61525
  • lac coo
    + Szélesebb abroncsok és újra slik gumik :D
    És :A csapatok munkatársai többé nem mászhatnak fel a boxutcát a pályától elválasztó korlátra.:DDDD
  • lac coo
    Na ezt muszály megmutatnom :
    A CDG szárnyat 2007-től tervezik bevezetni F1-ben , hogy csökkentsék a szélárnyékot az autók mögött , és ezáltal javuljon a hátsó autó tapadása és hűtése , Így több előzés lehetne:

• lac coo
    Szvsz azért látod gyorsnak mert tényleg nagyon beszarás lehet kanyarban 150-el menni :DD
    F1C-ben azért nem volt sebesség érzet, mert nem voltak részletes textúrák a pályán.Ott ha hosszú egyenesben mentél olyanvolt mintha állnál....
    Itt pl. a betonon olyan textúra van , hogy nagyon jól érezni ahogy fut alattad.
    Én mentem már 310-el BMW M5-el (sajna nem én vezettem:() , de az már több mint félelmetes :DDDD
  • HRoland
    Tök jó, amiket írtál.

De én azt vettem észre, ha F3-ban pl. kicsit megindul az autó hátulja, akkor aztán nagyon nehéz megfogni.
    A másik a sebességérzet: "de amivel mar itt is lehet "hivatalosan" alilitani az elsosorban a FOV allitasa".
    Ezt a FOV-ot hol lehet állítani? És ha át tudom állítani, tényleg nem tűnik olyan gyorsnak ugyanolyan sebesség mellett? Hogyan tudták megcsinálni, hogy egy, esetleg több paraméterrel befolyásolják a vizuális élményt?
  • lac coo
    "....meg lehet fogni......"

Ez a legnagyobb élvezet benne :D
    100 körből 80-at úgy megyek , hogy szándékosan "elrontom " kicsit hogy aztán megfoghassam :DD
    És halálba túlkormányozott setuppal megyek :DDDD
  • Alexease
    Azon konnyen lehet segiteni:) Ha nem jatszol online, akkor a Location konyvtarban, a TERRAIN.TDF-ben a RoadDryGrip beallitast leveszed 1.0-rol 0.9-re;)) Mar is csak 90%-ban fog tapadni:))
  • Alexease
    Az F1-es auto elsosorban az F1C-hez kepest tunhet "stabilnak, konnyen kezelhetonek stb.". Azt meg mindenki tudja, hogy hiaba RH meg CTDP akarmilyen frissites es fizika javitas, az eleve "prblemas" volt.

Az hogy egy valodi F1-es autohoz kepest milyen, az sosem tudjuk meg:)) De ami legalabb pozitiv az F1C-hez kepest, hogy itt legalabb lehet "kezelni" az autot, vagyis korigalni, esetleg csuszni, csusztatni, meg lehet fogni stb. Es ezeket az eletben is megtudjak csinalni, eleg csak egy-ket kozvetitest megnezni;)

A sebesseg erzet meg abszolut relativ. Teljesen mas az eletbe, a TV-ben nezve vagy a jatekban a monitoron. Sok mindentol fugg, de amivel mar itt is lehet "hivatalosan" alilitani az elsosorban a FOV allitasa. Erdemes probalkozni vele, mert nem csak a sebessegerzetet hanem a cockpit-latvanyt is be tudjuk loni izlesunk szerint.
  • lac coo
    A gumi tapadást kicsit lejjebb kéne venni ...10 %-ot .
    Nekem úgy tökéletes lenne :DDD
  • HRoland
    Annyit tudok mondani, hogy segítségek nélkül, mindent kikapcsolva mentem.
    Abban valószínűleg igazad van, hogy talán addig kezelhető csak könnyen, amíg normális időt nem akarsz menni. Én egy 15 percig mentem Mills Longon, de ott 0:58.3-nál kicsit meguntam, gondoltam, majd megyek még rajta később, csak kóstolgattam, miután vagy 10-15 órányi rTrainerezés után sikerült megszerezni.
  • HRoland
    Ja, még valami: regisztrációd időpontja: 2001.12.05, üzenetek száma: 41.
    Elég aktív vagy:)
  • lac coo
    Szvsz nem túlzottan stabil , hanem könnyen kezelhető...
    egészen addig amíg normális időt akarsz menni : stabil setuppal esélyed sincs :DDDD
    Monzát sokkal könnyebben teljesítem F1C-vel mint rF-el .
  • HRoland
    Ja, bocs, rögtön észrevettem, hogy elírtam a nevedet, Kiss Attila.
    Igen, az a verseny nekem is az utolsó volt, bár azóta cheat nélkül meg tudtam szerezni az F1 kategóriájú autót. Hát nem is tudom, baromi stabilnak tűnik. Talán abban is van valami, miszerint pár ember azt mondta, hogy kicsit el van túlozva a sebességérzet. Bár fene tudja, még nem ültem F1-es autóban a valóságban.
  • Hummin
    Talált, de két s-vel.
    Múltkori F3-as verseny óta nem voltam online versenyen. Nem is nagyon indítottam el azóta az rFactort.
  • lac coo
    Nincs.
    És ez nem WDT :DDDDD
  • HRoland
    Szia, Hummin!

Te nem Kis Attila vagy a Kandóról?
  • Hummin
    Mentem egy versenyt az AI-kal. Igaz az agresszió csak 10%-on, mert elfelejtettem átállítani. Úgy néz ki sikerült kijavítani a hibákat. Nem fékeznek le előtted, nem szállnak beléd. Ilyennek kellett volna lennie a megjelenéskor. De inkább ez a patch, mint hogy most jelent volna meg a játék...

A folytonosságával sincs már bajom, eddig meg-megakadt a játék, hiába ment 70 fps-vel. Most nem tapasztaltam ilyet, pedig más program is futott a háttérben.
  • aesirbaba
    Optimista vagyok tudod... hátha megszeretem:)
  • Alexease
    Ma ilyen nap volt;) Van amikor napkozben en is be tudok nezni, irogatni is van idom, de van amikor abszolut semmi.
  • HRoland
    Igen, csak a többi napon is tele volt hozzászólással a topic az elmúlt pár hétben, ha nem is tele, de azért jóval több, mint ma. Nem feltétlen kell ahhoz játszani, hogy valaki beírjon valamit, bár a patch kipróbálásához tényleg játszani kell, az igaz:)
  • Alexease
    Nem hiszem;) De ugy sem szereted az openwheel-t;)))))
  • aesirbaba
    EZ miez? Készen van már?:)
  • Alexease
    Szerintem delelott 10 es este 6 kozott azert dolgozgatnak az emberek, nem igazan ernek ra (vagy tudnak:D) rFactor-ozni;))))
  • HRoland
    Egyébként én is 18:20-kor értem haza, és akkor láttam, hogy 10 órától összesen 3 hozzászólás volt, amikor benéztem a topicba. Ezért írtam, hogy érthetetlen, most, hogy kint van a patch.
  • Alexease
    Most ertem haza;) Majd leszedem a patch-et, megnezem es irok valamit;)
  • HRoland
    Egészen elképesztő, hogy kijön a várva várt patch, és akkor hal meg az egész topic. Ez egyszerűen érthetetlen.
    Valakinek van már valami érdemi tapasztalata pl. az AI-val kapcsolatban?
  • Hummin
    A patch után nekem a Limerock pálya kifagy. :(

Amit rögtön megnéztem az hang volt, a video exportálásnál. Most már azt is belementi, eddig sajna ez nem működött nekem. Nem lehet azt megoldani, hogy a menüben a zene megmaradjon, de a videoba ne mentse bele?

• lac coo
    GP2

• ksgy
    kár:( pedig már-már megörültem :))
  • Alexease
    Nincs benne minden ami kell, anim sincs es valszeg a program sem kezeli meg. Raer ez, majd megcsinaljak...
  • ksgy
    hali!

minat turkáltam kicsit rfactorban, hogy lássam kb hogy épül fel játék, miből állnak autók, fizika, stb. és találtam egy pit személyzetre vonatkozó leíró filet, ami üres volt, viszont volt egy mas is, amiben viszont voltak pit-es cuccok - sajna kitomoriteni nemtudtam, mert mas editor szimplan kilep ha dds-t ki akarok szedni masbol. szoval lehetseges, hogy mar modell+textura megvan, csak meg kene csinalni?:)
  • Attiska
    Ez jó hír! Légyszi majd mondjatok pár szót, miben változott a dolog. Remélem az AI már jóval okosabb.
  • b-type
    Pályabemutató Takuma Sato-val :) :sardian Long
  • lac coo
    Alex !

Az alfa csatorna csak a tükröződést szabályozza az autó csillogását , fényességét nem ?
    Utoljára kérdezem ! Ha nem válaszolosz elárasztom a topikot Balázs Pali képpel !!!
  • b-type
    Sardian Long valami brutális :D
    Az Auszi H/ V8 1.1-el nyomtam, egy nagyon kemény a pálya (mint általában a palánkos pályák), de nagyon jó!
    Elolvastam mit javítottak, de egyenlőre csak annyi tünt fel hogy replay-nél kiír fordulatot meg egyéb infókat, 30frame/sec fölé lehet vinni a felvételnél.
    olvasgattam milyenek a visszajelzések, írták azt is hogy sokat javult a játék futása max árnyék mellett, nekem most full fel van húzva, egyedül az ennefelek vannak low-on, most ránézek hogy biztos dx9 alatt fusson, és akkor megtesztelem.
  • aesirbaba
    Még jó hogy nem alszom, leszedem gyorsan mielőtt tömeg lesz a hsw-n:)
    Viszont kipróba csak holnap, mert a párom viszont alszik. Írj, majd ilyen izéééé tapasztalásokat kérlek:)
  • b-type
    Nahát-nahát..az embert felkelti a szükség, és mit talál? :)
    1.040 PATCH
    HSW tükör és hírezés: HSW
    most kapásra rátelepítettem a régire, majd kipróbálom egy friss installra is.
  • gizzda
    ja bocs ezt nem ide szántam.. :D
  • gizzda
    Azt hiszem NEM érdemes összehasonlítani egy régi kártyát (9800Pro) egy új kártyával(MSI 6600GT) nekem mind a kettő volt...9800 az egy gyengébb kategória...azért mert esetleg ez a játék az atira van optimalizálva.....
    (egyépként az egyik haverom x800-al nyomja 64bites pályával...és a Game MEDIUM-ra detektálta a gamet........szóval akkor tényleg jobb az ati kártya?
  • Alexease
  • CodeRed