7046
-
#1272 A cs elért a külön kiadáshoz, már pénzes játék. Cs:antologyt kallett volna venned, a mostaniddal csak az 1.5 fog menni, abbol meg már mincs origi szerver...
-
K Ace #1271 helo. Hat ha cs-zni akarsz akor nem hl anthologiat kell venni mer ahoz nem jár cs. Cs-hez Counter-strike1 antológiát kell venni, mer olyan is van. Hl antológiával nem tudsz cs-zni. -
#1270 hallod ugyan ez van velem :D csk én sourcet vettem 8000 és 1.6 miatt mert avval akarok gamelni!
-
HUaRC #1269 Sziasztok lenne egy problemam. Tegnap megvettem a HL:Antologiat mondvan, hogy hazamegyek es felrakom melle a CS-t. Ma jutottam el odaig, hogy ezt megprobaljam. A kovetkezo a gond, szepen feltelepitettem mindent a DVD-rol, aktivaltam a Steam accot, es mikor felraktam az 1.6-os Steames CS patchet kiirja hogy vegyem meg 9.95$-t?! Valaki felvilagositana, hogy mi a franc tortent a CS-vel az elmult evek soran, regebben ez egy ingyenes mod volt konyorgom. Mit csinalok rosszul? -
#1268 Az ASE fejlesztését régesrég leállították, azért nem lát magyar szervert. helyette van Xfire(ami nem aratott osztatlan sikert) vagy a Gamespy szerverkeresője(amit meg mindenki utál)
Amúgy szerintem pont a CS olyan játék aminek normális belső szerverkeresője van, használd azt ;) -
#1267 Ez lol feltettem az ASE-t es 5 magyar szervert dobott ki es egyiken sincs senki jah es semmilyen szuru nincs bekapcsolva csak az hogy hungary. pedig kicsit jolett volna tolni mert kb 1 eve nem jaccottam mar a lineage miatt xD
na mind1 hatha kesobb tobben lesznek vagy nalam nemjo valami? -
#1266 Fixed getting duplicate friends message when in game <----- erre már 2éve várok :D -
K Ace #1265 * Fixed crash when downloading content in game if IE7 was installed
* Fixed viewdemo command not working correctly with some demos
* Fixed getting duplicate friends message when in game
mindössze ennyi történt. -
#1264 szebb? -
K Ace #1263 Na hát. Ilyen se volt mostanában. Frissítették a half-life 1 engine-t. -
#1262 Feltettem, mondjuk játékba nem tudok belépni(bár az nem is kel)! De az a rohadt console nem jön be hiábanyomkodom a 0-t! -
#1261 nem kell semmilyen half-life egy nemigaz... Felrakod vhova azt megy! :@ -
Lebowski #1260 ahova a fél életedet! -
#1259 Nah leszedtem az csv1.5full-t, elötte gondolom fel kell tenni a half-life 1-t, hova telepítsem a cs1.5t? -
#1258 Okés, szóval nem lehet gond! Köszönöm a válaszaitokat! -
FLeK0 #1257 nem is létezik warez 1.5 (csak tört serverek), nyugodtan fel lehet tenni a steam mellé. -
#1256 Ha találsz működő warez 1.5öt menni fognak a demok, és nem is lesz baj, HA kilépsz a Steamből mielőtt elinditod. (ajánlott megnézni a futó processeket nehoggy eltunjon a tálcárol de fusson tovább) -
#1255 Nekem megvan az Anthology! Szeretnék megnézni 1.5 demot de írtátok 1.6-al nem lehet, namost ezért nem akarom megvenni csakhogy demot nézzek, tehát ha felteszek valami warezos 1.5-t akkor nem lesz gond hogy van 1 eredeti 1.6-om is? -
#1254 -
Lebowski #1253 pff. pont ezért kell megvenni :) -
Andrejka #1252 valaki segítsen megvan a felmásolós változat viszont nem enged be a gamebe install kód miatt valaki adjon egyet plz -
track44 #1251 kösz a segítséget! -
#1250 Tesco,576,Cdgalaxis 3890.- vagy prohardver.hu -
#1249 helo tudna nekem valaki accot keriteni és mennyiér ? -
K Ace #1248 Vedd meg eredetiben. Nem legálissal csak max lanon vagy botok ellen tudsz játszani. Interneten semmiképp. -
track44 #1247 Halicsek mindenkine!
Lenne egy kérdésem kérésem! van egy nem legális CS 1.6o és nem tok neten jáccani, mert nem csatizik a szerverre és azt írja ki 'Invaild Key'. Van Steam em is vki segítsen! -
#1246 Hát ha kurvasok időd van akkor megéri. Különben nem :D -
#1245 megéri megvenni? többen ajánlották már. -
#1244 Tescoban vettem 4990.-ért az Obliviont amikor mindenhol premier játék volt, és 12kba került. Szal én azé szétnézek ott mindig... -
#1243 teszkóban max zsemlét vegyél, de semmit aminek köze van a számítástechnikához -
#1242 A teszkóban 3750, bocsi. -
#1241 Szerintem meg max. a Codot hasonlíthatnád a Cshez, de a Cod egy fos plusz ott a Day of Defeat :D -
#1240 szerintem meg a legjobb :)
minimal grafika ami elfut szar gépeken is és tök mind1 mikori, ha üt mindent.
multis játékok egyébként sem a grafikán alapulnak. -
Dino16 #1239 Szerintem a cs 1 nagyon szar játék mert szar a grafikája és már régi is de
elég sokan játszanak vele mégis de szerintem okosabb lenne nekik ha kiprobálnának vmi mást pl.CoD2, NFL 07, FIFA 07, stb. -
Lebowski #1238 1500huf tecsoban...mmint a hálflájf. -
#1237 Meglapő lesz! HunnAIR,Hunn3R,HunneR,esetleg néha --->dO n0T cHeaT ha más szerverről kerülnéák oda akkor idézem:"F@szom a sok geci raterbe"
Kevés ember volt vkivel késelgettem aim_usp-na asszem aztán lett poolday ott voltak páran, 2klános volt fenn...
CS antologyval sajnos nem fog menni az 1.5 mert ahhoz Half life kell ami a CS antologyhoz sajna nem jár... -
#1236 Ma egész nap tele volt a szerver, kircs :)
Milyen néven csézel? hátha emléxem. -
#1235 Nekem Anthology-m van! Így feltehetem az 1.5-t? -
#1234 1.5 demot csak 1.5el lehet lejátszani. Nem debil kérdés, ha nem tudod kérdezel ennyi...
Vuiszont van vmi 1.5ös CS steam verzio viszont ahhoz meg kell HL1 :( Ha van HL1ed akkor google cs15fullinstall vagy vmi ilyesmi^^
G@bor multkor felnéztem hozzátok, nem is toljátok rosszul messze nem ti vagytok a legnagyobb lámák. pool_day-en csak néztem hogy mivan, aztán néha ti néztetek -
#1233 Hello! 1.5-s demot le lehet jatszani 1.6-al? Hmm lehet debil kérdés! :p
Ha igen, amit kétlek hogyan?