968
..minden ami benned van.
-
én így is sikeres vagyok. mert teszek mindenért, amit megakarok szerezni. ahhoz, h sikeres legyek az életben, tanulok, ahhoz h megszerezzek bármit, dolgozok érte. nem pedig csak várom a sültgalambot a számba.
azaz nem úszom az árral... -
Mihail #127 hidd el ebben alapvetően tévedsz, az akarat az egy feszültséget okozó tényező. viszont ha elengede magad de teljesen ott vagy(nem kószálnak a gondolataid), akkor sikeres lehetsz -
nem a manga-anime faszságot védi, hanem azt, ahogyan te lekezeled ezt az egészet. mivel nem ismered a stílust, és azt hiszed lányos az egész (Salior Moon + stb - mondtad is, h milyen furcs a egy férfinek ezt berakni logoba), máris görbe tükör áll előtted a tudatlanságod miatt. -
Mihail #125 ha nem képzelődök,akkor szted mi lenne képzeletbeli? -
minnél jobban akarsz valamit, és annál jobban teszel is érte, akkor annál nagyobb az esélye, h a tiéd lesz.
persze itt nem 1 Ferrarira kell gondolni... -
Mihail #123 neked is ezt tudom mondani. miért ítélkezel? nem is gondolod ár, hogy mit írtam, egyből keresel vmit amin felháborodhatsz. nem írtál semmit arra amiket állítottam, hanem itt mangaanime faszságot véded, sztem ez szánalmas -
Nem csak gondoltál dolgokat, ez a baj. Hanem írtál is... -
:))) -
Nem indulat. Ne becsüd túl magad :)
Egyszerű vélemény. -
A valóságu.az. De a felfogás, a gondolkodás(mód) más... és nem lehet, hogy egész véletlenül neked van képzeletbeli világod? Ezen még nem gondolkodtál? -
budha csak a harmóniára törekdett. ha önmegtagadás lenne, akkor nem követnék ennyien. erre nem kell a kereszténységet ellenpéldának hozni, mert a keresztélységet 2 dologgal megtudom dönteni.
1. szervetlenből szerves anyagot lehet előállítani (azt állítják a papok, h erre csak Isten képes)
2. ősrobbanás (ezt nem kell magyarázni) -
Mihail #117 én is tudok írni vmi keményet, vagy heveset, de ha indulatokat vált ki belőled az azt jelenti hogy vonatkozik rád -
Mihail #116 hagyjuk már ezt az anime dolgot. mit akartok megvédeni? nem érzem úgy hogy harcolnom kéne veletek. az ő dolga hogy mivel tölti az idejét. zárjuk már le. csak számora furcsa. nekem meg jogom van ahhoz, hogy ezt gondoljam. na ennyi -
Mihail #115 pl. vegyük azt hogy vmit a fejünkben pontosan eltervezünk, mondjuk hogy vmit meg akarunk valósítani. megfigyeltem hogy amikor elérem soha nem tejesen olyan lesz, mint amilyennek a fejemben elképzeltem. na miért van ez? mert a képzelet az nem fedi a valóságot! tehát a képzelet torzít! a dolgok pedig úgy alakulnak ahogy te bevonzod őket, ahogy lenniük kell. általában ha a megérzéseimre hagyatkozom, de nem agyalok, meg kombinálok(ami igen nehéz dolog), akkor a dolgok számomra a legmegfelelőbben alakulnak. észrevetted pl. hogy ha vmit minnél jobban akarsz annál kevésbé lesz a tied? ha viszont elengeded magad és hagyod csak menjél az utadon, akkor ha jár neked megkapod, ha nem akkor nem. szóval tudom, hogy furcsa mit mondok, mert az egész társadalom a fejeddel való egyre hatékonyabb gondolkodásra ösztökél, arra hogy mérlegelj válassz, és stb. de szerintedm eléggé szembetűnő, hogy ez az út nem járható. de cáfolj meg ész érvekkel ha nincs igazam! -
igen, lefoglalnak, mert ez a hobbim. mangát olvasok és animét nézek, amikor van rá lehetőségem.
