61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#5471 Misano Beta
www.drivingitalia.net -
#5470 Monza 2002 pálya elérhető:
RSC topic -
#5469 Az FFB sok mindentol fugghet, pl. tengelytav, kerek meret, suly, kerekbeallitasok stb. De amivel az erejet lehet a legjobban valtoztatni az a HDV file-ban van (SteeringFFBMult). Ez a beallitas haromszor erosebb az F3 mod-ban mint az F1-ben.
!!!Ha atalitjatok valahol, NEM lesz kompatibilis a HDV online!!! -
HRoland #5468 Nekem is az tűnt fel, miután sikerült megszereznem az F1-nek megfelelő OW autót, azt vettem észre, mintha nem lenne olyan erős az erővisszacsatolás, mint pl. az F3-ban vagy az rTrainerben. Ez nem tudom, mitől lehet. -
#5467 Az F3 mod miért kezeli sokkal jobban a force feedback-et mint pl. az F1 ??? -
#5466 En is mar 2 eve szemeszgetek vele;) Bar a TM-em meg jo, de azert a 3 pedal a kupplung miatt es egy H-patternes valto azert mar ott lenne a toppon;)
Jovore ha lerendeztem a kenyszerkiadasaimat, valszeg en is benevezek egy pedal+valto szettre:)) Talan 2kilobol kijon. -
#5465 Nem tudom ki csinalta es hogyan. Lehet hogy volt valami Magyar kapcsolatuk;)) Az meg hogy mennyire korrekt, azt "konnyu" megtudni, itt a forumban is van 1-2 ember aki mar ment rajta, raadasul hivatalosan, versenyszeruen is.:P -
HRoland #5464 Úgy néz ki az aszfalt, mintha nedves lenne, legalábbis az első két képen. (Ha már itt vagy, nézd meg az 5441-es hsz-emet, thx.) -
#5463 Viszont egy életen át kitart!Tavasszal énis benevezek egy olyanra. -
#5462 Semmi extra, csak a kepfeltoltomet tesztelem:))
-
#5461 Andras pedalja tokeletes, szivesen vennek olyat, ajanlanam is mindenkinek, de annak csak egy baja van, a 140000 Ft;))))))))))) -
#5460 MOMO tulajoknak:Második teljesen frankó Thrustmaster pedálszettet építettük MOMO racing kormányhoz.Eredmény ugyanaz.Tökéletes, aztán fél óra játék után mintha elromlott volna a poti.De ez ezekszerint nem potihiba, hanem a kormány paneljében a bibi.Vagy hardware, vagy szoftvare hiba.Én nem tudom kinek segített az a fajta poti fixreépítés ami fellelhető sok oldalon, de szerintem az csak azért segít mert "megbabrálódik" az elektronika ezáltal.Nekem is ez lett megcsinálva az előző MOMO-nál (ami repült) és működött is 1 évig..aztán előjött a gond ismét, pedig a potik tuti fixen álltak mert olyan megoldással lett rögzítve, hogy megmozdíthatatlanná vált.Én nem tudom, hogy a Logitech hogyan gondolja azt, hogy egy közismerten szar kormányt forgalmaz, de érdekes.Minenkit lebeszélek arról, hogy MOMO-t vegyen!Vagypedig rendeljetek mellé egy kimondott szóló pedálszettet.Olyat mint amilyet Király Andris linkelt (és ha jólhiszem van is neki olyan) valamelyik fórumba.Vagy keressen valami hasonló megoldást.De NE KÖLTSÉTEK RÁ A MEGSPÓROLT PÉNZETEKET!!!!A kormány része tutijó, de a többi *os!Ja a pedálok amik a MOMO-hoz lettek aplikálva tökéletesen működnek a saját kormányukkal. -
#5459 Vagy mondhatnám azt is, hogy egy láthatatlan kéz megállított :-D Mentem olyan 200-210 körül...jöttem le a célegyenes utáni kanyarkombinációból a hosszú egyenesre...kihasználtam a rázókövet és ott egyszercsak 0-ra állt meg a kocsi egy szempillantás alatt...mintamikor megnyomják a pause gombot...érdekes volt! -
