7046
  • HunnernesKonge
    A cs elért a külön kiadáshoz, már pénzes játék. Cs:antologyt kallett volna venned, a mostaniddal csak az 1.5 fog menni, abbol meg már mincs origi szerver...
  • K Ace
    helo. Hat ha cs-zni akarsz akor nem hl anthologiat kell venni mer ahoz nem jár cs. Cs-hez Counter-strike1 antológiát kell venni, mer olyan is van. Hl antológiával nem tudsz cs-zni.
  • DWO
    hallod ugyan ez van velem :D csk én sourcet vettem 8000 és 1.6 miatt mert avval akarok gamelni!
  • HUaRC
    Sziasztok lenne egy problemam. Tegnap megvettem a HL:Antologiat mondvan, hogy hazamegyek es felrakom melle a CS-t. Ma jutottam el odaig, hogy ezt megprobaljam. A kovetkezo a gond, szepen feltelepitettem mindent a DVD-rol, aktivaltam a Steam accot, es mikor felraktam az 1.6-os Steames CS patchet kiirja hogy vegyem meg 9.95$-t?! Valaki felvilagositana, hogy mi a franc tortent a CS-vel az elmult evek soran, regebben ez egy ingyenes mod volt konyorgom. Mit csinalok rosszul?
  • HunnernesKonge
    Az ASE fejlesztését régesrég leállították, azért nem lát magyar szervert. helyette van Xfire(ami nem aratott osztatlan sikert) vagy a Gamespy szerverkeresője(amit meg mindenki utál)

Amúgy szerintem pont a CS olyan játék aminek normális belső szerverkeresője van, használd azt ;)
  • Hunter of Deer
    Ez lol feltettem az ASE-t es 5 magyar szervert dobott ki es egyiken sincs senki jah es semmilyen szuru nincs bekapcsolva csak az hogy hungary. pedig kicsit jolett volna tolni mert kb 1 eve nem jaccottam mar a lineage miatt xD
    na mind1 hatha kesobb tobben lesznek vagy nalam nemjo valami?
  • HunnernesKonge
    Fixed getting duplicate friends message when in game <----- erre már 2éve várok :D
  • K Ace
    * Fixed crash when downloading content in game if IE7 was installed
    * Fixed viewdemo command not working correctly with some demos
    * Fixed getting duplicate friends message when in game

mindössze ennyi történt.
  • Speedbreaker
    szebb?
  • K Ace
    Na hát. Ilyen se volt mostanában. Frissítették a half-life 1 engine-t.
  • Szabi84
    Feltettem, mondjuk játékba nem tudok belépni(bár az nem is kel)! De az a rohadt console nem jön be hiábanyomkodom a 0-t!
  • Speedbreaker
    nem kell semmilyen half-life egy nemigaz... Felrakod vhova azt megy! :@
  • Lebowski
    ahova a fél életedet!
  • Szabi84
    Nah leszedtem az csv1.5full-t, elötte gondolom fel kell tenni a half-life 1-t, hova telepítsem a cs1.5t?
  • Szabi84
    Okés, szóval nem lehet gond! Köszönöm a válaszaitokat!
  • FLeK0
    nem is létezik warez 1.5 (csak tört serverek), nyugodtan fel lehet tenni a steam mellé.
  • HunnernesKonge
    Ha találsz működő warez 1.5öt menni fognak a demok, és nem is lesz baj, HA kilépsz a Steamből mielőtt elinditod. (ajánlott megnézni a futó processeket nehoggy eltunjon a tálcárol de fusson tovább)
  • Szabi84
    Nekem megvan az Anthology! Szeretnék megnézni 1.5 demot de írtátok 1.6-al nem lehet, namost ezért nem akarom megvenni csakhogy demot nézzek, tehát ha felteszek valami warezos 1.5-t akkor nem lesz gond hogy van 1 eredeti 1.6-om is?
  • Speedbreaker
  • Lebowski
    pff. pont ezért kell megvenni :)
  • Andrejka
    valaki segítsen megvan a felmásolós változat viszont nem enged be a gamebe install kód miatt valaki adjon egyet plz
  • track44
    kösz a segítséget!
  • HunnernesKonge
    Tesco,576,Cdgalaxis 3890.- vagy prohardver.hu
  • Metalmilitiakid
    helo tudna nekem valaki accot keriteni és mennyiér ?
  • K Ace
    Vedd meg eredetiben. Nem legálissal csak max lanon vagy botok ellen tudsz játszani. Interneten semmiképp.
  • track44
    Halicsek mindenkine!

Lenne egy kérdésem kérésem! van egy nem legális CS 1.6o és nem tok neten jáccani, mert nem csatizik a szerverre és azt írja ki 'Invaild Key'. Van Steam em is vki segítsen!
  • HunnernesKonge
    Hát ha kurvasok időd van akkor megéri. Különben nem :D
  • G@b0r
    megéri megvenni? többen ajánlották már.
  • HunnernesKonge
    Tescoban vettem 4990.-ért az Obliviont amikor mindenhol premier játék volt, és 12kba került. Szal én azé szétnézek ott mindig...
  • G@b0r
    teszkóban max zsemlét vegyél, de semmit aminek köze van a számítástechnikához
  • Speedbreaker
    A teszkóban 3750, bocsi.
  • HunnernesKonge
    Szerintem meg max. a Codot hasonlíthatnád a Cshez, de a Cod egy fos plusz ott a Day of Defeat :D
  • Amse
    szerintem meg a legjobb :)
    minimal grafika ami elfut szar gépeken is és tök mind1 mikori, ha üt mindent.
    multis játékok egyébként sem a grafikán alapulnak.
  • Dino16
    Szerintem a cs 1 nagyon szar játék mert szar a grafikája és már régi is de
    elég sokan játszanak vele mégis de szerintem okosabb lenne nekik ha kiprobálnának vmi mást pl.CoD2, NFL 07, FIFA 07, stb.
  • Lebowski
    1500huf tecsoban...mmint a hálflájf.
  • HunnernesKonge
    Meglapő lesz! HunnAIR,Hunn3R,HunneR,esetleg néha --->dO n0T cHeaT ha más szerverről kerülnéák oda akkor idézem:"F@szom a sok geci raterbe"

Kevés ember volt vkivel késelgettem aim_usp-na asszem aztán lett poolday ott voltak páran, 2klános volt fenn...

CS antologyval sajnos nem fog menni az 1.5 mert ahhoz Half life kell ami a CS antologyhoz sajna nem jár...
  • G@b0r
    Ma egész nap tele volt a szerver, kircs :)

Milyen néven csézel? hátha emléxem.
  • Szabi84
    Nekem Anthology-m van! Így feltehetem az 1.5-t?
  • HunnernesKonge
    1.5 demot csak 1.5el lehet lejátszani. Nem debil kérdés, ha nem tudod kérdezel ennyi...
    Vuiszont van vmi 1.5ös CS steam verzio viszont ahhoz meg kell HL1 :( Ha van HL1ed akkor google cs15fullinstall vagy vmi ilyesmi^^

G@bor multkor felnéztem hozzátok, nem is toljátok rosszul messze nem ti vagytok a legnagyobb lámák. pool_day-en csak néztem hogy mivan, aztán néha ti néztetek
  • Szabi84
    Hello! 1.5-s demot le lehet jatszani 1.6-al? Hmm lehet debil kérdés! :p
    Ha igen, amit kétlek hogyan?