Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez jó!
Náci terminator. 😊
www.gportal.hu/bioshock
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
www.gportal.hu/bioshock
valakinek van ideje... ilyeneket csinálni...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
tõlem készíthetik ameddig akarják.
pl a Stalkernél sem bosszant, h késnek.
ON: Valaki azt írta, hogy ez valószinüleg még a X 05 rendezvényen készült video, azért 1 évvel elsõ bejelentések után szomorú lenne ha csak ennyi lenne a játékból, ellenben várható egyébb média is a közeljövõben, más nem, akkor kézikamerás cucc az X'06-rõl.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-Másik emberrel leszel(tehát Jack-kel, azt hiszem így hívták)
-A tõrténet a Wolfensteint folytatja
-az Xlaborban ismét "sétálgathatunk"
-élõholtak ismét lesznek, és uj tipusuak is.
-A fõ ellenség egy robot, vagy egy féligember féligrobot lesz.
ennyi én öszintén nem tartom hitelesenk, elmondom mért:
Német házi dolgozatot bekellet adni mindenki beata, de õ is beatta elméletileg, azt tán jött a szokásos dolog: "megcsináltam csak othon hagytam" vagy "itt van! és elkezdet kutakodni a táskában aztán kijelentete hogy nincs itt" és ez ment az év végéig. Hát igen mennyire lehet ebben az infóban bízni? sztem nem nagyon.
A gyerek neve: Modora Gábor.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Na mindegy, Mégegyszer végig viszem akkor a Wolfot! Kinyírjuk Henriket.
amint látom nem túl látogatott ez a fórum, de azért hátha egyszer befut valaki értelmes ember...
a zombis részt akrom kikerülni,mert a szörnylövészetet utálom és már cheat kódokat is találtam, de nme tudom alkalmazni õket. biztos sokatok találkozott a kódokkal (cheat codex-bõl szettem õket) és ha valaki tudta használni õket akkor légyen szíves egy részletes leírással dobjon meg!!
elõre is kössz
.::
van egy kis bibi...most tettem fel a gépre a return to castle-t és egy olyan CD key-t kaptam hozzá amivel nem tudok szerverekre csatlakozni, csak single playerben tudom nyomni
ha valaki tud valami használható információt küldeni akkor lécci a
[email protected] címre küldje el.
de ide is írhattok....
lécci segítsetek, mert amig nincs key addig az enemy territory-n kell ritkítanom a népet... 😊))))
kössz: .::
ÁImádom az elsö részét...<#vigyor3>#vigyor3>
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
"Who cares about the engine -the MAIN thing is that RTCW2 is COMING OUT!!!!!!!!!!!!!!"
Etat : Rumeur
Date de sortie : 2006
Genre : FPS
Thème : Guerre
Editeur : id Software
Jeu appartenant au groupe : Wolfenstein"
http://www.gamekult.com/tout/jeux/fiches/J000069616.html?nopub=1&temp=391006200584210626