36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#2289 torrenteknél a legnagyobb a fluktuáció, azaz aki leszedte valószínűleg nem sokáig marad seedelni (vagy csak kilép pl estére vagy más miatt)
Viszont jó esetben van pozitív fluktuáció is, azaz újak lépnek be letölteni (vagy visszajön seedelni).
Attól függően, hogy hány százalékod van, megesik, hogy az újaktól elég sok szeletet kapsz (pláne, ha gyors az új), szóval 10 leechertől megesik, hogy gyorsabban kapod, mint 4 seedertől
-
tomo #2288 nem szakad meg a letoltes:
"illetve újakat nem kap a seeder-leecher listákba"
ez mit akart jelenteni?
-
#2287 Te: ha nem kapcsolod ki a klienst, es mar folyamatban volt a toltes, akkor lenyegtelen, hogy megy e atracker vagy sem. a toltes nem szakad meg
Én: igen, ameddig a userek is bennt vannak, illetve újakat nem kap a seeder-leecher listákba
Ezen mit nem értesz?
Azt, hogy igazat adtam neked ? -
tomo #2286 csak elolszlattam a teveszmedet.
akkor magyarazd mar el, hoyg pontosan hogy is kell ertenem amit irtal.
sztem pontosan ugy ertelmeztem, ahogy leirtad, ha nem erre gondoltal, mikozben irtad, akkor sry, de nem vagyok gondolatolvaso...
es ne kezdd mar itt is az offolasod, menj a gumiszobadba inkabb :P -
#2285 OFF: tomo, a betonfallal kötekedj wazzeee. olvass és érts -
tomo #2284 ez az elet nagy kerdese. van amikor a kliensek nem hajlandok megenni , amit az ember nyujt felejuk.
en is sokszor latom, hoyg tobb megabyteos kapcsolatrol par kilobytettal szednek, holott mehetne gyorsabban.
lehet , hoyg a letoltok egyszerre tobb dolgot toltenek le, es lelassitja a letoltesuket az adott seedelt torrentnel.
vagy valami szupernormalis magyarazata van... -
tomo #2283 a toltes nem szakad meg.
te irtad, amig ujakat nem kap a listakba
ez hulyeseg, miert szakadna meg , ha uj emberek jonnek a bolyba? masreszt hoyg jonnek mar uj emberek a bolyba, ha nem megy a tracker?
az meg hoyg addig megy a letoltes, amig vannak juzerek teljesseggel nyilvanvalo, nem a levegobol toltesz... -
#2282 miért seedelek 50-60k helyett 1-15k-al?????? -
tomo #2281 tzracker es web szerver leallt. ez volt.
mostanra elindult mindketto. -
#2280 igen, ameddig a userek is bennt vannak, illetve újakat nem kap a seeder-leecher listákba
Most menni, vagy nem menni bithu? -
tomo #2279 egyebkent a tracker is leallt -
#2278 Közben újra működik, szval no para. -
tomo #2277 ha nem kapcsolod ki a klienst, es mar folyamatban volt a toltes, akkor lenyegtelen, hogy megy e atracker vagy sem. a toltes nem szakad meg -
#2276 jóóó, akkor az én letöltésem is megy még othon :) -
#2275 letöltésem most is megy...szal valszeg csak a web -
#2274 Csak a web állt le, vagy a tracker is ? -
#2273 Nem tudjátok, hogy a Bithumen meddig áll le, és hogy 1általán miért? -
tomo #2272 leallt -
#2271 Hmm. Neketek megy most a BH?? Nekem nem jön be. -
#2270 sztem érdemesebb a torrentsearch-ot használni -
tomo #2269 amiket nem hoz, azokat az oldalakat bezaratta az mpaa.
olvass hireket. -
balcsi70 #2268 Sziasztok.Meg tudná nekem valaki mondani,hogy a BitCometbe bal oldalt ahol itja a torrent oldalakat egy sem jön be.miért?A letöltés meg feltöltés megy benne,de nem hoz be semmit abbol amit irtam. -
#2267 bitcometben mit jelent a "hiba:1" jelzés?
peerek fül alatt. -
Cicero #2266 Oké, kösz mindenki! :))) -
#2265 ha ez nekem szólt- nem biztos- én csak külföldinél csinálom és utánna teljes sávszéllel visszaosztva otthagyom egész napra
szval érdemes megnézni az arányokat P
Kár hogy nem mindenki így csinálja -
#2264 Itt egy másik -
#2263 Leszedte a srác a FAQ-ot! :CCCC -
#2262 Vagy igen és csak nem vesszük észre... :( -
#2261 köszi:) -
tomo #2260 elolvasva a bithumenes madagaszkar hozzazolasokat , nyilvanvalova valt szamomra, hogy az endlessrol van szo. Sy az endlessen hires juzer neve. (futurama) -
tomo #2259 nekem kidobta, boztos rossz szot irtal be, es nicns olyan , amirol nem tudsz.
mondjuk szvsz , nevetseges ez a masikozas. nem tom miert ne lehetne leirni a nevet, sok felreertest el lehetne kerulni. -
#2258 nem a madagascart keresem, hanem, hogy melyik oldalra mondták, hogy másik :D
Amúgy az endlessen nem dobta ki a kereső, és azt hittem, hogy van egy jó kis oldal amiről még nem tudok :) -
tomo #2257 es?
mit keresel?
majmon es endlessen is van a film maga.
Madagascar.TC.XViD.HunDub.NeWmaN
Madagascar.TC.XViD.PROPER-SAOSiN
ne legyel mar ennyire balf* , hoyg harapofogoval kell kihuzkodni beloled mindent. amugy meg olvass vissza , az osszes magyar bt oldal fel van sorolva ebben a topikban, meg azok is amik azota megszuntek. -
#2256 a madagascar -
tomo #2255 es mik az emlitett fileok? mert pl a futurama kapcsan emlitete Sy, hogy "a masikra rakta fel". ott a masik szo , az endlesst jelentette.
szal irj konkretumot, ha valaszt akarsz -
#2254 sztem nem, mert az említett fájlok nincsnek ott fent
-
tomo #2253 ja, az endless -
#2252 endless? -
#2251 a béhun mindenki valami "másik"-ról dumál. Tudja valaki, hogy mi az? -
#2250 tudod, a torrent lényege, hogy mindenki igyexik a legjobban visszatölteni. Az ilyen indokolatlanul alacsonyan lekorlátozott feltöltés nem jó senkinek. Hálistennek nem mindenki csinálja ezt.