36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#2089 nekem még megvan:)
bár nem használom, alig raknak fel valamit -
Davidsned #2088 Hm... Talán csak te tetted szóvá, amit írtam a zárójelbe, s ha jól emlékszem én mosolyt is raktam a végére, szal sztem kurvára egyértelmű volt, h nem akarok feljelenteni senkit (már csak azért se, mer én is tele vok warezekkel). Azt meg senki se mondta, h te törölted a hozzászólásomat, direkt külön bekezdésbe írtam (nah, sry lehet nem volt egyérterlmű, de nem akartam plusz hozzászólást). Látom még mindig nem olvastál vissza, leírom; azért nem néztem meg a piros szöveget, mivel már egy ideje látogatom a fórumot, amikor viszont először olvastam, azt se tudtam, h mit jelent. Erről ennyit. Amúgy meg kurvára ne pofázz, h ki kötött beléd, mivel ha jól emlékszem te kezdted az egészet. "Na pá" (ha már ennyire szeretsz idézgetni) -
#2087 Szerencsére egyik feltétel sem teljesül nálam... :))) -
#2086 ok.
Azért olvasd el a Bithumen főoldalát. Az első felhívás érdekes lehet. -
#2085 Ja, előtte minden, meg talán most is jó, de azért kissé bosszantó volt.
Na mindegy, ha ezentúl nem jelentkezik a probléma, akkor annyira nem érdekes... -
#2084 Nem tudom, hogy mi lehet a gond nálad. Én jelenleg is töltök fel és az arányom változik. Mióta csinálja ezt nálad? Illetve előtte minden rendben volt? Mit használsz (Azureus???)? -
#2083 Bithumen.
Azt tudom, hogy van némi csúszás...de itt egész egyszerűen megállt a téma. Legalább egy napig töltögettem fölfele úgy, hogy az arány, s a feltöltött anyag mennyisége sem változott... -
#2082 Velem még nem történt hasonló. Ha töltök fel, akkor az arányom is változik. Az igaz, hogy van bizonyos csúszás, de ez nem több mint kb 15-30 perc. Mi az oldal, ahol ezt észleled. Ha nem publikus, írd privátba. -
#2081 A hozzászólásodat "barátom", nem én töröltem. Talán másoknak sincs humor érzéke? Esetleg te írtál valamit baromian kétértelműen? "Barátom"! Amúgy + nem köss belém, mert azt nem igen díjazom. Azt pedig, hogy ki mennyire figyelmesen olvassa a topicot, talán a törlésre került hozzászólásod egész jól tükrözi. Na pá "barátom". -
#2080 Hmm, hogy a fenébe lehet az, hogy folyamatosan töltök föl, és előfordul, hogy egyszer csak nem változik se az arányom, se a feltöltött adat mennyisége a mutató szerint?!
Konkrétan pl. napokig nem változik semmi, holott folyamatosan megy a feltöltés!!!
Találkozott már valaki ilyennel?
Azért elég idegesítő, főleg, hogy 1024/128-as ADSL-lel töltögetek vissza... -
Davidsned #2079 Ha olvasnád a topicot, barátom leírtam, h mér nem figyeltem a nagy piros feliratra. Amit meg a zárójelben írtam, ha lenne humorérzéked rájöhettél volna, h nem komolyan gondoltam.
Amúgy ezt a hozzászólást kurvára nem értem, h mér kellett törölni, mivel csak tanácsot kértem, és nem "meghívót". -
#2078 dehogy bánom -
#2077 És te bánod, hogy nem lehetsz tagja egy ennyire okos társaságnak??? Szerintem ne bánd. -
#2076 a hurrogás után meg jól törölték a regemet :DDD
-
#2075 Ne bántsd, mert lehet, hogy színtévesztő és ezért nem tudta elolasni a vastag piros feliratot ;) -
#2074 Na ez most viccesre sikerült. Válszoltam a semmire :))) -
#2073 Már ne is haragudj (bár ha gondolod nyugodtan), de amiatt, amit a zárojelbe írtál, a továbbiakban esélyed sincs. Kár volt. -
#2072 Te tényleg ennyire sötét vagy?
