Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
Már én is nagyon.

GregSB
Nagyon jól néz ki mozgásban, és mintha az elsõ screenshotokhoz képest szépült volna. Pozitív csalódás, várom már!

Vass Gábor
Nálam kurvára akadozik nem tudom miért, de kurva jónak ígérkezik a játék.

PSN ID: Lord_Mortanius

nem rossz...
nekem tetszik, max ez a dimenziós dolog nem a legjobb.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Vass Gábor
Van végre fejlemény kaptunk multiplayerbõl képeket állatiak.

Vass Gábor
Nincs mit máskor is.

EnZsolt
Köszönjök Emese!

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Vass Gábor
2003 óta készül a Return to Castle Wolfenstein folytatása, amelynek sajnos nem sok jele volt az elmúlt években. Az idei QuakeCon után a dolgok megváltoztak, és éreztették velünk a fejlesztõk, hogy ebbõl a programból rövidesen lesz is valami. Ennek egy újabb jeleként életre kelt a hivatalos honlap is, amely egyelõre nincs túlzsúfolva tartalommal, de az idõ elõre haladtával ez minden bizonnyal változni fog.

hivatalos honlap:

wolfenstein 2

http://wolfenstein.honlapepito.hu/ itt egy oldal a Wolfenstein összes részével foglalkozik. Nézzétek meg!
Vass Gábor
Nagyon jól jön már, majd csak lesz valami belõle.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Vass Gábor
A télen jöhet meg a játék.

Vass Gábor
Szerintem nagyon király lesz ez a játék, csak ezt is adják ki minél hamarabb.

grebber

Vass Gábor
Az FPS-ek rajongói jövõre sem maradnak célpont nélkül. Más egyéb játékok mellett az id Tech 4 grafikus motorra (Doom 3, Doom 3: Resurrection of Evil, Quake 4, Prey, Enemy Territory: Quake Wars) építkezõ Wolfensteinben lövöldözhetjük ki magunkat. A négy évvel ezelõtt bejelentett játékon az id Software felügyelete mellett a Raven Software dolgozik, míg a portolásba a Pi Studios is besegít.
1943-ban járunk, és újra az egyszemélyes hadseregként mûködõ B.J. Blazkowicz bõrébe bújva kell megakadályoznunk Heinrich Himmler és az SS terveit, amik a Fekete Nap erejének megszerzésére irányulnak.
Helyszínként egy folyamatosan változó város szolgál majd, s alkalmanként a Shroud néven ismert párhuzamos dimenzióba is átruccanunk, ahol hõsünk emberfeletti képességekkel gazdagodik.
Bár az id Software és John Carmack elvesztette az engine-háború legutóbbi fordulóját, miután csak id-közeli cégek használták a Doom harmadik részével debütált grafikus motort, azt kell mondanom, némi kozmetikázás után még ma is bõven megállja a helyét. Talán nem annyira rugalmas, mint a Valve fejlesztette Source, de jelen esetben bõven megfelel a célnak, s vélhetõen a gépigény sem alakul majd vészesen.

Vass Gábor
Miért is készül sokáig az új Wolfenstein?
Platform: PS3, X360 Típus: Érdekesség
Dátum: 2008.12.14. 11:08 Író: Ghost Kommentek: 7 db
A 1Up csapata meglátogatta a fejlesztõket és arról faggatta õket, hogy miért is készül ilyen sokáig az új Wolfenstein játék, holott már 2005-ben bejelentették.
A kérdésre Eric Biessman válaszolt, aki elárulta, hogy a fejlesztés legfõbb irányvonala a régi hangulat megõrzése. Szeretnének egy olyan játékot készíteni, amely méltó lesz régi hírnevéhez, megõrzi a remek történetvezetést, az izgalmas harcokat és az okkultizmus sem maradhat ki a játékból. Miután elhatározták, hogy milyen irányban haladnak a történettel, akkor a megfelelõ látványvilágot kellett elkészíteni, ahová a nácik és a játékosok is egyaránt beleillenek. Az úriember szerint nem fogunk majd csalódni az új Wolfenstein játékban, hû marad régi nevéhez és hangulatához. Örülnénk, ha már végre egy megjelenési dátumot is kapnánk a sok apró infómorzsa mellé.

Természetes a pc-s verzióra is igaz a hír.<#nyes>

deestroy
Ebbõl lesz valamikor valami??? nem igen hallani róla...

Igen az lesz. Nézzétek meg a honlapom!! 😊

Katttt

sarkanyharc.try.hu

Rage

sarkanyharc.try.hu

Jó lesz ez!
Prince23

ez jó lesz?

hykao
Magasság jó, szélesség azért érje már el a 780-at...
Prince23
vagy

Prince23

bannernak jó lesz? (minta)

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber

jónak néz ki, és remélem az is lesz

Prince23
STREEX

Tigristank
Érdekes. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

GregSB
Elsõ képek...

Hátõõõõõõ

GregSB
Itt nekem nem jön be semmi. Valszeg fake volt és már le is vették.

grebber
Szebbre számítottam!

M@TriX
Elsõ képek?

király lenne... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Vass Gábor
Hát mindjárt megõrülök a kíváncsiságtól, végre már errõl álmodtam ezer éve.

GregSB
(ha a quake5-öt merészelik bejelenteni akkor ideges leszek)

😄

GregSB
Wáááá! Vége a várakozásnak!

Tuesday, July 15 and Wednesday, July 16 (11:59 PM - Midnight, ET/PT)

GTTV's E3 Minute

Geoff Keighley is on the E3 show floor to give Spike viewers the inside scoop on the sights and sounds of the show. Also tune in for more world exclusive surprises including something special from id Software and Raven Software.

Magyarul jövõ hét kedden vagy szerdán bejelentés ID + raventõl az E3-on!

Na vajon mi lesz az? 😄

sarkanyharc.try.hu

Mi a gond? Ez a játék 2003-2004-ben jelent meg,és 3-4 év alatt nem kezdték el tervezni a játkéot? Ha igen akko hol tartanak?

sarkanyharc.try.hu

KI utálná? aki utálja az nem jön ide.
A Gothic mellet a másik nagy játék

Gondolom mindenkji utálja az rtcw-t, de én szeretem, úgyhogy nem kell kinevetni...

sarkanyharc.try.hu

Tigristank
Kicsit messzinek tûnik még a megjelenés, még pontos dátum sincs. Meg sajnos komoly infók (pl. képek, videók) sincsenek arról, hogy készülne. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

jelenjen már meg az rtcw 2 !!!!

sarkanyharc.try.hu

Ez is ott volt, ahol a #66-os. Ki talál ki ilyesmit? De a rajzok jók.

kb. két napja vittem ki megint a sima wolfot 😊
valaki nem tudja hoyg a zenéit honan tölthetem le?

mi mi mikor?

http://www.rtcw2.de/

Mikor lesz??