de a barátnőmet én is jobban honorálom, mint az anime/manga csajokat... -
Cat-nek igaza van. Ez már szánalmas... -
1. Köszi a feltételezést, hogy nem tettem...
2. Mondták már, hogy anime...
3. az, hogy valaki szereti a rajzfilmeket, nem zárja ki, hogy hús-vér barátja/bnője van/legyen. Vagy szted igen? -
Mihail #111 a budhizmus egy érdekes tan. vannak tiszta elvek. de az alapvető probléma az az, hogy a megvilágosodás az számukra azt jelenti hogy elszakadnak a fizikai világtól teljesen, vagyis elhagyják az egojukat, az énüket. ha nem értenéd, akkor ez azt jelenti, hogy önmagukat megtagadják. ennek mi értelme? szerinted miért születtünk le? miért kaptuk ezt a testet? azért mert van vele vmi feladatunk itt a fizikai síkon, nem pedig csak a szellemi síkon, minden mást kizárva. buddha pedig otthagyta a családját mindent hátraheygott, mert azt hitte ha mindent eldog attól lesz teljes, azt hitte ha mindent megtagad az teszi teljessé? szerinted a budhisták lelkének a mélyén ez a tagadás békéhez, boldogsághoz vezet? ha nem értenéd én szedik itt mindent, csak elmondom hogy mi áll közelebb a valósághoz. ha ettől úgy érzed, hogy meseszerű, akkor még nem vagy kész a valóságra. ha nem hiszed el hogy a torzítasz, mint ahogy én is sok esetben akkor mindjárt mesélek vmit ami segít rávezetni -
Mihail #110 nem csak ha ennyire lefoglalnak.. -
Mihail #109 a valóság az mindenki számára u.az, nagyon egyszerű nem kell mindenbe beleképzelegni dolgokat, és megvan a valóság, de folyamatosan a képzeletetek világágt véditek, ehhez ragszkodtok, ezt még a budhizmus is tudja hogy ez illúzió. -
"de jobb szeretem a hús vér barátnőmet"
azaz én egy anime-figurába vagyok szerelmes? -
Mihail #107 és nem vagyok tagja semmilyen szektának vagy más hasonlónak és soha nem is voltam, mert az aztán tényleg láthatóan a hatalom gyakorlásról szól, és a manipulációról -
a budhizmus közel sem a manipulációról szól, mert ott nincs isten akit követni kell, ott csak egy ember van akit tisztelni kell, és az ő általa megadott alapúton elindulni. a budhisták csak alapelveket adnak. -
Mihail #105 már bocs, de hogy ide a képtár? nézd már leszögeztem, hogy indulátból bántottam dadun trystet, és nincs semmi bajom a mangával, de jobb szeretem a hús vér barátnőmet. mint már mondtam mindenki a saját életével azt tesz amit akar, ezért nyilván az ő dolga hogy mit szeret, ebben egyet is értünk, el kéne olvasni a többi hozzászólást is
-
Mihail #104 nem nem vagyok hívő, régen voltam katolikus, később budhista akartam lenni,de mondom már tudom, hogy mindegyik a manipulációról szól,ha pedig fáj neked az a te bajos -
köszönöm... :) -
"már ne haragudj de elég nagy a különbség a között amit mondok, és amit te értelmezel, magyarán szépen eltorzítod magadnak, vmitől félsz."
Szeretem mikor megmondják valakinek, hogy mi a baja... nem is ismered!
"könnyebb a mangafejű kislány álarca mögé bújni, ugye? már nem azért, de milyen férfi az aki egy manga rajzolt kislányt rak be képnek?"
Nem csak rólad van ám normális kép a képtárban...
az meg, hogy ki mit szeret, a magánügye, nem? -
bármilyen egyház,szervezet, gyülekezet tagja vagy?
van a családodban hívő ? -
Cat #100 mihail, rád egy jó szó van: szánalmas -
meseszerű az, h mindent látsz. meseszerű az, h minden egyszerű számondra. hogy nem "agyalsz".
ha minden ilyen egyszerű lenne, akkor már én lennék a világ legboldogabb embere. de közel sem vagyok az.
na ez meseszerű.
