7642
-
#1002 -
#1001 Remélem nem... :) -
#1000 1000.Jók a képek. -
#999 Itt van jópár új kép (végre PC-sek...), hogy ne csak a warezon morfondírozzatok: KATT (eredeti - nagy - mérethez katt a "Bild in Originalgröße" dumára) -
#998 az a legjobb -
#997 Starforce. -
#996 + még feltörik pár nap,nem tudom milyen védelem lessz rajta. -
#995 26-án jön ki, tehát még 10 nap. -
#994 Jaja, tartok tőle.. -
#993 Azt még felesleges,még pár nap biztos van. -
#992 Jajjdevárommár! Érzem a bérgyilkos hajlamaim! xD -
#991 Már percenként lesem az NFOreot! :) -
Rusy #990 jaja ha minden jól megy addigra kint lesz a full, mire megjelenik itthon addigra már csak a polcra kell raknom... -
spR #989 Ha meg nem volt:
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=64371
Egyebkent lesz demo PC-re is (a Training level), utolso ertesuleseim szerint Majus 22-e korul varhato -
#988 Jaja, aranyba ment, pár napon belül kint lesz. -
#987 akkor elvben már akármikor felkerülhet netre, attól függ mikor szerzik meg. -
#986 ezlegalább már valami hír -
#985 Az nem lényeg. Ha van beírás, én reagálni szoktam rá, de más is. -
#984 azért aznap nem..:) -
#983 Én értem a kávéautomatákon lévő szövegeket.. tudok valamit, amit Jesper nem tud.. Na de őt nem is azért tartják el az IOI-nál, hogy a magyar kávéautomatákon lévő szöveget értse, elég, ha a zenére koncentrál.. -
#982 Ja, sajna olvastam, hogy már kipucolták...
Egyébként sokminden nem volt fenn - legalábbis amikor én felnéztem -, pár kis, néhány másodperces videócska a játék zenéjének budapesti felvételeiről (valamint, hogy Jesper nem érti a magyar szövegeket a kávéautómatán - és cukor nélkül issza a kávét...), pár kép ezekről és néhány mp3 fájl. -
#981 "Ah man Eidos guys are idiots. So many fans and they dont release a demo for PC! What is their IQ, 10?!" -
#980 Már üresek a mappák :( -
#979 Lol, innen letölthető pár zenei anyag, mint pl. a Blood Money egyes zenei anyagainak budapesti felvételéről készült rövid videócskák, képek: KATT -
#978 Na ne mondd már! Nekem is a kedvencek között van, látom azonnal ha írnak oda. (minap is volt irogatás...)
@Piedon: ohh...én már 34.-ben vagyok ezévben... :) -
Csoder #977 Hupsz, igazad van, nem figyeltem, csak gyors rákerestem google-ben.
Egyébként nekem bent van a contracts topic a kedvencek között, sőt, még a H2 is. ;)
Na,
ez már pécés ha minden igaz. (Ja, és Google ;-))) -
#976 Köszi! 27év...öregszem -
#975 na igen de a contracts topikba a kutya se jár:)
amit linkeltél az ps2es..nem? -
Csoder #974 böngészgess :)
amúgy ez BM topic ;) -
#973 tudna valaki a contractshez adni egy full elmentést? elvesztek az enyémek, és csak néhány pályán akarok menni.. -
#972 Király a banner! ;) -
#971 Boldog szülinapot! :) -
#970 Letölthető egy kis ízelitő a Blood Money zenéjéből: KATT, itt pedig a helyszíneket szedik csokorba: KATT -
#969 Öööö, bocsi. Úgy látszik már számolni sem tudok. 14 lesz az csak. -
#968 Már csak 16 nap a full érkezéséig. -
#967 oks meglátom mit tehetek..bár ez se rossz, csak nem elég dinamikus:) meg ugye kell majd a FAQ a Pistikék részére stb..ezt meg böviteni nemigen lehet majd -
#966 Mondom, hogy loptam! Ha gondolod csináljál, aztán majd a fórumozók megszavazzák, hogy szerintük jobb-e mint a mostani. Ha megszavazzák, én berakom.
Csak légyszi ne olyan magasat csinálj, mint az NBA-s, inkább laposabbat (még a mostaninál is...), szélesség 760, magasság meg olyan 150-nél ne legyen már magasabb légyszi! -
#965 mind2 video tök jó -
#964 Ha már E3 akkor ezt érdemes megnézni(egy kis történelem) Film -
#963 E3-as trailer lentebb itt. Nekem eddig ez tetszik a legjobban, ráadásul nem tudom kiverni a fejemből ezt a zenét.