36663
-
#747 KICK OFF -
#746 ezt nézni kell...Sheva remélem betalál!!! -
#745 jóvan,mostanába nem nagyon nézek meccseket no.jó,bocs. -
#744 azta ez nagyon lehozott...szerinted??? hát a MILAN - PSV!!! -
#743 melyik? -
#742 nemsokára kezd a meccs... -
#741 oké,kössz -
#740 na most már láthatsz a galériámba Shevás képeket! :D -
#739 de van egy csomó...majd felrakom a galériámba!!!
-
#738 shevás nincsen?elkéne:D -
#737 köcc -
#736 ö is ugyh köccé -
#735 Akinek Crespo a kedvence....
-
#734 -
#733 igeeeeeeeeeeen!FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!:D -
#732 -
#731 Várható Kezdőcsapatok:
MILAN: Dida; Cafu, Maldini, Stam, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kaka, Shevchenko, Crespo.
PSV: Gomes; Ooijer, Alex, Bouma, Lee; Van Bommel, Vogel, Cocu; Farfan, Vannegoor of Hesselink, Park. -
#730 ITT A FORZA MILAN üvöltés hallatszik!!! -
#729 nono ez a Milan TOPIC kisöcsém!!! -
#728 -
#727 -
#726 hát akkor hajrá psv, de nem hinném hogy összejönne nekik -
#725 de nem fog meglepetést okozni!!! -
Rudee #724 PSV remélem meglepetést okoz. A bajnoki címet már begyűjtötték, innentől csak a BLre kell figyelniük. -
#723 A Bajnokok Ligája elődöntő kerete:
Kapusok: Dida, Abbiati, Fiori.
Hátvédek: Cafu, Costacurta, Kaladze, Maldini, Pancaro, Stam
Középpályások: Ambrosini, Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho
Csatárok: Crespo, Inzaghi, Shevchenko, Tomasson -
#722 A BL idei elődöntőinek első mérkőzésén a Milan a saját edzője, Guus Hiddink által "rút kiskacsának" becézett PSV Eindhoven csapatát fogadja. A batávok a lehető legjobb előjelekkel vágnak neki a párosmérkőzésnek, a hétvégén ugyanis eldőlt, hogy immáron ők Hollandia 2005-ös bajnokcsapata, a címet egyébként 18 alkalommal szerezte be a Philips-gyár csapata.
- Mi egy másik bolygóról jöttünk, nekünk nincsenek olyan nagy neveink a csapatban, mint a Milannak - mondta Guus Hiddink, az egykori dél-koreai sikerkapitány. - A mi költségvetésünk éppen csak két "nagynevű" játékos leigazolását teszi lehetővé, míg az olaszoknál mindenki világsztár a maga posztján. Ezzel együtt nem félünk, még akkor sem, ha mindenki a Milant tartja favoritnak.
Pedig korai lenne leírni a hollandokat, hiszen európai menetelésük alatt egyetlen egyszer sem szenvedtek vereséget, és gólt is mindössze kettőt kaptak, mindkettőt az Arsenaltól. A PSV amúgy a Holland Kupában is bejutott a döntőbe, és a klub szurkolói az 1988-as triplázás megismétléséről álmodoznak. Akiknek nagyon kell vigyázniuk: Cocu, Ooijer, Van Bommel, Vennegoor of Hesselink és Vogel - ha netán összeszednek egy sárgát, nem lehetnek ott az eindhoveni visszavágón.
Ami a Milant illeti: a piros-feketéknél nem játszhat az eltiltott Nesta, és a két sérült, Stam illetve Pirlo részvétele sem biztos még. Szombaton a lombardok amúgy a Parmát verték 3-0-ra, és maradtak a Serie A első helyén, ma nem számítanak ennyi gólra.
