1070
Orbiter - A free space flight simulator
-
Kapcsold be a realisztikus repülést és kapcsold be a limitált üzemanyagot és ne nyúlj az irányzékhoz egy jóideig (nemtom meggid, még én se találtam el soha a megfgelelő pillanatot a fordulásra. -
sza.sa #229 Üdv!
Letöltöttem a progit, de az Atlantissal nem tudok felszálni, mert rögtön hanyatt dobja magát....
Gondolom a gyorsítórakéták fúvőkáját kellene állítani, de nem találtam sehol se hogy hol kell...
Sza.sa -
Bazd, nem attól reális mert máshol is vannak bázisok, hanem attól, mert reális fizka van benne. -
davos80 #227 Mi reális? -
hát elégg reális, nem? :D -
Nem. Alapból van a Holdon, és a Marson is egy-egy bázis. De külön kiegészítőket lehet leszedni , és azzal egy csomó más helyen is lesz. Pl van egy 60megás csomag, ami a Szaturnusz holdjait rakja be a progiba. Az minden holdra, meg a szaturnuszra is tesz bázist. -
csak a főldre lehet leszálni? marsa jupiter meg ezek? vagy a hold és a nap? -
A topicot olvasgatva kedvet kaptam az Orbiterhez. Gondoltam teszek pár kört a Hold körül. Megint csak úgy szemre kezdtem meg a gyorsítást a föld körüli pályán, és asszem túl jól sikerült megsaccolni, hogy mikor és mennyire gyorsítsak.
Ez a kép a Holdtól nem messze készült:
Telibe! -
Ja, mellesleg tagnap este megvolt az első olyan repülésem, mikor egyhuzamban felszálltam, orbit, egy forgás, vissza, leszállás. Kira volt. -
Egy idő után megunod őket úgyis. -
mé, ami benen van az is jó. bár én cak három mal repültem. meg egyedül :P -
Gondolom más verziószámokra még csinálva és az újabb már nem kompatibilis. Vagy nemtudom... -
Köszi már megvan :) de letöltöttem az összes gépet, bemásoltam a játék könyvtárába , kitömöritettem és egy csomo nem indul :(. Miért? -
Csak a kezdő url-t másold, d a képet. -
Honnan lehet az új hajokat letölteni? Mert nekem nem jön be az url kimásolása :( -
Elvileg deltával az nem gond. Úgyemlékszem mentem már végtelen fuellel fel és akkor tökéletesen jó orbitom volt. -
kikapcsaoltad az unlimited fuelt??? -
antijedi #213 opera suxxxx...
ie mégsuxxxxxabbb....
firefox rulez..., minden megy vele ami ievel is és sokal jobb is mint akár az ie akár az opera... :PPP -
Tudom de Operában nem működik. IE meg ha ÜTNEK SE -
antijedi #211 tudod mire találták ki a "válasz" feliratú gombot ott valamere jobbra? :P -

-
antijedi #209 ezt kinek irtad? :DDDD -
Ha nem te lennél azt mondanám de szőrözöl de ismerlek :) -
antijedi #207 szvsz minden játék rétegjáték, csak max a réteg nagysága változik :) -
davos80 #206 Én még nem tartok a pályára állásnál.
Még csak repkedek mindenfelé... -
davos80 #205 Aha. -
Vki #190? -
Vektorokat, szögeket, sebességet, időzítést, miegymást. -
davos80 #202 Mármint mit kell számolgatni? -
Van benne hiperhajtóműves gép is, scak nagyon kell számolgatni mielőtt kilősz vele. -
davos80 #200 Köszi, már rájöttem, csak izgalmaban gyorsan megkérdeztem.
Tényleg tele van mindennel, hajók, bázisok.
Remélem lesz vmi ultra erős gép, amivel elrepülök valamelyik bolygóig... -
Megnyomod a download gombot. :-)
Egyébként regisztrálsz, a választósávban kiválasztod az Orbiter hajókat és megkeresed. -
davos80 #198 Hogy lehet letölteni? -
davos80 #197 Jaja, én is azzal szoktam gyorsítani. -
Tetszene, ha valamelyik profibb szimulátoros csapat példát venne errol a projektről, és csinálna egy sci-fi űrszim.-et hasonló komplexitással. Csak sajnos rétegjáték lenne. -
Abszolút nem lassú a Delta szvsz. Csak mikor kicsit megtorpan az emelkedésben, akkor én mindig rásegítek a hover hajtóművel és seperc alatt megvan a 300km. -
Na sikerült pályára állni a Deltával egy időre :) De csak 140km-en csináltam, és egy idő után visszazuhantam. Rohadt lassan emelkedik a delta, még 90 fokban is, ez normális? Mert nem nagyon tudom mihez viszonítani. Igaz így belegondolva elég hosszú idő lehet olyan magasra felmenni. -
antijedi #193 hát jah, csak elég szarul van kidolgozva ... :/ -
Akkor egisztrálj azon az oldalon ahonnan linkeltem. Megéri mert tele vannak király cuccokkal. -
davos80 #191 Ez jön be.
kép