1478
Return to Castle Wolfenstein 2
-
#358 Kinn a Razor1911. -
xido #357 Kezd bejönni a játék:)..Nem tudtam az elején mik azok az anomáliák város szerte,meg zárt ajtók,meg nem megtalált arany és info...hát nagyon jó lesz ez,ahogy kiteljesül az egész..tetszik ez a soul reaveres" dimenzióváltás:) -
#356 Nekem nem tűnnek annak, pedig én párszor végignyomtam a BioShock-ot. Amúgy meg ezt a játékot egy napon nem lehet említeni a BioShock-kal. -
#355 Csak nekem tűnnek a képek olyan Bioshock-osnak? Mondjuk nem baj, végigtoljuk! -
#354 Kezd izgi lenni :)
-
balika16 #353 Jó game! nekem bejön! -
#352 nem rossz annyira:
10 perc volt az első pálya, és már a game progress 7%:S
plusz pont h lehet a fegyvereket upgrade-elni, mp40-re lehet silencer-t rakni:) -
#351 Ronda lett? Le kell cserélni a Herkules monitort és a geforce 4200-as karit. -
#350 Ilyet még nem láttam, a DTPro nem hajlandó beolvasni az mds fájlt. -
#349 Francokat mért nem húztad arrébb az ablakot...? Kitakarja a nénit. -
#348 Nem tudom mit vártok tőle, ez xsak egy szimplán halvány játék lesz a játék történelemeben.
már a reklám, ingamek is ezt sugallták.
Augusztusban viszont tökéletes szórakozásnak tűnik, de FELEJETŐS!
így látatlanba:DDDDDDDDDDDDD -
#347 Hét nincs túl nagy erőforrás igénye a cuccnak annyi szent :)
-
#346 Pedig ID engine-ek rugalmasak, mondom itt a raven lesz a ludas.
http://www.teamblurgames.com/overdose/news.php Nézz itt szét picit, az engine-ük alapja quake2 sztem érdekesnek találod majd... :) És nyitott területek terén sem veszett... szerintem... -
#345 Az első rész meg sehol sincs az eredeti Wolfensteinhez képest :(
Na ezt adjátok össze. -
Hellsing47 #344 na én is játszottam vele pár percet..és hát az első részhez képest sehol nincsen, ezt is csak a neve fogja eladni -
#343 az tény. -
#342 Nem vagyok oda érte, ennyi. Hogy is mondjam.. Eléggé korlátozott a felhasználhatósága. Tény hogy fény-árnyék hatások terén jól teljesít, meg viszonylag fejlett, de pl nagy nyitott világos külső területeken használhatatlan, randa.
Persze ez csak az én véleményem :) -
#341 Attól még tech4... :D -
#340 ennyi erővel akkor rengeteg játékfejlesztő előtt leborulhatunk hogy mit sikerült kihozniuk az általuk régebben megírt (esetleg megvásárolt ) motorból.
Mert ez sem 5 éves ám.. nem a doom3ból indult a dolog. :) -
#339 Mi bajod az id csodamotorjával?? Ez még mindig "csak" tech-4 az meg a raven balfaszsága, hogy többet nem tudtak kihozni belőle... :/ Pedig szerintem teljesen korrekt... -
#338 Hát én nem tudom ezeket a képeket elnézegetve mindent lehet rá mondani csak azt nem, hogy ronda...5 éves engineből szerintem elég sokat kihoztak ígyis. -
#337 Maradjunk abba hogy helyenként szép :)
Mondjuk sokat nem is vártam az id csodamotorjától... :) -
#336 Sztem a graf teljesen korrekt, nemtudom mit kell rinyálni, hogy nem valami durván új engine... -
#335 Kipróbáltam. Hát az első kb 15 perc után eddig nem nyűgözött le, semmilyen téren.
Pozitívum hogy a hullák jól roncsolhatók, meg nagyon faxányosan fut. Kb ennyi :)) -
#334 gamestarosok fogyatékos gecik, sose értettek hozzá és mindent túlpontoztak, azt is el tudom képzelni hogy nem látták a játékot csak trailerek meg netes cikkek alapján írtak értékelést mint a hl2nél -
#333 Gamestar 91/100 pontot adott nm lehet olyan rossz
Holanp lesz már crack is sztem... -
Nagyi06 #332 gyerekek ez rohadt ronda lett!!!!:( -
#331 ez nem így működik -
Laci82 #330 Az mi?
Torrent Letöltő?
Privátba küld már a linkjét légyszi. -
balika16 #329 TL -
Laci82 #328 Sziasztok.
Honnan jön a leggyorsabban le?
Tudom a leggyorsabb letöltés a boltba be,polcról le és a pénz kicsenget ve -
#327 Lehet valami faparaszt pontozta... -
#326 ez elég csúnya :/ -
balika16 #325 Works with daemon tools lite + latest yasu! -
Árnyvadász #324 7.5 Presentation
There's a nice amount of polish on things, but it can't paper over the fact that the story feels a bit familiar.
7.5 Graphics
While the graphics engine isn't as cutting edge as others, it does a decent job of creating battlefields that feel alive.
8.0 Sound
The sound designers make every gun sound just right; just close your eyes and listen to the chaos.
7.5 Gameplay
It's also satisfying to vaporize Nazis, but you can't help but wish that the ideas here were developed further.
7.0 Lasting Appeal
The campaign is about as long as most shooters, but multiplayer lacks the depth or replayability of other games in the genre.
7.3
Decent OVERALL
(out of 10 / not an average)
Ez gagyi lett, pedig vártam. Kimarad. -
balika16 #323
megy yasuval! -
#322 fake, csak nézd meg a dátumot, négy napos. -
balika16 #321 Date: 2009-08-13
FAKE! -
#320 Pedig itt ez áll... -
Hellsing47 #319 nem azért clonedvd valami, mert nincsen crackelve