1070
Orbiter - A free space flight simulator
  • Hmuda
    Kapcsold be a realisztikus repülést és kapcsold be a limitált üzemanyagot és ne nyúlj az irányzékhoz egy jóideig (nemtom meggid, még én se találtam el soha a megfgelelő pillanatot a fordulásra.
  • sza.sa
    Üdv!

Letöltöttem a progit, de az Atlantissal nem tudok felszálni, mert rögtön hanyatt dobja magát....
    Gondolom a gyorsítórakéták fúvőkáját kellene állítani, de nem találtam sehol se hogy hol kell...

Sza.sa
  • Hmuda
    Bazd, nem attól reális mert máshol is vannak bázisok, hanem attól, mert reális fizka van benne.
  • davos80
    Mi reális?
  • akyyy
    hát elégg reális, nem? :D
  • Papirzacsi
    Nem. Alapból van a Holdon, és a Marson is egy-egy bázis. De külön kiegészítőket lehet leszedni , és azzal egy csomó más helyen is lesz. Pl van egy 60megás csomag, ami a Szaturnusz holdjait rakja be a progiba. Az minden holdra, meg a szaturnuszra is tesz bázist.
  • akyyy
    csak a főldre lehet leszálni? marsa jupiter meg ezek? vagy a hold és a nap?
  • Papirzacsi
    A topicot olvasgatva kedvet kaptam az Orbiterhez. Gondoltam teszek pár kört a Hold körül. Megint csak úgy szemre kezdtem meg a gyorsítást a föld körüli pályán, és asszem túl jól sikerült megsaccolni, hogy mikor és mennyire gyorsítsak.
    Ez a kép a Holdtól nem messze készült:
    Telibe!
  • Hmuda
    Ja, mellesleg tagnap este megvolt az első olyan repülésem, mikor egyhuzamban felszálltam, orbit, egy forgás, vissza, leszállás. Kira volt.
  • Hmuda
    Egy idő után megunod őket úgyis.
  • akyyy
    mé, ami benen van az is jó. bár én cak három mal repültem. meg egyedül :P
  • Hmuda
    Gondolom más verziószámokra még csinálva és az újabb már nem kompatibilis. Vagy nemtudom...
  • Negwar
    Köszi már megvan :) de letöltöttem az összes gépet, bemásoltam a játék könyvtárába , kitömöritettem és egy csomo nem indul :(. Miért?
  • Hmuda
    Csak a kezdő url-t másold, d a képet.
  • Negwar
    Honnan lehet az új hajokat letölteni? Mert nekem nem jön be az url kimásolása :(
  • Hmuda
    Elvileg deltával az nem gond. Úgyemlékszem mentem már végtelen fuellel fel és akkor tökéletesen jó orbitom volt.
  • Bucser
    kikapcsaoltad az unlimited fuelt???
  • antijedi
    opera suxxxx...
    ie mégsuxxxxxabbb....
    firefox rulez..., minden megy vele ami ievel is és sokal jobb is mint akár az ie akár az opera... :PPP
  • Lacc
    Tudom de Operában nem működik. IE meg ha ÜTNEK SE
  • antijedi
    tudod mire találták ki a "válasz" feliratú gombot ott valamere jobbra? :P
  • Lacc
  • antijedi
    ezt kinek irtad? :DDDD
  • Lacc
    Ha nem te lennél azt mondanám de szőrözöl de ismerlek :)
  • antijedi
    szvsz minden játék rétegjáték, csak max a réteg nagysága változik :)
  • davos80
    Én még nem tartok a pályára állásnál.
    Még csak repkedek mindenfelé...
  • davos80
    Aha.
  • Hmuda
    Vki #190?
  • Hmuda
    Vektorokat, szögeket, sebességet, időzítést, miegymást.
  • davos80
    Mármint mit kell számolgatni?
  • Hmuda
    Van benne hiperhajtóműves gép is, scak nagyon kell számolgatni mielőtt kilősz vele.
  • davos80
    Köszi, már rájöttem, csak izgalmaban gyorsan megkérdeztem.
    Tényleg tele van mindennel, hajók, bázisok.
    Remélem lesz vmi ultra erős gép, amivel elrepülök valamelyik bolygóig...
  • Hmuda
    Megnyomod a download gombot. :-)

Egyébként regisztrálsz, a választósávban kiválasztod az Orbiter hajókat és megkeresed.
  • davos80
    Hogy lehet letölteni?
  • davos80
    Jaja, én is azzal szoktam gyorsítani.
  • Lacc
    Tetszene, ha valamelyik profibb szimulátoros csapat példát venne errol a projektről, és csinálna egy sci-fi űrszim.-et hasonló komplexitással. Csak sajnos rétegjáték lenne.
  • Hmuda
    Abszolút nem lassú a Delta szvsz. Csak mikor kicsit megtorpan az emelkedésben, akkor én mindig rásegítek a hover hajtóművel és seperc alatt megvan a 300km.
  • Lacc
    Na sikerült pályára állni a Deltával egy időre :) De csak 140km-en csináltam, és egy idő után visszazuhantam. Rohadt lassan emelkedik a delta, még 90 fokban is, ez normális? Mert nem nagyon tudom mihez viszonítani. Igaz így belegondolva elég hosszú idő lehet olyan magasra felmenni.
  • antijedi
    hát jah, csak elég szarul van kidolgozva ... :/
  • Hmuda
    Akkor egisztrálj azon az oldalon ahonnan linkeltem. Megéri mert tele vannak király cuccokkal.
  • davos80
    Ez jön be.
    kép