7642
-
#1504 Az elsőre: olvass vissza.
A másodikra: itt nem úgy megy, hogy fekete öltönyben, fekete táskával a kezedben besétálsz a drogbáró szigorúan örzött házába... -
Dave9214 #1503 van hozzá kod? mert en siekrül tovább jutni az eső p
láyn
-
Thanatos #1502 olvasd el korábbi itteni hsz-eit, szvsz kizárt hogy fejlesztő legyen :) -
#1501 mitol olyan recés a feje ? -
#1500 Akkor tolmácsold nekik, hogy mielőbb próbáljanak kidobni egy peccset erre az akadás bugra. :)
Épp nemrég írt be egy madár a Hitmanforumra, hogy az egyik haverjánál látta a játékot, és ott is egy az egyben olyan volt, mint nálam (5fps), és annak a csókának is 7800GS-e van, mint nekem...úgyhogy mostmár majdnem 100%, hogy valami bug tényleg...
@bepe79: most tényleg te is egy fejlesztő vagy, vagy csak kamukázol? :O
Azt tudom, hogy a fejlesztők közül van aki olvassa ezt a fórumot, sőt néha még ír is ide, de rólad valahogy nem gondoltam... :) -
#1499 Ez nem a probléma oka, hanem a probléma egyfajta kiküszöbölése... :)
Amúgy akinek kilép amikor rázendítenek a Toscára, az próbálja felrakni a legújabb Realtek drivert, már ha alaplapra integrált ALC hangcsipje van... -
#1498 Egyébként én is feltettem a játékot (minden probléma nélkül), csak hát 512 rammal, 2600-as amd palominoval, meg egy radeon 9600-al nem túlságosan élvezetes a játék. Végigvittem a training pályát aztán quit... :D Nyár elején befektetek majd egy izmosabb gépecskébe -
#1497 Az miért van, hogy (legkönnyebb szinten) az elmentésemet nem lehet betölteni?
Nem lehet egy küldit úgy megcsinálni, hogy csak a célszemélyt ölöm meg?
Mert az elején a birtokon megyek nyugodtan a táskámmal, erre elkezdenek lőni rám.
Én kezdő vagyok ebben a játékban, de ez a rész valahogy megfogott és ha rájövök a lényegre, akkor talán végig is viszem.
-
mikuc #1496 Hanem, milyen neven? -
mikuc #1495 Eppen koppenhagaban vagyok es termeszetesen meglatogattam az IOI szekhazat.
-
#1494 Már Hmuda rájött a probléma okára:
start menü->futtatás->dxdiag->hang->"A hangok hardveres gyorsítási szintje:"->"Alapgyorsítás" -
#1493 Hát nem is nick néven szereplek benne.. :DDD -
#1492 akkor olvass vissza... -
#1491 nekem az operás pályán mindig kilép -
#1490 Hát a szokásos magyar név sokaságon kívül hallhatsz még andalító zenét is! :))) -
mikuc #1489 Miert kellenne megnezni a Creditset?
Van benne vmi erdekes? -
#1488 Ok, köszi, mostmár meg lesz :) -
#1487 Hát erősen figyeltem, de nem láttam bepe79-et a stáblistában... :))) -
#1486 Ave Maria -
#1485 Segítek: A*w M**** -
#1484 Lehet hülye kérdés, de nem tudja valaki mi a zene címe ami az első introban megy (a GeForce után:D). Valahonnan iszonyat ismerős régenről és nem hagy nyugodni. -
#1483 szerintem fullosan nem is olyan szép :/ mondjuk a vizz az szebb sokkak de a többi az jó alacsonyabb beálitásban is -
#1482 Nézzétek végig, megtaláljátok benne az én nevemet is.. :) -
#1481 -
#1480 Egyébként végignézte már valaki a stáblistát? (CREDITS) -
#1479 -
nekem tök simán megy full garfon mondjuk csk 10 15 fps de ha egy két dolgot picit! lejebb veszek tök kafa pedig nincs is fullos gépem :) -
#1477 Jobb egérgomb,és ott kiválasztod a rifle case t!Akkor egy videoban/animációban mutatva máris összerakja!
-
062020 #1476 Hogy kell az elején összerakni a snipert?
Már rájöttem -
#1475 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszek,a párizsi az!Én ott elintéztem a mázolót,mikor nem volt ott a zsaru,és utánna már vidáman jártam keltem!Persze abban a ruhában ne jelenj meg rendőrök előt!Nem tudom miért,de felfedeznek,hogy ki vagy!De jó,hogy ott a létrák,meg a színpad alatti,mögötti rész is,így nincs gond:D.. -
#1474 A játék menüjéből tudod állítani a post filteringet, és az AA-t is ott érdemes igazából. -
#1473 nekem alapon van a driver beállitás semmit nem változtattam rajta
a 3. pályán mit kell csinállni?akármilyen ruhába öltözök mindig észreveszik hogy ki vagyok.
-
#1472 Ahogy elnézem azért a szűrők be vannak kapcsolva nálad a kép alapján (post filtering, AA...) :DDD
De 6600GT-vel szerintem nem lehet gond se a post filtering, se az élsimítás. -
#1471 amugy ha küldetések közben mentek és uána kilépek ,megint az adott küldetés elejéröl kezdi
ez igy elég szar -
#1470 minek bekapcsolni a szüröket ,igy is jo a grafika
-
#1469 Kijátszottam,biztos lehetsz benne,ha kell segítség,akkor csak szóljatok:)..
Mellesleg nem volt se éjjelem,se nappalom,alvás se,így lett végigvíve:) -
Dave9214 #1468 hogyne, senkise fogja elhinni hogy kijácottad! -
Devergo05 #1467 Hitman Blood money -
#1466 Végigvittem a játékot de:
FULL SPOILER!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most meghalt Hitman,vagy most a csókban volt az antiszérum?:S..Meg mi a halálnak kellett ezt itt megvágni,innen fog folytatódni a kövi rész?Ez nagyon olyan félvéges game lett így!Kár,pedig a játék hatalmas volt,főleg a Fehérház!:)
-
#1465 Hát volt már rá példa, hogy egy játékhoz előbb jött ki a peccs, mint ahogy megjelent volna, de ugye nem ez az általános...