7642
-
xandr00 #1137 én is próbáltam fps nézetben,de úgy nemigazán jó :(
splinter cellt sem lehet fps nézetben jáccani -
#1136 Miért is? Mert FPS módban játszom és nem TPS-ben? Attól még ugyanazzal a játékkal játszom, mint ti, és ugyanúgy élvezem, mint ti. -
xandr00 #1135 4,16 gb-ot.de mien rendszerről van szó? -
#1134 Hmm, az az érzésem, ez nem a te játékod lesz... :)
@Piedon: hát aki gyorsan végigtolja, az biztos nagyon "ISMERT" lesz...(NOTORIETY rendszer...)
Amúgy mennyit telepít fel a játék a vinyóra? Mert helyszűkében vagyok... -
xandr00 #1133 jó gém lett...
de optimalizálhatták volna jobban is.egyébként csak nálam vannak pixelhibák?mera igen,akkor rakok fel újabb drivert
-
#1132 Más meg dolgozik. Ez van. Legalább hétvége előtt jött ki, így mivel elutazik a párom 4 napra, tényleg lesz időm erre is. -
#1131 Miért pont most jön ki ez a játék mikor vizsgaidőszak van? Nincs szivük ott bent a kiadónál ill. azoknak akik "kiadták" most elöbb?
Kiváncsi vagyok itt a fórumon ki játsza végig leggyorsabban...
Hmm, legnépszerübb témák hetedik hely... -
#1130 Még jó, hogy van FPS mód. Anélkül nem is játszanék vele, nem is érdekelne a game. -
#1129 Az összes Hitman játékban választható FPS/TPS nézet...de szerintem a TPS nézet az, ami leginkább megfelelő az ilyen stílusú játékokhoz. -
#1128 Fps mód?Az király.Képet tudsz dobni ? -
Thanatos #1127 hát jah pedig tutorial alapján nem lett eddig rossz, azt még tegnap 4kor nyomtam le, rendes küldit hagytam mára :D -
#1126 Vedd meg... -
#1125 helyes! -
#1124 Rendben -
#1123 Tök jó, hogy a topik bent van a TOP10-ben...csak az a baj, hogy egy kibaszott kezemen meg tudom számolni, hogy hány hozzászólás szól magáról a játékról... :(
Nos mivel már minden "warez" kérdés is ki lett tárgyalva, a továbbiakban automatikusan törlöm az ilyen jellegű hozzászólásokat. -
#1122 Itt van FPS mód is!!! Nem csak TPS. És istenkirály a game, ne hagyd ki!!! -
#1121 Köszi az infót. -
#1120 hát igen, bérgyilkossal kell menni, mindig van vmi feladatod, általában változatos helyszínen...sok féle fegyver van, és többször kell benne lopakodni, csöndben gyilkolni...én bevallom minden részben valahol elakadtam, nagyon nem az én játékom volt, de azért most lerántom ezt az új részt, háááátha.... :D
amúgy ITT egy videó, érdemes megnézni...ez a DEMO végigjátszása, már láttam írták is előrébb. -
Csoder #1119 [URL=http://www.pcdome.hu/search.php?words=hitman&submit.x=0&submit.y=0]"pár szóban..."[/URL] -
#1118 hát hiba hogy kimaradtak:)
Ez a játék egyedülálló: nem az a lényeg hogy minnél több embert ölj, hanem épp hogy minnél kevesebbet. Bérgyilkos vagy, megbizásaid vannak, melyeket minnáél észrevétlenebbül kell véghezvinned, minnél kevesebb ember kinyirásával. Legjobb ha csak a célpontot ölöd meg.
Egy küldetést sokféleképp lehet megcsinálni,
nagyjábol ennyi -
#1117 Lehet egy hülye kérdésem? Én sose játszottam Hitmannal és ezek a screenshotok nekem nem mondanak el mindent.
Ez olyan kb mint a Max payne csak itt bérgyilkost játszok? Valaki írna pár szóban a játékról? Nem tudom hogy maradt(ak) ki az előrő rész(ek). -
#1115 Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2700&l=hu címen.
ezt írja ki amikor elinditom a Securom loader 1.2-vel ilyenkor mit tegyek??? -
#1113 -
DonManó #1112 úgyis jön a RELOADED féle "változat", mint a Heroes V-nél, ott csak crack cab azt' kész -
#1111 omega driver v. sima ? -
Newfronter #1110 1024x768
Hát ez van, nem új kari már ez sem.(Legújabb omega driverrel)
Pedig még optimalizálhattak volna rajta szerintem, sajnos a kiadók ezt nem engedik az idő hiánya miatt. -
Newfronter #1109 Ne cureromozzatok már, tökéletes a securom loader.
tőcssétek!
Elindítod, hitman exe kiválaszt és indul a játék. Ennyi, semmi több. -
Boroskóla #1108 Francba ugyanijen gépem van,azok az FPS értékek elég elszomorítóak. Milyen felbontásban csináltad? -
#1107 CureROM 2.0.1-el megy.
Mindenki ezt írja. -
Newfronter #1106 Figyu egyenlőre nincs gondom az irányítással... habár ez egyénfüggő. -
#1105 Korrekt kis grafikája lett! Az irányítás jó? -
#1104 securomloader 1.2 ezzel megy a desperados 2 is -
Szolnokboy #1103 a securomhoz lehet/szoktak csinálni cracket ? nem vagyok otthon ebben a témában... -
Newfronter #1102 Csináltam egy pár képet, minden fullon, AA és AF is.
-
#1101 securom loader (torrent)
Itt van ez a program de am szart se csinált ilyeneket írt ki utána hogy vmi összeférhetetlenség van az emulátorral -
#1100 google a barátod. -
Hellsing47 #1099 és azt honnan lehet leszedni???:/ -
#1098 Nem a legújabb curerom kell neki? Ha igen, akkor valszeg úgy, ahogy a Most Wanted-et. -
#1097 Securom loader 1.2, kis 40k-s progi(állítólag én nem próbáltam csak az nfoban olvastam a www.nforce.nl-en). -
Hellsing47 #1096 ebben nekem is segithetne vki...PLS:(