36663
  • Nuno88
    Jó hír a Milan szurkolók számára, hogy a sérültek lassan kezdenek felépülni.
    A tegnapi edzésen Gourcuff már együtt tréningezett a többiekkel.
    Maldini, Ambrosini, Favalli, Costacurta és Serginho még külön edzettek, de az ő állapotuk is rohamosan javul.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Paolo Maldini a tegnap délutáni edzés előtt értékelte a csapat helyzetét:

"Ez egy elég sűrű időszak, ennek köszönhetően rögtön kijavíthatjuk a hétvégi botlásunkat. Csakis a Chievo elleni találkozóra szabad koncentrálnunk. Nagyon fontos, hogy a derbire pozitív eredménnyel menjünk. Igazán komoly probléma nincs a társasággal. A csapat nem változott, ugyanazok vagyunk, akik Belgiumban nyertek. Tény, hogy mindig szenvedünk azok ellen, akik beállnak védekezni. Ez az oka annak, hogy néha képtelenek vagyunk a megfelelő sebességgel támadni. Korábban is voltak ebből problémáink, és sokkal keservesebb időszakon is átmentünk már."

"Egy csatár számára a gólszerzés a legfontosabb, de Gilardino a Milanban és a válogatottban is élvezi a bizalmat. Neki nyugodtnak és magabiztosnak kell lennie amikor pályára lép. Ha ez így lesz a gól sem marad el."

• Nuno88
    ha minden igaz akkor Oli Pippo kettős kezd
  • LasCar16
    A Milan legutóbb hazai pályán csúfos vereséget szenvedett a Palermo együttesétől. A vörös-feketék hiába fogadkoztak a szezon előtt, hogy a mínusz nyolc pontos hátrányt januárra ledolgozzák, és az élre kerülnek, úgy tűnik, a terv kudarcba fullad.

A 2-0-s vereség után a Milannak már 11 pont a hátránya városi riválisa, az Inter mögött. Bár a szurkolók rendkívül csalódottak, Rino Gattuso szerint minden rendben.

- Tény, nem játszottunk jól, de nincs veszve semmi - mondta a csapat világbajnok középpályása. - Mindent megteszünk a sikerért, de nem könnyű. Nestával és Pirlóval nyáron mindössze tíz nap szabadság állt a rendelkezésünkre, tehát több mint egy éve folyamatosan futballozunk, és ez nagyon fárasztó. (sportforum.hu)
  • LasCar16
    télleg hiányzik Serginho..., valamint azt vettem észre h. mostanában sok labdát Ladunk a pálya közepén:( ... én eddig Kakával és Didaval vagyok elégedett...
  • North
    Kell az átlövés ebben egyetértünk. De az a baj, hogy túlságosan mélyről íveljük fel. A két csatár kénytelen állva várni a labdát, a védőknek így óriási előnyük van. Sokkal többet kéne a szélen levinni az alapig, és onnan beívelni. Amit most csinálunk annak semmi értelme.
  • Nuno88

• Nuno88
    ha Gila kezdőbe lesz én nem tudom mit csinálok!!!
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti kijelölte a Chievo elleni bajnoki mérkőzésre készülő keretét.

Kapusok: Dida, Fiori, Kalac

Védők: Bonera, Cafu, Costacurta, Kaladze, Nesta, Jankulovski, Simic

Középpályások: Brocchi, Gattuso, Guerci (mezszám:28), Kakà, Pirlo, Seedorf

Csatárok: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira

• Nuno88
    AC Milan powerbrokers discuss 'operation Ronaldinho'
    tribalfooball.com - October 24, 2006

AC Milan president Silvio Berlusconi discussed plans to prise Ronaldinho away from Barcelona last night with his No2, Adriano Galliani.

Gazzetto dello Sport says Berlusconi asked Galliani, "What do you think it will take to sign Ronaldinho?"

Galliani and Milan transfers chief Ariedo Braida know the deal will be complicated and drawn out, but will entertain Ronaldinho's brother, Roberto de Assis, this week.

Assis will meet with Milan directors to wrap up the final details of Ricardo Oliveira's contract and also intends to stay on to watch the derby.
  • DjCooll
    igen ebben tökéletesen igazad van.a sok hátra passz szutyogás.De viszont szeroóintem nem a felívelésre kellene alapozni a támadó játékunkat ilyen csapat ellen ahol fejjel legyőznek minket sokkal inkább az átlővésre.Hisz abból lett is rögötn 2 kapufa.NEm??
  • horpeti
    Igazad van ebben is. :)
  • North
    Azért a támadójátékot nem csak a két csatár játéka határozza meg. Az ő gyenge teljesítményükért sokkal inkább nevezhető felelősnek a középpálya tökölése, lassúsága, kreatívtalansága.
  • horpeti
    annyira a védelemmel és a középpályával sem volt gond (jó hibák esnek), de a támadójáték egy nagy nulla...