- Valószínűleg egy olyan csapat ellen játszunk majd, amely tíz emberrel fog védekezni - mondta a brazil védő, Cafú. - Ezzel együtt nagyon résen kell lennünk, mert ha fejetlenül támadunk, könnyen veszélyessé válhat számunkra egy holland kontra. -
#721 GAZZETTA DELLO SPORT
MILAN: DIDA 6, STAM 6, (CAFU 6.5), NESTA 6.5, MALDINI 6, KALADZE 6, AMBROSINI 6.5, RUI COSTA 7, SEEDORF 6, (BROCCHI 6), KAKA 7, SHEVCHENKO 6.5, TOMASSON 6 (INZAGHI - )
PARMA: FREY 6, CANNAVARO 5, BONERA 5.5, BOVO 6, CONTINI 5.5, (CAMARA 5.5Ö, PISANU 6, SIMPLICIO 5, SAVI 6, (OLIVE 5.5), BRESCIANO 6, VIGNAROLI 5, (MORFEO 5.5), GILARDINO 6
A többii napilap osztályzatai:
CORRIERE DELLO SPORT
MILAN: DIDA 6.5, STAM 6.5, (CAFU 6.5), NESTA 7.5, MALDINI 6.5, KALADZE 6.5, AMBROSINI 7, RUI COSTA 7.5, SEEDORF 6, (BROCCHI - ), KAKA 6.5, SHEVCHENKO 6.5, TOMASSON 6.5, (INZAGHI - )
TUTTOSPORT
MILAN: DIDA 6, STAM 6, (CAFU 7), NESTA 6.5, MALDINI 6, KALADZE 6, AMBROSINI 6.5, RUI COSTA 7, SEEDORF 6.5, (BROCCHI 6), KAKA 7, SHEVCHENKO 6.5, TOMASSON 6.5, (INZAGHI 6)
CORRIERE DELLA SERA
MILAN: DIDA 6.5, STAM -, (CAFU 6.5), NESTA 6.5, MALDINI 6.5, KALADZE 6.5, AMBROSINI 6.5, RUI COSTA 7, SEEDORF 6.5, (BROCCHI - ), KAKA 6.5, SHEVCHENKO 6, TOMASSON 6, (INZAGHI - )
REPUBBLICA
MILAN: DIDA 6.5, STAM 6, (CAFU 6.5), NESTA 6.5, MALDINI 6, KALADZE 6.5, AMBROSINI 6.5, RUI COSTA 7, SEEDORF 6.5, (BROCCHI - ), KAKA 6.5, SHEVCHENKO 6.5, TOMASSON 7, (INZAGHI - )
IL GIORNALE
MILAN: DIDA 6, STAM 6, (CAFU 6.5), NESTA 7.5, MALDINI 6.5, KALADZE 6, AMBROSINI 6.5, RUI COSTA 7, SEEDORF 6, (BROCCHI - ), KAKA 7, SHEVCHENKO 6, TOMASSON 6, (INZAGHI - ) -
#720 jaja a Juve tennap egy Nedved góllal nyert! :( -
#719 de legalább a gólkülönbségünk jobb és vezetjük a tabellát -
#718 már döntetlennek se örülhetünk -
#717 jaja de egy Lazio sikernek jobban örülnék! :D -
#716 ja -
#715 Remélem legalább egy döntetlent játszik a Lazio :) .....jó lenne. -
#714 király -
#713 Cafu nagyon szép góóólt lőtt!!! -
#712 A Serie A szombati játéknapján a Milan, Kaka, Tomasson és Cafu góljaival magabiztos győzelmet aratott a Parma csapata felett. Ezzel a diadallal 3 pont a piros-feketék előnye a holnap pályára lépő Juventusszal szemben.
Milan 3 - 0 Parma
Gólszerzők: Kaka 34 (M), Tomasson 62 (M), Cafu 71 (M)
Játékvezető: Rosetti (Asszisztensek: Maggiani-Grilli)
Sárgalapok: Contini, Savi, Kaladze, Ambrosini, Maldini
Milan: Dida; Stam (Cafu 31), Nesta, Maldini, Kaladze; Ambrosini, Rui Costa, Seedorf (Brocchi 72); Kakà; Shevchenko (Inzaghi 78), Tomasson
Parma: Frey; Bonera, Cannavaro, Bovo, Contini (Camara 72); Pisanu, Simplicio, Savi (Olive 59), Bresciano; Vignaroli (Morfeo 46); Gilardino -
#711 De nekem új :) -
R9 #710 1000 éves :) -
#709 Hehe....jó ez a kép :))
A humoros és aranyos topikból -
#708 Szombaton és vasárnap a 33. fordulót rendezik a Serie A-ban, azaz folytatódik a Juventus és a Milan végtelenített párharca a bajnoki címért. A piros-feketék szombaton este a Parmát fogadják, míg a hozzájuk hasonlóan 70 ponttal álló zebramezesek vasárnap este a Lazio vendégei lesznek, azaz a Milan elvben lépéselőnybe is kerülhet.
"Sem nekem, sem a játékosoknak nem könnyű ezekben a napokban, a Juventusszal zajló csatánk rengeteg idegi energiát felemészt - jelentette ki Ancelotti, aki kétszázadik tétmeccsén van éppen túl a piros-feketék kispadján. - Nehéz időszak kellős közepén járunk, de ezeket a napokat semmi mással sem cserélném fel: most dől el, hogy ebben az idényben hogyan dolgoztunk, és én biztos vagyok benne, hogy eredményesen zárjuk majd le ezt a periódust. Ugyanakkor nyugodtan alszom, és különben is, ha kevésbé stresszes életre vágytam volna, akkor kiestünk volna a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ahogy más csapatok tették. Ami a Parmát illeti, a Morfeo, Gilardino kettős életveszélyes, ugyanakkor ez a gárda támadóbb felfogású, mint szerdai ellenfelünk, a Chievo volt, azaz reményeim szerint több lehetőségünk lesz nekünk is a gólszerzésre."
A Milannál egyébként Pirlo továbbra is sérült, míg F. Inzaghi, Dhorasoo, Ambrosini és Rui Costa jobban van, elvben mindannyian bevethetők lesznek a hét végén.