Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jonny87
cl_crosshair_color "x y z"
cl_radartype "1"

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

M@TriX
nálam megjegyzi...
kivéve akkor ha rosszul van leállítva, pl lefagy...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Gascoigne
Az mitöl van, hogy amikor kilépek a Steamböl, nem jegyzi meg a Favoritok közti szerverlistát

Ps3 ID: Gascoigne74

M@TriX
A Steam frissítés óta lehet szinezni a célkeresztet.
Mit kell beírni a consolba?
A radar átlátszóságát is lehet változtatni. Annak mi a kódja?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Pár új kép:
A felemás DUAL beretta:

Egy heveny xm1014 csata 😊

És a BENDER túszok:

elvileg egyiket se kene hallani, de van vmi hltv beallitas amivel be lehet kapcsolni, readmejeben bennevan.-

Jonny87
Fleko, hltv demonal hogy lehet azt megoldani, hogy mondjuk A csapat hangja hallatszik benne, de en B-jet akarom hallani?

Tavaly szeptember ota (az akkori 1.6 megjelenese) a Steamen erheto el a CS es a tobbi Valve jatek osszes uj frissitese, az 1.5 volt az utolso amit a HL-re kellett installalni kulon.

Valaki nem tudja hogy kell felrakni a cs1.5,vagy1.6-ot csak hl-ba lehet beloadolni vagy a sima cs1.0-ba es ha igen akkor hogyan? elore is koszi.

Jimi Hendrix

And5
hali nkm olyan problémám lenne hogy ha a ventrillo nevû programot párhuzamosan hasznalom a cs 1.6al akkor a játékban nem fut az emberem siman csak gyalogol ha megnyomom a walk gombot meg fut egy kis ideig utanna megint csak gyalogolni hajlando

And5
hali nkm olyan problémám lenne hogy ha a ventrillo nevû programot párhuzamosan hasznalom a cs 1.6al akkor a játékban nem fut az emberem siman csak gyalogol ha megnyomom a walk gombot meg fut egy kis ideig utanna megint csak gyalogolni hajlando

Kandurex
Köcce.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

3.81

Kandurex
És ez melyik verzió? Mert mintha egy kissé különböznének.

nekem igy van:

toMpEr
hat nemhiszem, hogy koze lenne hozza mivel ugye 20000 a max rate ami azt jelenti,hogy max ~20k/sec-et tud kuldeni hozzad a szerver, nem?

Kandurex
??

Kandurex
Értem és ezek közül mit érdemes piszkálni?

azert mert az XP alapbol lefoglal ~20%-ot a savszelessegbol, de ezt kulonbozo programokkal ki lehet kapcsolni, pl www.xpantispy.org .

Kandurex
Figyelj, az miért van, hogy amióta felraktam az Xp-t kb. 10-15 -el magasabb pingem van, mint amikor még 98SE -m volt?

Jonny87
köszi

sv_lan 0

Jonny87
Hali! Olyan problemam van, hogy steam-mel megoldhato valamilyen uton-modon, hogy hawer kreal, es en joinolok ? Mert ugye a cs szerint o lanra kreal, es emiatt nem enged be.

http://home.covad.net/~k25125/SteamyThings/HL_FireWall_FAQ.htm | A szukseges portok: UDP 1200 & UDP 27000 -tol 27015 -ig & TCP 27030 -tol 27039 -ig

Sziasztok van valakinek adsl megosztva a gépén és esetleg cszik is ugy valaki?😊 Az a problémám hogy hiába állitom a ratekat megakad játék képe biztos hogy nem a gép miatt mert eddig jól ment .router lett betéve annak alap funkciója a tüzfal amugy nem értem miért van ,ha valakinek van hasznos ötlete kérlek irjatok..
thx.
M@TriX
hát az egészet nem akarom újra letölteni. 😉
de kösz az infót...

most bugos 😊
ha nagyon akarod, akkor torolj eloszor clientregistry.blob-ot, aztan ha nem jo akkor az egesz cs cache filet toltsd le ujra ha van idod.

M@TriX
Disk Usage: 264MB
Status: Requires Update
Amount acquired: 100%
Offline Mode: Not Ready

Automatic Updates: Always keep this game up to date

Na és most? 😉

Jonny87
Aham, hát szal végülis eljutottunk 1röl az 1re, custom modellek mindig is voltak, vannak, és lesznek 😄

ha 100% le van toltve akkor ready, kapcsold be alatta az auto frissitest.

