968
..minden ami benned van.
  • Mihail
    biztoan biztonságosabb begubóznod a géped elé, és egésznak csak a billentyűzetet verni, mint élni az életedet
  • Mihail
    amit bele akarsz látni a dolgokba, azt bele is tudod látni, ez a képzeleted, ami eltorzítja a valóságot
    Jézus, Buddha, és még sok más nagy lélek szavait is mindenki úgy értette meg ahogy akarta, talán senki sincs aki a valós üzenetet fogta, ezért tart a világ még mindig a torzulásnál. nem hiszed, ugye? hát akkor nézd meg! a torzulás nem csak a fizikai erőszak, meg a szegénység, szenvedés, stb.! hanem az is ahogy az emberek zsankokoskodnak, birtokolni, uralkodni akarnak! akár a legkisebb egyságre egy családra is lebonthatjuk ezeket a folyamatokat, én nem mondom el, nézd meg te mi van a felszín mögött! de ezzel korántsem azt mondom hogy rossz a világ, hanem azt akarom megértetni, hogy amiylenné tesszük, fáj ezt megérteni?
  • Garfield
    Kozsó-topik.
  • Mihail
    nézd én próbáltam már 1-2 dolgot, agykontroll, tibeti gyógyítás, stb.
    és mind egyeznek vmiben, hogy manipulálni akarják a világot. az agykontrollosok azt hiszik, hogy a képzeletükkel bármire képesek, a gyógyítók, meg azt hogy vki csak kézrátételtől vagy eergiától gyógyulhat meg. én is hittem ezekben.
    azonban a képzelet nem más, mint a valóság eltorzítása, ha képzeleteid szerint alakítod folyton az életed, akkor folyton elégedtelenséget érzel, mert a képzelet a fejedből jön, agyalás, és a fejed nem te vagy, az nem az ami belőled jön, az a dolgok megvariálása. de cáfolj meg ha nem így van!
    a gyógyításról meg annyit, hogy mindenki önmagát tudja meggyógyítani, a biológia órán is megtanultuk, hogy az immunrendszer gyűri le a betegséget. ne érts félre nem azt mondom hogy ne szedjünk gyógyszereket, meg stb. hanem azt, hogy a gyógyuláshoz változásnak kell bekövetkeznie bennünk, másképpen kell megélnünk a dolgokat, nem tudom érted-e mire gondolok?
  • Lacc
    Nem számítottam sok jóra mikor ide benéztem. Jól tettem.
  • Sadun Tryst
    nem mindenki erős jellem. ezért nekik egy támaszra van szüksége, és nem pedig egy manipultorra. egy segítőkész ember tanácsokkal látja el, amivel segít neki, míg a manipulátor az embert a saját céljaira használja fel.
    csak, h egy manipulátort említsek: Hitler
  • Mihail
    és ha ingerültséget okoz, az az azt jelenti, hogy nagyonis vonatkozik rád a dolog! jobb lesz ha kicsit figyelsz önmagadra!
    bár ez csak egy baráti jótanács
  • Mihail
    a megvetés vagy a harag az csak rombol, inkább indokold meg, hogy miért gondolod másképpen! szerinted bárki is csakúgy irányítható a belegyezése nélkül? szerintem inkább az szánalmas aki sodródik a folyóval ahelyett, hogy ügyesen és bátran úszna árral. nem tesznek semmit önszántakból? ez így jó neked ebben a tudatban élni, akkor élj így, a te életed, de ez is a te döntésed..
  • Sadun Tryst
    te tényleg szánalmas vagy...
  • Mihail
    a szabadság, nem a lázadást jelneti, számomra, hanem azt, hogy azt teszem, ami belőlem jön, egyáltalán nem az jön belőlem hogy rugjak fel minden szabályt és köpjek mindenre, hanem hogy tisztességesen éljek, létrehozzak valamit, aminek a gyümölcsét én és környezetem élvezik, sztem erről szól az élet, nem hinném hogy egy hitvány bűnöző összhangban lenne bensőjével
  • Mihail
    ki mondta hogy ne dolgozzak, meg stb.? félre értresz!
