7046
  • FLeK0
    steam -> games -> register product
  • sakal6
    hello. megvettem a cs anthology-t. valaki segitene az elinditásában mert ha rákattintok a cs ikonjára bejön a steam és állandóan azt írja hogy vegyem meg. help!
  • FLeK0
    Ezt nem lehet máshogy elmondani.
    Direkt külön van CS anthology, ha azzal akarsz játszani akkor azt vedd meg.
  • Zizou5
    jo istenem látom nem érted a kérdést... remélem vmi értelmes ember válaszol nekem..
  • FLeK0
    hl anthology-hoz nem jár cs.
  • Zizou5
    tom, de a account serial, tudod ott az a sok jegyű belül, na azzal lehet cszni?
  • FLeK0
    hl anthology-hoz nem jár cs.
  • Zizou5
    srácok, elm. a hl antológiával, ha megvan a cs, akkor a hl accountal, lehet jáccani neten?
  • hup
    kössz :)
  • hup
    köszz :)
  • Laky
    console:

record blahblah
  • hup
    videot akarnák felvenni a játékban emlmondanátok, hogy milyen lépésekkel lehet ez megcsinálni?
  • HunnernesKonge
    Én meg irtam hogy NINCS 1.6-ban cl_crosshairscale
    csak: small,med,large....
    pfff
  • Mozzanat
    téleg,a cl_crosshairscale lekicsinyiti a célkeresztet amekkorára akarod ,ezt nem találon 1.6 on ,nem az optionsba a medium large ,smallra gondoltam ekkora láma azért nem vagyok,
  • HunnernesKonge
    Hi!
    1.6ban nincs crosshairscale, van optionsban small,medium,large
    és van cl_crosshaircolor csak ugy kell megadni hogy:
    cl_crosshaircolor "255 255 255" (ez fehér)
    cl_crosshaircolor "0 0 0" (ez fekete)
  • CzGobe
    cl_crosshaircale mit csinál?
    de crosshaircolor-t options-ban biztos be lehet állítani
  • Mozzanat
    császtok én sourcézek ,de néha nyomom az 1.6 ot is ,kérdésem lenne.Hogy lehet az 1.6 on beálitani a célkeresztet ,mert sourcén cl_crosshaircale 2000 pl .vagy croshaircolor stb .de 1.6on ez nem műkszik.
  • sakal6
    hello. megvettem a cs anthology-t. valaki segitene az elinditásában mert ha rákattintok a cs ikonjára bejön a steam és állandóan azt írja hogy vegyem meg. help!
  • Retee
    Hello,

Megköszönném, ha valaki ellátna tanáccsal. Ma jött meg a CS Anthology DVD-m, ámbár némi gonot okoz, hogy a dvd-romom meghalt pár hónapja, azóta csak a régi cd van..:) De gondoltam a lényeg a kód, szóval leszedtem a steam-cst erről a honlapról, felraktam, regeltem és aztán élesíteni akartam a kulcsot. Erre kéri hogy helyezzem be az Anthology dvd-t a meghajtóba...valami ötlet, hogy enélkül hogy tudjak élesíteni és játszani? Vagy ez a das ist szivacs esete, és anélkül nem fog menni?
    És csak a kexnél kell a dvd, vagy ha egyszer az kész, akkor utána már nem?
  • jango
    Hello mindenkinek!! lenne 1 kis problémám (CS 1.6 ) mikor lövök a torkolat tűz helyén 1 fekete négyzet látszik ,szintén mikor falba csapodnak a töltények mitöl lehet ez ??? opelGl modban ha meg d3d re akarom állitani akkor azt irja nem tudja és átállitja softweres modba!!!
    mi lehet a probléma ????, elöre is köccike a segítdéget!!!!
  • punkers
    SZIASZTOK!
    a következő a problémám.1.6-os CS-el akarunk játszani LAN-ban, hamachi segitségével.Mindenkinek jó csak nekem nem azt irja, hogy LAN servers are restricted to local clients (class C).
    Előre is köszönöm a segitséget.
    (ugyan az a verzióju játékom van mint a haveroknak)
  • FLeK0
    record x
  • Szabi84
    Hogyan tudok in eye demo-t felvenni?
  • CzGobe
    Ez a Friend-s programra vonatkozik, természetesen mindenkinek kell eredeti steam acc.
  • Devid14
    HI all!
    CS2hu Steam hír
    Itt van egy ilyen mondat:
    Megoldották, hogy e-mail-ben meghívhassunk embereket, hogy használják ezt a remek programot és játszanak velünk.

A meghívottnak is rendelkeznie kell pl: CS 1.6-al?
  • Szabi84
    :)
  • Laky
    Mostanában egyre gyakrabban akadozik a játék külföldi és magyar szervereken egyaránt. Pontosan nem tudom miért, de annyit tudok, hogy nem a ping miatt, és hogy régen egyáltalán nem volt ilyen.

Mi lehet a gond? Reinstall megoldaná?
  • FLeK0
    te megnézed hogy mikori kommentekre írsz válszt?
  • Laky
    Én inkább a jó társaságra fektetném a hangsúlyt.
  • Zsol123
    nem mintha a cs a grafikárol szolna szoval ezen nem kéne filózni a csapat munka a lényeg nem a retva ronda grafika ha csak a grafikát nézné mindenki szted hányan cs nének __::?
  • Zsol123
    Baszki ne szivass már nem fogsz tudni azal a hacker változatal játszani a büdös életbe se hacsak valaki nem adja neked az acountját de azt nem szokták csak ugy odaadni szval nem lehet megoldani ved meg az anthology játékot és akor már tudsz majd neten játszani adig nem én is megvetem nem a világ az a 3500 ft
  • CzGobe
    az options-ban elvileg még magyarnak kell lennie, de chat közben tényleg angol, ezellen nem tudsz mit csinálni...
    Source-ban lehet váltani chatnél is magyarra ^^
  • qvasz
    csá
    ha belépek a cs-be és rögtön átvált a bill kisztás angolra hogy tudom ezt megoldani?
  • Ray Z
    Hájálll!
    Az a helyzet hogy feltettem a steam-et mert kedvet kaptam a csére, és amikor beloginolnék akkor ezt irja: Could not connect to Steam network.
    This could be due to a problem whit your internet connection, or whit the Steam network. Please visit www.steampo....com for more info.
    A haverom be tudott lépni az accommal, amugymeg Mcafee tűzfalam van, de már probáltam hogy kikapcsolom és úgy, de ugysem megy. Plz help me.
  • hup
    ja kössz :)
  • hup
    jössz!
  • HunnernesKonge
    sv_gravity 800 az alap de amugy igazad van
  • Shep
    sv_gravity 100 vagy nem tudom mire gondolsz, mert ez az alap
  • hup
    hy hpgy lehet bekapcsolni a gravitit?
  • lipovics
    Srácok!

Régen nyomtam 1.6-t és használtam egy accountot rá.

Utána megvettem a HL2-t és csináltam egy másik accot sajnos. Akkor nem tudtam, hogy ilyen macerák lesznek a cd key-yel :(

Meg lehet valahogy oldani, hogy a két accountot "összevezesse a valve?"
    Tudom mind a két acc nevét és jelszavát és a cd keyek is megvannak, mivel minden full legális.
    Nézegettem a supportot, de nem jöttem rá, mit kéne csinálni. Az tuti, hogy nem küldöm el nekik a cd tokom borítóját (HL1-nél azt kéri).
    HL2-ről elfogadnak digitális fotót e-mailben, jól értelmeztem?