7642
-
#1464 szürök nélkül megy simán
de soha nem állitom ezeket mert igy is jok a játékok grafikái
én sok külömbséget nem vettem észre ha állitgattam -
Devergo05 #1463 jó szaggatós a játék!!!!!!!!!! -
Deajka #1462 Hali! Na, milyen lett a game?
-
Devergo05 #1461 Akkor az eredeti játék megjelenéséig nem is várható patch??? -
#1460 Mondom, hogy valószínűleg ez egy bug. Más fórumokon is panaszkodnak, pl. x800-as 6600GT-s tulajok, de nálam is játszhatatlan (5fps) 7800GS-sel.
Minden kiderül, ha megjön az eredeti játék, ha azzal is ilyen lesz, akkor tuti bug...
(hmm talán a warezolás egyetlen előnye, hogy a fejlesztők még a megjelenés előtt értesülnek ilyesmikről?! :O) -
Devergo05 #1459 bepe79 csak akkor mivel magyarázod hogy eddig minden játék elment rajta medium beállítások mellett???Sőt a Condemned Criminal Origins high beállításokkal is alig szaggatott!!!!!! -
#1458 Kétlem, hogy 1280x1024-ben full graph-on egy 6600GT-vel röccenés nélkül futna.. Állítsd az antialiasingot 4x-re, az aniso filteringet 16x-ra, és majd 4xAA+16xAF mellett meglátod, hogy milyen akadásmentesen fut a game 6600GT-vel. -
#1457 nagyon jo a grafikálya a játéknak -
#1456 idöközben meglett,az Eraser az rossz minösités? -
#1455 mekem a lent lévö géppel full graf-on 1280x1024-ben tökéletesen megy semmi szaggatás -
#1454 A 9600SE az egy szénné butított kártya, ha jól tudom. Nem az a 128MB / 64 bites verzió a 9600-as sorozatból? Mert ha 64 bit rajta a memóriabusz szélessége, akkor ne várj tőle sok mindent low-on se 2006-os játékoknál. Sajnos ez van. -
#1453 Nálam ugyanez van, szerintem ezt majd csak egy peccs fogja orvosolni. Bár eléggé low-end kártyád van, de azért minimum beállítások mellett akkor is élvezhető sebességgel kéne futnia.
Ettől függetlenül javaslom, hogy vegyél helyette jobb kártyát. -
Devergo05 #1452 AMD Athlon 64 2800+ os a procim.Ati Radeon 9600 SE 1280 Mb ram,1giga Kingston ram,és low beállítások mellett is játszhatatlanul szaggat.Legújabb ati omega driver van fent?Mi lehet a probléma?Sima Ati driverel is ezt csinálja! -
#1451 vagy spoiler na, már írni sem tudok :))) -
#1450 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOLIER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1449 melyik palya ? hanyadik embere ?, nem jegyezhetem meg mindenkinek a nevet, akit megoltem :) -
#1448 A térképen... :) -
#1447 Én teljesen meg vagyok elégedve a grafikával, szerintem maximális beállítások mellett hozza a kor színvonalát, maximum egyes felületek tűnhetnek PC-s szemmel kissé szögletesnek...de hát valamit valamiért...és ne feledjük, hogy ez is multiplatform...szóval ahhoz képest ezt most elég jól sikerült PC-re portolni (kivéve akadás az akadás bugot...), és szerencsére az élsimítás sem maradt el ezúttal! :)
Szabadság? - bár ennyi lenne minden játékban... -
#1446 nekem nem indul :( -
#1445 hol találom Manuel Delgado-t? -
#1444 azert tobbet vartam volna grafikaliag sok helyen, otletileg is, fizika nincs stb, olyan mint szabadsag a jatekban egyre tavolabbrol ismeri csak./Bar reggel ota tolom, mert azert jo :)/
de a karnevalos palyan amikor bemesz a tomegbe az nagyon ut, hiaba csak par fele ember van, de abbol tobb szaz egyszerre. felboszited a zsarukat futnak utanad a tomegben, embereket lokdosod felre a zsaruk meg irtjak ki a tomeget, a sok felretalalt skuloval. igen latvanyos :) -
#1443 Szerintem az Ave Maria-t még meghallgathatod a bevezető videóban, aztán kivág az asztalra. -
Dave9214 #1442 és van link az unockerhez?
