Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg a beállításokban úgy tudom(más játékoknál is így volt)hogy van olyan beállítás, ami akkor kapcsolható be, ha valamit kikapcsolsz...
Nem tudom, mindenesetre a részletességtõl nem voltam oda, ettõl még a source engine is jobban nézett ki.
Vagy csak én nem tudom beállítani jóra a grafot...
az meg hülyeség, h ez béta lenne, 15 nap múlva itt a játék, valszeg már csak sorozatgyártás folyik...
Amúgy videókból nem tûnt annyira jónak, mint az RTCW, abban pont az volt a jó, hogy olyan "idegen" volt mindenki, pont a graf miatt, de illett hozzá.
Ebben meg ez a dimenzióváltás...legalább fekete-fehér lenne, az manapság a divat, stílusosabb lenne...
Na de majd meglátjuk...
>: ../-.. --- .-- -. .-.. --- .- -.. .. -. --./-... . - .-/-..- -../
.-.-.
a Hamachi sem máködik
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Srácok ez mi lehet? El sem tudom indítani:"Couldn't load fs.chk"
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Hamachi adatok:
Név: hwsw.hu
jelszó: hwsw
Az IP, amihez kapcsolódni kell: 5.147.11.208
Ha nem akar kapcsolódni, akkor hozzátok le a konzolt (ctrl+alt+0), majd írjátok be, hogy "connect ip". Biztos lassú lesz a feltöltésemnek köszönhetõen, de egyelõre ez csak próba. <#smile>#smile>
télleg mûködik?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nfohump-on vannak nagyobb felbontású képek is
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Az iménti videóból kiderül: Ez egy hack-n-slash - cserében viszont hangulatos. :)
Captain Sonar 2024 Remake
Azonban némi elõélet kutatás után sem teljesen tiszta:
Ez egy doom, quake és egyéb hack-n-slash típusú játék lesz, vagy az ebbõl a stílusból már kinõtt korosztályt is megcélozzák vele?
Captain Sonar 2024 Remake
Nem rosz
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
PSN ID: Lord_Mortanius
És árulják már el, mi az a B.J. a fõhõs neve elõtt? Blowjob? :D
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
De miért angolul beszélnek a németek??? <#violent>#violent>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.