7642

• urbijoe
    szürök nélkül megy simán
    de soha nem állitom ezeket mert igy is jok a játékok grafikái
    én sok külömbséget nem vettem észre ha állitgattam
  • Devergo05
    jó szaggatós a játék!!!!!!!!!!
  • Deajka
    Hali! Na, milyen lett a game?
  • Devergo05
    Akkor az eredeti játék megjelenéséig nem is várható patch???
  • hykao #1460
    Mondom, hogy valószínűleg ez egy bug. Más fórumokon is panaszkodnak, pl. x800-as 6600GT-s tulajok, de nálam is játszhatatlan (5fps) 7800GS-sel.
    Minden kiderül, ha megjön az eredeti játék, ha azzal is ilyen lesz, akkor tuti bug...

(hmm talán a warezolás egyetlen előnye, hogy a fejlesztők még a megjelenés előtt értesülnek ilyesmikről?! :O)
  • Devergo05
    bepe79 csak akkor mivel magyarázod hogy eddig minden játék elment rajta medium beállítások mellett???Sőt a Condemned Criminal Origins high beállításokkal is alig szaggatott!!!!!!
  • bepe79
    Kétlem, hogy 1280x1024-ben full graph-on egy 6600GT-vel röccenés nélkül futna.. Állítsd az antialiasingot 4x-re, az aniso filteringet 16x-ra, és majd 4xAA+16xAF mellett meglátod, hogy milyen akadásmentesen fut a game 6600GT-vel.
  • urbijoe
    nagyon jo a grafikálya a játéknak
  • Tatyla
    idöközben meglett,az Eraser az rossz minösités?
  • urbijoe
    mekem a lent lévö géppel full graf-on 1280x1024-ben tökéletesen megy semmi szaggatás
  • bepe79
    A 9600SE az egy szénné butított kártya, ha jól tudom. Nem az a 128MB / 64 bites verzió a 9600-as sorozatból? Mert ha 64 bit rajta a memóriabusz szélessége, akkor ne várj tőle sok mindent low-on se 2006-os játékoknál. Sajnos ez van.
  • hykao #1453
    Nálam ugyanez van, szerintem ezt majd csak egy peccs fogja orvosolni. Bár eléggé low-end kártyád van, de azért minimum beállítások mellett akkor is élvezhető sebességgel kéne futnia.
    Ettől függetlenül javaslom, hogy vegyél helyette jobb kártyát.
  • Devergo05
    AMD Athlon 64 2800+ os a procim.Ati Radeon 9600 SE 1280 Mb ram,1giga Kingston ram,és low beállítások mellett is játszhatatlanul szaggat.Legújabb ati omega driver van fent?Mi lehet a probléma?Sima Ati driverel is ezt csinálja!
  • bepe79
    vagy spoiler na, már írni sem tudok :)))
  • bepe79
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOLIER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • alma2
    melyik palya ? hanyadik embere ?, nem jegyezhetem meg mindenkinek a nevet, akit megoltem :)
  • hykao #1448
    A térképen... :)
  • hykao #1447
    Én teljesen meg vagyok elégedve a grafikával, szerintem maximális beállítások mellett hozza a kor színvonalát, maximum egyes felületek tűnhetnek PC-s szemmel kissé szögletesnek...de hát valamit valamiért...és ne feledjük, hogy ez is multiplatform...szóval ahhoz képest ezt most elég jól sikerült PC-re portolni (kivéve akadás az akadás bugot...), és szerencsére az élsimítás sem maradt el ezúttal! :)
    Szabadság? - bár ennyi lenne minden játékban...
  • Sly06
    nekem nem indul :(
  • Tatyla
    hol találom Manuel Delgado-t?
  • alma2
    azert tobbet vartam volna grafikaliag sok helyen, otletileg is, fizika nincs stb, olyan mint szabadsag a jatekban egyre tavolabbrol ismeri csak./Bar reggel ota tolom, mert azert jo :)/
    de a karnevalos palyan amikor bemesz a tomegbe az nagyon ut, hiaba csak par fele ember van, de abbol tobb szaz egyszerre. felboszited a zsarukat futnak utanad a tomegben, embereket lokdosod felre a zsaruk meg irtjak ki a tomeget, a sok felretalalt skuloval. igen latvanyos :)
  • hykao #1443
    Szerintem az Ave Maria-t még meghallgathatod a bevezető videóban, aztán kivág az asztalra.
  • Dave9214
    és van link az unockerhez?
  • hykao #1441
    Ember! Ne kérd már sokadszorra bazz! Írtam, hogy ott a GCW-n az UNLOCKER, töltsd le magadnak és utána olyan pályát töltögetsz, amilyet akarsz...illetve ajánlom még figyelmedbe Hmuda mentésrendszerrel kapcsolatos hozzászólását!!!
  • hykao #1440
    Olyasmi, de azzal a különbséggel, hogy nálam pl. az FPS is alacsony olyankor (stabil 5fps), illetve nem csak ha én mozgok, hanem pl. amikor a kamera mozog (pl. főmenüben), illetve amikor a környezet mozog (pl. hajó) - no ilyenkor ha nem mozgok, akkor is csak 5fps sajna...