M@TriX
Most így online megnéztem, jobb klikk a CS-re és Properities, ott ott van, hogy Offline mode: Not Ready. Dehogy miértnem és hogy lehet azzá tenni arról nem ír. 😉

M@TriX
? akkor nem tudnék online játszani nem? Vagy mit kellene letöltenie.
Ha nem vagyok felcsatlakozva és elindítom a Steamet akkor azt írja, hogy "Retry Connection or Retry" aztán ha Start in Offline módban indítom, akkor a játékok nem aktívak. Akkor mit kell tenni?

En meg vagyok elegedve a CZ-s uj modellekkel, az uj desert nagyon szep lett pl 😊
CSben csak regebben hasznaltam nem alap tartalmat, most amennyit jatszom vele kibirom a regiekkel, jok azok.

Jonny87
Mégis mennyiszer halljuk neten azt a büvös szót : **szlama ! 😊 Mellesleg Fleko, nemtom, hogy cszel-e, vagy csak cz, de te pl. prefarálod a custom modelleket ?

akkor nincsenek teljesen letoltve.

M@TriX
opersze, megkérdezi, ok, de a Games-re kattintva nem aktivak a játékok...

1.5 2 eve volt, aki elonyhoz akar jutni az reg nem ilyen amator modszerekkel probalkozik.

Jonny87
Értem, de én 1.5ben ( jo hat tudom regen volt ), talalkoztam ilyen Demon modellel, az arcticot cserélte le 1 piros démonra, aminek taraja volt ( ezért mondtam ezt a példát ) , és amire tisztán emléxem, hogy trainen pl benti létra alatt ami van doboz, siman kilogott felette. Nyilvan nem rosz szandekbol mondtam, de a mai cs tarsadalomban nem biztos, hogy mindenki a szépsége miatt keresi a custom modelleket.

Amikor elinditod a Steamet akkor miutan nem lat netkapcsolatot megkerdezi, hogy offline modban szeretned -e inditani.
sima exittel kell kilepni, logout nelkul, csak akkor erheto ez el.

M@TriX
nálam nem...
én most is játszok online, szóval frissítve van a cucc, de ha nem konnektolok fel a netre, akkor nem lehet elindítani a játékot... valamit le kell szedni pluszba?

M@TriX
akkor megnyugodtam...

1. azert hogy teljesen ugyanolyan legyen mindenkinek.
2 & 3. ilyenek nincsenek, a modellek meretere odafigyel a jatek, a hangok pedig ugyanolyan erovel szolnak akarmilyenek.
a cs-ben ez nem problema.

Factor_007
köszi

M@TriX
igazad van minden dolgot lehet rosszul is használni, autóval is lehet közlekedni, és gázolni is.

De speciel ezeket utálom, hogy elcseszik maguknak a játékot, csakhogy jobbnak tûnjenek, sztem ez elég szar.

Jonny87
Azért ez a modell dolog kicsit nem így van. Tény, hogy elvileg csak látvány, de azért 3 dolog miatt mégis beleszólnék.

1. Akkor lanon miért nem engedélyezett ?
2. Ne feletkezzünk meg azokról a fegyverhangokról, amikrõl pálya másik végérõl tudod, hogy milyen fegyver van a fószernél pl.
3. Játékosmodellek, amiknek a fején van mondjuk egy taréj , és neadjisten, tényleg csak "véletlenül" kilógnak mondjuk olyan dobozok felett, ahol elvileg nem látszódhat ki.
Összegezve ezzel a model dologgal kapcsolatban csak annyi a véleményem, hogy persze, szép, meg tökjol néz ki, de sokan nem biztos, hogy emiatt töltik le.

Marcius eleje ota a Steammel is lehet offline jatszani, csak egyszer kell fellepni es frissiteni a jatekot, utana el fog indulni net nelkul is.

Factor_007
Hallottam olyan híreket, miszerint az 1.6-nak elkészítették a "lanos" változatát. Tehát, hogy nem kell neten regelni, és tudsz offline játszani. Ha valaki tudja honnan lehet letölteni az szóljon.

Kösszke 😊

M@TriX
azt tudom hogy régen volt, de mostmár Fleko elmondta, hogy VAC van...

hát nem tudom, lehet lehet csalásra is alkalmazni, de lehet, hogy valahogy ellenõrzi ezt is a VAC, nem tudom...
én szoktam ilyen jó kis dögös modelleket alkalmazni, és egyszer sem volt még gond...

guardian hero
Régen biztos volt PB CS-hez is, nem tudom, most mi a helyzet. Tudom, hogy ezek nem csítek, de a modellek lecserélése akár csalásra is felhasználható... Azt hiszem ezt nem kell részleteznem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero