1070
Orbiter - A free space flight simulator
-
#150 Igen , felszállás közben, amúgy meg nem. -
#149 Nekem is 6-os tömörítésű jpeg, mégis szebb a textúra. A képtömörítés nem rontja le a textúraminőséget. :-) -
#148 Mondom h. konvertált kép, az eredeti 2 MB. :) -
#147 Szépen sorban csomagold ki őket, ahogy a főoldalon vannak. A te képeden első ránézésre kisebb a Mars texturájának felbontása mint az enyémen. -
#146 Mars patchet?
Én minden zipet letöltöttem és kicsomagoltam az alkönyvtáraikkal együtt...
Hogy kell? -
#145 Én zenét hallgatok alatta. :)
-
#144 Passz. Nézd meg a manualt, hátha van benne valami. -
davos80 #143 Mert van mellette két darab kisebb, de az nem lök rajta semmit.
Gondolom a naggyal lehetne repeszteni űrben. -
davos80 #142 A pirossal jelzett izét, be lehet gyújtani vhogy?
-
#141 Csak vigyázz hogy az Atlantis siklót ne használd végtelen naftával, mert az pont arra épül, hogy kifogyjon az üzemanyag (mivel a főtank túl nehéz lenne ha folyamatosan tele lenne). -
#140 Rájöttem asszem.. Limited fuel-t kikellet pipálni!
Kurva jó hangal! -
#139 Állandóan kifogy az üzemanyagom.
Olvastam, hogy lehet azt, hogy végtelen legyen. De azt, kell pontosan? -
#138 Ja és pluszban ha már pályán vagytok akkor legtöbbször nincs gravitáció, légellenálás, stb ami lassítaná a mozgást. Szóval ha egyszer begyujtottál egy minirakétát (megnyomtál egy iránygombot), akkor ha odafordultál ahova akartál, azt ellentétes minirakétákkal korigálni kell, vagy lenyomni a num5-öt. -
#137 Ha valakinek gondjai vannak a pörgéssel, csak nyomjátk a numerikus 5-öt és az stabilizál. -
#136 hehehe :)))
tegnap én is sétálgattam, de a manusz is elkezdett pörögni, meg a kamerát is elbasztam :- -
antijedi #135 már megvan... :) -
davos80 #134 -
antijedi #133 hmm, ere nem gondoltam, köcike :) -
davos80 #132 Hang csal akkor lesz a gémben, ha aktiváljuk az orbiter launchpad / modules-ben. -
antijedi #131 hát nekem a hang nem akar menni sehogyse... :/ pedig ugy raktam fel ahogy mondta, dx8nál is ujabb van 8dx9 :P) szal nemtom mi a szar van :/ -
davos80 #130 Űrséta : New feature => Hubble Space Telescope.
Irányítás :
1.: Nyomjd meg az E-t
2.: CTRL+D (elszakad a manusz a hajótol
3.: ←/↑/→/↓ (egyértelmű)
Kép -
#129 Ez nem egy Freelancer vagy egy IW2. Ez egy szimulátor, mint az MSFS sorozat csak az űrben. -
davos80 #128 Szerintem szabad az egész. Válaszz egy úticélt, és menj el oda!
A tájékozodáshoz meg jó a csillagtérkép (F9.) -
HoTDoG #127 Hanggal sokkal másabb a hangulata, szerintem.
Sajnos a manualt nemtom elolvasni, ezért még mindig nem jöttem rá a lényegére. Akármelyik missziót választom, nemtom merre kell menni, csak repülök a nagy semmibe.
Nincs valami útikalauz? :) Vagy iránytű, amely mutatja hogy merre kell menni, stb... Meg egyáltalán milyen feladatok vannak? Kirepülök az űrbe és SZevasz?
Szal a tájokozódással sok bajom van, meg a missziók emgoldásával... -
davos80 #126 Fehér. -
#125 Jólenne ebbe a progiba belevinni egy kis glow efektet hogy normális naplemente legyen. -
#124 Szerintetek melyikkel jobb?
Fehér Nappal...
...vagy sárga Nappal.
-
davos80 #123 Ja igen.
-
#122 Semeddig. Én is csak tegnap óta játszom. :-) -
#121 Fordítva.
Gyorsítás: T
Lassítás: R -
#120 es hany honapig kell repulni hogy ilyen kepeket lehessen csinalni? :) -
davos80 #119 Akkor is meg szokott hülyülni, ha az időt túl gyorsan pörgeted.
Ha már itt tartunk :
Irányítás => Idő sebbessége : Gyorsítás : R
Lassítás : T -
#118 mert nincs légellenállás
nekem is csak nagyon finom mozdulatokkal hajlandó egyenesben maradni :( -
#117 Ezt a nap modok megnézem mert nekem alapból túl kicsinek tűnik a nap. -
#116 Mert elhagytad a sűrűbb légkört és a külső rétegekben a légellenálás túl kicsi ahoz hogy a szárny flapjei irányítsanak. Kapcsold be a rakétákat a bal oldalon lévő kis tekerőgombok jobboldalikán egy jobb klikkel. -
#115 Egyetlen gondom, hogy kiértem az ürbe a és gép meghülyült!! Össze-vissza pörgöt. Ez mért csinálja? -
davos80 #114 Hang csal akkor lesz a gémben, ha aktiváljuk az orbiter launchpad / modules-ben. -
davos80 #113 Fasza az oldal, van egy csomó minden. -
#112 van egy Orbitersound nevű progi, az varázsol hangot a progiba. -
#111 http://orbiter.dansteph.com/index.php?disp=d