Van egy falábú (Gila), és van egy csávó, aki vagy belövi vagy nem. (Inz)
    Amúgy semmi bajom velük, nem azért mondtam. Hiéna rulZ. :DD

Ettől függetlenül nem reménytelen semmi, de most pl. nagyon nem ment ott elől... A többi viszont jó volt.
    Nagyjából ezt láttam többi meccseken végkimenetelektől függetlenül.
  • Nuno88

• Nuno88
    én gőzerővel szurkolok ha seria c-be leszünk is!!!

FORZA AC MILAN!!!
  • LasCar16
    minden csapatnál vannak hullámvölgyek...most mi is egy ilyenben vagyunk, ki lehet belőle lábalni, nem edzőváltás az elődleges megoldás, fejekben kell rendet tenni, de végülis nem játszottunk rosszul... télleg nem tom h. mi van ha 0-1nél beakadt vna vmelyik helyzetünk..., lényeg h. továbbra is gőzerővel szúrkoljunk! közel a derbi! forza Milan!
  • LasCar16
    Berlusconi a következőket mondta a mérkőzés után:

"Nem vagyok csalódott, mert a csapat jól játszott. Nem szoktam kommentálni sem a győzelmeket sem a vereségeket"

(Ennek némileg ellentmond, hogy a találkozó második félidejének közepén az elnök már nem ült a lelátón)
  • DjCooll
    Hát én kitartok az edző váltás mellet valami kemény kezű edző kellene.Mondjuk Lippi mert azért szerintem ő elégg jó edző
  • banok
    még két összefoglaló amit elemezhettek

• Nuno88
    a két kapufa az nem semmi volt... előbb Kaká szétlőtte a jobb kapufát majd Pirlo kilőtte a heggesztést a pipából :D
  • North
    Nézd meg az összefoglalót! Sajnos a bunkerfoci ellen nem tudunk mit kezdei, de így is volt kapufánk, meg nem adott gólunk, szerencsénk meg semmi.
  • Szabi 22
    Sajnos nem láttam a meccset de az eredmény nekem mindent elárul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DjCooll
    hát fiúk új tatika edző vagy új játéékosok kellenek mert szörnyű.
  • McFrost
    a 2. gólnál:
    villám gyorsan kontrázott a Palermo , a nehézkes , öreg védelem bundában meg azt sem tudta hol a labda....
  • Nuno88
    SILVIO BERLUSCONI: 'I am not disappointed'
    10/22/2006
    President Berlusconi had this to say after the Palermo game: 'I am not disappointed because Milan played well. I don't comment on wins or defeats.'
    | |

• Nuno88
    nyilatkozatokra én is

de még mindig nagyon sajnálom azt a két kapufás helyzetet, ha abból vmelyik bemegy bármi lehetett volna :(
  • LasCar16
    jól van ezen most ne vitakozzunk...igazatok is van, csak nem egyből az edző fejét kellene venni egy ilyen eredmény után, bár bosszantó... de CA tud megoldást találni... legalábbis én bízok benne de majd a 7közi fordban meglátjuk...de a nyilatkozatokra is kíváncsi vagyok meg term az összefoglalóra
  • Nuno88
    így van
  • LasCar16
    Carlo remek edző... eddig elért a csapattal elég sok mindent...ezt te is tudod...pár játékos kell( csatár meg védő elsősorban), nem ez a megoldás... bár erről úgyse tudlak meggyőzni jelen pillanatban..erre majd térjünk vissza ha a helyzet nem javul
  • North
    Cseszhetjük az új játékosokat, ha CA nem építi be őket, és minden meccsen ugyanazt játszuk. Nincs olyan csapat amelyik ne tudna tökéletesen felkészülni a játékunkból.
  • Nuno88

• Nuno88
    nem kell edzőváltás? sztem meg igen, Carlo a rombuszon kívül nem ismer mást...
  • LasCar16
    ráadásul hazai pályán.... már télleg nem tudok mit mondani... legalább ne viccelődjünk már ezek után^^....
  • LasCar16
    nem edzőváltás kell, hanem pár új játékos.... ilyen szegény támadójátékunk az utóbbi években nem volt.... tavalyi szezonban mi rúgtuk a legtöbb gólt a Serie-A-ban, erre most meg hetek óta gólképtelenek vagyunk szinte, bár nem láttam a meccset....de ha ez lesz a jövő 7en az Inter ellen én megverek vkit! az tuti...
  • LasCar16
    0-2??????????????????? most értem haza
  • Nuno88
    no comment
  • tep
    0:2
  • Nuno88
    csácsá
  • DjCooll
    na jóvan elmekk kipihenem a meccs izgalamait csáó!