7046
-
#1393 A CEVO gui szinte semmit :) De imádom a scoretablet amit belerak :))) -
#1392 nah jo majd akko ha megkapom a fizum:D karácsonyra sztem már nem ajándékozom meg magam vele :( -
zoolee #1391 Én tudok...
Go 576 perka az ibsének 3890 ft go haza felrak regeli az accot és gamel.
És nem hülyíti az embereket a tört szerver gondolatával. -
FLeK0 #1390 jol nez ki -
#1389 CEVO gui mit csinál? -
#1388 sziasztok!
vki tudna nekem adni 1.6 tört magyar server IP-t?
megköszönném -
#1387 igen -
davides222 #1386 vki tudna nekem segíteni? felraktam a cs1.6-ot, azután a v23 patch +steam-et meg a zbot-ot is de nem találok szervert elöre is kösz davehun -
#1385 Nálam még mindig azt írja ki, hogy nem stimmel az azonosító vagy a jelszó és nem enged be! Nálatok is ez van? -
#1384 Fleko az mindent tud, főleg flémelni. SD:A:ASD: -
#1383 A GPS guit, LAN on alkalmazzák (GPS en), az a dolga hogy beállítsa a ratet, a gammát, letiltson 1-2 dolgot, ami LAN on tiltott. Magyarul amikor LANra mész, felkell raknod 1 szűz CS-t, rá GPS gui, és minden meccs előtt execelni kell a cfg jét. Ezzel biztosítod, hogy nem juttatod magad semmiféle jogtalan előnyhöz csunya csunya beállításokkal.
Net en is alkalmazható, de ha van némi foggalmad a configolásról hanyagolható max a buy script helyettesítésére jó ;] Amugy legjobb GPS Gui + rá CEVO gui. -
#1382 Jah és a Steam ujra működik, a friends még szar, de csak karbantartás miatt. -
#1381 Van ennek bármi köze a CS hez? :D -
#1380 Micsoda? Mikéne neked? -
yoghurt0011 #1379 -
yoghurt0011 #1378 hogy lehet squirrelmail-em??
-
yoghurt0011 #1377 csá
tudnátok segíteni
-
#1376 Leeht hogy egyesek azt csinálják, de mivel puttonyban az awp s előnyben van szerintem, annyira nem divat kijárkálni, max ha tudja ct h T sk van.
-
#1375 Ilyeneket hogy counter-strike.hu vagy counter-strike2.hu-t néha olvasol? "Már több halálos áldozat is van, esett 15cm eső, 150ezer lakásban és/vagy cégnél nincs áram..." -
#1374 De én CS zni akarok -
#1373 Infre a legfelkapottab taktika mapaság a banán awp és a közép awp egyszerre, +2 marad nagyra és 1 még kicsire biztositani... -
#1372 Amúgy nem tudjátok mér van az hogy amikor először belépés után felmegyek egy szerverre akkor csapatválasztásnál ledob az asztalra .Nem lép ki de ledob. -
#1371 Igen most már én is rájöttem mert megjott haverom MSN re és őt se negedte be tehát bízunk hogy csak a vihar és hogy gyorsan elmegy :D -
#1370 És meddig lesz még ott vihar ? :D -
pasquale #1369 ok, nakkor mostmár értem h mivan a steammel, de azért kiírhatno, h bocs, de teknikai okok miatt xóráig nem megy, már tüzfalat is kikapcsoltam, ide be néztem és látom h mivan! -
#1368 Most engem sem enged be, sőt egész nap nem volt jó...
Azt írja: "Steam is having trouble connecting to the Steam servers."
Utánanéztem a steam fórumán, és valami olyasmit vettem ki, hogy áramszünet miatt leállt néhány server vagy mi, és elvileg majd magától megjavul. -
#1367 Awm et meg annyit használsz amennyi jól esik. Játék stílus/taktika/map függő az egész. Szvsz infernora 1 awp bőven elég CT be, 1 nézi vele banánt az cső. De Cbble meg a Train egy elég awm orientált map. -
#1366 LOL jó válasz xD -
#1365 Ja és eredeti -
#1364 Amerikában Seattleban ahol a Valve székháza van, nagy vihar tombol, nincs áram és ezért nem megy a Steam. -
#1363 Alapból már az furcs volt hogy belépésnél jleszót kért mert nem szokása -
#1362 Helló valaki nem tudná megmondani hogy mivan akkor ha a steam nem enged be az accauntommal és nem is tudok újat csinálni ? -
#1361 Értem, kösz! -
#1360 Dehogy van :) waron annyi awmmel megy a csapat amennyivel akar. De pl 2nél több sohasem kell. infernora sőt még dust2re is elég 2awm :D
Azokat a restricteket csak a hülye sirós publiklámik miatt rakták fel a szerverekre :D -
#1359 War-on hány awm lehet, van ilyen korlát? -
#1358 mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 8 (a nyolc itt az a szám hogy mennyivel lehetnek maximum többen az egyik csapatban mint a másikban.) -
mixcontrol #1357 Hogy lehet a Cs 1.6 ban azt megcsinálni hogy én mi ct-k ketten és a teroristák kb 10 en ? mert mindig magától átrakja hozzánk a botokat!?
-
lammaer #1356 #723 (ha megy még)
A digitalzone "verzió" tökéletesen megy LAN-on (hamachi nélkül!!!), alapból benne van a cz-hez való bot is (ehhez a www.csnavcentral.com-ról letölthető waypoint fájlok jók, tehát további mapokat is lehet hozzáadni), tehát majdhogynem tökéletes.
Nekem neten is játszható volt, de végül eredetit vettem mert azzal keveseb a macera. Mindazonáltal LAN-on ez sokkal jobb, nem kell installálni, felmásolja mindenki magának azt hajrá (semmi steam meg ilyesmi).
-
#1355 Mondjuk sehonnan? 3850Ft-ba kerül. Annyit szerinrtem megér. Ha neked nem, akkor ez nem a te játékod. -
#1354 hali
lehet hogy égő vagy ilyesmi de honnan tom letölteni ezt a gamet ??