Szerelemről és szeretetről..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. szervetlenbõl szerves anyagot lehet elõállítani (azt állítják a papok, h erre csak Isten képes)
2. õsrobbanás (ezt nem kell magyarázni)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
de a barátnõmet én is jobban honorálom, mint az anime/manga csajokat...
2. Mondták már, hogy anime...
3. az, hogy valaki szereti a rajzfilmeket, nem zárja ki, hogy hús-vér barátja/bnõje van/legyen. Vagy szted igen?
azaz én egy anime-figurába vagyok szerelmes?

Szeretem mikor megmondják valakinek, hogy mi a baja... nem is ismered!
"könnyebb a mangafejû kislány álarca mögé bújni, ugye? már nem azért, de milyen férfi az aki egy manga rajzolt kislányt rak be képnek?"
Nem csak rólad van ám normális kép a képtárban...
az meg, hogy ki mit szeret, a magánügye, nem?
ha minden ilyen egyszerû lenne, akkor már én lennék a világ legboldogabb embere. de közel sem vagyok az.
na ez meseszerû.
értékrend pedig az, hogy mi alapján ítéled meg a dolgokat és embereket, hogy ez jó tulajdonság, ez nem, meg hasonlók. mi alapján sorolod be a dolgohat, h ez elõrébbvaló, mint a másik. etc. ezekbõl sokmindent le lehet szûrni 1 ember jellemébõl is világnézetébõl.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
abban igazad van, hogy hibásan ítéltelek meg, ez a felindultságomnak köszöhetõ(nyilas az ascendensem), de tudo mit, vmiért most tisztellek, azért mert tulléptél a sértésemen, és nem támadtál vissza, ez már jellemre vall.
de mi a meseszerû? írd le! és én elmondom ha vmit félreértettél, mert én pont arra törekszek hogy a dolgokat nem meseszerünek lássam, hanem egyszerüen csak lássam. én úgy érzem hogy nagyonis megbecsülöm a környezetembe élõket, nem értem az értékrendre való célzásodat?
nem gondolod, h a mi szemünkben Te vagy az?
akkor most beégtél magad elõtt, megcáfolva eddigi 80 hozzászólásodat ebben a topikban... Nembaj.. ha a termeszet azt akarta volna hogy tökeletesek legyunk akkor olyanná fejlõdtünk volna. Így szép az élet.. tökéletlenül!
tudod, mit beláttam hogy hibáztam, semmi értelme ennek az egésznek, mert én is csak erõszakossá válok azáltal, hogy bizonygatok, pont az a leglényegesebb pont, hogy mindenki a saját sorsának és azt tesz amit akar, úgyhogy minek erõltessem, tényleg nagyképû voltam, és ez az én hibám, de mind1 majd az élet úgyis megmutatja amit megmutat, és majd ti eldöntitek hogy meglátjátok-e vagy nem
mondtatom azt, h nem vagyok kocka, de azt is, h netbuzi vagyok. melyiket hiszed el? amelyiket akarod... és akkor majd a markomba röhögök, h rosszul hiszel mindent.
tudatlan a kettõnk közül viszont te lennél, mert feltételezem ez a felindulás jelenleg 1 könyv elolvasása miatt, van, ami most úgy hirtelen rátérített a jó útra, és megmutatta neked a helyes ösvényt. ha pedig nem, akkor meg ebben a világban életképtelen van, mert egy olyan emeber aki az egyszerû elvei alapján akar élni az halott, vagy pedig papnövendék.
de ha már itt tartunk kiváncsi lennék a Te értékrendedre emberekkel kapcsolatban, és dolgokkal szemben. mi alapján ítélsz meg embereket és dolgokat. mert, h nem átlagosan, az is biztos. az elképzeléseid ebben a világban túl meseszerûek. nõlj fel a valósághoz!
Ha ilyen az ut a tökéletesség fele (amit te követsz) akkor én inkább leszek tökéletlen állat!
egyhez ért, védeni a saját hülyeségét, menekülj bele a monitorodba, úristen, most lemegyek és leszaggatom a boxzsákot, és tudod miért, mert én magam hagyom, hogy egy nyámpic tudatlansága felhúzzon, errõl csakis én tehetek, majd 1x túl is lépek rajta..Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
és ez most, h jön ide, h milyen az avatarom? kezded torzítani a témát? hm. érdekes.
na mind1. azért 1 lilahajú lány van az avataromon, mert teccik a kép. meglepõ mi? 😛
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
tudom durva példa, de ezt mondod.

hajnal óta agyalok? ugyan min? csak írom ami jön belõlem. megyek csínálom a dolgomat, néha meg leülök a géphez válaszolni, ennyi