7642
-
#1544 Na akkor van mégegy kérdésem (nem mintha az eddigiekre nagyon kaptam volna választ...:D):
Az ORS (Online Ranking System) működik? Valaki próbálta már? A menüben van valami EIDOS ONLINE vagy mi a szösz... -
Hellsing47 #1543 vagy ha nagyon muszáj akkor télleg csak SPOILER-rel... -
Hellsing47 #1542 de most télleg wazz...ne irjátok má' le hogy mi fog történni vagy hogy mi lesz benne...:/ -
#1541 Próbál az ember segíteni - mint te -, és kap válaszul egy ilyen post-ot. LOL ROFL -
#1540 Ez az. (mármint a Hitman Contracts utolsó pályája előtti történések...)
De ne SZPOJLEREZZÉ' má' ennyit pls! :)
@Sly06: mi a bajod a tippel? :S -
#1539 semmi..thx a tippet.. -
vodMarci #1538 Na megvan a repcsi.Kész a küldetés.Már az Operában vagyok.És ez az a küldetés amiről szó volt a 3.részben?Hogy Hitman az Operában rosszul sikerült feladata?
Vagy ez egy másik?
Nekem mindegy,csak kérdeztem... -
#1537 Miva??? -
#1536 ja meg ha nagyanyámnak töke lenne ő lenne nagyapám..na mind1.. -
#1535 Lesd meg magad, ha nem hiszed :) 20 font + 3 font szállítási ktg. a gyűjtői változat, és házhoz hozza a postás bácsi. -
vodMarci #1534 Én felraktam,utána leszedtem egy progit,és így elindult. -
#1533 ez lessz a következő lépésem..csak 8 rugó? -
#1532 Első menetben lehet elég lesz röviden kiírni a banner alá, hogy hogyan működik alul a "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" rész ... nomeg, hogy mire jó. SG hatalmas nagy húzása volt ez a cucc, ennek ellenére jópáran megfeledkeznek erről az opcióról :( -
#1531 Nem megy mindenkinek ne izgulj. Amúgy tolsz a játékra 8 rugót, és megkapod érte a gyűjtői változatot, és máris nyomhatod! 8 rugót szerintem bőven megér!!! -
#1530 hihhetetlen hogy mindenkinek megy csak nekem nem ,milyen jó hogy toltam a gépbe 2 kilót barca meg... -
#1529 Gef4 Ti (4200/4400/4600) DX8.1-es kártya, tehát pixel shader 1.3-at tud. Tehát nem dx9-es sm2-es kártya. Ettől még lehet, hogy elindul rajta, de nem garantált. -
vodMarci #1528 Na nekem megy,eddig nem rossz,csak a 2. küldetésben elakadtam.Valahol a hegyek között vagyok,és ki kell nyírni két fickót.Kinyírtam őket,és már csak elvileg egy repülővel el kéne húzni a csíkot.De nem találom a repcsit,a térkép nem jelzi.HELP ME!! -
#1527 Korábban írta már itt valaki, akinek ugyanilyen kártyája van, mint neked, hogy nem tudja sajnos az SM 2.0-t a Gef4... -
#1526 OK. Megbocsájtok neked. ;) -
#1525 na én meg akkor Hitman uninstall -
mudokon #1524 GeF4 Ti4600-om elvileg ez tudja, de lehet rosszul emlékszem már rá és csak az 1.0-val birkózik meg :/ -
#1523 Oh pardon, én kérek elnézést baszodalásan a hülye pojjjénod miatt... :)
Elárulom neked, hogy amint lentebb már írtam, van olyan fejlesztő, aki olvassa ezt a topikot, sőt még ír is ide néha...
@mudokon: gondolom nem tudja a kártyád a ShaderModel 2.0-át...két megoldás van: vagy egy új videokártya vagy marad a varjú és az Ave Maria... :) -
#1522 Ha esetleg valakinek nem lenne egyértelmű: igen, nem az IOI-nál vagyok fejlesztő (mert csak POJJJÉN volt), és a stáblistában is hiába fog keresni ebből kifolyólag... -
mudokon #1521 Új CureROM-al és a Securom loader-rel elindul, de nVidia logo lemegy, aztán kezdődik egy videó, amin valami varjú van, mikor leér a kamera a kőhöz vagy nemtom amin ücsörög a madár, kitesz az asztalra :S -
#1520 Jajj, istenem hykao. 3 smiley-t raktam mögé, hogy még véletlenül se tűnjön komolynak. Azt hiszed egy magyar fórumra írogatással b@sznám el a napjaimat, hogyha az IOI-nál dolgoznék? Mert ez nagyon LMFAO szagú. -
#1519 Ez rendben van, de minek kamuzol olyat, hogy ott vagy a stáblistában? -
#1518 Összeférhetelenség támadt egy emulátor szoftverrel..valakinek írt hasonlót? -
#1517 Egy kis SPOILER!!! Láttátok a menüben, hogy kik is ücsörögnek a ravatalozóban? :))) Én sajna sehogy sem bírtam rávenni a kamerát, hogy elmenjen oldalra, csak a sejk lóg még be oldalt a képbe, de a Hitmanfórumon egy madár belinkelt egy olyan menüképet, amin látszik az egész díszes kompánia. (a kamera teljesen balról néz Hitman felé)
...ha úgy vesszük, már maga a menü is egy kisebbfajta SPOILER... :) -
#1516 Közel sem írtam akkora baromságokat, mint amik itt lépten-nyomon olvashatóak.. Az meg, hogy én FPS módan játszom vele, nektek ne fájjon, OK?! Asszem' az én dolgom, a TPS nézetnél jobban szeretem. De az érveket olvastam a TPS mellett, és van benne igazság. -
#1515 Pl. a hivatalos oldalon. -
Thanatos #1514 csinálj és utána kill del ban destroy az ilyeneket pls :) -
#1513 Ok, már csak be kell szereznem egy Frontpage-et vagy valami hasonlót, mert nem kenyerem a notepadezés. :P -
#1512 Ha alapon van akkor elvileg nem (vagy csk kevésnél). Ha teljesen kikapcsolod akkor már gyomorforgató lesz. -
#1511 Csinálj! :) -
#1510 Ha halálközeli élményben van részed akkor lelassul.
Zoom gomb (éljen az options menü).
Odamész oszt támadsz.
Arra "mennyél" (SIC!) amerre úgy érzed, hogy menned kell, hogy sikeresen végrehajtsd a munkát. -
#1509 ez a hardvergyorsitás mire jo?
most hogy alapon van nem befolyásolja a többi játékot?
nem fog recsegni a hang? -
#1508 Átöltöztem álruhába. Ja én látom a mentéses dolgot is.
Amúgy valahol le vannak írva az ilyen alapdolgok, mert nem ártana. -
#1507 Kezdem unni a végtelen lámaáradatot. Csináljak FAQ-ot? -
xandr00 #1506 lenne 1-2 kérdésem:
a trailerekben láttam olyat,h lelassitották az időt.azt mien gombbal kell?
ha sniper van nálam,a távcsőves nagyitást mien gombbal használhatom?
hogy kell lefejelni az embereket?
és a 2. pályában merre mennyek?mer aátmentem ellenőrző pontokon,de nem történt semmi
-
#1505 post filtering :)
@Thanatos: hát igen, magam is meglepődnék...