-
#1441 Ember! Ne kérd már sokadszorra bazz! Írtam, hogy ott a GCW-n az UNLOCKER, töltsd le magadnak és utána olyan pályát töltögetsz, amilyet akarsz...illetve ajánlom még figyelmedbe Hmuda mentésrendszerrel kapcsolatos hozzászólását!!! -
#1440 Olyasmi, de azzal a különbséggel, hogy nálam pl. az FPS is alacsony olyankor (stabil 5fps), illetve nem csak ha én mozgok, hanem pl. amikor a kamera mozog (pl. főmenüben), illetve amikor a környezet mozog (pl. hajó) - no ilyenkor ha nem mozgok, akkor is csak 5fps sajna...
De némi öröm az ürömben, hogy az operában engem akkor sem vágott ki, amikor rázendítenek a Toscára, pedig nekem is a szokásos ALC650 integrált Realtek AC97 cucc van, és a Dxsetupban a hardveres gyorsítás teljes. Próbáljátok felrakni a legújabb Realtek drivert ezügyben, hátha megoldja a problémát! Én a minap raktam fel. (3.88-as verzió) -
#1439 minek mentes amikor van kint unlocker is... /profile amiben az osszes palyat valaszthatod/ -
#1438 Ezt most kérdezed?
Nem fog menni. -
Dave9214 #1437 Valaki adjon már egy mentést, nagyon megköszönném, kérlek szépen titeket! -
arrangacha #1435 Ati 9250-esen elindul (nem tamogtja a Vertex es Pixel 2.0-at), de hatha eldocogne rajta :D -
#1433 köszi :) -
#1432 start menü->futtatás->dxdiag->hang->"A hangok hardveres gyorsítási szintje:"->"Alapgyorsítás" -
spR #1431 SPOILER!
A csaj nyakaban van az ekszer, abban meg a mikrofilm. -
#1430 hogy hol és merre találom? XD -
#1429 Én eddig egy résszel sem játszottam csak a demókkal. A legutóbbi úgy szaggatott, hogy na, pedig nem volt valami szép.
De a mostani! Olyan jól néz ki, hogy megdöbbentő, és szépen fut. Ügyik voltak a fejlesztők.
Amúgyis most olvasom a Bérgyilkos a célkeresztben, ehhez pont illik. -
spR #1428 Onnan mar nyert ugyed van (felteve ha megolted a tobbi celponot.), az EXIP POINT a hullahazon belul van. (Terkep hasznalata javallot) -
#1427 Emberek ha lehetne kérni ne mondjátok már el milyen pályák lesznek, mert ezzel elrontjátok az újdonság varázsát...vagy tegyétek ki a spoiler jelzőt. Köszönöm! -
#1426 mikor vinnie sinistra-t kell kinyirni a hazi orizeteben, majd utana a micro filmet visszaszerezni, hol a fenebe talalhato ?
Azt irja valami ekszerben van, csokat kinyirtam, de csak rohangalok fel ala nem talalom :( -
Szolnokboy #1425 most vagyok azon a pályán amikor a 3 másik bérgyilkost kell kinyirni : kurva jól megcsinálták -
#1424 DXdiagban vedd le a hang hardveres gyorsítását alapra és megbékél. -
spR #1423 A hullahaz ajtajara gondolsz, rogton a kezdesnel jobbra?
Az az ajto csak akkor nyilik, ha az ugynokot (Agent Smith) odaszallitottak.