36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Davidsned
    Jó tudni... havi korlátot nem emelik?
  • Davidsned
    Bocsesz nem vettem észre. De mér nem lehet kérni itt?
  • precision
    kicsit megyek el máris jönnek a lámák kunyerálni...ejjnye no :)
  • balcsi70
    Sziasztok.Tudna valaki ebben segiteni?Nekem a Bitcomet-em van.Be volt téve vagy 5-letöltés,ment is 50-60-al jött le.Lett csinálva a gépen egy rendszerkarbantartás és ma mikor viszakapcsoltam a gépet azóta nem jönnek a letöltések.Pedig külömbözö torrent oldalrol szettem le öket.Elöször azt hittem mikor az ötböl 1-nem ment hogy biztos nem megy az oldal vagy valami.Vagy még a Norton I.Security 2004-es van a gépen ott ha le lett tiltva a progi,azt hol kell engedélyezni hogy fusson tovább? Kössz a válaszokat elöre is.
  • Serpa
    maradok 1mbitnél.

nem semmi ... 5mbit
  • Yossarian
    OFF
    ezért vagyok én szkeptikus a a T-online 40 Gigás korlátjával szemben. Félek, hogy a rendszer telítődésével egyszer csak elkezdik az upot is beleszámítani.
  • NeoMaN
    Ilyen nincs.....
  • NeoMaN
    :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
  • Met
    a bannerben a szöveg szerinted mi az istennek van?
  • repro
    hát persze! mégis mit gondoltál?! :)
  • Serpa
    chello -nal az up is beleszámít a 30gigába??
  • Davidsned
    Aham, értem, thx!:)
    A gond csak az, h max 55 kb a feltöltésem és még azzal is spórolni kell a 30gigás korlát miatt :((
    Másik: mi akkor a nem nyilvános oldal?:)
  • Sonajk @:o)
    Megelőztél a hírrel, de nem baj :))))))
    Szóval tényleg megy újra. @;o)
  • precision
    link :)
  • Duddits
    Király!
  • Sanyix
    Aztakva hihetlen, újraindult az endless!!!! Kíváncsi vagyok, hány perc után "terhelik le a szervert" amítől megint 1 hónapig áll :)
  • tomo
    a constantine nel , az hogy sok a seeder egy dolog, de valszeg a leech megtobb, nyilvanos oldalrol akkor fogsz gyorsan totleni, ha a sajat uploadod is sok.
    vedd ugyanis figylembe, hogy kb 5-10x annyi seeder eseten jutna mindenkinek annyi upload a seederektol, hogy ki tudja hasznalni a letoltesi sebesseget .

szal vagy sok seeder van 5-10x leech, vagy az uploadod tisztesseges, mondjuk ugy 300 kilobyte / s.

masreszt torrentnel a vegeredmeny nemlehet hibas, csak akkor, ha a kiindulasi cucc ( a forras ) hibas. mert ha letoltes kozben hiba tortenik, akkor a hibas szeletet leszedi ujra.

na igy allunk, tovabbi jo ismerkedest a rendszerrel
  • maozedong
    elvileg lehetetlen. azért van lehashelve a torrent fileban-
  • Davidsned
    Az szép. Már elérkezett az is, h a torrent is hibásan tölt le egy fájlt (másfél gigát vághattam a kukába, ráadásul 1 fájlban).
  • lck
    Nézzétek csak: Kezd mocorogni az end-lesz. Mégsem lesz end?
  • Davidsned
    És ott hogyan???
  • maozedong
    google?
  • Davidsned
    Ezt hol tom megézni?
  • Met
    nem vagy passzív módban?
  • Davidsned
    Azt nem hinném. A Constantine DVDRip Xvid Done változatot töltöm, direkt figyeltem rengeteg a seeder.
    Viszont magán a torrentspy-on azt írja ki a nevem alatt, h You are currently managing 0 torrents. Miért?? Vagy ez nem azzal függ össze?
  • Met
    kevés a seeder
  • Davidsned
    Router van. Egyébként a portot szabaddá tettem (both-ra álllítottam be, úgy jó?).
    Most már csak az a bajom, h hihetetlen lassan tölt torrentspy-ról, annak ellenére, h már zölddel jelez:)
  • maozedong
    router/tűzfal?
  • Davidsned
    torrentspy-ról töltök és az azureus sárga színnel jelez. Olyasmit mond, h belső hálózaton van és lehet h a NAT rosszul van beállítva. Ez mit jelent?
  • precision
    passz, nem próbáltam még
  • Yossarian
    jól hangzik. Főleg a firefox plugin része :)
  • maozedong
    nekem a java appletes dolgot elindítja, letölt pár dolgot.
    de a rodiCore.script et hogy futassam?
  • dodgecharger
    Hi, tudnátok adni olyan címet, ahonnan mnüködő Nascar thunder 2004 torrentet le tudok szedni?
  • maozedong
    hogyha olyan portokat használ amit már másra használnak, akkor ez jobb lesz neki? ez sztem nem oldja meg a tűzfalas és az anonimitási dolgot.
  • precision
    link

Vélemény? :)
  • dikki*yysw
    mondjuk az interneten
  • davidos
    hali! tudja valaki hol találhatnám meg a Csapás a multból c. film torrentjét? THX
  • dikki*yysw
    http://www.piratebay.org/

ezek akkora vadállatok :))))

"Yarr! Fellow Pirates! The cannons are loaded and the sails are set, we have soon arrived at our destination!

We're busy faxing people. please check back later."

mekkora szöveg OMG :DDDD:DDDD:D:D:D:D:D
  • cs31
    Igazad van tomo!
  • tomo
    addig lassu, amig nincs eleg felhasznalo, ezert kell reklamozni