36663
  • Palinko
    ugye hogy vannak normális interesek is.én mindég mondtam.

szerintem megverjük a rómát.1-0 ra tippelnék.néha könyebben megverjük a komoly csapatokat,mint 1 atalanta szintűt :)
  • DjCooll
    Lippinek örülnék ha jönne:)
  • DjCooll
    egyépként most mi lesz Ancelottival??
    marad továbbra is??
  • DjCooll
    egy az biztos!! FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • LasCar16
    hát igen hazai pályán akármilyen szar formában vunk kötelező a győzelem! bár nem mondok semmit tippelgetésbe se megyek bele...de remélem nyerünk..Forza Milan
  • zizz21
    sztem verjük majd a rómát,ha nem is túl simán de én min 2 gólos győzelmet jósolok! ;)
  • fsgh
    Felszívjátok magatokat és megveritek őket

(nagyon remélem....)
  • DjCooll
    Roma ellen moit akkarunk ha Atalantát nem tudjuk megverni??
  • Szabi 22
    Hááát nem lesz egy ámokfutás!!!!!!!
  • Szabi 22
    Inkább a következő meccsről nem is nyilatkozom!!!!! Milan-Roma !
  • DjCooll
    Nem látam a meccset meg nem is tudtam róla semmit mert elszállta netem de most nézem hogy Kikaptunk 2-0 ra!Hát meg van a véleményem az biztos na de egy Atalantától kikapni
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti a következőket mondta a tegnapi mérkőzés után:

"Ez egy csúnya nap volt a Milan számára. Ismét úgy érzetük, hogy másképpen kezelnek minket. A nyári pontlevonás óta ez folyamatosan észlelhető, de ami sok az sok. Pieri nem vette észre a Bonera elleni szabálytalanságot, pedig az eset közvetlen közelében tartózkodott. A Gourcuff-féle szituáció is nagyon zavaró volt. Nem túl jó helyzetben vagyunk jelenleg, még keményebben kell dolgoznunk és jobban kell figyelnünk a problémáinkra, amiket szerintem meg tudunk oldani, bár ehhez az is kell hogy korrekt bíráskodást kapjunk. Ismét elmaradt egy jogos büntető a számunkra, ami 0-0-nál sok mindent megváltoztatott volna."

"Az elmúlt tíz nap során túl sok negatív hatás ért minket. Továbbra is hiszek a ebben a rendszerben, kell hogy legyen hitünk és reményünk. A tabellán muszáj feljebb mennünk. A fejekben vagy a lábakban van-e a probléma? A játékvezetőkben.

Forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    Lkerülte a figyelmemet....jól van szép dolog a rotáció...de novemberre már kéne 1 fix kezdőcsapat..védelmünk sztem katasztrófális:( Serginho hiányát megérezzük....vhogy Pirloval se vagyok megelégedve főleg a védőmunkájával egyedül Kaká aki kitűnik a csapatból meg Dida...nem miatta bukjuk a meccseket...addig amíg a fejekben nem lesz rend...meg nem igazolunk télleg minőségi plájereket...plusban aztse tom nagyon felfogni h. miért 2 bekapott gól után kezdünk L focizni...sajna dühös vagyok, mert nem ezt sztam meg a csapattól, nincs meg az a lendületes magabiztos játék ami eddig jellemzett minket meg a sok eladott labda...minőségi csatár és egy bekk nagyon hiányzik de szívesen látnék egy Gilberto Silva vagy Diarra szintű kvk-t is a csapatban...mert ugyebár Pirlo meg a védelem...válogatottban is jobban játszott más poszton..de akkor CA-nak vmi ütős felállást kellene kitalálnia...Kaká és Gourcuff lendületére alapozva...Forza AC Milan
  • Nuno88
  • Nuno88
    de akkoris ebben a szezonban sztem nem volt olyan két meccs mikor ugyanazzal a kezdővel álltunk volna ki
  • zizz21
    Sziasztok! hát,nagyon sajnálom a tegnapi vereséget. :( Így szerintem sem lesz már a meg a bajnoki cím,de a BL még meglehet!
    Furcsa dolog a rotáció,mert ha eltekintünk a fizikális dolgoktól,akkor ott a van a phsziológia,h pl nagyjából minden játékos játszon,nem csak azért,h a keret fele ne érezze szarul magát,hanem mert az csak jó,h a padon is olyan játékososk ülnek,akiket ha beállítanak,már van a lábukban meg a fejükben elég meccs.
    A rotáció mellet legalább annyi ok szól,mint ellene...
  • Nuno88
    ja és remélem az aranylabdát Kaká kapja
  • Nuno88
    amúgy ebből már max BL győzelem lehetne de sztem ebből sem lesz semmi, bár a remény hal meg utoljára
  • Nuno88
    Ancelotti a bírókat kritizálja... hmmm nem a bíró állítja össze a csapatot és nem a bíró játszik a meccsen
  • laca70
    Hát igen. Nemhogy a Scudetto, de a BL hely sem lesz meg ilyen teljesítménnyel.
    Tavaly Ancelotti nem rotált. Idén rotál, minden meccsen más csapat lép pályára, de ez sem jó, így nem tudnak összeszokni.
  • zsilike
    huha!gáz van asszem!na akkor most:mi naz h 35 éves az átlag?öreg fiuk csapata?tessék már fiatalitani!mind ahogy mindenhol.cafu,maldini,serginho?36?mindent megnyertek életükbe,öregek és alulmotiváltak.fiatal sztárokat kéne igazolni,v legalább felhozni u20ból!HAJRÁMILAN
  • horpeti
    :(
  • LasCar16
    zuhanhatunk még mélyebbre???...kíváncsi vagyok a nyilatkozatokra...türelmem eddig tartott
  • LasCar16
    Az olasz bajnokság 10. fordulójában újabb kínos vereséget szenvedett az AC Milan csapata. A piros-feketék az Atalanta vendégeként léptek pályára, és Ventola valamint Soncin góljaira nem tudtak válaszolni a milánóiak. Ezután még messzebb került a Scudetto megszerzése, és a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyek egyike. A mérkőzés másik negatív eseménye Gattuso sérülése volt, akinek a 74. percben (csere nélkül) el kellett hagynia a pályát.

ATALANTA-MILAN 2-0 (0-0)
    Gólszerzők: 5' Ventola (50.), Soncin (92.)
    Játékvezető: Pieri
    Sárga lap: Donati(61.), illetve Simic (11.), Gourcuff (56.)
    Piros lap: -

ATALANTA (4-4-1-1):
    Calderoni, Bellini, Rivalta, Talamonti, Ariatti, Ferreira Pinto, Bernardini (Tissone 15.), Migliaccio, Donati, Doni (Bombardini 81.), Ventola (Soncin 74.).

Cserék: 18 Ivan, 32 Gasparetto, 23 Abeijon, 38 Magrin.
    Vezetőedző: Colantuono

MILAN (4-3-1-2):
    Dida, Bonera (Cafu 70.), Simic, Maldini, Jankulovski, Gattuso, Pirlo, Gourcuff (Seedorf 57.), Kakà, Inzaghi (Oliveira 70.), Gilardino.

Cserék: 16 Kalac, 5 Costacurta, 32 Brocchi, 19 Favalli.
    Vezetőedző: Ancelotti

Forrás: gazzetta.it
  • LasCar16
    dén november 28-án adják át a világ labdarúgásának egyik legjelentősebb díját, az Aranylabdát. Az olasz napilapok többsége úgy véli, a címre Kaká (képünkön), az AC Milan brazil játékosa a legesélyesebb.

kaka535.jpg

Öt nagy itáliai napilap is megkezdte az esélylatolgatást, vajon november 28-án ki kapja meg az Aranylabdát. Meglepetésre a szakértő újságírók úgy látják, a Milan brazil sztárja és nem valamelyik világbajnok olasz labdarúgó kapja meg a rangos elismerést.

A La Gazzetta dello Sport című milánói napilap szerint 42,3 százalék az esélye annak, hogy Kaká lesz a befutó, 28,3 százalékot kap az újság szerint Gianluigi Buffon, a Juventus hálóőre, Thierry Henrynak 10, míg a Barcelona sztárjának, Ronaldinhónak kevesebb, mint 10 százalék esélye van besöpörni a rangos elismerést.

A Corriere dello Sport a Milan karmesterét és Ronaldinhót állítja fókuszba. A lap szerint Kaká mentálisan és fizikálisan is erősebb honfitársánál és az összjátékban is sokkal jobb.

A Corriere della Sera, az Il Giornale, valamint a La Repubblica napilapok is úgy látják, Kaká viszi el idén a díjat. Silvio Berlusconinál, a Milan elnökénél és Carlo Ancelottinál, a piros-feketék vezetőedzőjénél is a csapatkarmerstere számít tuti befutónak.

- Kaká sokkal jobb, mint Ronaldinho. Gyorsabb, erőszakosabb és jobban lát a pályán. Egyszerűen fantasztikus - nyilatkozta Berlusconi. (samsungsport.hu)
  • LasCar16
    nem gyengék...nemis találom a megfelelő szó... ez ez már....sztem idén max a blben villoghatunk...talán ha megnyernénk...de jelenlegi formánk alapján..nagyon labilis a csapat teljesítménye...bajnokságban 3vereség zsinórban már kicsit sok...védelmet kell megerősíteni...ez így nem mehet tovább...sztem sokkalinkább a védelemmel van baj, minth. a támadókkal...legalábbis az utóbbi pár meccsen ezt vettem észre, Kaladze és Nesta nincs a helyzet magaslatán...Maldini meg miketcsinál...nah várom az észrevételeket a meccsel kapcsolatban..forza
  • Szabi 22
    Szégyen!!!!!!!! Olyan gyengék vagyunk mint a fing!!!!!!!!!!!
  • gercse
    nem lesz ebből scudetto, hajtsatok rá a bl-re
  • Nuno88
    2:0 ez igen így tovább gyerekek
  • LasCar16
    1-0???????????...no comment...faszán fog kezdődni a hetem...
  • Nuno88
    ennél mélyebbre nem mehetünk
  • Nuno88
    90' Atalanta [1 - 0] AC Milan
    11' D. Simic
    50' [1 - 0] N. Ventola
    56' J. Gourcuff
    61' M. Donati
    Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
  • Szabi 22
    Remélem nyerni fogunk!
  • Nuno88
    Az Atalanta elleni keret:

Kapusok: Dida, Fiori, Kalac;

Védők: Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Maldini, Jankulovski, Simic;

Középpályások: Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà; Pirlo, Seedorf;

Csatárok: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    na holnap remélem Oli betalál már végre
  • Nuno88
    Na holnap 15:00-tól játszunk... nem adja semmi hacsak nem neten nezé vki...

FORZA MILAN!!!
  • Nuno88
    Az AC Milan dél-amerikai játékosmegfigyelője szerint Kaká jelenleg értékesebb játékos mint Ronaldinho.

Leonardo közvetítésével sikerült 2003-ban a Milanhoz vinni a fiatal brazilt.

"Kaká minden várakozásunkat túlteljesítette. Az Anderlecht elleni mérkőzésen nagy lépés tett az Aranylabda felé. Én személy szerint még Ronaldinhoért sem cserélném el őt."

Forrás: tribalfootball.com
  • Nuno88
    Az olaszok Kakának adnák az Aranylabdát
    Külföldi labdarúgás

Idén november 28-án adják át a világ labdarúgásának egyik legjelentősebb díját, az Aranylabdát. Az olasz napilapok többsége úgy véli, a címre Kaká (képünkön), az AC Milan brazil játékosa a legesélyesebb.

Öt nagy itáliai napilap is megkezdte az esélylatolgatást, vajon november 28-án ki kapja meg az Aranylabdát. Meglepetésre a szakértő újságírók úgy látják, a Milan brazil sztárja és nem valamelyik világbajnok olasz labdarúgó kapja meg a rangos elismerést.

A La Gazzetta dello Sport című milánói napilap szerint 42,3 százalék az esélye annak, hogy Kaká lesz a befutó, 28,3 százalékot kap az újság szerint Gianluigi Buffon, a Juventus hálóőre, Thierry Henrynak 10, míg a Barcelona sztárjának, Ronaldinhónak kevesebb, mint 10 százalék esélye van besöpörni a rangos elismerést.

A Corriere dello Sport a Milan karmesterét és Ronaldinhót állítja fókuszba. A lap szerint Kaká mentálisan és fizikálisan is erősebb honfitársánál és az összjátékban is sokkal jobb.

A Corriere della Sera, az Il Giornale, valamint a La Repubblica napilapok is úgy látják, Kaká viszi el idén a díjat. Silvio Berlusconinál, a Milan elnökénél és Carlo Ancelottinál, a piros-feketék vezetőedzőjénél is a csapatkarmerstere számít tuti befutónak.

- Kaká sokkal jobb, mint Ronaldinho. Gyorsabb, erőszakosabb és jobban lát a pályán. Egyszerűen fantasztikus - nyilatkozta Berlusconi.
  • Nuno88

• Nuno88
    Alberto Gilardino: "Hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljesen nyugodt voltam, amikor nem jöttek a gólok. A gólok nagyon fontosak egy támadó számára, főleg olyasvalaki számára, aki egyébként rendszeresen szokott betalálni. Ebben az időszakban a dühömet és a frusztrációmat használtam arra, hogy jobb teljesítményre sarkalljam magam. Olaszországban az emberek gyorsan itéletet mondanak, pozitívat vagy negatívat egyaránt. Nincs meg a megfelelő egyensúly, a játékosokat azonnal az egekbe emelik, majd ugyanazzal a lendülettel sárba tiporják. Egy érett sportembernek el kell fogadni a kritikát, és előre kell tekintenie. Mindig keményen dolgoztam ebben az időszakban, és bíztam abban, hogy előbb-utóbb megoldódik a probléma. Sevcsenko? Teljesen normális, hogy amikor egy csapat nem szerez gólt, akkor visszasírják azokat, akik már nincsenek itt. Szerintem ez a csatársor nagyon erős, és képesek vagyunk jól teljesíteni. Nem érzem azt, hogy Sevcsenko árnyékában lennék, és nem hiszem, hogy igazságos dolog összehasonlítani minket. Én még csak két éve vagyok itt, ő pedig hét éven át segítette a klubot. Remélem én is képes leszek erre, és minden nap azért küzdök, hogy ne érezzék Sevcsenko hiányát. A bajnokság? Nem igaz, hogy több energiát fektetünk az európai mérkőzésekbe. A Scudetto megszerzése nem tűnik könnyűnek, ha a táblázatra nézünk, úgyhogy vasárnaptól nem szabad a bajnokság állásval foglalkoznunk. Egyenként kell a mérkőzéseket kezelnünk. Az Atalanta ellen reagálnunk kell, és meg kell próbálnunk visszakapaszkodni, amennyire csak lehet."

Forrás: channel4.com