7642
-
valaminick #1306 Nemtom ki itt a házigizda, de neki kellene mondanod:) egyébként már én is csináltam volna, de senki nem igényelte:D -
Dave9214 #1305 nah figy, készitek egy faq-t fél óra és kész, töltsétek fel ide lehetőleg! -
valaminick #1304 kétlem -
PunkZoli #1303 hát nekem securommal sem indul el:S vki segiccsen:S -
#1302 Menteni is lehessen? Meg még mi kéne? Játszd elölről az egész játékot, mint anno a ZS Spectrum meg a C64 & Plus4 idejében... -
valaminick #1300 csaknem -
Dave9214 #1299 remélem neked meglezs, mert enkem ugyanaz mint bepe-nak ha meglesz lécic feltöltenéd vhovazt a mentést?
Mert semmi ekdvem megint megcinálni azt a küldit, mert egy küldi nem 2 perc,és ujabbra várok már:D -
#1298 hiú remény.. -
valaminick #1297 Nemtom, én a pálya végén mikor felajánlotta a mentést akkor mentettem és kiléptem azóta nem próbáltam még tovább menni csak délután tudom megnézni ... remélem meglesz a mentés:) -
#1296 Végigcsináltam a traininget, elmentettem a profilt. Utána jött az a rész, ahol föl lehet venni a sok lőszert, ott kiléptem, menteni nem lehetett. A főmenüben meg töltés sehol. Ugye ez most csak vicc, hogy legközelebb kezdhetem elölről? -
Dave9214 #1295 Vki tudna adni egy olyan mentést amin már a 2. pályán vunk?
megköszönném! -
valaminick #1294 ottvan a kezében, ha jól látom;) -
#1293 Ha már SPOILER hegyek: a képet megmutattad a csókának húrozás előtt? :O -
valaminick #1292 muszáj neki:D amugy igen megy:) -
#1291 Az operában a tapsolós ember kiiktatásához van vmi ötlet? -
#1290 Nono. Én sem a mass murderer minősítésre megyek. A training map-on is a kajás crate-val mentem, nem a pisztollyal. És nem csináltam vérfürdőt. -
#1289 Screenshot by Bepe:
-
valaminick #1288 Hali!
Nekem tetszik nagyon a játék, bár csak az első missziót csináltam meg, de nagyon szép lett és ütős .. igaz én a többi részével nem igazán játszottam, de már az első "tanító" pálya hangulata nagyon bejön:) a szinek is, illetve a mozgások elvannak találva!! 6600GT-n nagyon jól fut minden maxon összes shadow-bekapcs és 2x AA leglábbis nálam:)
-
moralosan #1287 Kérdezed egy olyantól, aki a lövöldözés miatt szereti az FPS nézetet egy Hitman-ben . -
totya79 #1286 Nálam a Securom Loader vált be.Simán viszi -
vodMarci #1285 LOL.Május 30-ára van kitűzve a megjelenési dátum,de már lelehet szedni a netről a teljest:D
Szedem is le! -
#1284 most Securom loader 1.2 vagy CureRom kell hozzá? -
Cat 02 #1283 fx 5600 on elmegy ? :D -
#1282 Néztem én, csak az volt az első, hogy a jobb egérre a zoomot raktam, mint minden más normális játékban az szokás, és utána a menüben meg már nincs holster weapon. -
#1281 Úgy csinálom már a training missiont is, hogy senkit nem nyírok ki, akit nem muszály, csak a célszemélyt. A catway-en végigmentem (lehet, hogy a game hallway-nek hívja), persze pisztoly nélkül, hogy az őrök ki ne szúrják nálam. Ott találtam egy pisztolyt, azt belerejtettem a mekis zacsiba, amit tálcán vittem tovább a felszolgálásra. Mindezt a szakács vagy kinek a fehér ruhájában, hogy a ruha se tűnjön fel senkinek. Az ajtónál a guard szólt, hogy átnézi, ellenőrzi a kaját. A buta végignézte ilyen fémkeresüvel, és nem riasztott a fegyverre. Én meg továbbmentem kill nélkül, most ott tartok, hogy telefonál az ürge... :cool: -
#1280 jobb egér gomb....de miért nem nézel options-t?????? -
#1279 Nem x hanem C sorry :) -
neptum #1278 Csá mindent megcsináltam a CureROM 2.0.1 és azt irja hogy tegyem be az erdeti angol lemezét vagy én agyok hülye de léci letudnátok irni hogy kell rendesen megcsinálni hohy elinduljon ? -
#1277 Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ez a Blood Money jobban sikerült a Silent Assasinnál?? -
#1276 És melyik a holster weapon? Hogy lehet elrejteni, mint a 3-ban? -
newc22 #1275 Csá skacok! Egy kérdés az Emu Dvd ugyanaz mint a reloaded verzió csak nincs hozzá crack? Vagy rosszul rudom? Meg mi ez az Emu DVD?! -
#1274 Thx! Azt megtaláltam, ami alattam mászkál, kiszedtem. Azt is, ami a szemközti toronyban áll, azt is leszedtem. Az óriáskeréknél meg nekem egy lélek nem járt, vagy 10 percig kerestem meg néztem. Ma újrakezdtem a training missiont, hogy hátha valami bug volt. -
#1273 hi all!hol tudom betölteni a mentésemet?a menüben nincs load game ha meg új játékot kezdek akkor meg megint csak nincsen mentésem.valakinek van ilyen problémája? -
#1272 Egyébként az eleje elég vicces: a múviban olyan távol áll a kapunál a guardtól, hogy nem érné el a rácson át szvsz. Meg a való életben elég durván hozzá kéne qrni valakit a rácshoz, hogy elveszítse az eszméletét tőle. -
#1271 1 a tetőn 1 az óriáskeréknél (szintén tetőn) 1 meg alattad mászkál. Jó nehéz lehet megtalálni őket -
#1270 Akinek cheat-re van szüksége:
HitmanBloodMoney.ini-t megnyitja beleböki ezt a két sort EnableCheats 1
EnableConsole 1 (ez nem biztos hogy kell) aztán játékon belül nyom egy x-et és már ott is a "menü" :) -
#1269 Más szerepelt a kérdés, de nem találom a választ: a toronyban a sniper puskával kettőt leszedtem a training pályán, de nincs 3. guard. Hol a jó büdös %%++! +%"+!%-ban van??? Mert sehol nem találom, akárhová is zoomolok... -
#1268 figyu : a Securom loader 1.2 -hez itt a link !!!!!
http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=KRKSecurom_Loader_1_2!rar -
Dave9214 #1266 figy, tedd fel a CureROM 2.0.1 et, készitsd el az exet
talozdbe a deamonba a hitman képfilejet, katt a elkészitett exe -re és megy is! -
csoola #1264 nekem meg 70 kb-el jön, talán éjjelre itt lesz...
hamachin nem gyorsabb?mert ha vkinek van hamachija meg a játék isoja az szolhatna, baromi hálás lennék...