Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
persze valszeg nem létezik a könyvtár, akkor létre kell hoznod, amúgy az 1.6 úgy mûködik, mint az 1.5 alkönyvtárilag, szóval ha fejedben van az 1.5 alkönyvtárstruktúrája, akkor végülis úgy kell, sound, gfx, mappok, modellek, stb...

A pisztolyoknál figyelni kell, hogy legyen "shield" verzió, hogyha pajzsot veszel fel akkor rendben legyen...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

steam/steamapps/user/counter-strike/cstrike/models

a CS-ben alapbol VAC van (Valve Anti-Cheat), az pedig nem bannol semmilyen scriptert, modellert, spriteert, kizarolag cheatekert.

Bocsi, hogy alma vaok de ezeket a skinek hoba rakjam?:/

M@TriX
1. A CShez nem Punkbuster van, vagy igen? Végülis minde1 mert:
2. ezek legális módosítások, ezek nem cheatek vagy ilyesmi, ezek egyszerû modellcserék nem scriptváltoztató csodaszerek. Ugyan úgy marad a lövés sûrûség, a tár méret, a pontatlanság, ezek csak a látványért felelnek.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

guardian hero
Amúgy az ilyen módosításokat nem szûri ki a Punkbuster?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

M@TriX
ha a topicra gondolsz:
csak beteszem azokat amire érdemes figyelmet fordítani, sok a szemét
ha gémelésre gondolsz: csak minden másnap pár órát játszok, nem nagyon van idõm rá, de jó hentelni néha egyet...

huhh, Matrix te nagyon aktív vagy 😄
M@TriX
Egyébként 3 említésre méltó Pack van, ha valaki nem szeret tökölni, de szerintem érdemes, mert akkor rakhatjuk össze a nekünk tetszõt. Érdemes egy kicsit szórakozni, aztán archív és nem kell többet eljátszani reinstallkor sem.

Packok:

CSRU http://www.csrealism.com

Realism-Action pack http://www.realism-action-pack.de.ms

Fusion Pack http://www.games-fusion.net/

Úgy tudom csak a CSRU-ban van olyan opció, hogy ki lehet választani, hogy csak fegyvermodellek kellenek, de nem biztos.
Egyébként lehet úgy is játszani, hogy egy temp könyvtárba kiinstallod és válogatsz a modellek közül, mondjuk a 3-ból gyúrsz egyet. 😉
Én valami hasonlót csináltam. 😉

M@TriX
hmm, itt fincsi fegyverek vannk és regisztrálni sem kell, töménytelen jó minõségû fegyver:

Én a valóságos, eredetileg is a játékban levõ fegyvereket szeretem, de a fenti linkrõl más fegyvereket is le lehet szedni szép számmal és minõségi munka a nagy részük...

PL.:

M@TriX
Itt is van egy halom, skin de a letölés Fileplanetes, de vannak jó cuccok:

iTT

M@TriX
A kép címe: "Hullanak, mint a legyek" avagy "Ha egyedül nem megy" (Segít a CT. 😉)

Másik kép: 4 headshot, egy bazi gyors kör volt. 😉

Sorry 😄

Ezeket a faszájos Gun skineket honnan szeded?😊

M@TriX
lentebb adtam pár linket, mondjuk az a baj, hogy pakkokat is szétszedtem, pl Fusion MOD, CSRU MOD, és ezekból válogattam ki, a relisztikus és jól kinézõ modelleket, de ha nem találod szólj akkor kissé utánanézek...

M@TriX
nem zabálja, mondjuk én csak fegyvermodleleket és hangokat használok, ami megfogja a gépeket, azok a játékos modellek, azok még egy több gigás gépet is megfognak

Mátrix: Honnan van a Styer skin? elég jol néz ki.

Fps-t nem zabálja ?
M@TriX
jaja, ha Styer (AUG) keül a kezembe, akkor aztán van nemulass. 😉

Nem kell, hogy mi is vehessünk, így legalább marad unikum. 😉

Mondjuk az SG552 sokkal pontatlanabb mint a Styer, de a Galil viszont jó és olcsó. 😉
Az is az egyik kedvencem...

nemcsakfeel
az Aug az isten...
fejleszthetnenek a jatekon annyit hogy lehessen T kel is venni, mert ez igy nem fer L:

*hihi ** *

M@TriX
A két kedvenc fegyverem:
Csak az a baj, hogy 98%-ban T vagyok és így ritkán kaparinthatom meg õket. 😉

M@TriX
egyet értek, mint lentebb én is kifejtettem...

