7642

• valaminick
    Nemtom ki itt a házigizda, de neki kellene mondanod:) egyébként már én is csináltam volna, de senki nem igényelte:D
  • Dave9214
    nah figy, készitek egy faq-t fél óra és kész, töltsétek fel ide lehetőleg!
  • valaminick
    kétlem
  • PunkZoli
    hát nekem securommal sem indul el:S vki segiccsen:S
  • bepe79
    Menteni is lehessen? Meg még mi kéne? Játszd elölről az egész játékot, mint anno a ZS Spectrum meg a C64 & Plus4 idejében...
  • valaminick
    csaknem
  • Dave9214
    remélem neked meglezs, mert enkem ugyanaz mint bepe-nak ha meglesz lécic feltöltenéd vhovazt a mentést?
    Mert semmi ekdvem megint megcinálni azt a küldit, mert egy küldi nem 2 perc,és ujabbra várok már:D
  • bepe79
    hiú remény..
  • valaminick
    Nemtom, én a pálya végén mikor felajánlotta a mentést akkor mentettem és kiléptem azóta nem próbáltam még tovább menni csak délután tudom megnézni ... remélem meglesz a mentés:)
  • bepe79
    Végigcsináltam a traininget, elmentettem a profilt. Utána jött az a rész, ahol föl lehet venni a sok lőszert, ott kiléptem, menteni nem lehetett. A főmenüben meg töltés sehol. Ugye ez most csak vicc, hogy legközelebb kezdhetem elölről?
  • Dave9214
    Vki tudna adni egy olyan mentést amin már a 2. pályán vunk?
    megköszönném!
  • valaminick
    ottvan a kezében, ha jól látom;)
  • hykao #1293
    Ha már SPOILER hegyek: a képet megmutattad a csókának húrozás előtt? :O
  • valaminick
    muszáj neki:D amugy igen megy:)
  • bazza
    Az operában a tapsolós ember kiiktatásához van vmi ötlet?
  • bepe79
    Nono. Én sem a mass murderer minősítésre megyek. A training map-on is a kajás crate-val mentem, nem a pisztollyal. És nem csináltam vérfürdőt.
  • bepe79
    Screenshot by Bepe:

• valaminick
    Hali!
    Nekem tetszik nagyon a játék, bár csak az első missziót csináltam meg, de nagyon szép lett és ütős .. igaz én a többi részével nem igazán játszottam, de már az első "tanító" pálya hangulata nagyon bejön:) a szinek is, illetve a mozgások elvannak találva!! 6600GT-n nagyon jól fut minden maxon összes shadow-bekapcs és 2x AA leglábbis nálam:)
  • moralosan
    Kérdezed egy olyantól, aki a lövöldözés miatt szereti az FPS nézetet egy Hitman-ben .
  • totya79
    Nálam a Securom Loader vált be.Simán viszi
  • vodMarci
    LOL.Május 30-ára van kitűzve a megjelenési dátum,de már lelehet szedni a netről a teljest:D
    Szedem is le!
  • urbijoe
    most Securom loader 1.2 vagy CureRom kell hozzá?
  • Cat 02 #1283
    fx 5600 on elmegy ? :D
  • bepe79
    Néztem én, csak az volt az első, hogy a jobb egérre a zoomot raktam, mint minden más normális játékban az szokás, és utána a menüben meg már nincs holster weapon.
  • bepe79
    Úgy csinálom már a training missiont is, hogy senkit nem nyírok ki, akit nem muszály, csak a célszemélyt. A catway-en végigmentem (lehet, hogy a game hallway-nek hívja), persze pisztoly nélkül, hogy az őrök ki ne szúrják nálam. Ott találtam egy pisztolyt, azt belerejtettem a mekis zacsiba, amit tálcán vittem tovább a felszolgálásra. Mindezt a szakács vagy kinek a fehér ruhájában, hogy a ruha se tűnjön fel senkinek. Az ajtónál a guard szólt, hogy átnézi, ellenőrzi a kaját. A buta végignézte ilyen fémkeresüvel, és nem riasztott a fegyverre. Én meg továbbmentem kill nélkül, most ott tartok, hogy telefonál az ürge... :cool:
  • JohnnySmith
    jobb egér gomb....de miért nem nézel options-t??????
  • JohnnySmith
    Nem x hanem C sorry :)
  • neptum
    Csá mindent megcsináltam a CureROM 2.0.1 és azt irja hogy tegyem be az erdeti angol lemezét vagy én agyok hülye de léci letudnátok irni hogy kell rendesen megcsinálni hohy elinduljon ?
  • Csuhai G
    Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ez a Blood Money jobban sikerült a Silent Assasinnál??
  • bepe79
    És melyik a holster weapon? Hogy lehet elrejteni, mint a 3-ban?
  • newc22
    Csá skacok! Egy kérdés az Emu Dvd ugyanaz mint a reloaded verzió csak nincs hozzá crack? Vagy rosszul rudom? Meg mi ez az Emu DVD?!
  • bepe79
    Thx! Azt megtaláltam, ami alattam mászkál, kiszedtem. Azt is, ami a szemközti toronyban áll, azt is leszedtem. Az óriáskeréknél meg nekem egy lélek nem járt, vagy 10 percig kerestem meg néztem. Ma újrakezdtem a training missiont, hogy hátha valami bug volt.
  • SNAKE01
    hi all!hol tudom betölteni a mentésemet?a menüben nincs load game ha meg új játékot kezdek akkor meg megint csak nincsen mentésem.valakinek van ilyen problémája?
  • bepe79
    Egyébként az eleje elég vicces: a múviban olyan távol áll a kapunál a guardtól, hogy nem érné el a rácson át szvsz. Meg a való életben elég durván hozzá kéne qrni valakit a rácshoz, hogy elveszítse az eszméletét tőle.
  • JohnnySmith
    1 a tetőn 1 az óriáskeréknél (szintén tetőn) 1 meg alattad mászkál. Jó nehéz lehet megtalálni őket
  • JohnnySmith
    Akinek cheat-re van szüksége:
    HitmanBloodMoney.ini-t megnyitja beleböki ezt a két sort EnableCheats 1
    EnableConsole 1 (ez nem biztos hogy kell) aztán játékon belül nyom egy x-et és már ott is a "menü" :)
  • bepe79
    Más szerepelt a kérdés, de nem találom a választ: a toronyban a sniper puskával kettőt leszedtem a training pályán, de nincs 3. guard. Hol a jó büdös %%++! +%"+!%-ban van??? Mert sehol nem találom, akárhová is zoomolok...
  • heliosz007
    figyu : a Securom loader 1.2 -hez itt a link !!!!!
    http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=KRKSecurom_Loader_1_2!rar
  • Dave9214
    figy, tedd fel a CureROM 2.0.1 et, készitsd el az exet
    talozdbe a deamonba a hitman képfilejet, katt a elkészitett exe -re és megy is!
  • csoola
    nekem meg 70 kb-el jön, talán éjjelre itt lesz...
    hamachin nem gyorsabb?mert ha vkinek van hamachija meg a játék isoja az szolhatna, baromi hálás lennék...