1478
Return to Castle Wolfenstein 2
-
zso23 #238 Xbox360-ra már kint van, de szar nekik. -
#237 ez, de szar :D -
#236 A demo -hoz. -
#235 ez -
#234 Mihez? Még ki sem jött -_- -
#233 Mi a cd kulcs? -
gregtom6 #232 2.vh-s moh már nem lesz. Lesz helyette Medal of Honor : Operation Anaconda... -
#231 jah, én még reménykedem, hogy a medal of honor alapjátékhoz ki fognak adni egy graf patchet a mai színvonalhoz. nem kell már ide úk 2 vh-s moha. Bár a frissülő/fiatal generáció miatt úgy is lesz... -
#230 Jah megcsinálhatták volna csak simán az előzőt szebb graffal... -
drbob #229 ejj...van más szerver minta wolfenstein2.hu-n ami van? -
#228 Hááát, nem is tudom, nem fog ez ütni nagyot a piacon -
msstz #227 bullet time, másfajta látásmód, különleges fegyverek, hasonlók. -
W B #226 mert mindenféle "varázslatot" csinálhatunk. aszem. -
newc22 #225 Tudom láma kérdés de ez a dimenzióugrás miért is jó nekünk? Lelassul tőle minden vagy micsoda?! -
#224 -
gregtom6 #223 feliratot nem lehet bekapcsolni vhol az RTCW-ben? -
gregtom6 #222 Meg nincs valami textúra csomag, vagy ilyesmi a játékhoz? -
gregtom6 #221 214#-es hszemre help, hátha valamelyik fan megtalálta, v megcsinálta PC-re.
Én ismertem a tech4-es játékok elődjeit, és ugyanolyan nem lehetett volna(ismétlődő környezet, egér nélküli irányítás), valamint azért nem volt "fényük", mert időközben sok hasonló játék jött be.
Nekem személy szerint azért tetszettek ezek annyira, mert a Q4, Prey, Doom3 is sci-fi, és nekem az a kedvenc műfajom:) Star Warsért, Star Trekért, és minden ilyesmiért oda vagyok:D Szóval a történet tetszett, hiába vontatott, a Star Trek sorozatoktól csak pörgősebb lehet maga a játék és történet is:D
Ami minden szempontból tetszett, és legalább 3x vittem végig, valamint sokszor láttam régen, az a HL sorozat, ami még most is nagyságrendekkel felülmúl mindent.Ennek ellentéte a L4D, ami miatt pipa vok, h egyáltalán létezik.
RTCW is nagyon jó volt, grafika még most is nagyon jó, hangok még jobbak, kiváló. Reméljük a mostani rész is jó lesz single-ben, a multi annyira nem érdekel, de kipróbálom az alfát is. -
#220 Szánalmas ez a hír... Érdekes Blizzardéknál nem szivárgott ki semmilyen multidemo a starcraft2-ről... pedig ott is volt Blizzcon meg rendezvény dögivel. Ja.. persze. még nincs olyan állapotban hogy ellopható legyen... -
drbob #219 igen a Tech4 mikor kijött, nagyon jól mutatott, szépen futott, kellemesen jól összerakott engineként ismertük meg...viszont a játékok az ötleteik ellenére nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket..Doom 3 remekül sikerült (rajongók szerint), nekem hiányzott a régieknél megszokott őrület és az adrenalinpumpálás (ezek a hatásvadász: "hopp, a semmiből az arcodba ugrok" dolgok soha nem jöttek be, ez meg tele volt ilyenekkel).. a Prey játékmenetbeli újításai is tetszettek, csak a döcögős, gagyi sztori elvette a kedvemet tőle egy idő után...Q4nek örültem (végre megint single Quake) de elég gyorsan meguntam...mondjuk a stroggá válás fasza volt...és nem a technikai dolgok miatt nem lettek etalonok, pusztán a hírnévből és megvalósításból nagyon nehéz sikeres játékot összerakni...egy ó sztori viszont elfeledteti veled hogy most éppen nincs HDR, nem csordogál lassan, csöpögve a vértócsa..de a HANGULAT miatt végignyomod...nem azt mondom hogy ezek nem lettek volna hangulatos játékok, hanem hogy mindenki a régi, nagy fényt kereste...ami elsikkadt
most itt van nekünk ez a Wolfenstein, pofásan néz ki (igaz, kicsit tényleg minimál ez már 2009ben)viszont a hangulatot úgy tűnik nagyon odarakták..mindenképpen megér még egy pár esélyt :D -
W B #218 na vájunk csak, akkor minket beperelnek? :p fincsi lesz. :) -
imuthesz #217 multi
"Bármilyen kép, screenshot, film, vagy komment, amit nálunk, vagy bárhol az interneten nyilvánosságra került a kiszivárgott multi-build alapján, az nem a játék végső, kiadásra szánt változatából való. Ezt ne feledjétek" -
lageron #216 Kipróbáltam a bétát. Szerintem nagyon jól sikerült!
