7046
-
#1353 Koszi szepen, a roman serverek is itt vannak!!! Koszi!!!most ez van -
#1352 aztán console-ba "exec" "gps.cfg" -
#1351 Csomagold ki a zip-fájlt a Steames CS-d gyökerébe (pl:
C:\Program Files\Steam\SteamApps\<[email protected]>\counter-strike\),
figyelj, hogy *ne* a mod könyvtárába tedd ezt.
Ott van a readme-ben -
hup #1350 ezt simán csak a valve mapába kell belerakni? -
hup #1349 kössz! :) -
#1348 univerzális!:) -
#1347 DA klán logó !: ) -
#1346 a GPS GUI egy program, ami ezeket automatikusan állítja be, csak gondoltam kiírom ide az összes beállítást, h ha már configolsz, akkor legyen minden jó :P
gps gui 2.3 -
hup #1345 kössz de ez a gps gui 2.3 be kell írni vagy mi? -
#1344 gps gui 2.3 ilyeneket csinál:
"gl_monolights" "0"
"gl_overbright" "0"
"gl_clear" "0"
"gamma" "3"
"cl_nosmooth" "0"
"ex_extrapmax" "1.2"
"cl_smoothtime" "0.1"
"cl_timeout" "35"
"max_smokepuffs" "120"
"cl_pitchspeed" "225"
"rate" "20000"
"cl_cmdrate" "101"
"cl_updaterate" "101"
"cl_dlmax" "128"
"ex_interp" "0.01"
"cl_cmdbackup" "2"
"cl_minmodels" "1"
"cl_corpsestay" "240"
"crosshair" "1"
"fps_max" "101" -
hup #1343 azt is tom :) csak azt akarom megnézni hogy menyit kell beírni nekem most a rate 2000 van csak nem biztos hogy jó:) -
#1342 rate, updaterate, meg ilyenek :) -
hup #1341 anyit énis tutam :) -
#1340 ha kevesebb adatot küldesz, akkor kisebb lehet talán a pinged, de annál pontatlanabb is a játék, az meg nem jó
cl_ előtaggal kezdődik aszem, és onnantól lefele nyíl :P -
hup #1339 tutok segíteni ezt szeretném megnézni hogy menyi a ratém meg ijenek hogy kisebb legyen a pingem és mit kell beírni hogy megtudjam? -
#1338 Keresni én is tudok, de kifejezetten scout servert keresek, kicsi pingeset. Van-e valakinek ilyen servere, amin játszani szokott.
Mint pl régen a Sörfőzde Scout server volt ilyen, csak az ráadásul magyar is volt, de azért thx a linket. -
eLiXir #1336 Fleko, te mindenhez értesz ? ;-) -
FLeK0 #1335 http://www.game-monitor.com/search.php?game=cstrike&country=HU -
#1334 Srácok, nem tudtok vmi jókis scout servert? pls -
hup #1333 hehe -
#1332 Jaj mennyi fegyver!!!!!!!!!!!
az a gond veluk hogy uressek
-
hup #1331 ez mi? -
(: :) -
#1329 Videokártya driver.
Ha ATI kártyád van akkor www.atitechnologies.com,
ha nvidia akkor www.nvidia.com
Letöltöd a legfrisebb drivert, feltelepited, és örülsz mert megszunik az összes ilyen irányu problémád
(elméletileg :D)
-
jango #1328 Hello mindenkinek!! lenne 1 kis problémám (CS 1.6 ) mikor lövök a torkolat tűz helyén 1 fekete négyzet látszik ,szintén mikor falba csapodnak a töltények mitöl lehet ez ??? opelGl modban ha meg d3d re akarom állitani akkor azt irja nem tudja és átállitja softweres modba!!!
mi lehet a probléma ????, elöre is köccike a segítdéget!!!!
már a 1 szer irtam de még nem sikerült a problémát megoldani!ugyhogy ha valaki tudja az ellen szert az irjon köszi -
#1327 record xyz.dem ez egy demo filet készit amit cs alatt meg tudsz nézni.
Egyébként meg ott van a fraps például, ami (mivel a cs nem nagyon gépigényes,) felvétel mellett simán elvinné a játékot. -
hup #1326 #1301 HELP -
sakal6 #1325 nem hiszem hogy visszaviszem. csak az a baj hogy akkor most nekem le kell töltenem a steamról a counter-strike seurce-t -
FLeK0 #1324 nem hiszem hogy visszaveszik regisztráció után, esetleg a magyar forgalmazót lehet felhívni, telefonszám van a dobozon vagy a fólián. -
sakal6 #1323 akkor most mi legyen vigyem vissza a játékot? -
#1322 Viszont akkor örülj mert van egy 8000Ftos pakkod 3890 ft-ért. -
FLeK0 #1321 ha most regisztráltad az accountot is, akkor lehet hogy ez történt, mások is írták mostanában. -
sakal6 #1320 de amikor aktiváltattam a kódot azt írta ki hogy counter-strike seurce. és a steam-nál a játékaimnál a counter-strike seurce, day of defeat: seurce, half-life 2:deathmatch, half-life 2: Lost Coast. lehetséges hogy véletlenül a counter-strike seurce kódját adták a counter-strike1 anthology-hoz? -
sakal6 #1319 ez mit jelent?: clientregistry.blob -
FLeK0 #1318 ha tényleg sikerült beregisztrálni és egy clientregistry.blob törlés sem oldja meg, akkor írj a steam supportnak. -
sakal6 #1317 megpróbátam de nem jó -
#1316 Lépj ki és ujra be ha ez sem meukszik akkor passz. -
sakal6 #1315 vagyis a kódot elfogadta de nem megy a játék -
sakal6 #1314 regisztráltam, a kódot is aktiváltam de nem jó -
sakal6 #1313 magyarul nem lehetne?