1478
Return to Castle Wolfenstein 2
-
W B #78 fene. szemetek. -
balee66 #77 Nemtudom, csak azt, hogy csak XBOXra van:(( -
W B #76 a Return to Castle Wolfenstein : Tides of War az mi??? -
W B #75 ebből valami érdekes kiderül? -
Seten #74
Ez jó!
Náci terminator. :)
-
#73 Anno ez volt az első játék ami odaláncolt a számítógép elé. Hamarosan újra elő fogom venni nosztalgiázásként. -
#72 Sajnos nem. :( -
#71 Huh látom nem sok minden van még a játékról. Nagyon készülöben van még. Ez sem mostanság jön ki. -
#70 Mikor várható ez a játék? -
W B #69 Mi az hogy! 2 ossztálytársamnak kölcsön is adtam! Én még néha leülök és játszokvele. Egyjátékos és multiban is -
#68 Épp arra gondoltam, hogy újra végigjátszom a játékot. Remélem hamarosan lehet hallani a RTCW 2-ről. -
k feri #67 Valaki még játszik a játékon? -
W B #66
valakinek van ideje... ilyeneket csinálni... -
#65 RTCW -
W B #64 hm jólhangzik -
#63 Ebből a cikkből úgy tűnik, hogy biztosan lesz PC-re is. :) -
W B #62 Wolf ketőt PCre!!!!!!! -
#61 honnan veszed, hogy nem lesz? -
#60 ez ne lenne pc-re?
minden et-s ezt várja -
FLeK0 #59 Ez a tavalyi xboxos bemutató, az in-game jelenetek meg az előző wolf játékból vannak, az ugye volt PC-n. Ez nem lesz. -
#58 a vidben ez is benne van (XBOX mellett): "footage from PC CD-ROM" -
#57 100%, hogy jön pcre? -
#56 az X06nak néhány hete már vége, ideje lenne előrukkolni vmivel.
tőlem készíthetik ameddig akarják.
pl a Stalkernél sem bosszant, h késnek. -
Inquisitor #55 OFF: Ma valami van a levegőben. Két helyen is nyitottam topikot a témának és egyik helyen SEM talált a kereső olyan témát, aztán még is. Lehet ma nem szabadott volna főlkelnem se?
ON: Valaki azt írta, hogy ez valószinüleg még a X 05 rendezvényen készült video, azért 1 évvel első bejelentések után szomorú lenne ha csak ennyi lenne a játékból, ellenben várható egyébb média is a közeljövőben, más nem, akkor kézikamerás cucc az X'06-ről. -
#54 ahh, megelőztél.. :) -
#53 Wolfenstein II cam múvi
PCre is lesz. -
W B #52 -
W B #51 huhúzsír -
#50 Ez Xbox 360-as interjú. PC-s sequelnek még nem sok infoja van de ha készül azt minden bizonnyala raven csnálja. -
RMarvin #49 Ha nem lesz benne (végre) Coop mod, akkor wngem nem érdekel, pedig a Wold3D-n nőttem fel!!! -
W B #48 még régeben az egyik osztájtársam ezetket az infokat közölte:
-Másik emberrel leszel(tehát Jack-kel, azt hiszem így hívták)
-A tőrténet a Wolfensteint folytatja
-az Xlaborban ismét "sétálgathatunk"
-élőholtak ismét lesznek, és uj tipusuak is.
-A fő ellenség egy robot, vagy egy féligember féligrobot lesz.
ennyi én öszintén nem tartom hitelesenk, elmondom mért:
Német házi dolgozatot bekellet adni mindenki beata, de ő is beatta elméletileg, azt tán jött a szokásos dolog: "megcsináltam csak othon hagytam" vagy "itt van! és elkezdet kutakodni a táskában aztán kijelentete hogy nincs itt" és ez ment az év végéig. Hát igen mennyire lehet ebben az infóban bízni? sztem nem nagyon.
A gyerek neve: Modora Gábor. -
Code92 #47 várom szeretettel! -
W B #46 at hogy XboX-ra cskinálják vagy mi a szösz
-
W B #45 áááá akkor tévedtem.
Na mindegy, Mégegyszer végig viszem akkor a Wolfot! Kinyírjuk Henriket. -
#44 interjúból mi derül ki?
(le van húzva a hangom) -
#43 Semmivel nemtudunk többet mint eddig :( -
W B #42 Ezt kapjátok ki! -
checkpointe #41 A parancsikon tulajdonságainál kell a cél mögé idézőjelbe téve szóközzel beírni amit a cheatkodexből olvastál. -
bl0ki #40 üdv!
amint látom nem túl látogatott ez a fórum, de azért hátha egyszer befut valaki értelmes ember...
a zombis részt akrom kikerülni,mert a szörnylövészetet utálom és már cheat kódokat is találtam, de nme tudom alkalmazni őket. biztos sokatok találkozott a kódokkal (cheat codex-ből szettem őket) és ha valaki tudta használni őket akkor légyen szíves egy részletes leírással dobjon meg!!
előre is kössz
.::[hege]::. -
bl0ki #39 már találtam kódot, ugyjogy nem kell