Grafika: kellemes, szép, ami nagyon fontos, hogy jól látláthatóak a karakterek, de mégsem ugrik ki a környezetből. Hd 4850-em van a játék kellemesen fut. 8/10
Pályák: Szerintem valami nagyon jók lettek. Izgalmasak, és nagyon taktikusak. 10/10
Hang: Az mp 40-nek valóban nincs valami öblös hanja, többi fegyóval nincs gondom. 6.5/10
Maga a játékélmény: Szerintem ehez a játékhoz rengeteg skill kell (hozzáértés), ami nagyon pozitív. A játék leginkább a klán csatákhoz van kitalálva. Azt mondanám míg a pub az amolyan poén játék addig a warokon ez a játék merőben más, nagyon taktikus játékot igényel és jól össze kell dolgozni. A veil (mágia) szerintem ez amolyan fűszer, jól jönnek, de csak keveset lehet hazsnálni, mert elég sok manát fogyasztanak. 10/10
3 napja játszok vele ez az eddigi véleményem róla.
Végezetül csak annyit teszek még hozzá hogy: megyek vissza játszani vele! -
lageron #215 Sziasztok!
Doom 3-at 4 szer vittem át, ha jól emlékszem. Quake 4 szerintem hasonlóan jól sikerült. Nekem a hl2-nél jobban tetszett mind a kettő, de a hl is jó játék. Nagyjábol arról van szó hogy ezek mind minőségi játékok voltak. -
gregtom6 #214 Az RTCW-hez megcsinálták(ha nem is hivatalosan)PC-re a Prológust? Valami modként, vagy ilyesmiként? -
#213 jah technológiailag ok, nekem is bejöttek a gamek, csak vhogy nem nőtt fel egyik se az elődjeihez, és úgy tűnik ez se fog. csak legyen jó pár órára és már jó nekem, multira úgyse kéne -
gregtom6 #212 Prey-ben volt pl először Portal, a Valve csak "lopta" az ötletüket, bár rendesen átdolgozták.
Doom 3-ban meg komoly technológiai újítás volt anno a Tech 4. -
gregtom6 #211 "végülis az engine eddigi "csak ócska játék jelenik meg rajta" hírnevét már nem fogja tudni rontani"
Ezt hogy érted? Arra az engine-re(ID Tech 4)csak jó játékok jelentek meg. Jó, nem év játéka díjat nyertek, de a Doom 3 is jó volt kiegjével együtt(2x vittem végig közepes grafon a régi gépen)
Prey még jobb volt(2x vittem végig azt is, régi és új gépen)
egyedül a Q4 nem volt annyira jó, de azt is végigvittem...