#5458 Nekem sem jatszotta le, de huztam VirtualDub-ba es megneztem ugy:)
Ilyen poligon hiba Imolaban is van, a celegyenes utani kanyarban, a belogo fa alatt van egy lathatatlan fal:))) -
#5457 200-nál kidobtam a fékezőhorgokat -
Redvin #5456 -
#5455 Van...De valamiért akkor se játsza le :DDD
De mi történt ? -
#5454 sima mezei divx codec kell hozzá...5.x-el van tömörítve
-
#5453 Ilyen cuccokat lehet valahol még keresgélni ? -
#5452 Nekem nem játsza le :(
-
#5451 Hát ezt nézzétek meg..érdemes....Kis bug a brazil pályában...vigyázzatok a rázókövekkel :-D Eléggé meglepő volt ami történt... odafagyott D betű az arcomra egy pillanatra...hehehe
Interlagos bug -
Johnyka #5450 Ja, és minden verzióval működik! -
#5449 nah szal szerintem elég a 2.nak belinkelt fájl. Abban több mint 300 versenypálya helye benne van a Google Earth-höz.
persze van ami alig látszik, de vannak, amik elég jól.. -
Johnyka #5448 rFactor szerver, Ztype, Mills (meg amit akartok).
Ip: wildrain.myip.hu
A játék neve: Wildrain
-
HRoland #5447 A másik, hogy még idevehetném ugyanonnan a Bahraini pályát. Az a másik, ami nagyon jól sikerült. Ha minden pálya olyan lenne, mint az a kettő, akkor nagyon király lenne úgy egy F1 mod az rFactorhoz. -
#5446 Pályák a google earth-höz.
Versenypalyak1
Versenypalyak2 - ez többet tartalmaz, asszem -
#5445 Ja...Tegnap töltöttem le innen SG-ről...Tök jó :DDD -
HRoland #5444 Google Earth-re gondolsz? Azon már én is gondolkodtam, mert manapság bárki számára elérhető, és fel is lehetne használni a pályák készítéséhez. -
#5443 Műhódról :DDDDD
-
HRoland #5442 Azt hiszem, elírtam. Az az új Hungaroring az 1.05-ös track pack-ben van. -
HRoland #5441 Alexease
Én csak azt kérdezném meg, hogy az F1C RH04 mod 1.4-es track pack-jében szereplő új vonalvezetésű Hungaroringet hogy tudták olyan jól lemodellezni, megcsinálni? Kik csinálták? Nekik is volt hozzá liszenszük, helyszini GPS- és/vagy mernoki tervrajzaik?
Ha igen, nem szóltam semmit, de ha nem, akkor az azt bizonyítja, hogy tényleg lehet jó pályát csinálni, ha energiát fektetnek bele. -
#5440 Nekem meg a 17-es mezei monitor :DDDDD
Van már valahol F3-hoz normális hang ? -
#5439 megjött a várt update Interlagos-hoz:
link#38 hsz -
#5438 Hát igen....a 10.000-30.000 dolláros ár szerintem is rengeteg...úgyhogy marad a "csak projector"-os megoldás. -
#5437 nah, végül is lejött, de nem az amire számítottam, a kamera uaz maradt, a fű is..:(
pedig itt jól néz ki
mindegy megvárom az update-t,..olvasni ezt azt, de annyira nem vágom az átalakításokat, inkább nem bizergálom. -
#5436 Ennyi pénzért veszek egy versenyautót :DDDD -
#5435 Nem jön , pedig szokott működni .... -
#5434 Ezeket már láttam régebben is.Nálam LFS-es üt mindent!Igazából az azthiszem másik cucc is mint az RBR-es, vagy a kamera van jó helyre pozicionálva...illetve rászerelve a cuccra..nem tudom.De az tuti, hogy nem lenne rossz egy ilyen itthonra. -
#5433 #5428-ban. -
#5432 Milyen link ? :DD