36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Davidsned #2047 Jó tudni... havi korlátot nem emelik? -
Davidsned #2046 Bocsesz nem vettem észre. De mér nem lehet kérni itt? -
#2045 kicsit megyek el máris jönnek a lámák kunyerálni...ejjnye no :) -
balcsi70 #2044 Sziasztok.Tudna valaki ebben segiteni?Nekem a Bitcomet-em van.Be volt téve vagy 5-letöltés,ment is 50-60-al jött le.Lett csinálva a gépen egy rendszerkarbantartás és ma mikor viszakapcsoltam a gépet azóta nem jönnek a letöltések.Pedig külömbözö torrent oldalrol szettem le öket.Elöször azt hittem mikor az ötböl 1-nem ment hogy biztos nem megy az oldal vagy valami.Vagy még a Norton I.Security 2004-es van a gépen ott ha le lett tiltva a progi,azt hol kell engedélyezni hogy fusson tovább? Kössz a válaszokat elöre is. -
#2043 maradok 1mbitnél.
nem semmi ... 5mbit -
#2042 OFF
ezért vagyok én szkeptikus a a T-online 40 Gigás korlátjával szemben. Félek, hogy a rendszer telítődésével egyszer csak elkezdik az upot is beleszámítani. -
#2041 Ilyen nincs..... -
#2040 :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ -
#2038 a bannerben a szöveg szerinted mi az istennek van? -
#2036 hát persze! mégis mit gondoltál?! :) -
#2035 chello -nal az up is beleszámít a 30gigába?? -
Davidsned #2034 Aham, értem, thx!:)
A gond csak az, h max 55 kb a feltöltésem és még azzal is spórolni kell a 30gigás korlát miatt :((
Másik: mi akkor a nem nyilvános oldal?:) -
#2033 Megelőztél a hírrel, de nem baj :))))))
Szóval tényleg megy újra. @;o) -
#2032 link :) -
#2031 Király! -
#2030 Aztakva hihetlen, újraindult az endless!!!! Kíváncsi vagyok, hány perc után "terhelik le a szervert" amítől megint 1 hónapig áll :) -
tomo #2029 a constantine nel , az hogy sok a seeder egy dolog, de valszeg a leech megtobb, nyilvanos oldalrol akkor fogsz gyorsan totleni, ha a sajat uploadod is sok.
vedd ugyanis figylembe, hogy kb 5-10x annyi seeder eseten jutna mindenkinek annyi upload a seederektol, hogy ki tudja hasznalni a letoltesi sebesseget .
szal vagy sok seeder van 5-10x leech, vagy az uploadod tisztesseges, mondjuk ugy 300 kilobyte / s.
masreszt torrentnel a vegeredmeny nemlehet hibas, csak akkor, ha a kiindulasi cucc ( a forras ) hibas. mert ha letoltes kozben hiba tortenik, akkor a hibas szeletet leszedi ujra.
na igy allunk, tovabbi jo ismerkedest a rendszerrel -
#2028 elvileg lehetetlen. azért van lehashelve a torrent fileban- -
Davidsned #2027 Az szép. Már elérkezett az is, h a torrent is hibásan tölt le egy fájlt (másfél gigát vághattam a kukába, ráadásul 1 fájlban). -
#2026 Nézzétek csak: Kezd mocorogni az end-lesz. Mégsem lesz end? -
Davidsned #2025 És ott hogyan??? -
#2024 google? -
Davidsned #2023 Ezt hol tom megézni? -
#2022 nem vagy passzív módban? -
Davidsned #2021 Azt nem hinném. A Constantine DVDRip Xvid Done változatot töltöm, direkt figyeltem rengeteg a seeder.
Viszont magán a torrentspy-on azt írja ki a nevem alatt, h You are currently managing 0 torrents. Miért?? Vagy ez nem azzal függ össze? -
#2020 kevés a seeder -
Davidsned #2019 Router van. Egyébként a portot szabaddá tettem (both-ra álllítottam be, úgy jó?).
Most már csak az a bajom, h hihetetlen lassan tölt torrentspy-ról, annak ellenére, h már zölddel jelez:) -
#2018 router/tűzfal? -
Davidsned #2017 torrentspy-ról töltök és az azureus sárga színnel jelez. Olyasmit mond, h belső hálózaton van és lehet h a NAT rosszul van beállítva. Ez mit jelent? -
#2016 passz, nem próbáltam még -
#2015 jól hangzik. Főleg a firefox plugin része :) -
#2014 nekem a java appletes dolgot elindítja, letölt pár dolgot.
de a rodiCore.script et hogy futassam? -
#2013 Hi, tudnátok adni olyan címet, ahonnan mnüködő Nascar thunder 2004 torrentet le tudok szedni? -
#2012 hogyha olyan portokat használ amit már másra használnak, akkor ez jobb lesz neki? ez sztem nem oldja meg a tűzfalas és az anonimitási dolgot. -
#2011 link
Vélemény? :) -
#2010 mondjuk az interneten -
davidos #2009 hali! tudja valaki hol találhatnám meg a Csapás a multból c. film torrentjét? THX -
#2008 http://www.piratebay.org/
ezek akkora vadállatok :))))
"Yarr! Fellow Pirates! The cannons are loaded and the sails are set, we have soon arrived at our destination!
We're busy faxing people. please check back later."
mekkora szöveg OMG :DDDD:DDDD:D:D:D:D:D -
cs31 #2007 Igazad van tomo! -
tomo #2006 addig lassu, amig nincs eleg felhasznalo, ezert kell reklamozni