Nem érik el a HL sorozatot(azt csak a BioShock), de azért jók voltak. -
#210 szerintem meg bukás lesz
valahogy érződött az egész eddigi reklámkampány erőtlenségén is, alig adtak ki valamit, kevés cikk meg interjú jelent meg, meg pár vérgagyi movie mintha vmi 2 évre lévő projectet mutogatnának félkészen. mintha nem is várnának sokat tőle. valószínüleg csak túl sok pénz ment el a fejlesztésre fölöslegesen 2 stúdiónak és most már muszáj kiadni hogy bejöjjön vmi, akármilyen kínosan szar is lesz a game, végülis az engine eddigi "csak ócska játék jelenik meg rajta" hírnevét már nem fogja tudni rontani :) -
gregtom6 #209 Wolfenstein 3D topikba kevesen járnak, nem tudja valaki, melyik a legjobb remake-je a W3D-nek? Tehát ami lényegében ugyanaz, csak nem ennyire pixeles, mert nagyon fárasztó így. -
gregtom6 #208 A hírből most már az is tudja, aki eddig nem tudta...
Ügyes marketingfogás, valamint illegális letöltők kiszűrése fórumokról(hírben ez áll), és még a hibákra is fényt derítettek...
Ügyes, mondhatom, és cseles.
Biztosra vehetitek, h a multi részét valami dlc-ben/patchben kijavítják, ha nem tolnák el a megjelenést, de szerintem utóbbi fog történni. -
gregtom6 #207 http://gamestar.hu/kiszivargott-wolfenstein-multi-az-activision-nagyon-merges.html -
W B #206 sajnos. youtubon néztem végig :p csak ezért tudom hogy is van -
gregtom6 #205 LoL, hát én oda figyelek...
csak régen játszottam az RTCW-vel, így nem tudtam, h a folytatása-e a réginek, v sem. Mert tudom, h a címe is, meg minden, de nem játszottam a 3D-vel...
Amúgy meg az Egyiptomos küldiről kevesen tudnak egy fontos ok miatt...az a prológus csak konzolra készült... -
W B #204 van tőrténete... csak ida kéne figyelni
az RTCW ugye egyiptomban kezdődik. és ott fülest kapnak hogy el kéne menniük a wolfenstein kastélyba stb....
-
gregtom6 #203 És történetileg mondja el nekem valaki, hogy most ez hogy van?
Mert a Castle Wolfensteinnek, és a Beyond Castle Wolfensteinnek nem igazán van története. A W3D-ben meg nagyjából ugyanaz, mint az RTCW-ben, nem? Vagy újra elkapják?
Ez a Wolf meg a történeti folytatás lesz, vagy megint egy "remake"?
Mert ennek a sorozatnak nem számozása van, és a Wikipedián is generációkat ír, nem egymás ellett a részeket. -
drbob #202 ezt sem kiadták, mindenhol kiírták ló betűkkel hogy 'leaked', csakúgy mint a HL2 anno...
persze nem az sg fórumra gondoltam hanem arra a pár pro gamer fórumra, amit viszont igenis szoktak olvasni (nem csak a játékok hivatalos fórumát olvassák, az biztos)
"csak sokszorosításra van idő" - ha tartják a megjelenés dátumát, ami (ugye ilyennel is találkozhattunk már) eléggé flexibilis
igen, a neve miatt elég sok dolgot el szoktak adni, mivel ez egy folytatása egy elég nagy nevű játéknak, természetesen az is benne van...egész egyszerűen optimistán is hozzá lehet állni, mellesleg az hogy most leakelték ezt az mp bétát koránt sem jelenti azt, hogy a játék itt tartana... -
W B #201 MIMI? azt ne mond hogy egyjátékos demo is van -_- -
gregtom6 #200 Esetleg ez akkor lehetne igazán béta, ha ez egy fél évvel ezelőtti verzió, ami most szivárgott ki. De kétlem.
Akik meg azt mondják, h ettől biztos, h jobb lesz a kész verzió, azok meg nem hallottak még olyanról, h a neve miatt adnak el valamit? -
gregtom6 #199 HL2-nek soha nem adták ki a bétáját, azt ellopták, és emiatt inkább újracsinálták a játékot, hisz senki nem vette volna meg, ha tudja, mire számíthat...
kommenteket meg nem a magyar sg fórumon fogják olvasni, hanem a játék hivatalos fórumán.
És még1x mondom, tudom, h a béta az közel sincs kész(más játékoknál),de itt már nincs idő kijavítani pár nap alatt mindent, itt már csak sokszorosításra van idő.