  • Devla
    Csak egyetlen ertelmes ut van, menni a tomeg utan. Persze, nekem se tetszik es lehet lazadozni ellene de mit ersz el vele? Ha nem dologozol ehen halsz, ha nem tartod be a torvenyt bezarnak a sittre. K.ra nincs valasztasod, vagy teszed azt amit a nagyokosok az orszagok elen kitalaltak, vagy elashatod magad. Az pedig egy nagy baromsag, hogy azert tortennenek az emberrel rossz dolgok mert valamit csinalt az eleteben es igy bunhodik meg erte. Az ember nem azert lop, mert valami felso ero kenyszeriti arra, hogy igazsagot tegyen es megbuntessen teged, hanem mert nem akar dolgozni. A bunozok pld egy jo pelda arra, akik sajat maguk dontottek az eletukrol. Lehet filozni azon, hogy melyik utat valasztod, de igazan szabad sose leszel mert minden dontesednek kovetkezmenye lesz, amit viszont mar nem te iranyitasz.
  • Mihail
    ezta könnyebb mondani hogy nem önszántamból teszem.. miért kinek a szándékából? talán megszálta vmi? nem! így és így döntött, ezt és ezt tette, ilyen egyszerű, józan paraszti ész
  • Mihail
    miért aki amnipulálva van az azt hiszed hogy nem önszánátból egyezik bele? talán vmi külső erő irányítja? frászt! mondom, az ő döntése, ezt választotta, minek kéne sajnálni? mindenki maga dönt az életéről
    ha vki a fejedhez szorít egy pisztolyt és vmire kényszerít, akkor is a te döntésed, hogy engedelmeskedsz neki vagy nem!
  • Mihail
    a minek kellet volna megszületnem dumát meg elhagyhatnátok már végre! szerintetek nem a ti döntésetek volt? hát ki a francé? én vagy más irányítja az életeteket? a francokat ti magatok! és ti döntötök arról is hogy mi kerüljön fel a fejetekbe, amit a tudatunknak nevezünk, de attól még nagyon is tudunk róla! a pszichológia nagy hibája az a tudatalatti fogalma! nincs ilyen hogy tudatalatti! hiszen mi nem a fejünk vagyünk, a fej az csak eszköz, agyalással pedig nem sokat jutsz előre, nézzetek szét a világban a tudomány nem tudja a legalapvatőbb problémákat se megoldani, ezért mindennel foglalkozik egy tudós csak azzal nem amivel tényleg kéne az életével! nem másik naprendszereket kellene keresni, meg MMORPG-ket fejleszteni, hogy még kevesebbet foglalkozzunk önmagunkkal, hanem itt szépen rendbetenni a dolgokat, amgunkban, és akkor körülöttünk is változna, de jóval könyebb mindig a külső tényezőket okolni, igaz? játszani a szegény szerncsétlent, nem? ahelyett, hogy végre szembe néznénk azzal, hogy mit hozunk mi valójában létre? megnézni, hogy mi a valóság! a valóság nem a képzelet! a képezeleteket felejtds, ne agyalj, és látni fogod a valóságot, ha engeded magadnak! nincs szükség bonyolult meditációkra, azok u.olyan mókuskerek mint ha éjjel nappal csak gépeznénk! na én csak egy dolgot mutatok, semmi mást, csak azt hogy figyeljetek önmagatokra, ne mindig kívülről várjátok mindenre a választ meg a gyógyírt!
  • Sadun Tryst
    akik manipulálva vannak, azok már rég nem tesznek semmit önszántukból...
  • Mihail
    én nem ítélem el az olyan emberekem akik tömegek vagy csoportosulások élére áálna, de az is manipulációba torkol át egy idő után, akik pedig az ilyen embereke követik, azok önszántukból teszik, az ő dolguk, de nem ettől még nem értek ezzel egyet
  • Mihail
    ne fedeztem fel én semmit, csak tudom hogy mindenki kívül keresi a választ, ahelyet, hogy belül tené
    a bibliáról meg annyit, hogy eddig sem váltotta meg a világot ezután se fogja
    foglalkoztam én már sok mindennel, bár csak 19 vagyok, de olvastam a védák könyveiből, buddha tanításait, és sajnos egyiksem teljesen "tiszta", mert az emberek hatalmat akarnak gyakorolni
  • Mihail
    miért kinek a hibája? a véletlen hozta úgy? lehet hogy az anő is erőszaakos volt élete során(nem csak fizikai erőszak létrzik!), és ez az eset tükrözte hogy mit hoz létre! nézd én nem akarlak meggyőzni, mert azzal csak befolyásolnálak, vagy megnézed a dolgokat, vagy továbbra is vakon sodódsz
  • Mihail
    nem akartam más témába írni, ez így tisztább
  • Mihail
    nem vagyok térítő, pont ezt akarom leszögezni, hogy nem a manipuláció a célom, de jogos a felháborodásod, mert engem is kiráz a hideg a krisnásoktól, a cionista vagy milyen egyháztól, a hitesektől, stb.
