7642

• Tatyla
    Hmuda szerint nem tetszik az integrált hangkártyáknak az ária...
  • R0sc0
    Látom nem csak nekem vannak problémáim a játékkal. Nekem az Operás küldinél fagy ki. Nincs valami megoldás rá?
  • heliosz007
    Securom Loader 1.2 :
    http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=KRKSecurom_Loader_1_2!rar
    én innen szedtem le, megnyitottam az exe-t a könyvtárból azt ment !! ennyi ! ha így nem megy akkor nem tom!!!
  • alma2
    mikor atszallitjak oda a "halott" haverod, akkor fog kinyilni.
  • Cápafogxy
    De már megcsináltam mindent ami tudtommal kellett, de majd akkor nekifutok újra.
  • alma2
    Majd ha eljutsz odaig a palyan, magatol ki fog nyilni.
  • Cápafogxy
    Torrentleechen fenn van.
  • Cápafogxy
    Nekem a training map. de valaki helpeljen #1401
  • bazza
    Eddig nektek melyik volt a legélvezetesebb pálya?
  • bazza
    A szaggatás bug nektek is abban nyilvábul meg, hogy nem az FPS alacsony, hanem mikor a kamerát forgatod, kicsit szaggatva fordul? Nem játszhatatlan, de kicsit zavaró.
  • Cápafogxy
    Még1X felteszem a kérdést:
    Aki a kórház (elmegyogyós) páylánál tart az mondja már el hogyan lehet kinyitni azt a házat ahol az exit van !?
  • hykao #1399
    ...és szerinted ha valaki átugrana, akkor mit tudna csinálni, amit te eddig még nem tettél meg?
  • grizzly21
    ezzel sem megy..nem lakik valaki budaörs közelében? aki átjönne és megcsinálná az kapna 2 sört;)
  • dudlibond
    Már sikerült, bladesks köszi a segítséget. Egyelőre azt viszont még nem tudom, hogy elindul-e a játék.
  • hykao #1396
    Már volt erről szó sokkal korábban is, valamint az nfo-ban is eleve a "legújabb securom loadert" említik!

Mondom, a warez verzió felbukkanásakor ki lett tárgyalva minden, van aki a loaderre esküszik, van aki a cureromra...

Aki warezol, annak pedig már rég ismernie kéne a Google-t is, szóval a legújabb loader vagy curerom beszerzése sem jelenthet problémát...a gond a kapkodással, az "ide nekem a világot is azonnal" mentalitással, és a lustasággal van leginkább...holott csak az nfo-kat kellene elolvasni... :)
  • hykao #1394
    Hogy példával is alátámasszam a grafikai beállítások skálázhatóságát: (most épp le tudtam mérni, mert a menüben amikor a kamera már eltávolodott annyira, hogy nem mozog tovább - megszűnik az akadás baromság nálam)

Szóval menüben nálam 1440x900-as képfelbontásnál, driverből minden alkalmazásvezéreltre rakva:
    játékmenüben minden low-ra állítva, vsync ki: 98FPS
    játékmenüben minden fullra rakva, vsync be: 25FPS (és ez alá a játékban sem megy soha - már amikor nincs akadás hiba...)

• bladesks
    Ne töröljétek ki, ezzel véget lehet vetni a még várhatóan rengeteg "nekem sem indul, mit tegyek" hsz-eknek és végre a játékról is szó esik. Azt hiszem ez a cél.
    Megoldás:
    securom 2.01 helyett ezt tessék használni:
    www.cdrinfo.pl/download.php?filename=software/utils-inne/KRKSecurom_Loader_1_2.rar&id=6100142952&baza=soft
  • Kandurex
    jól hangzik!
  • hykao #1391
    Állj már le! Ajánlom figyelmedbe a #1377-es hozzászólás második blokkját! Nincs krekk!!! Ha lesz, majd nyilván itt is lesz róla szó!!!
  • bladesks
    Ejnye! :)

http://www.dll-downloads.com/hosts.asp?msvcr71.zip

utána a megnyíló új ablakban alul a mirror #2
  • dudlibond
    köszi, de ezen az oldalon sem találtam meg a fájlt.
  • hykao #1386
    Ha nincs az akadás hiba (ami egyre nyilvánvalóbb, hogy nem egyenlő a szokásos lassú futással), akkor amúgy szerintem nem túlzott a játék gépigénye.
    Ha megvan a shader modell 2.0-ás kritériumkártya, akkor nem lehet gond.
    A játék grafikai beállításai menüből jól skálázhatóak! A Post Filterek kikapcsolásával gyakorlatilag a legalapabb kártyákon is jól elfut!
    Grafika annyival szebb az előző Hitman játéknál kb. mint a Splinter Cell első két részéhez képest a 3. Chaos Theory rész, azaz eléggé ugrásszerű.
    Újdonság a NOTORIETY rendszer, illetve a variálható és eléggé bőséges fegyver-eszköz arzenál, valamint visszatértek némiképp az első részben debütált pénzes-vásárlásos rendszerhez...
    A mai gagyi áradatban szerintem kitűnik ez a játék (már csak azért is, mert egyre kevesebb a nem szörnyekkel, hanem emberekkel, valós helyszíneken játszódó alkotás...)
  • Csoder
    2 ghz, ati 9250, 256 ram :P
    nyertem? :D
  • bladesks
    A windows systemből hiányolja ezt a filet, nem a játék alól.