értékrend pedig az, hogy mi alapján ítéled meg a dolgokat és embereket, hogy ez jó tulajdonság, ez nem, meg hasonlók. mi alapján sorolod be a dolgohat, h ez előrébbvaló, mint a másik. etc. ezekből sokmindent le lehet szűrni 1 ember jelleméből is világnézetéből. -
És pontosan mi is a valóság? Mindenkinek az amit gondol róla.. És illik a másikét tiszteletben tartani. -
Mihail #97 huh, ha azt hiszed, hogy könyv, akkor nagyon tévedsz! már modtam nem a külső dolgok után megyek. a késztetés belülről jön, és hülyeség volt nyitni egy fórumot, mert meg hallod a tartalmát a leírtaknak, én nem látom a valóságot? kettőnk közül melyikünk él a képzelet világában? mert én biztos nem!
abban igazad van, hogy hibásan ítéltelek meg, ez a felindultságomnak köszöhető(nyilas az ascendensem), de tudo mit, vmiért most tisztellek, azért mert tulléptél a sértésemen, és nem támadtál vissza, ez már jellemre vall.
de mi a meseszerű? írd le! és én elmondom ha vmit félreértettél, mert én pont arra törekszek hogy a dolgokat nem meseszerünek lássam, hanem egyszerüen csak lássam. én úgy érzem hogy nagyonis megbecsülöm a környezetembe élőket, nem értem az értékrendre való célzásodat? -
így van! mi lenne akkor olyan izgalmas az életben ha minden happy lenne? :) -
"nagyokos"?
nem gondolod, h a mi szemünkben Te vagy az? -
(o.O)
akkor most beégtél magad előtt, megcáfolva eddigi 80 hozzászólásodat ebben a topikban... Nembaj.. ha a termeszet azt akarta volna hogy tökeletesek legyunk akkor olyanná fejlődtünk volna. Így szép az élet.. tökéletlenül! -
Mihail #93 hű, na itt a másik nagyokos, a csuklyás
tudod, mit beláttam hogy hibáztam, semmi értelme ennek az egésznek, mert én is csak erőszakossá válok azáltal, hogy bizonygatok, pont az a leglényegesebb pont, hogy mindenki a saját sorsának és azt tesz amit akar, úgyhogy minek erőltessem, tényleg nagyképű voltam, és ez az én hibám, de mind1 majd az élet úgyis megmutatja amit megmutat, és majd ti eldöntitek hogy meglátjátok-e vagy nem -
testvéééér! :)))))) -
lál! azt hiszed én is egész nap a gép előtt ülök? mondjuk messzirőljött ember azt mond amit akar.
mondtatom azt, h nem vagyok kocka, de azt is, h netbuzi vagyok. melyiket hiszed el? amelyiket akarod... és akkor majd a markomba röhögök, h rosszul hiszel mindent.
tudatlan a kettőnk közül viszont te lennél, mert feltételezem ez a felindulás jelenleg 1 könyv elolvasása miatt, van, ami most úgy hirtelen rátérített a jó útra, és megmutatta neked a helyes ösvényt. ha pedig nem, akkor meg ebben a világban életképtelen van, mert egy olyan emeber aki az egyszerű elvei alapján akar élni az halott, vagy pedig papnövendék.
de ha már itt tartunk kiváncsi lennék a Te értékrendedre emberekkel kapcsolatban, és dolgokkal szemben. mi alapján ítélsz meg embereket és dolgokat. mert, h nem átlagosan, az is biztos. az elképzeléseid ebben a világban túl meseszerűek. nőlj fel a valósághoz! -
Amugy meg anime rulez! Ilyen őzikeszemeket csak igazi japánok tudnak csinálni! ;) megveszek értük ;) -
jó érzés 2 méterrel mindenki felett? :)
Ha ilyen az ut a tökéletesség fele (amit te követsz) akkor én inkább leszek tökéletlen állat!