  • Mihail
    én nem vagyok vmi mágus hogy mindenre válaszokat adjak(ha így lenne az újabb manipulációt szülne), de egy biztos hogy te tudod a álaszt, az más kérés ha nem engede be a fejedbe
    nekem pl. amikor kilopták a 80ezer ft-os autórádiómat, hidd el, hogy jóval kellemetlenebb volt, de megértettem ait ez számomra jelzett, és örülök annak hogy nem nagyobb jelzést kaptam afelől hogy vmit nem helyesen működtetek az életemben
  • ollie
    apám ez a logo!
  • ollie
    Ez nem egészen így van, pl tuti nem miattad teremtette Isten a világot ;))
    Komolyabban: nehogy már a nő hibája az, ha megerőszakolják.

Amúgy érdekes filozófiát követsz, van amiben egyet is értek, de nem hiszem, hogy pont te fedeznéd fel az örök igazságot, azt hiszem a Biblia csak közelebb van hozzá. ;)
    Hiba mindenkiben van (általában elég sok), de nem mindenről tehet az egyén, bár én személy szerint rohadtúl utálom magam, mert megszülettem, amiről ugye én tehetek. ;))
  • Punker
    ezt is lehet bezárni az indítónak meg ban-t 2 év alatt nem tanulta meg a keresőt használni.....
  • nemcsakfeel
    térítőket zárjuk a gumába!
  • Devla
    Ugyan aruld mar el miert en vagyok a hibas azert, ha pld egy cigany ellopja a mobilom a nyugatinal? Mert ott voltam? Talan mert minek kellett megszuletnem, akkor ez nem is tortent volna meg?
  • Sadun Tryst
    :D
  • hen-tes
    lál :D
    "a csekket a bejárat elött adják a hölgy kollégának..." :P
  • Sadun Tryst
    topik cím, és alcímről jutott eszembe egy jelenet:
    "és belélegez, majd ki. jólvan emberek. akkor a terápiát holnap folytatjuk..."
  • Sadun Tryst
    fiúk, lányok, kapcsolatok...
  • PResident Evil
    nem oda gondoltam, de akár...
  • Tetsuo
    a gumiba..
  • PResident Evil
    át fog kerülni a topic...
  • Mihail
    ja vágom már, elolvastam.. hát ez nem könnyű, de ha ennyire képlékeny, hogy csak úgy van képe a bátyádhoz közeledni, hát akkor ne szolgáltasd ki magadat túlságosan, egyébként ha sikerül "stabilizálni" a kapcsolatot, és a csajoddal jól kijössz,akkor egy idő után könnyen fordulhat a kocka és ő lesz állítira oda érted, és nem kell többet megcsalás vagy elhagyás miatt aggódnod.. csak jól kell teljesíteni minden téren
  • hen-tes
    már írtam topikba szal nemírom lemégecce
  • Mihail
    konkurencia lenyúlta?
  • Mihail
    bővebben?
  • hen-tes
    én épp visszahóditóban vagyok
  • Mihail
    ez jó ötlet, beszélhezünk a nőügyekről is.
    nekem pl. sok szerelembe esés óta, most már több mint egy éve tart az leső beteljesült szerelmem. nem volt könnyű meghódítani, főleg mert 3 és fél évvel idősebb, de hagyni kell időt, hogy 2 ember igazán közel kerlhessen egymáshoz, és ahol igazi remény csillan fel, ott nem szabad feladni.
    miért veled mi a helyzet ilyen téren?