http://www.dll-downloads.com/
  • dudlibond
    Rákerestem, de marhára nem talált ilyen nevű fájlt.
  • bladesks
    Szerintem jól van optimalizálva:
    Egy elavult gépen (ath. xp 1700+, ati 9600pro, 512 ram :) )játszok 1024-ben, minden gond nélkül. AA kikapcsolva.
    Nem hiszem, hogy valaki ennél gyengébb géppel rendelkezik, szóval nem kell aggódni...
  • Devergo05
    Valaki tud patchet hogy ne akadozzon??Ez így élvezhetetlen!!!!
  • grizzly21
    post filtert vedd le..
    legalábbis a contractsben ez volt a gond
  • Kandurex
    Milyen a játék gépigénye? Tapasztalatot kérdek, nem amit a readme ajánl. Meg a játék is, milyen? Jobb, mint az előző részek. Másabb? Mert eddig csak az elindítási problémákról olvastam :/
  • hykao #1377
    Nem, de remélem...ha más nem, legalább kizárom, hogy a warez verzió miatt van a dolog...és akkor meg még azt is remélem, hogy amire megjön az eredeti, addigra kijön egy peccs...ez az akadás, ami nálam van, ez nem olyan tipikus akadás, hogy lassan fut a játék, ez valami más probléma. :)

WAREZ témát meg le kéne már zárni! Nem kell ide warez FAQ! A warez verzió nfo-jában le van írva mit kell csinálni, illetve az elindításhoz szükséges securom loader és curerom programoknak szintén van nfo-juk...valamint korábban már ki lett tárgyalva, még a warez verzió megjelenésekor az egész téma, ezen postokat direkt meghagytam, ismétlésekre semmi szükség, egyértelmű, hogy nem mindenkinek indul el, ennyi...aki nem jut dűlőre, majd visszaolvas vagy vár egy krekkre vagy megveszi...vagy ezek tetszőleges keverékei... :)
    Ne már, hogy minden topik 90%-a arról kell, hogy szóljon, hogy hogyan indítsuk el a warez verziót meg ilyesmik!!!
  • Hmuda
    Minek akarod kihozni az udvarra? Beadod neki a szérumot oszt exit level.
  • Dj Xyberpunk
    Ja és persze d.toools 4.03HE all options on, és úgy bemountolva az image file...
  • Hmuda
    Látom vannak akinek magas a mentési rendszer:

- Alapból csak a pályákat lehet betölteni.
    - Ha akció közben mentesz akkor az a save CSAKIS és KIZÁRÓLAG arra a nekifutásra érvényes.
    - Ha új játékot kezdesz, akkor a régi mentéseid eltünnek.
    - Csak akkor tudod az elmentett állást betölteni, ha épp kinyírtak, elrontottál valamit és valamit máshogy akarsz csinálni. Ha kilépsz a főmenübe akkor kezdheted előlről a pályát.
    - Ha a küldetés teljesítése után mentesz (az értékelés után), akkor a profilodat menti. Ebben csak az van benne, hogy mennyi a pénzed, melyik pálya lett teljesítve, milyen fegyvereket szedtél össze, stb.
  • Dj Xyberpunk
    Teljesen felesleges ennyi hülyeséget csinálni a töréehez, elindítod az asr.exe-t, megkeresed a bloodmoney.exe-t és megy a játék. Nem tudom miért kell ennyire.... na mindegy.

Egy nagyon nagy help kéne, nem tudom, hogy valaki eljutott már a szanatoriumos pályához, de egyszerűen nem tudom az smith ügynököt kihozni a helyről, állandóan visszarohan a házba, miután persze felélesztettem. Valaki esetleg?
  • Dave9214
    mégazsem biztos, szerintem az első patch nem azt fogja javitani!
  • olympus
    Crack hogy oldaná meg???? az csak arra jó hogy elinduljon...
    PATCH az oldja meg...
  • Devergo05
    Szerintem arról kéne most már beszélgetni itt hogy ezzel az irtózatos szaggatással mit lehetne tenni????A crack megoldja szerintetek majd a szaggatást???
  • newc22
    Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel? Ötlet valakinek thanxxxx!!!
  • Thanatos
    nem azért ondom de nemtom mit kéen ettől a csodagéptől hanyattesni...
  • Devergo05
    Beszarás hogy ez a játék még egy AMD Athlon 64 2800+ os procin 1 Giga Kingston és egy 9600 ATI RADEON SE 128Ram mellett is low beállítás mellett szaggat!!!Minden tiszteletem a fejlesztőknek hogy "ennyire"tudnak optimalizálni!!!