M@TriX
a COD-nál kicsit akciódúsabb nem annyira realista, de jó kis akciók folynak le. 😉

A Steam nem hibazik, tokeletesen mukodik benne a cdkey ellenorzes. A problema a forrasa a magyar terjesztesben jelentkezett problema, miszerint 1 cdkeyt tobbszor is eladnak, foleg az ujabb bestseller kiadasokon van mar hasznalt key. Ehhez pedig semmi koze a Steamnek es a fejlesztoinek, ok csak idonkent kapnak egy listat a Sierratol az uj kulcsokkal amiket aktivalniuk kell.
ha meg regebben hasznaltad, akkor azzal az accounttal kell belepni mint akkor, azzal menni fog..

guardian hero
Mostanában sokat CoD-ozok, az nagyon tetszik. Ez szerintem hasonló lehet, és hát ennyi ember nem tévedhet 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

M@TriX
az tökkéletesen elég, ráadásul puding próbája az evés, majd meglátod tetszik-e egyeltalána dolog...

guardian hero
oké értem köszi, akkor szerintem sima olcsó HL lesz belõle

M@TriX
a CZ-vel lehet CS szervereken játszani, ugyanis ha hallottad volna, az alap ugya az, a CZ látványosabb (?) meg van benne pár új fícsör. ennyi a különbség, szóval ha CZ-t veszel, egy tuningolt CS-t kapsz...

guardian hero
inkább az a lényeg, hogy melyiket játszák többen. sokan áttértek CZ-re?

M@TriX
ha nem számít a pénz, akkor CZ, de elég egy CS avagy HL is, ugyanis vannak jó kis fegvyer és katona modellek amivel fel lehet tuningolni a játékot....

A CZ-nek az az elõnye, hogy egyre több újítást pakolnak bele ami talán a CS-be nem, benne, pl. a túszok elkolbászolnak, stb...

guardian hero
Hi! Sosem játszottam CS-t mert nemrég lett csak jó netem. Érdemes még elkezdeni? Ha igen, mit kell beszerezni? Kétezer forintos HL-t? Vagy Condition Zero-t? Elõre is köszi...

M@TriX
pár hete átmenetileg egy Gef2MX400-al küszködtem, érdemes rápillantani a bal felsõ sarokra. 😉

Persze modellek levéve low-ra és csak egy T és 1 CT modellt használtam.. stb.

M@TriX
ajjaj, az lehet, de mondjuk egyszerûen kiderítheted. INstaláld fel hagyományos billként, akkor elméletileg nem kezeli majd a plusz gombokat, de megnézheted játék alatt akad-e... gondolom...

ez olyan a4teck bill, amin fölül van 1 gombsor: hang beálítás media player megnyitása számologép, meg ilyenek, s szerintem ez kavar be

M@TriX
PS2 tuningoló vagy ilyesmi..

ilyen hibát még nem hallottam, hogy a bill miatt akadt volna egy játék. 😉
Mondjuk esetleg próbálj ki egy másikat?

az mi?😊

M@TriX
én spec semmi drivert nem tetem fel egyikhez sem. 😉

Nem használsz valami tweaket, ami esetleg bekavar?

na nekem 1.6al problémák a következõk: akad az eger, minden 5. mozdulatot veszi be, aztis ugy, hogy a várt helyet kb 10* akorát fordul. Irc-n a #cs.hu @Quakeneten aszonták szegyem le az egér drivert, leszedtem most az egér tök fasza, de a bill még mindig baszakszik. lehet hogy a bill driver zavar be?Vagy mi lehet az oka?

M@TriX
😉

én megvettem, felraktam egy winampscriptet és kibannoltak a picsába 😞
M@TriX
de a ligonhoz csak az e-mail és jelszó kell.
Az hnem mûködik? Ugyanis azt a szerveren ellenõrzi, amúgy meg lekérheted a mailedre már a jleszót, ha esetleg megváltozott volna.

Mr.Macho
ellõször amikor installáltam mûködött, csak mindig újra és újra installálni akarta a cs-t, aztán volt win ujrainstall, majd steam install és akkor már nem mûködött. ÍRTAM nekik levelet, többször is, basztak válaszolni...
mukika
mindig, amikor ujraindítom a játékot??? suxx.... akárhányszor irtam stb, ugynugy szar volt...

M@TriX
háát, sztem nem lehetetlen, de lehet, hogy a Steam hibázik, akkor mail nekik, hogy nézzenek utána, hogy van-e regelve valaki a kulcsal. Ennyi.

mukika
nem, nem lenyulták. nekem is ugyanez a bajom vele. A steam nagy szar sry. Sokkal jobb mé most is az 1.5ös CS!

M@TriX
Ha kibirod sztem várd meg a HL2-t, ha nem, akkor már egész olcsón lehet venni HLt (remélhetõleg nem nyúlták ki belõle a key-t. 😉

M@TriX
valószínû lenyúlták a CD-keyed. Én a biztonság kedvéért amint megjelent a Steam regisztráltam magam a CDkey-emmel...

Mr.Macho
nekem, amióta steam van baszik mûködni a cs. Felraktam a full installt, a steammel elkezdem regisztráltatni magam és kiírja, hogy rossz cd-key. Pedig eredeti, kb3-4 éve vettem meg a H-L-t. Többször is próbálkoztam, új steam install, win install után is, de hiába...
M@TriX
bender 😊

Pyx
Pekmen? hi

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

M@TriX
Ha akartok röhögve túszokat védeni/menteni, akkor ez kötelezõ darab. 😉