De némi öröm az ürömben, hogy az operában engem akkor sem vágott ki, amikor rázendítenek a Toscára, pedig nekem is a szokásos ALC650 integrált Realtek AC97 cucc van, és a Dxsetupban a hardveres gyorsítás teljes. Próbáljátok felrakni a legújabb Realtek drivert ezügyben, hátha megoldja a problémát! Én a minap raktam fel. (3.88-as verzió)
  • alma2
    minek mentes amikor van kint unlocker is... /profile amiben az osszes palyat valaszthatod/
  • Maxtreme
    Ezt most kérdezed?
    Nem fog menni.
  • Dave9214
    Valaki adjon már egy mentést, nagyon megköszönném, kérlek szépen titeket!
  • arrangacha
    Ati 9250-esen elindul (nem tamogtja a Vertex es Pixel 2.0-at), de hatha eldocogne rajta :D
  • R0sc0
    köszi :)
  • Hmuda
    start menü->futtatás->dxdiag->hang->"A hangok hardveres gyorsítási szintje:"->"Alapgyorsítás"
  • spR
    SPOILER!

A csaj nyakaban van az ekszer, abban meg a mikrofilm.
  • R0sc0
    hogy hol és merre találom? XD
  • kirol
    Én eddig egy résszel sem játszottam csak a demókkal. A legutóbbi úgy szaggatott, hogy na, pedig nem volt valami szép.

De a mostani! Olyan jól néz ki, hogy megdöbbentő, és szépen fut. Ügyik voltak a fejlesztők.

Amúgyis most olvasom a Bérgyilkos a célkeresztben, ehhez pont illik.
  • spR
    Onnan mar nyert ugyed van (felteve ha megolted a tobbi celponot.), az EXIP POINT a hullahazon belul van. (Terkep hasznalata javallot)
  • Piedon
    Emberek ha lehetne kérni ne mondjátok már el milyen pályák lesznek, mert ezzel elrontjátok az újdonság varázsát...vagy tegyétek ki a spoiler jelzőt. Köszönöm!
  • alma2
    mikor vinnie sinistra-t kell kinyirni a hazi orizeteben, majd utana a micro filmet visszaszerezni, hol a fenebe talalhato ?
    Azt irja valami ekszerben van, csokat kinyirtam, de csak rohangalok fel ala nem talalom :(
  • Szolnokboy
    most vagyok azon a pályán amikor a 3 másik bérgyilkost kell kinyirni : kurva jól megcsinálták
  • Hmuda
    DXdiagban vedd le a hang hardveres gyorsítását alapra és megbékél.
  • spR
    A hullahaz ajtajara gondolsz, rogton a kezdesnel jobbra?
    Az az ajto csak akkor nyilik, ha az ugynokot (Agent Smith) odaszallitottak.