Mindig öröm ha az ember jól teljesít. A találkozó nem volt könnyű, de boldog vagyok. A mérkőzés fontos periódusában léptem pályára és igyekeztem minden tudásomat bevetni. Mindenképpen nyerni akartunk és végül ez sikerült is. Ennek köszönhetően nyugodtabban készülhetünk a következő Bajnokok Ligája körre. A legnagyobb gondunk az, hogy az ellenfeleink leszűkítik a teret saját oldalunkon. Azonban amint kinyílnak rögtön képesek vagyunk gólt szerezni. Legfőbb feladatunk, hogy felgyorsítsuk a játékunkat. Ebben kell még fejlődnünk.
PIPPO INZAGHI
"Elégedettek vagyunk. Emberhátrányban játszani nehezebb, de a lényeg most a három pont. A meccs véget ért, mostantól a bajnokságra kell figyelnünk, ahol muszáj pontokat gyűjtenünk. Marek remek volt ma este, de szerintem ő mindig jól teljesít amikor játszik. Vele jól megértjük egymást. Saját magammal nem vagyok teljesen megelégedve, mert nem tudtam gólt szerezni."
"Az itteniek kedvesen fogadtak engem a reptéren. Sok időt töltöttem Brüsszelben amikor a felépülésem zajlott."
RINO GATTUSO
"Ez a győzelem büszkévé tesz. Csapatkapitányként vezethettem győzelemre a Milant. Mindenki örül a sikernek, hiszen döntetlenek után nagyon kellett a győzelem. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a pontlevonások nélkül másként értékelnénk a bajnoki szereplésünket is. De ez van, előre kell tekinteni. Tudjuk magunkról hogy erős csapatot alkotunk."
"A ma esti mérkőzéshez hasonlóak sokáig megmaradnak bennem. Ha a Milan mezét viseled, amit előtted oly sok legenda, egyszerűen nem gondolhatsz más együttesre. Azt szeretném mondani a szurkolóknak, hogy én itt maradok. Maradnom kell. Addig mindenképpen amíg nem rugdosnak ki a klubtól"
KAKA'
A mérkőzés a Brugge ellenire emlékeztetett. A szituáció hasonló volt, ott is emberhátrányban voltunk. Gólt szereztem és boldog vagyok."