36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• rezsofiz
    thx
  • Breki33
    Én bitlordot használok ott beállítom pl külföldi oldalaknál 5k-ra az uploadot és van mikor 240-el 250-el jön

És az alapja a bitcornet
  • Breki33
    A filemp3-ra most újra lehet regisztrálni

http://www.filemp3.org/signup.php
  • Yossarian
    192-es feltöltésű netem van, ha 12KB fölé viszem a feltöltést, akkor már enyhén lassul ni kezd. 15KByte felett pedig már jobban belassul. Pedig van fent cfosspeed is. Érdekes viszont, hogy az új, 0.59-es bitcometet nem kell korlátoznom. Nem tom, hogy lekorlátozza-e magát, de ha nem töltök le semmit, akkor 20-21Kb-tal tolja felfelé a cuccot, mihelyt elkezdek leszedni valamit, elkezd a feltöltésem magától visszaesni 12-13KB-ra. Szal most korlátozás nélkül is teljes gőzzel tölt le. Már csak azt kéne eldöntenem, hogy a comet javult meg, vagy a cfosspeed?
  • precision
    ha jól sejtem alcohol -al talán v. clonecd -vel ki lehet írni
  • mrzed001
    9 GB-os DVD-re :))
  • cenci
    nem tudja valaki 5.8gb-os játékot mire irjam ki?
  • bertino
    Nekem volt, hogy 6-7k UL mellett jött 180-al

• asdefge
    A 192kbps uphoz 16kB feltöltési limit tökéletes. Persze épkézláb helyről kell szedni a cuccot, ahol van rendesen peer. Néhanap még a peerek számát is limitálnom kell, különben a kapcsolatok nagy száma miatt ki se látok, mindent elvisz a torrent. Ez a jelenség leginkább a Demonoidon fordul elő.
    Cicero: Alcohol a barátod :-)
  • Laky
    oops, félreolvastam :)
  • Yossarian
    ezzel nem tudja kiírni
  • Laky
    DAEMON Tools (Honosító Műhely)

A DAEMON Tools egy speciális segédeszköz a többszörös védelem emulálásához. Az általános Safedisc emulátor továbbfejlesztése, integrálva annak funkcióit. Többek közt futtathatjuk SafeDisc, Securom, Laserlock, CDCOPS, StarForce és Protect CD védelemmel ellátott játékok saját célra készített biztonsági másolatait. Tartalmaz egy virtuális DVD-ROM meghajtót is, amivel úgy használhatjuk a CD lemezképeket, mintha CD-re írtuk volna. Nyolcféle lemezkép típust kapcsolhatunk négy virtuális meghajtóhoz. Támogatja az összes CD/DVD-meghajtót.
  • tomo
    filext.com
    hasznald egeszseggel.
  • Cicero
    .mds és .mdf-es formátumot mivel lehet kiírni DVD/CD-re?
  • rezsofiz
    wtf?
  • tomo
    5. vak lehet hoyg nem vagy, de kerdezni sem tudsz :P
  • rezsofiz
    1. nem hiszem, de megnézem az alapbeállítást.
    2.hja megnézem
    3. 2 ora csak elég :P
    4. ezt nemtom ellenőrizni
    5. sry, vak nem vagoyk:DDD
  • tomo
    jopar oka lehet:
    1. 40re korlatoztad a peerek szamat a kliensben
    2. a kliensben alapbol 40 re van korlatozva a peerek szama
    3. nem vartal eleget, hogy tobbhoz kapcsolodjon.
    4. valamifele ip tiltas miatt nem tudsz tobbhoz kapcsolodni.
    5. nincs is 2000 peer , rosszul lattad :P
  • Koppernikusz
    Nekem 512kbit es feltöltéshez a legjobb letöltés olyan 15 KB os feltöltésnél van!
    Kövezzetek meg..
    arányosan: 192kbit nél olyan 6-7 KB körül lehet..
  • Serpa
    lehet hülyeség amit írok, de talán mert nem bír annyit lekezelni a progi.
  • Felfedező

A feltöltési sebesség alapvetően kétféleképpen befolyásolja a letöltési sebességet:

* A BitTorrent peerek (kliensek) előnyben részesítik azokat a peereket amik feltöltenek nekik (amikről tudnak letölteni). Ez azt jelenti, hogy ha A és B ugyan azt a torrentet töltik és A ad néhány darabot (piece) B-nek nagy sebességgel, akkor B megpróbálja ezt viszonozni. Tehát a gyors feltöltés gyors letöltést fog eredményezni.

* A másik dolog a TCP muködéséből adódik. Ha A letölt valamit B-től, akkor visszaigazolást küld B-nek, hogy megkapta az adatokat (ezek az úgynevezett ACK-k). Ha A nem tud visszaigazolást küldeni, akkor B nem küld több adatot, vár. Tehát, ha A teljes sebességgel tölt fel, akkor nem marad sávszélessége arra, hogy elküldje az ACK-kat, ezért le fog lassulni a letöltés.

Az a legjobb, ha olyan magasan tartod a feltöltés sebességét, hogy az ACK-k még késleltetés nélkül haladjanak. A feltöltési sebességet az elméleti maximum 80%-ra érdemes beállítani..
  • rezsofiz
    Ok. Másik kérdés.Ha van valahol 2000 peer, akkor én miért csak 40 hez kapcsolodom?
  • tomo
    nincs konkret szam, mivel minel tobb a peer, annal tobb upload megy el kommunikaciora, ergo annal lejjebb kell venni az upload limitet, hogy mukodjon a letoltes.

szal proba cseresznye.
  • Met
    nem:)
    elég hamar kiderül, hogy jó e vagy nem
  • rezsofiz
    ok köszi.
    valaki azért egy konkrét számot tudna mondani?
  • Met
    hát, próbáld ki
    töltsél le valamit ami lehetőleg a max sebességgel jönne le, aztán mindíg kicsit vedd visszább az upload-ot, nekem a chelloval 10k-t engedek fel amí töltöm le
  • rezsofiz
    2048 / 192 Kbits
    ennél a kapcsolatnál mit ajánlottok, hogy állítsam be a feltöltést, hogy a lehető leggyorsabb legyen a letöltés?
  • tomo
    ha kek, akkor nezd meg a "torrenten ket klikk" majd a reszletek fulet nyisd. ott , ha latsz R betut az I oszlopban akkor aktiv, ha csak L betuk vannak akkor passziv.
  • Davidsned
    Ha csak kék, attól még lehet aktív nem?
  • Davidsned
    Aham, thx!
  • tomo
    ha bezoldul a torrent elotti kis ikon akkor aktiv vagy.
    ha sarga marad , meg olyan torrentnelis ahol sok a peer, nem vagy aktiv.
  • Davidsned
    Azureusban hol nézhetem meg h aktív vagy passzív vagyok-e??
  • Yossarian
    én kikapcsoltam azt is meg a peerexchanget, vagy mi a francot. Szépen töltöget...
  • Serpa
    DHT network -ot kikapcsolhatom?
  • Serpa
    az lehetséges, hogy a figyelőport miatt lassan tölt a bitcomet?
  • Koppernikusz
    az endlessen beindult az élet rendesen :)
  • Laky
    tényleg nagyon jó :)
  • bertino
    Sajnos lehet ez így is van, általában én is magamtól próbálok rájönni dolgokra...
  • precision
    Az nem a mi problémák, de lehet mire hivatkozni ha mégis hülyeséget kérdez.
  • precision
    Beraktam, tényleg jó. Thx.