36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#2129 -
#2128 Miért? A leecherek egymás között nem cserélnek adatot? Szerintem minél több mind2 annál jobb. Nem? Ez a torrent legnagyobb előnye. -
#2127 seeder: 26
leecher: 4
60-70 kb/s-al töltök le, 10-13 kb/s-al töltök fel
1536/512-es netem van
? -
#2126 minnél több a seeder annál jobb, minnél kevesebb a leecher annál jobb...mármint sebesség szempontjából -
#2125 Az lenne a kérdésem hogy itt van pl ez a torrent kereső A gyorsabb sebesség érdekében a seed vagy a leech a döntő?És az a fontos hogy sok legyen vagy az hogy kevés? -
#2124 idézet volt bh fórumról. -
#2123 Előszó gyanánt: ennek nem találtam jobb topicot, remélem pár ember itt is tud örülni neki.
Kedves Zenész társak, Chellósok!
Van egy megoldás, hogy a BitHUmen oldalán is _KORLÁTLANUL_ töltsünk fel és le.
A megoldás egyszerű!
Amikor már kezditek elérni a limitet (30Gb vagy 60Gb a 3M vonalon ülőknek) és pár giga után nem tudnátok
tölteni se fel, se le normális sebességgel létre kell hozni egy IP szűrést amiben megadjátok, hogy onnantól
csak chello-s tagoknak tudtok tölteni.
Az alábbi IP címeket beállítjátok a Bittorent klienstekben, hogy csak ezekkel az IP-kel tartsatok kapcsolatot:
80.98.0.0 - 80.98.255.255
80.99.0.0 - 80.99.255.255
195.184.160.0 - 195.184.191.255
213.222.128.0 - 213.222.191.255
Eddigi tapasztalatok:
Azuval próbáltam csak arról tudok nyilatkozni: néhány naponta elfelejti, hogy kihez szabad csatlakoznia és nem kapcsolódik senkihez. Ilyenkor érdemes megismételni az IP-címek hozzáadását és akkor megint jól működik.
".... IPs blocked in total, whitch is 99,9% of the internet."
Ha ezt írja akkor jól működik.
Azért nem csak az Azureus topicba írtam, mert néhány más kliensben is beállítható ez a dolog.
Másik tapasztalat, hogy többnyire inkább csak az upload megy, szóval hó elején jó lesz megint teljes IP
tartományra ereszteni a progit. Speciel a 169 emberhez való csatlakozási lehetőség közül csak 6 chellos
embert találtam. Feltölteni max sebeséggel tudtam, letölteni pedig csak a lehetséges sebesség töredékével.
(Ez utóbbi csak mázli kérdése)
Mindenkinek jó töltögetést kívánok!
-
asdefge #2122 Nálam Bitspirit van, az megy router mögül is, csak passzív, ha nincs portforward. Ha meg letiltották a portokat a routeren, akkor szivacs. Próbálkozni lehet addig is, míg előkerül a gazdája... -
balcsi70 #2121 Hát igen.Hiába probálom a BitCometbe állitani a portot másik portra mert ugy sem megy.Akkor állitsam vissza arra amin volt alapbol? És akkor majd a ruternél,azt engedélyezni? Köszi. -
balcsi70 #2120 Köszönöm.Akkor akinél van a router az letilthatta a néhány kimenöt meg bejövöt? És a BitCometben is lehet állitani a figyelt portot.Ott nem tudok variálni?Mármint hogy ott váltsam olyan portra ami esetleg nem lehet letiltva?Már csak azért kérdem hogy amig nem találkozok azzal akinél van a router,akkor addig nincs is amit egerésszek? -
#2119 Routeren enged azt a portot amit beállították a Bitcometben. Beállítások - kapcsolat - figyelt port. Na azt engedd a routeren ki-be. -
balcsi70 #2118 Sziasztok.Töltöttem le a BitComet-tel vagy 5-külömbözö dolgot és különféle oldalrol.Vagy 3-napja még müködött.90-%-oknál tartottak a letöltések.El lett osztva a net 4-felé.Amióta elosztották semmi letöltés nem akar bejönni,csak keres,.Szerintetek van köze az elosztásnál,vagy valamit a routernél beállitottak hogy nem jön a letöltés?Ha tudtok erre választ megköszönném. -
Caponee #2117 PDA Torrent oldalt ha tud valaki ne fogja vissza magát és dobjon meg egy linkel.
Köszi.. -
#2116 Az lehetséges hogy minden beállítás nélkül aktív vagyok?
Először Kerio-t használtam, ennél passzív voltam, aztán mikor áttértem a Service Pack 2 tűzfalára, rögtön aktív lettem!
Lenne 1 próblémám is: nem tudok feltölteni semmit!
Mindent úgy csinálok ahogy azt kell, és azt írja ki, hogy aktív vagyok.
Mi lehet a hiba? -
balcsi70 #2115 Sziasztok.Nem tudjátok mi lehet a gubi?Mindegy hogy melyik oldalrol szedek le torrent fájlt és probálom letölteni,mindegyik csak keres és nem indul el.Tegnap még müködött.A nagyját leirtam a 2044-esbe,ha valaki tud valamit megköszönöm.A BitComet-be nem állitottam el semmit.Söt letöröltem ujra inst. de semmi.Mintha meghalt volna. -
#2114 Megváltozott a Piratebay. -
#2113 már megtaláltam a probléma megoldását :) -
#2112 Hátja eloszlattam a tévhiteket -
tomo #2111 ezzel tuti sokat segitettel neki :P -
#2110 Bitcomet mellett simán netezek, csak indítás után pár percig lassú a net, amikor próbál csatlakozni, de ha csatlakozott simán gyors a net. -
Davidsned #2109 Lehetséges az windows tűzfal és router mögött is? -
#2108 Helo!
