36663
  • Nuno88
    Alberto Gilardino: "Két gólt szereztem két fontos mérkőzésen. Boldog vagyok, mivel a Milan nagyszerű mérkőzést játszott, és a gólom csak plusz egy ok arra, hogy elégedett legyek. Az utóbbi időben mindenki rengeteget beszélt rólunk, és nem minden kritika volt helyénvaló. De a futball már csak ilyen. Vannak pillanatok, amikor minden jól megy és szerencséd is van, és van, amikor mindenki kritizál téged és rengeteg nyomás van rajtad. Ennek ellenére szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen nagyszerű csapat tagja lehetek, amelyik törődik is velem. Az edző megmutatta, hogy bízik bennem, enélkül nagyon nehéz lett volna a legjobbat nyújtanom. Az Anderlecht elleni gólom után a szurkolókkal akartam ünnepelni, mivel mindig jók voltak hozzám. Akármi történt is, kitartottak mellettünk, és a győzelem nekik is köszönhető. Az nem igaz, hogy csak a Bajnokok Ligájában vagyunk motiváltak. A pontlevonások nélkül könnyebb lett volna a bajnokságban, de most elkezdünk pontokat gyűjteni és ledolgozzuk a hátrányunkat."

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    cső Zizz! :)
  • Szabi 22
    Nincs mit! FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!
  • DjCooll
    köszi szabi:)
  • LasCar16
    hajrá srácok^^:D
  • DjCooll
    hello:)
  • DjCooll
    hát ha nem gond?? akkor létszi
  • zizz21
    Üdvözlet mindenkinek!!! Sziasztok!!!
  • zizz21
    Háháháhá!!!! Itt vok!!! ;)
  • Szabi 22
    Megadjam e már az enyémet ozt belépsz azzal!
  • Nuno88
  • DjCooll
    ahha
    még direkt meg is néztem 3 x de nem tom mivan:(:S
  • Nuno88
    jó e-mail címet írsz be? :D
  • Nuno88
    én is :)
  • DjCooll
    Ez az Kaká a Best:)Gourcuff-ből is haosnló játékos lesz remélem:)
  • DjCooll
    tegnap megvolt de azóta semmi:Slehet vmit szarul csinálok de mit:)??:D
  • Nuno88
    Ancelotti: Kaká a világ legjobbja!
    Külföldi labdarúgás

A Milan vezetőedzője szerint az Anderlecht ellen mesterhármast szerző játékos még Ronaldinhónál is jobb futballista.

Carlo Ancelotti, a Milan vezetőedzője nem győzte dicsérni a 24 éves brazil focistát az Anderlecht ellen szerdai BL-selejtezőt követően, a szakember odáig ment, hogy kijelentette: Kakánál nincs jobb focista a világon.

- Sok jó futballista van a világon, de senki sem ér többet nála. Nem tudok másik olyan játékosról, aki ennyire céltudatos, és aki egymagában ilyen mértékben meg tud változtatni egy mérkőzést. Kaká jobb, mint Ronaldinho! Kíváncsi vagyok, hogy lehet-e másnak adni az idei Aranylabdát, miközben ő folyamatosan ilyen kiemelkedően teljesít. Fiatalabb korában is remekelt a támadások befejezésénél, de mostanra már a társak kiszolgálásban is verhetetlen – vélekedett a tréner.

Adriano Galliani, a piros-feketék alelnöke máris kiadta az utasítást Leonardónak, a gárda játékosmegfigyelőjének, Kaká egykori felfedezőjének, hogy nézzen körül Brazíliában, és hozzon még több ilyen kaliberű futballistát Milánóba, s ha Ronaldinhót nem sikerül megszerezni, majd a klub kinevel magának egy hasonló kvalitású játékost.
  • Nuno88
    A brazil O'Globo nevű újságban közzétett felmérés eredményei szerint Kakát jelenleg jobb játékosnak tartják, mint a Barcelona sztárját, Ronaldinhót.

A megkérdezettek 82 százaléka a vörös-feketék zsenijére tette le voksát, míg a tavaly a világ legjobb játékosának választott honfitársára csak 18 százalék szavazott.

Kaká nagyszerű formában van ebben az idényben, a szerdai, Anderlecht elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen például mesterhármast ért el.

