7642

• hykao #1222
    A post filter eléggé "eszi" az fps számot, főleg nem túl új kártyák esetében.
    De egy perc alatt letesztelheti mindenki, mert akár játék alatt is állítható a menüből.
    Nekem pl. annál a pozíciónál ami a két képen van, amit alant linkeltem post filterekkel 25fps, nélkülük 37fps. minden max. beállítás mellett, 1440x900 felbontással.
  • mucsácsó
    más az ízlésünk :)
  • mucsácsó
    szvsz post filterrel jobb a feeling!
    de mennyit fog a VGA-ból? sok FPS esik vele? netán nő?:D (kétlem...)
  • hykao #1219
    Az van fönt, amit ajánlasz...de mi az a második dolog amit ajánlasz? :O Azt nem vágom micsoda!
  • grizzly21
    sokkal szebb post filtert nélkül:)
  • hykao #1217
    Szerintem neked ugyanaz a problémád mint nekem! A te gépeddel még fullon sem lehet darabos! (csakúgy, ahogy az enyémmel sem...)
  • hykao #1216
    Amúgy "post filter"-rel vagy anélkül nyomjátok?

Post Filterrel:

Anélkül:
  • grizzly21
    ez a hátránya hogy mostmár egyre több csapat hackel..némelyik szar
  • Veelee
    Legújabb daemon /4.0.3/ és legújabb curerom /2.0.1.pro/ párossal indult, régebbi cureommal nem. Az elsőpályát vittem végig, eddig szuper music, szuper graf és a játéknak hangulta is jó. Kell ennél több?
  • Omlás
    Meik drivert használod ?

ajánlanám a VGA hoz a

84.21_forceware_winxp2k_english_whql.exe
    és mellé
    ForceWareUltra-x86-84_37-WHQL.exe
  • scorpeeon
    az lehet, h nekem azért nem akar az új Daemon menni, mert valami elállítodott a regeditben? Ha ez lehet a gond, mit kéne megnézni, h jól van-e?
  • Tatyla
    falat másznék...
  • Hmuda
    A DirectX9.0c-n belül is vannak különféle verziók. Ha a program telepíteni akarja akkor telepítsd.
  • Omlás
    Daemon 4.03 ajánlott ...

ITT..
  • Lazlo
    hát nemtom.....jó gépigény stb....megnztem azt a honlapot ami online csekkol hogy jó-é a géped. a minimum és a recommened is jobb volt nekem mint amennyit írt.....
    64 3200+ amd 1gigaram his excalibur x850 xt 256mb-os kari és naon darabos :S lehet a direct x-et kéne feltennem....de ha nekem is c van ez lehet frisebb? vagy driver vagy mi a manó? vagy lami vok?:D
  • scorpeeon
    nekem dettó csak a 7000 helyén 5000 van nálam, vki plz help! D3.47 van fenn, lehet h az a baj? (az újabbak nálam nem akarnak működni...)
  • Lord Myn
    Köszönöm a választ. Igen, pontosítok: erre az átlökésre voltam kiváncsi.
  • Hmuda
    Szvsz még egy kétszeres AA-t könnyen elviselne.
  • Maxtreme
    Na ez baromi jó lett, kifejezetten tetszik.
    A gépigény sem vészes