Még csak most ismerkedem a torrentes letöltésekkel. Eddig valahogy sosem sikerült a dolog, de most találtam egy jó klienst ami viszonylag felhasználóbarát, és még letöltést is sikerült elindítanom, sőt be is fejeznem:))
Az öröm az ürömben az, hogy nem tudom a mybittorrent.com-ról letölteni a torrenteket. Ez még nem is zavarna, de 2 napja még ment, most pedig egész egyszerűen eltűnt a letöltésekre hivatkozó nyíl. Biztosan van rá egyszerű magyarázat, de mint írtam még kezdő vagyok ezen a téren. Már regisztráltam is magam az oldalra. Szóval mi lehet a gond? Segítenetek kell, kérlek segítsetek. -
#2107 "Ne vedd sértésnek, de örülnék ha megjegyeznéd a nevem"
Elírásáért elnézésed kérem. -
tomo #2106 a tunetek akkor is arra utalnak, hogy tuzfal blokkol ( vagy valami mas, de azt ketlem ) -
#2105 beállítottam,hogy kifele is engedje,plusz a cfosspeed.exe-t teljesen engedélyztem, levettem róla a component controllt is (Outpost...) -
tomo #2104 jah, mert a tuzfalad valszeg blokkolja a kalibracios pingeleset..igy nem tudja magat beallitani. -
#2103 Megvan a probléma forrása! Már működik is minden rendesen, csak vissza kellett rakni az 1.6-os cFos-t. Ezen a verziószámon kívül semelyik másik nem működik nálam. -
#2102 Kössz az ötletet, majd lehet hogy kipróbálom, bár Azerus amúgy sem volt valami szimpatikus számomra. ;) -
#2101 azt kérdeztem volna, hogy milyen a prcid és mennyi a memóriád a gépben. Biztos naon körmönfont kérdés volt
<:cD -
Davidsned #2100 Ha nod32-t használsz, zárd ki az IMON-ban a javaw.exe-t. Ugyanez volt a gondom nekem is. (100%-os terheltség, akadozott az egér is)
Jah és Azureus-ra értettem mindezt :) -
#2099 Az az igazság,hogy nem jegyeztem meg nagyon, de ha jól emlékszem, az ABC 99%-ot fgott a processzorból, és olyan 25-30 megát a Ramból, Azerus, pontosabban a Java, 100%-ot fogott a processzorból és 80 megát a Ramból, plusz ehhez még az azerus olyan 10 megát... BitComet a legalacsonyabb erőforrásigényű, 1 és 10% között mozog a processzorhasználat és a ramból 20 megát eszik... -
Davidsned #2098 A privátot remélem, csak 1x kaptad meg (először nem akarta valamiér elküldeni).
Ne vedd sértésnek, de örülnék ha megjegyeznéd a nevem :) -
#2097 milyen procit és mennyi memóriát eszik meg nálad? -
#2096 Lehet megpróbálom még1* a BitComettel,mert most visszatettem a cFosSpeed 1.6-os verzióját, és most mintha működne is...
Esetleg az említetteken kívül használ valaki másik klienst? -
tomo #2095 azureus 2.2.0.2 es verzio! az nem eszik 100% cput.
abc nel, ha megelegszel 60 alatti peerrel , akkor mukodik (le kell korlatozni peerek szamat)
bitcomet is jo lehet.
sztem a cfosod nem teszi rendesen a dolgat.
probald a bt kliensben lejjebb venni amax uploadot. -
#2094 Hy mindenki!
Remélem tud majd valaki tanácsot adni nekem!
Szóval... Az lenne a problémám,hogy használtam többféle klienst már,és mindegyikben találtam kivetnivalót. BitComet annyira lefogja még cFosSpeed mellett is a sávszélességet (pedig nem is tölt maximum sebességgel),hogy nem lehet mellette internetezni. Azerushoz pedig ugye kell a Java, ami meg úgy lefogja a gép eőforrásait (100%-os processzorhasználat, magas memóraigény, stb...),hogy szintén nem lehet mást csinálni mellette. Az ABC-vel pedig az volt a bajom,hogyha egyszerre töltöttem fel és le is, akkor hasonlóan az Azerushoz, 100%-os processzorterheltséget csinált (ha simán csak lefele töltöttem, akkor nem volt probléma).
Esetleg tudna valaki valamilyen megoldást a problémámra?
Tudnátok ajánlani egy jól működő torrent klienst?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Davidsned #2093 Tudom, h te törölted, ha gondolod töröljed az előzőeket is, te dolgod. De akkor figyelmedbe ajánlom azt is, akivel vitázok. Nem vagyok az a típus, aki bejön a topicba és rögtön elkezd anyázni (akármilyen hihetetlen).
A kunyerálásért meg ezer elnézést kérek, meggyónom, többször nem fog előfordulni... -
#2092 Kedves Davidsnet!
A hozzádfűznivalómat privátba megírtam neked. Ha gondolod olvasd majd el. Ezzel részemről befejezettnek tekintem társalgásunkat.
Bye -
#2091 Én töröltem a hozzászólásodat.
De ha igy folytatod, az összeset törölni fogom, nem csak a kunyerálosokat.
Jobb lenne, ha ezt most befejeznéd. -
#2090 Azt nézted, hogy ténylegesen töltenenk is tőled? Esetleg nem vagy passzív módban?