A Milan által is érdeklődéssel kisért Ronaldinho ellenben gyengén kezdte a szezont, és idáig nem tudta igazolni, hogy miért tartják őt sokan a világ legjobbjának.

• Nuno88
    :)
  • Szabi 22
    A Gettyn jobb a képminőség!!!!!
    Vigülis a milan.comra én regeltem leghamarabb!!! :)
  • Nuno88
    hát minden ilyen oldalon van egy bizonyos határidő amin belül érvényesíteni kell a regedet... neked eltelt egy hét sztem kitörölték a reget szal regelj mégegyszer a .com-ra :)

a .hu-n pedig a bjelentkezésre katt és ott lesz sztem alul h regisztráció
  • DjCooll
    plz:)
  • DjCooll
    akkor abban segíts hogy a . hu nál hol kell :A
  • Nuno88
    jaaa :D
  • DjCooll
    pff már egy hete azt csinálom:D
  • Nuno88
    ték :P
  • Nuno88
    várjál mást nem tudsz :\\
  • DjCooll
    de nem kaptam meg:S
  • Nuno88
    belépésnél van
    a .com-on már nem tudom mert már nem emlékszem :)
    de asszem kell küldeniük egy e-mailt egy linkel amivel érvényesíteni tudod a regisztrációdat
  • DjCooll
    a .com a .hu n azt se tom hol kell:)
  • Nuno88
    most melyiket mondom a .hu-t vagy a .com-t?
  • DjCooll
    Én regisztráltam és elvileg kellet volna küldeniük egy emailt de nem küldtek nem tudod mi lehet???(kéekhez reggelni kell??)
  • Nuno88
    A Milan alelnöke, Adriano Galliani tagadta a híreszteléseket, melyek szerint januárban ajánlatot készülnek tenni a Real Madridnak Antonio Cassanóért. "Nincsenek folyamatban lévő tárgyalások" - nyilatkozta.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az olasz támadót fegyelmezetlensége miatt a Real Madrid vezetése kizárta a csapat keretéből, ami azonnal a távozásáról szóló pletykákhoz vezetett.

Galliani azonban gyorsan igyekezett elvágni a Milanhoz fűződő szálakat: "Cassano nem került szóba nálunk, és ebben a szezonban biztosan nem fogjuk leigazolni. A Real Madrid korábbi elnöke, Florentino Perez itt volt a San Siróban tegnap, és azt mondta nekünk, hogy bíznunk kell Oliveirában, mert nagyszerű játékos. Egyébként pedig Alberto Gilardino elkezdett gólokat gyártani, Pippo Inzaghi is egyre jobb lesz, és még ott van Marco Borriello is - szóval idén biztosan nem lesz szükségünk Cassanóra. Nekem egyébként tetszik Cassano játéka, de ismerem Capellót, és tudom, hogy jó oka lehetett, amikor a játékos kizárása mellett döntött. Cassano nagyon tehetséges, de fegyelmet kellene végre tanulnia. Amikor egy csapat része vagy, követned kell bizonyos szabályokat."

Más hírek szerint a Milan vezetése érdeklődik a Werder Bremen középpályása, a brazil Diego szolgálatai iránt.

A 21 éves játékos, aki májusban igazolt a Bundesligába, nagyon jó formában kezdte az idényt, és 12 mérkőzésen eddig 6 gólt szerzett. Többek között ezen teljesítmény miatt figyelt fel rá a Milan, és ennek köszönhető az is, hogy Carlos Dunga meghívta a brazil válogatott keretébe is, a november 15-i, Svájc elleni találkozóra.

Ami még fontos lehet az ügyben, hogy Diego rendelkezik olasz útlevéllel is, így leigazolása különösen előnyösnek tűnik a vezetőség számára, akik a hírek szerint jövő nyáron szeretnék végrehajtani a transzfert.

• Nuno88
    www.acmilan.com :)
  • Szabi 22
    Hihetetlen a Getty Imagen minden meccsről van kép kivéve a Milanról!!!
  • Szabi 22
    Kaká és Gila golja király volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DjCooll
    Ebben tejesen igazad van:)
  • Nuno88
    Olyan jó nézni ezeket a képeket! :)
  • Nuno88

• Nuno88
    Kaká bomba volt tegnap hatalmas grat Gilanak is aki megszerezte első BL gólját!

Így van gyerekek így tovább!!! FORZA ACMILAN!!!