Utazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudnatok segiteni a kovetkezo kerdesemben? Noveremek utaznak Tuneziaba, Sousse-be... A kerdesek
-Mi az elfogadott penznem? (ertem ezalatt, hogy mire erdemes valtani: Dollar,Euro, vagy tunezia penzre?)
-Milyen arakkal lehet szamolni pl. szolgaltatas teren, vagy ha siman shoppingolnak etcetc?...
hirtelen ennyi jutott eszebe, majd meg lehet kerdezek...
nagyon megkoszonnem! 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Tenerifé képek holnap, mert most Columbo van...
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
töröltesd a postot...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
max 13személy fér 😊
bárkinek bármi info kell, keressen meg. Autóbérlet/szállodák/part/autópálya/sziget egyéb látnivalói/parkolók/😄/
/ja Los Christianost is vágom/
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
nem ANYU-ék visznek sry..
Én meek + b.nõm + testvére és az õ barátja.
de nagy fasza mert valami 1-2 kilométeres körzetben ingyenes minden (kaja, pia)
meg olcsó is volt.😛
Mi 4-es apartmanban fogunk egy éjszakát 30 euróért
Nem fejenként :-)
Aztán ha lefoglaljuk a másikat ott 15 euró reggelivel szállíytással stb.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
http://balmadi.atw.hu/
Ausztriában Salzburg tartományban járt már valamelyikõtök? Nemsokára megyünk oda és jó lenne vmi kézzelfogható info😉
+Olaszország Viareggio, Cinque Terre és Pisa környéke érdekelne, ha van vki aki járt már arra😊
Köszi<#wave>#wave>
ilyenkor nem érdemes oda menni európai embernek, csak ha végig a kotel klimaszobájában akarsz ücsörögni.
Van itt annyi szép hely ilyenek jók télen is.
nem lesz túl dög meleg ott ilyenkor?
[/spam]™
Volt már valaki tunéziában?
Én jövõhét kedden meek oda 10 napig..csak érdekelne róla egy két info mert érdekel..:oP
[/spam]™
és aki egy csapat, az se mindenki ír ide <#vigyor>#vigyor>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"