Szerelemről és szeretetről..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
vagyis no agyalás, ez a kulcs sztem
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
ha csak hagyod hogy változzon akkor nem te változtatsz...
volt idõ, amikor jómagam is a monitorhoz voltam tapadva, de rájöttem hogy nem élem az életemet amíg a játékprogramok elõtt töltöm a napot(persze mértékkel lehet gépezni, hisz ma is írok, de mindig csak max 20 percet vagyok a gép elõtt, mert zajlik az élet 😊
volt egy elég kemény betegségem, ami az orvostudomány mai álláspontja szerint gyógyszerek nélkül rendszeresen visszatér, na én nem szedek már gyógyszereket, és teljesen egészséges vagyok.
és volt még sok más..
egy közös volt, mindet hagyni kell hogy változzon és akkor jobb lesz
+ pl. igyekszem nem uralkodni másokon pl. azzal hogy az én akaratomat rá kényszerítem
+ kezdek megtanulni élni, mert hagyom a változást végbemenni
és mindez boldogságot okoz, ami a legjobban a családommal való kacspolatom és a barátnõmmel való kapcsolatomban mutatkozik meg

Nem magával hiteti el, hanem elhitetik vele hogy boldog... És ha õ ettõl boldognak érzi magát, az neked miért rossz?
külsõ dolgok követésétõl nem leszel boldog, mert a helyes út benned van, te magad vagy. Jézus is megmondta(azt írják), hogy a mennyország benned van, de az egész keresztény vallás önmagunkon kívül helyezi, és azt mondja hogy mindenért küzdeni kell, amit akarattal, vagyis erõszakkal akarsz elérni, azt vagy nem éred el, vagy valamilyen módon felemészt, de legalábbis önmagadat sebzi. viszont ha hagyod hogy vmi mevalósuljon az életedben, mert csak hagyni kell akkor sikerül is!
de
a változás az az életünk eleme. ha tiltakozol ellen, akkor meglátod majd annál erõteljesebben fog a változás megnyilvánulni. pl. változás nélkül levegõt se lehet venni, változás nélkül nincs élet, szóval a változás van, és ha megtagadod a létezését, azzal csakis magadon veszel erõszakot, az pedig szerintem kellemetlen
de nem bántani akarlak a szavaimmal, csak vmit megmutatni, amit talán hajlandó vagy meglátni, talán nem
mondom te döntöd el

Jézus, Buddha, és még sok más nagy lélek szavait is mindenki úgy értette meg ahogy akarta, talán senki sincs aki a valós üzenetet fogta, ezért tart a világ még mindig a torzulásnál. nem hiszed, ugye? hát akkor nézd meg! a torzulás nem csak a fizikai erõszak, meg a szegénység, szenvedés, stb.! hanem az is ahogy az emberek zsankokoskodnak, birtokolni, uralkodni akarnak! akár a legkisebb egyságre egy családra is lebonthatjuk ezeket a folyamatokat, én nem mondom el, nézd meg te mi van a felszín mögött! de ezzel korántsem azt mondom hogy rossz a világ, hanem azt akarom megértetni, hogy amiylenné tesszük, fáj ezt megérteni?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
és mind egyeznek vmiben, hogy manipulálni akarják a világot. az agykontrollosok azt hiszik, hogy a képzeletükkel bármire képesek, a gyógyítók, meg azt hogy vki csak kézrátételtõl vagy eergiától gyógyulhat meg. én is hittem ezekben.
azonban a képzelet nem más, mint a valóság eltorzítása, ha képzeleteid szerint alakítod folyton az életed, akkor folyton elégedtelenséget érzel, mert a képzelet a fejedbõl jön, agyalás, és a fejed nem te vagy, az nem az ami belõled jön, az a dolgok megvariálása. de cáfolj meg ha nem így van!
a gyógyításról meg annyit, hogy mindenki önmagát tudja meggyógyítani, a biológia órán is megtanultuk, hogy az immunrendszer gyûri le a betegséget. ne érts félre nem azt mondom hogy ne szedjünk gyógyszereket, meg stb. hanem azt, hogy a gyógyuláshoz változásnak kell bekövetkeznie bennünk, másképpen kell megélnünk a dolgokat, nem tudom érted-e mire gondolok?
csak, h egy manipulátort említsek: Hitler
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
bár ez csak egy baráti jótanács
ha vki a fejedhez szorít egy pisztolyt és vmire kényszerít, akkor is a te döntésed, hogy engedelmeskedsz neki vagy nem!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
a bibliáról meg annyit, hogy eddig sem váltotta meg a világot ezután se fogja
foglalkoztam én már sok mindennel, bár csak 19 vagyok, de olvastam a védák könyveibõl, buddha tanításait, és sajnos egyiksem teljesen "tiszta", mert az emberek hatalmat akarnak gyakorolni
nekem pl. amikor kilopták a 80ezer ft-os autórádiómat, hidd el, hogy jóval kellemetlenebb volt, de megértettem ait ez számomra jelzett, és örülök annak hogy nem nagyobb jelzést kaptam afelõl hogy vmit nem helyesen mûködtetek az életemben
Komolyabban: nehogy már a nõ hibája az, ha megerõszakolják.
Amúgy érdekes filozófiát követsz, van amiben egyet is értek, de nem hiszem, hogy pont te fedeznéd fel az örök igazságot, azt hiszem a Biblia csak közelebb van hozzá. 😉
Hiba mindenkiben van (általában elég sok), de nem mindenrõl tehet az egyén, bár én személy szerint rohadtúl utálom magam, mert megszülettem, amirõl ugye én tehetek. 😉)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"a csekket a bejárat elött adják a hölgy kollégának..." 😛
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/