Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fene. szemetek.

Nemtudom, csak azt, hogy csak XBOXra van😞(

a Return to Castle Wolfenstein : Tides of War az mi???

Ez jó!
Náci terminator. 😊

saxicola
Anno ez volt az elsõ játék ami odaláncolt a számítógép elé. Hamarosan újra elõ fogom venni nosztalgiázásként.

www.gportal.hu/bioshock

Tigristank
Sajnos nem. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

DanRyu
Huh látom nem sok minden van még a játékról. Nagyon készülöben van még. Ez sem mostanság jön ki.<#wow1>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DanRyu
Mikor várható ez a játék?

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Mi az hogy! 2 ossztálytársamnak kölcsön is adtam! Én még néha leülök és játszokvele. Egyjátékos és multiban is

saxicola
Épp arra gondoltam, hogy újra végigjátszom a játékot. Remélem hamarosan lehet hallani a RTCW 2-rõl. <#wow1>

www.gportal.hu/bioshock

Valaki még játszik a játékon?

valakinek van ideje... ilyeneket csinálni...

deestroy
RTCW <#law><#love11><#taps><#worship>

hm jólhangzik

Tigristank
Ebbõl a cikkbõl úgy tûnik, hogy biztosan lesz PC-re is. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Wolf ketõt PCre!!!!!!!

Cujo01
honnan veszed, hogy nem lesz?

Cujo01
ez ne lenne pc-re?
minden et-s ezt várja

Ez a tavalyi xboxos bemutató, az in-game jelenetek meg az elõzõ wolf játékból vannak, az ugye volt PC-n. Ez nem lesz.

Serpa
a vidben ez is benne van (XBOX mellett): "footage from PC CD-ROM"

Dying Soul
100%, hogy jön pcre?

Serpa
az X06nak néhány hete már vége, ideje lenne elõrukkolni vmivel.

tõlem készíthetik ameddig akarják.
pl a Stalkernél sem bosszant, h késnek.

OFF: Ma valami van a levegõben. Két helyen is nyitottam topikot a témának és egyik helyen SEM talált a keresõ olyan témát, aztán még is. Lehet ma nem szabadott volna fõlkelnem se? <#nemtudom>

ON: Valaki azt írta, hogy ez valószinüleg még a X 05 rendezvényen készült video, azért 1 évvel elsõ bejelentések után szomorú lenne ha csak ennyi lenne a játékból, ellenben várható egyébb média is a közeljövõben, más nem, akkor kézikamerás cucc az X'06-rõl.

mucsácsó
ahh, megelõztél.. 😊
Serpa

huhúzsír

Bucser
Ez Xbox 360-as interjú. PC-s sequelnek még nem sok infoja van de ha készül azt minden bizonnyala raven csnálja.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha nem lesz benne (végre) Coop mod, akkor wngem nem érdekel, pedig a Wold3D-n nõttem fel!!!

még régeben az egyik osztájtársam ezetket az infokat közölte:

-Másik emberrel leszel(tehát Jack-kel, azt hiszem így hívták)
-A tõrténet a Wolfensteint folytatja
-az Xlaborban ismét "sétálgathatunk"
-élõholtak ismét lesznek, és uj tipusuak is.
-A fõ ellenség egy robot, vagy egy féligember féligrobot lesz.

ennyi én öszintén nem tartom hitelesenk, elmondom mért:
Német házi dolgozatot bekellet adni mindenki beata, de õ is beatta elméletileg, azt tán jött a szokásos dolog: "megcsináltam csak othon hagytam" vagy "itt van! és elkezdet kutakodni a táskában aztán kijelentete hogy nincs itt" és ez ment az év végéig. Hát igen mennyire lehet ebben az infóban bízni? sztem nem nagyon.
A gyerek neve: Modora Gábor.

várom szeretettel!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

at hogy XboX-ra cskinálják vagy mi a szösz

áááá akkor tévedtem.
Na mindegy, Mégegyszer végig viszem akkor a Wolfot! Kinyírjuk Henriket.

Serpa
interjúból mi derül ki?
(le van húzva a hangom)

grebber
Semmivel nemtudunk többet mint eddig 😞

Next PC upgrade: 2022

A parancsikon tulajdonságainál kell a cél mögé idézõjelbe téve szóközzel beírni amit a cheatkodexbõl olvastál.
üdv!
amint látom nem túl látogatott ez a fórum, de azért hátha egyszer befut valaki értelmes ember...
a zombis részt akrom kikerülni,mert a szörnylövészetet utálom és már cheat kódokat is találtam, de nme tudom alkalmazni õket. biztos sokatok találkozott a kódokkal (cheat codex-bõl szettem õket) és ha valaki tudta használni õket akkor légyen szíves egy részletes leírással dobjon meg!!
elõre is kössz
.::::.
már találtam kódot, ugyjogy nem kell
sziasztok...
van egy kis bibi...most tettem fel a gépre a return to castle-t és egy olyan CD key-t kaptam hozzá amivel nem tudok szerverekre csatlakozni, csak single playerben tudom nyomni
ha valaki tud valami használható információt küldeni akkor lécci a
[email protected] címre küldje el.
de ide is írhattok....
lécci segítsetek, mert amig nincs key addig az enemy territory-n kell ritkítanom a népet... 😊))))
kössz: .:: ::.
imádom akart lenni..
Nagy állat az tény!
ÁImádom az elsö részét...<#vigyor3>
Serpa
jó nagy állat ... ^^

STREEX
Megjelent néhány koncepcióA tank tök jól néz ki.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Lala
Mi lesz ezzel a játékkal? Nem tud valaki valami infot?

Ez a mondat fogott meg a legjobban:

"Who cares about the engine -the MAIN thing is that RTCW2 is COMING OUT!!!!!!!!!!!!!!"

"Plate-forme : PC
Etat : Rumeur
Date de sortie : 2006

Genre : FPS
Thème : Guerre
Editeur : id Software
Jeu appartenant au groupe : Wolfenstein"
http://www.gamekult.com/tout/jeux/fiches/J000069616.html?nopub=1&temp=391006200584210626

Igaz- e?

DBoy
jóvan na :p 😊

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)