7642

• Omlás
    Nforce.nl....

Hitman: Blood Money (c) Eidos *EMUDVD* ;)
  • markastor
    Fent van, csak olyan helyen, ahol valószínűleg te nem vagy regelve. Amúgy csak egy keveset kellene visszaolvasni, s megtudnád, hogy melyik magyar trackeren van már fent. Szerintem egy pár óra múlva, max. holnap reggelre fent lesz máshol is.
  • grizzly21
    nem látom egy torrenten se
  • grizzly21
    de honnan van meg? torrent?
    A grafika meg az oblivion a kutyát sem érdekli, ez egy kultusz game és egyedülálló! :)
  • gameplusz
    Működik, nagy dolgokat nem tudok elmondani róla, csak elindítás-képpen próbáltam ki. Amit tudok mondani, hogy a menü jó, a kezelhetőség sem rossz, viszont aki grafikai gyönyörre vágyik, az Obliviont válassza (bár ezen stílus kedvelői nem a graf miatt játszanak vele- remélem :))

Szóval nem azt mondom, hogy ratyi a grafika, csupán nem annyira szép, hogy elájuljak tőle, a 3-nál viszont mindenképp szebb.

Holnap lecsekkolom a játékot, talán végig is viszem, majd írok róla pár sort.
  • Thanatos
    nekem mindkettő kultuszgame előzőek miatt, remélem ez menni fog azért ha már arányom ki lessz nyirva :/
  • R0sc0
    asszem eldöntöttem mit csinálok vasárnap.
  • grizzly21
    Aki leszedte és kipróbálta az szóljon!
  • Shep
    Hát nekem megy ez is, sőt eddig túl könnyű, bár a hitmen engem is jobban izgat. :)
  • Thanatos
    nemtom, hitman esetében én nem tok várni, desp2 meg nem megy nekem szal szopacs :/ pedig desp 1et anno imádtam :)
  • Shep
    Hát nekem ne mond, leszedtem a desp 2-t erre most ez is, szar adsl. Várok inkább és leszedem másik helyről ahol jobb az arányom, addig meg úgyis is itt a desp2
  • mucsácsó
    hát énsem :D
  • grebber
    Pesti gépbe be is tettem letöltésekbe reggel felhivom havert hozze el azt cssekkolom holnap!
  • Thanatos
    váááááááá, neeeeee
    az arányomat igy soha nem fogom tudni felnyomni :(((((((((
  • Shep
    Indítás ugyanaz a securom loaderes móka mint a desperadosnál, szóval semmi komoly.
  • Shep
    A bitumenes oldalon fent is van 3,59 giga
  • grizzly21
    hoppá?
  • Serpa
    Hitman.Blood.Money.EMUDVD-Unleashed
  • bepe79
    Hitman: Blood Money Collectors Edition preorder?
  • csoola
    KIRÁLY!!!DEMÓ!!!
  • hykao #1022
    Holnap!
  • nagykispeter
    de az ám,majdcsak eltelik
  • SNAKE01
    király!:D
  • nagykispeter
    ez még jobb
  • SNAKE01
    jóak!nagyon teccenek,már nagyon várom a gammát!
  • Farishta
    Két videó, az egyik a HH buli, a másik pedig a Mardi Gras. Hatalmas SPOILER veszélyek!!

@hykao: Előrendelted a gyűjtői változatot? :)
  • Glpetyus
    Végre :)
  • bepe79
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=34231&mode=thread&order=0

"After yesterday's premature revelations, Eidos today officially announced that IO Interactive's Hitman: Blood Money has gone goldmaster, shipped to the manufacturer, and will be in stores on May 30th."
  • hykao #1014
    Ne csináljátok már, ott van leírva, hogy mi van benne bazz!!!
    Egyébként azt hiszem én meg is rendelem holnap, mert postaköltséggel együtt kevesebb, mint 10 ezer forint (23 font), és házhoz jön...
  • Farishta
    Én remélem lesz mo.-n is, bár most ahogy tudom, csak cd-galaxisban lehet rendelni.
    Ha lenne nálunk is ez a speckó változat én biztosan megvenném. 15ezret nem sajnálnék rá.
    Habár azt nem tudom mit takarhat az extra DVD. Esetleg még egy póló, vagy valami is járhatna hozzá.
  • grizzly21
    és mi van benne, ajándék fojtohurok?:D
  • hykao #1011
    Hmm, ezt nézzétek: KATT, mindössze 20 fontért (kevesebb, mint 8e forint) gyüjtői változat! Kíváncsi leszek nálunk elérhető lesz-e ilyen, s ha igen, mennyi lesz forintban...
  • bepe79
    Külföldön akkor jelenik meg, amikor nálunk, Magyarországon. Legalábbis Európában (május 26-án). Az USA-ban meg egységesen 30-án kerül a walmartokba.
  • Lunki88
    Akkor már rég fent lenne az összes warez/torrent oldalon...
  • ujedith
    hat a demo video alapjan is csak egyre jobban varom:)
    Szupi lesz;) Bar a turelemm fogy
  • Csuhai G
    Még nem! :(
  • Fresh Duke
    Megjelent már külföldön a gém?
  • Csuhai G
    Végignéztem! Ultrakirály! ;)
  • Csuhai G
    Nézem!!
  • hykao #1003
    DEMO végigjátszás video