Korábban le lett írva, ISMERŐSTÖL. -
#2070 az elsők között voltam akik leb@szták őket:D -
#2069 Bocs. Ezek szerint valóban félreértettelek. Szóval akkor egyet értünk @;o) -
#2068 félreértettél, szerintem barom ötlet volt -
#2067 És igazuk is volt!!!!
Azzal, hogy letöltök valamit, növelem a megosztást és párhuzamosan a letöltésemmel, tőlem is tölthető, tehát bizonyos értelemben feltöltő is vagyok. Viszont, egy baromian lassú internetkapcsolat (itt a feltöltési sebességre gondoltam, ismerve a magyar szolgáltatók asszinkron szolgáltatásait) mellett muszájból feltöltetni, szerintem elég nagy butaság. Én a voksom arra teszem, hogy töltsenek csak fel a gyors feltöltési sebességgel rendelkező tagok. Nem tudom, hogy neked mennyire tetszene, ha valamit szeretnél letölteni, de hetekbe tellne, míg a feltöltő feltölti neked. Szóval? Biztos, hogy annyira jó ez a döntés? -
#2066 Az egyik nemrégóta új torrent oldalon kitalálták, hogy 2 hetente fel KELL! tölteni valamit, hogy ne töröljék a reg-et.
Persze rehurrogták őket:D -
#2065 az még hagyján! De olyanok töltenek oda föl, akinek annyi esze sincs, hogy utána hogyan kell seedelni. Teli van 0 seederes friss torrenttel az oldal... -
#2064 Igazán sajnálom, hogy az Endlessen minden ott folytatódik tovább, ahol abba maradt. Nagy kár érte, hisz lehetne egy igazán jó torrents oldal. Ellenben, ha az üzemeltetők semmit nem tesznek, a csak arányt növelő "gagyi" feltöltésekkel és feltöltőkkel szemben, akkor itt változás nem várható. Ez nagyon nagy hiba. -
#2063 bocs,most látom hogy töröltetek.amúgy nem tudtam hogy meghívós mert még 3-4 hónapja tudtam oda regelni,de mostmár nem enged be.ezért még nem kell lelámázni. -
balcsi70 #2062 Sziasztok.Valaki tud választ a 2044-re?Egyszerüen egyiket sem akarja letölteni mindegy hogy melyiket rakom be.Be áll a keresés a két nyilacska aztán annyi. -
#2061 sztem beleolvad a háttérbe.
-
#2060 általános eszmecsere --> UPC-Chello topic. -
#2059 Tudod.... Időjárás változás. -
#2058 ma mindenki hülye? -
laca70 #2056 Azureusban hol lehet beállítani, ha proxy mögül akarom használni és azt akarom hogy ne látszódjon a valós IP-m ? -
#2055 Vegyünk egy fiktív oldalt, tele van illegális tartalommal, szerinted az jó a sokan tudnak róla és azok sok ismeretlennek oda adják az oldal címét? Nem. Miért? Mert olyanok is megtudhatják akiknek nem kellene pl. ASVA, BSA, stb. -
#2054 Nagyon is jó az, ha sokan regisztrálnak, de nem akarják, hogy ismeretlenek kerüljenek be. -
Davidsned #2053 Akkor had kérdezzek már vmit. Miért nem jó az, ha minél többen regisztrálnak egy oldalra? -
Davidsned #2052 Ezt mondjuk érdekes helyről linkelted be. És mér pont kép?? :) -
Davidsned #2051 Amikor először jöttem az oldalra, még azt sem tudtam miről szólnak a piros betük. Azóta meg nem olvasgattam őket. -
#2050 Mert meghívót csak olyan embernek lehet küldeni akit ismersz...ne is reméld, hogy itt bárki is fog neked adni. Ha vmelyik barátodnak nincs, akkor igen nehéz lesz bejutnod. Nem potyára vannak a szabályok. -
#2049 nem írom át, aki nem veszi észre így járt -
#2048 úgy látszik nem elég nagyok és pirosak a betük