. Sőt ha azoknak, amit ígétek egy része megvalósul, az megint csak jó lesz. Sőt állítólag lesz multi.
A pttm-hez is akartak multi módot. nem tudom lesz e blőle valami. Én a multkor beáltam egy kamion mögé, és addig mentem mögötte, amíg szembe nem jött az egyik kamionom. Gondoltam csinálok egy képet, amin 3 kamion lesz. De töbszöri próbálkozásra sem sikerült, mert a térképen ott volt a kamion, de egyszerre csak 2-őt tud megjeleníteni. -
#6488 hol hallottál ilyet? az eddigi rignroll készitőinek kezei alol kikerült kamionos játékok realitásban simán ütik a 18WOS szériát ... -
#6487 Szia Kacsa!
Én is csinálnék pótot...De nem tudok a beimportált trailer-ekből részleteket (kerekek tengelyei) másolni külön!!!
Leírnád nekem,hogy Te hogyan csináltad? Privibe,vagy ahogy gondolod,csak nagyon kéne egy kis help.. :-(
Köszi előre is!!!
-
Gerob #6486 Gumikacsa!
Jó lesz ez a pót, az első normális európai a játékban (értem itt a tengelyelrendezést). Remélem ha majd kész lesz, akkor az oldaladra felkerül majd! -
truck driver #6485 ja nem, bocs hülyeséget írtam
más a baj: nem todom megvenni a kamiont amit akarok (azt sem amit beraktam) mert a megvehető kamionok listáján nincs rajta! -
truck driver #6484 sikerült! jó a magyrosítás, csak a rádióbeszélgetések kár hogy nem magyarul zajlanak
amúgy ha bemásolok egy kamiont akkor felül kell írni vele egy másikat, vagy csak elég bemásolni?
(mert bemásoltam, de csak a neve lett volvo az egyik kamcsinak a játékban) -
#6483 Úgy hallottam nem lesz olyan valósághű. Főleg "az utazás" része -
truck driver #6482 sőt, még taláns sokkal jbb lesz ennél -
#6481 Tudna valaki felépiteni egy ranglistát, amiben az állna, hogy mely kamionszimulátor hanyadik helyen áll?
Rig 'n' Roll lesz olyan jó, mint ez? -
#6480 Most ez készül:
-
truck driver #6479 naaaaaaaaaaaaaaaaaa
vééééééégreeee
így már éééértem!
kösziii -
#6478 Alapból nincs makes mappa, neked kell létrehozni. A makes mappában pedig két mappát, trailer, és truck néven. Ide kell bemásolni a cuccokat. De van hogy a készítő úgy tszi fel, hogy ezeket a mappákat tartalmazza, ezt azért ellenőrizd. -
truck driver #6477 és belepakolod a fájlokat is a semmiből (kamionok, városok, stb)? -
#6476 Te úristen! Ne legyetek már ilyn hülyék! Ha nincs akkor fogom azt csinálok egy olyen könyvtárat! -
Gerob #6475 Akkor lehet az a gáz, azért nincs makes mappád. Nézzd meg a origo szoftverbázisán, hátha fenn van a játék full verzióssan. Ha jól emlékszem az Across America fenn van. Mindkettő olyan 140 mega körül mozog méretben -
truck driver #6474 Nincs. Látnám ha lenne. Amúgy ezt a játékot a netről szedtem le egy torrenttel (többféle torrent is volt de ezt választottam). Ez biztos ilyen más változat mint a normál.