968
..minden ami benned van.
-
Revengangel #408 Milyen pallerozott az angoltudasod:)Tudsz tobb szot is esetleg, vagy csak ezt tudod de ezt nagyon?:DDDDDDDDDD -
DecenS #407 Yo ez a topic, Mihail 
Magvas gondolatok - tetszenek. -
Ginever #406 ,,Köszönöm a kritikát."Örülök, hogy ezt reagáltad, -még ha megkésve is
- mert építő jellegűnek szántam.Általában nem szokták érteni és jónéven venni az ilyesmit.
-
Te nem ismered el a reinkarnációt? -
Mihail #404 Köszönöm a kritikát. Szerintem sem logika kell, hanem egyfajta érzelmi fogékonyság a világ felé, de legfőképpen önmagunk felé. -
Mihail #403 folyton ez az előző élet mostani élet.. én is voltam ilyen időszakban hogy mindent a karmára meg a reinkarnációra fogtam, de egyszerübb lenne egyszerüen csak meglátni a mostani helyzetet ahelyett, hogy fantáziálsz -
Mihail #402 mennyi új üzenet. elolvasgatom.. -
Mihail #401 kicsit skozefrén vagy. az előbb még az asztrológiát isteníted. most meg leszólod. érdekes. az asztrológia nem jóslás. -
FUCK ! -
Revengangel #399 Intelligens vagy mint a Coca Cola egyik termeke:))))
LIGHT...IQ Light:PPPPPP
De nem baj, mert neked jol is all a hulyeseg:) -
-
Revengangel #397 Ahhhha, +/- 10 cm :DDDDDDDDDDDDDDD De inkabb -:PPPPPPPPPPPPPPPPP -
nem pont miliméterre pontos adat azé csak megközelitőleg -
Revengangel #395 Na arra aztan buszke lehetsz....Gratulalok... -
most mért baj ha nagy ? büszke vagyok rá
-
Revengangel #393 Akinek kicsi mindig nagyot mond...Amugy meg kit erdekel hogy mekkora?Kerdezte valaki?
Ha a farkad is akkora mint az inteligenciad, akkor vonj gyokot a szamokbol amiket leirtal, es megkapod a valos mereteidet:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
Aki nézi a TV-t az nem gondolkodik hogy mi értelme az életnek.Apámról tudom... -
Yetike #391 Ennyi erővel nincs értelme megszületni, mert egyszer úgyis meghalsz. Igen, a szeretet és szerelem magában rejti a kudarc lehetőségét, aki ebbe "belemegy", az válalja ezt, és lehet, hogy boldog lesz, lehet, hogy máról holnapra öngyilkos lesz a fájdalom miatt. Aki pedig "nem megy bele", az nézi a tv-t és megkérdezi magától, mi is az értelme az életnek ? -
De, tegnap az voltam ,meg lehet, hogy ma ia az leszek :(
Sületlenség?!? Inkább gondolj bele... -
És ha komoly érzelmekről van szó, akkor szvsz a szeretetet könnyebb elérni, mint a hosszú, öszinte szerelmet. :( [tapasztalat] -
Nem tudom, hogy a véleményemmel miért basztam szét a topikot? Vagy az én véleményem nincs benne a "...minden ami benne van"-ban? -
nincs szerelem nincs topic viszont van
erőszak szenvedés kínlódás halál minden mennyiségben -
pontosabban a szerelmet el lehet, de a szeretetet (ami teljesen más dolog) azt nem -
örülök, hogy egyeseknek sikerült szétbaszni a topikot
amúgy létező dolgok, csak nagyon nehéz elérni
és nem hajlandóság kérdése
-
megbocsájtunk neked -
Revengangel #383 En kerek elnezest mindenkitol..... -
mondtam én hogy nem szeretek sírni multkor is akkorát könnyezet a gyíkom
-
Revengangel #381 Nem vagy te egy kisse depresszios, csalodott stb?
Reg olvastam mar ennyi suletlenseget, mar bocs.... -
Revengangel #380 Akkor miert nem jarsz pasival?Miert nem leszel inkabb homokos?
-
nincs nő nincs
-
"Szerelemről és sszeretetről..." hahhh! Ez egy nagy kamu. Ilyen dógok nem léteznek. Csak az emberi agy szüleménye. És értelmetlen is. Mi értelme van szeretni valakit, ha ő nem szeret téged. Vagyis szeret, de nem pont annyira. Pedig ez mindíg így van. És ez konfliktusok forrása, amik a szakítások forrása, amiből válóper, verekedés, öngyilkossági kísérlet lesz.
Na tessék eldönteni, hogy kinek kell ez... -
mindannyiotoknak szar élete van nekem meg tökéletes ,és irigyek vagytok rám ezért minden este otthon szoktatok sírni

-
Revengangel #376 Gratulalok, neked mar sikerult az eleted:) -
Ginever #375 Megvilágosodtam! 
Ez a kis sztori a smileykka, épp olyan mintha rólam szólna....
És jé! Tényleg
-
Revengangel #374 Csak Angello nyilval nagy mondanivaloval biro, az elet ertelmet taglalo egymast koveto smileyin ertetlenkedtem:) -
Most leírok egy esetet: 

-
Ginever #372 Revengangel, mi az amit ennyire nem értesz? -
Ginever #371 anyád :)))) ezt mire véljem? -
anyád :))))
-
javascript:put('smile')javascript:put('alien2')javascript:put('smile')
Az igazság odaát van.
Kipróbáltam a smileykat mert még soha nem szúrtam be :-)