1070
Orbiter - A free space flight simulator
-
#70 Bocsi, a napfelkeltés kép kicsit nagy volt úgyhogy összekicsinytettem. Íme. -
#69 Mostmár csak linkelek mert megfolytanak a modemesek. :-)
Kedvence bolygóm.
Sikerült elérem, hogy normális napfelkeltét produkáljak. -
davos80 #68 Erre is igaz ez : #17 -
davos80 #67 Ennél a mirrornál van pár érdekes kiegészítő, és manual :
https://sourceforge.net/projects/mscorbaddon/ -
#66 Ez most vajon fénykép vagy csak az Orbiter? :-)
Nézd anya! Látom a házunkat!
-
#65 Az első kicsit kicsi lett. Nem gond, amúgyse egy nagy durranás. -
#64 Eddigi eredméyneim a siklóval:
...3...2...1...
...Blastoff!
Gaining altitude.
Jettison first stage.
Innen hova tovább az már rejtély, mert a főrakéta nélkül nem tudok elég magasságot szerezni. Ha megmarad, akkor lehúz a súlya, ha meg ledobom akkor egyszerűen megbolondul a gép és visszapottyanok. -
#63 -
davos80 #62 Nincs, de sztem ez nem baj. Az űrben úgy sincs sok hang. -
#61 hang van vagy én vagyok süket? -
davos80 #60 Énsemtom. -
#59 Hm. Hogy kell átkapcsolni a nagyrakétára? Próbáltam a ctrl-/ gombokat de semmi. Még hover hajtómű sincs. Valaki ötlet? -
davos80 #58 At én sem tudom.
Nem tudok a hajótol elszakadni, hiába mozgatom a gázkaokat. -
#57 fellőném a Hubble-t, de mikor már nem mozgok és kioldom, leesik a földre.
Hogy kell űrsétát tenni? -
#56 Köszi. -
davos80 #55 New features -> Space Shuttle Atlantis -> Atlantis Satellite Lunch -
#54 Ajjj ... sehogy se tudok orbitra állni ... pedig már szenvedek vele vagy 1 órája. Na majd hóóóóónap ! :) Jó ez a game. Amikor leválltak a rakétáim a shuttléval, akkor azért picit tartanom kellett az állam. Nem szépségre ment rá, hanem a realisztikára, dehát ezért SZIMULÁTOR. A legjobb SPACE SIM az tuti. -
#53 Ez melyik scenario? -
davos80 #52 Manual.
CTRL + lefelbaljobb -
#51 segítsetek. nagyoon jó kis játék, tiszta Flight Sim 2004 - csak az űrben :).
Csak egy baj van. hogyan mozgathatom a kamerát? A zoomra jöttem rá csak, meg hogy a belséjől látom, de oldalnézet meg egyéb dolgok nincs benne? -
davos80 #50 -
davos80 #49 Baromi jó ez a gém, van benne ürséta is, amiben műholdat kell javíatni, csak még az irányításra nem jöttem rá. -
#48 nem :)) -
davos80 #47 200 mega. De ez nem mindegy? -
#46 mennyit foglal? -
#45 Megpróbálom -
#44 De persze egy próbát mindenképpen megér, el ne szalaszd. :-) -
#43 Igazábol úgy kéne hogy ahogy sorban vannak a fileok a hivatalos oldalon, úgy sorban felrakni őket. De elég komplikált a kezelés és manual nélkül elég nehéz benne boldogulni, ami meg színtiszta angol, sok sok műszaki nyelvezettel. -
#42 Köszönöm -
#41 hé, ez nem roszank tűnik. azonnal leszedem. -
davos80 #40 Le kell mindent, aztán rá peccs. Install=ki kell zippelni mindent egy könyvtárba, aztán orbiter.exe. -
#39 Bocs de nem tudok angolul mindent le kell tölteni?Utánna hogy kell felinstalálni? -
#38 Amúgy a hud bal oldalán vagy két kis tekerőgomb, a jobboldalt kell középre állítani és akkor bekapcsol. De mondom mindenképpen csináld végig az orbit tutorialt, mert különben tuti kihagysz valamit. -
#37 Kezd el folyamatosan csinálni a tutorialt ami a manualban van és ott majd szélen eljutsz odaáig. Vagy ha gondolod akkor rögtön kezdd el az orbit tutorialt. -
davos80 #36 d -
#35 Huh, nemkell újra. Még jó hogy nyomtam quicksave-t. -
davos80 #34 Nézegetem a manualt, de nem láttam, melyik gombal megy a rakéta. Leírná?
-
#33 Oops, asszem elcsesztem a pályámat, na akkor megint megpróbálom. -
#32 Nemcsak hogy vibrál, de nincs koronája, ami a napfelkeltét elég illúzióromboló módon mutatja. -
#31 Tuti ki lehet, de ne a deltával menj, mert nem lesz elég naftád. Most pályán vagyok de már több mint a háromnegyedét elcsesztem, úgyhogy nemtom hogyan jövök majd le. :-)))