7642

• Hmuda
    Az elsőre: olvass vissza.

A másodikra: itt nem úgy megy, hogy fekete öltönyben, fekete táskával a kezedben besétálsz a drogbáró szigorúan örzött házába...
  • Dave9214
    van hozzá kod? mert en siekrül tovább jutni az eső p
    láyn
  • Thanatos
    olvasd el korábbi itteni hsz-eit, szvsz kizárt hogy fejlesztő legyen :)
  • hiba
    mitol olyan recés a feje ?
  • hykao #1500
    Akkor tolmácsold nekik, hogy mielőbb próbáljanak kidobni egy peccset erre az akadás bugra. :)
    Épp nemrég írt be egy madár a Hitmanforumra, hogy az egyik haverjánál látta a játékot, és ott is egy az egyben olyan volt, mint nálam (5fps), és annak a csókának is 7800GS-e van, mint nekem...úgyhogy mostmár majdnem 100%, hogy valami bug tényleg...

@bepe79: most tényleg te is egy fejlesztő vagy, vagy csak kamukázol? :O
    Azt tudom, hogy a fejlesztők közül van aki olvassa ezt a fórumot, sőt néha még ír is ide, de rólad valahogy nem gondoltam... :)
  • hykao #1499
    Ez nem a probléma oka, hanem a probléma egyfajta kiküszöbölése... :)
    Amúgy akinek kilép amikor rázendítenek a Toscára, az próbálja felrakni a legújabb Realtek drivert, már ha alaplapra integrált ALC hangcsipje van...
  • jAsOn VoOrHeEs
    Egyébként én is feltettem a játékot (minden probléma nélkül), csak hát 512 rammal, 2600-as amd palominoval, meg egy radeon 9600-al nem túlságosan élvezetes a játék. Végigvittem a training pályát aztán quit... :D Nyár elején befektetek majd egy izmosabb gépecskébe
  • kirol
    Az miért van, hogy (legkönnyebb szinten) az elmentésemet nem lehet betölteni?

Nem lehet egy küldit úgy megcsinálni, hogy csak a célszemélyt ölöm meg?
    Mert az elején a birtokon megyek nyugodtan a táskámmal, erre elkezdenek lőni rám.
    Én kezdő vagyok ebben a játékban, de ez a rész valahogy megfogott és ha rájövök a lényegre, akkor talán végig is viszem.
  • mikuc
    Hanem, milyen neven?
  • mikuc
    Eppen koppenhagaban vagyok es termeszetesen meglatogattam az IOI szekhazat.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Már Hmuda rájött a probléma okára:

start menü->futtatás->dxdiag->hang->"A hangok hardveres gyorsítási szintje:"->"Alapgyorsítás"
  • bepe79
    Hát nem is nick néven szereplek benne.. :DDD
  • hykao #1492
    akkor olvass vissza...
  • urbijoe
    nekem az operás pályán mindig kilép
  • hykao #1490
    Hát a szokásos magyar név sokaságon kívül hallhatsz még andalító zenét is! :)))
  • mikuc
    Miert kellenne megnezni a Creditset?
    Van benne vmi erdekes?
  • Farishta
    Ok, köszi, mostmár meg lesz :)
  • hykao #1487
    Hát erősen figyeltem, de nem láttam bepe79-et a stáblistában... :)))
  • hykao #1486
    Ave Maria
  • bepe79
    Segítek: A*w M****
  • Farishta
    Lehet hülye kérdés, de nem tudja valaki mi a zene címe ami az első introban megy (a GeForce után:D). Valahonnan iszonyat ismerős régenről és nem hagy nyugodni.
  • Sarapetike
    szerintem fullosan nem is olyan szép :/ mondjuk a vizz az szebb sokkak de a többi az jó alacsonyabb beálitásban is
  • bepe79
    Nézzétek végig, megtaláljátok benne az én nevemet is.. :)
  • Sarapetike
  • hykao #1480
    Egyébként végignézte már valaki a stáblistát? (CREDITS)
  • Sarapetike
  • Sarapetike

nekem tök simán megy full garfon mondjuk csk 10 15 fps de ha egy két dolgot picit! lejebb veszek tök kafa pedig nincs is fullos gépem :)
  • leslieboy
    Jobb egérgomb,és ott kiválasztod a rifle case t!Akkor egy videoban/animációban mutatva máris összerakja!
  • 062020
    Hogy kell az elején összerakni a snipert?

Már rájöttem
  • leslieboy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól emlékszek,a párizsi az!Én ott elintéztem a mázolót,mikor nem volt ott a zsaru,és utánna már vidáman jártam keltem!Persze abban a ruhában ne jelenj meg rendőrök előt!Nem tudom miért,de felfedeznek,hogy ki vagy!De jó,hogy ott a létrák,meg a színpad alatti,mögötti rész is,így nincs gond:D..
  • hykao #1474
    A játék menüjéből tudod állítani a post filteringet, és az AA-t is ott érdemes igazából.
  • urbijoe
    nekem alapon van a driver beállitás semmit nem változtattam rajta
    a 3. pályán mit kell csinállni?akármilyen ruhába öltözök mindig észreveszik hogy ki vagyok.
  • hykao #1472
    Ahogy elnézem azért a szűrők be vannak kapcsolva nálad a kép alapján (post filtering, AA...) :DDD
    De 6600GT-vel szerintem nem lehet gond se a post filtering, se az élsimítás.
  • urbijoe
    amugy ha küldetések közben mentek és uána kilépek ,megint az adott küldetés elejéröl kezdi
    ez igy elég szar
  • urbijoe
    minek bekapcsolni a szüröket ,igy is jo a grafika
  • leslieboy
    Kijátszottam,biztos lehetsz benne,ha kell segítség,akkor csak szóljatok:)..
    Mellesleg nem volt se éjjelem,se nappalom,alvás se,így lett végigvíve:)
  • Dave9214
    hogyne, senkise fogja elhinni hogy kijácottad!
  • Devergo05
    Hitman Blood money
  • leslieboy
    Végigvittem a játékot de:

FULL SPOILER!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most meghalt Hitman,vagy most a csókban volt az antiszérum?:S..Meg mi a halálnak kellett ezt itt megvágni,innen fog folytatódni a kövi rész?Ez nagyon olyan félvéges game lett így!Kár,pedig a játék hatalmas volt,főleg a Fehérház!:)

• hykao #1465
    Hát volt már rá példa, hogy egy játékhoz előbb jött ki a peccs, mint ahogy megjelent volna, de ugye nem ez az általános...