1024, max, 0XAA, 4XAF
  • Cápafogxy
    Ja, már tolom is a next küldit. (a grafika nagyon kira)
  • Hmuda
    Akkor gondolom innen egyértelmű a dolog. :-)
  • Cápafogxy
    Szótár: Búvóhely
  • Cápafogxy
    Nem, németül beszélek inkább :)
  • hykao #1199
    Vajon lehet driver gebasz ez? AGP-s 7800GS-em van amúgy, s ahogy néztem ez még nem olyan régi kártya, lehet, hogy még a drivere nem az igazi.
  • Hmuda
    A "Hideout" név neked mond valamit?
  • Hmuda
    Na megpróbálok egy reinstallt, hátha azmegoldja az operás problémákat.
  • Cápafogxy
    Én a második pályán ahol lehet fegyvereket levenni a falról ott nem tudok semerre elmenni. Csak ott balra ilyen üvegekhez, de ott meg nem tudok átmászni a falon. Vagy ez csak ilyen fegyvermutogató?
  • Gazsi007
    Valaki leirná hogyan kell elinditani mert nekem nem megy ezt irja ki.
    A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
    A következő programot nem lehet végrehajtani (7000).
    További részletket keressen a http://www.secrum.com/message hu.asp?m=module&c=7000&=hu címen.
  • hykao #1194
    Nos felraktam én is ezt a warez verziót, nem bírtam kivárni, amíg megérkezik az eredeti. (hisz az még kb. két hét postázási idővel együtt)
    Kb. minden 10.-20. indításra el is indul ezzel a securom loaderrel, azonban istentelenül akadozik. Néha meglendül, de ahogy a kamera elmozdul, már le is esik az fps szám olyan 5-re...
    Hang amúgy jó, ill. ha megállok valahol, akkor is felmegy rendes értékekre az fps szám...
    Mi a túró lehet, találkozott már valaki ilyen problémával?
  • grizzly21
    Nem akarom teleszpemmelni a topikot, kérem aki tudja a választ küldjön egy privátot.
    /egyébként egy faq sem lenne rossz
    A securommal meg a cure rommal is próbáltam mindig ugyanazt az emulátoros hibát kapom
  • Hmuda
    Korláton átdobás Human Shieldből is működik. Odaviszed a korlát elé és nyomsz egy drop victimet (lehet nem pont ez a lehetőség pontos neve, a lényeg, hogy ne üsd ki hanem hajítsd el). Én így öltem meg most az öregebb Delgadót.

Ezzel meg is volt az abszolút tökéletes munka. Az újságokban az egész akcióról csak annyi megjegyzés volt az áldozatok leírásán kívül, hogy egy tanu se volt és senki nem tudott személyleírást adni rólam. Se a használt fegyvereket, se semmit mást nem említettek. Több mint fél millió dollár lett a jutalmam. :-)
  • spR
    A korlaton atdobas csak halott/eszmeletlen orok eseteben mukodik. (odavonszolod oket a korlathoz es akkor megjelenik a THROW OVER RAIL action) Meg elo NPC-ket max csak atlokni tudsz a korlaton. (mogejuk lopozol, es bal egergomb.)

Elo pajzs: (Human shield) Vmilyen egykezes fegyverrel az celszemely moge lopozol, es akkor megjelenik a HUMAN SHIELD action.
  • Szolnokboy
    nem, sima integrált hangkártya
  • Randelz
    Je már kijött?.. űgy tudtam hogy 28-adikán jelenik meg.
  • bepe79
    Miért van? Az első háromra a válasz: mert egy warez letöltött sz@rt használsz (nem megvett), és curerom-ozni meg daemonozni kell hozzá.. Ezért van. A hang gond meg lehet codec-pack miatt is, mint a F.E.A.R-nél oly sokaknak. Audigy hangkártyád van?
  • Hmuda
    Ha installnál szól, hogy DX-et akar rakni akkor rakasd fel vele (biztos ami biztos alapon én már mindegyiknél megcsinálom).
  • Tatyla
    ezzel a dll. fájlal nekem is prolémám van ,honnan lehet leszedni és hova kell bemásolni?
  • Hmuda
    Szerintem a Silent Assassin a legjobb. Se a Violence, se a Noise muatatóm nem ment túl a nullán és a Notoriety is maradt zérón. Csak a két célszemélyt öltem meg (a papa meg lett folytva, a kölök meg balesetet szenvedett :P), senki más nem tudta, hogy én voltam.
  • Szolnokboy
    Nekem ennyi problémám még egy játékkal sem volt mint ezzel:

- kb 1 óra volt mire feltelepítette
    - ezután egy dll filet keresett, ami a windows ilyen célra használt dll file-ja , épp az msn használta külön kellett bemásolni a játék könyvtárába
    - a játék még ezután sem indult el csak miután letöltöttem az új (4.0) daemont
    - nagynehezen elindult, a training pályán a hang olyan szar hogy az szinte fáj, ilyen fémes gerjedő hangot hallat, ha az ambient (vagy milyen) volume-ot leveszem 0 ra akkor hallgat el de az átvezetőben akkor is visszhangzik
    - és a legjobb: nem tudok állást tölteni, a training pálya alatt kiléptem és utána csak ujat tudok kezdeni

miért van ? ezekre tud valaki nekem választ adni ?
  • bepe79
    És így lett a hangtalan bérgyilkos 47-esből tömeggyilkos.