7046
  • Nightwish006
    A CEVO gui szinte semmit :) De imádom a scoretablet amit belerak :)))
  • blbogus
    nah jo majd akko ha megkapom a fizum:D karácsonyra sztem már nem ajándékozom meg magam vele :(
  • zoolee
    Én tudok...

Go 576 perka az ibsének 3890 ft go haza felrak regeli az accot és gamel.
    És nem hülyíti az embereket a tört szerver gondolatával.
  • FLeK0
    jol nez ki
  • CzGobe
    CEVO gui mit csinál?
  • blbogus
    sziasztok!
    vki tudna nekem adni 1.6 tört magyar server IP-t?
    megköszönném
  • Laky
    igen
  • davides222
    vki tudna nekem segíteni? felraktam a cs1.6-ot, azután a v23 patch +steam-et meg a zbot-ot is de nem találok szervert elöre is kösz davehun
  • Higany
    Nálam még mindig azt írja ki, hogy nem stimmel az azonosító vagy a jelszó és nem enged be! Nálatok is ez van?
  • Nightwish006
    Fleko az mindent tud, főleg flémelni. SD:A:ASD:
  • Nightwish006
    A GPS guit, LAN on alkalmazzák (GPS en), az a dolga hogy beállítsa a ratet, a gammát, letiltson 1-2 dolgot, ami LAN on tiltott. Magyarul amikor LANra mész, felkell raknod 1 szűz CS-t, rá GPS gui, és minden meccs előtt execelni kell a cfg jét. Ezzel biztosítod, hogy nem juttatod magad semmiféle jogtalan előnyhöz csunya csunya beállításokkal.

Net en is alkalmazható, de ha van némi foggalmad a configolásról hanyagolható max a buy script helyettesítésére jó ;] Amugy legjobb GPS Gui + rá CEVO gui.
  • Nightwish006
    Jah és a Steam ujra működik, a friends még szar, de csak karbantartás miatt.
  • Nightwish006
    Van ennek bármi köze a CS hez? :D
  • Nightwish006
    Micsoda? Mikéne neked?
  • yoghurt0011
  • yoghurt0011
    hogy lehet squirrelmail-em??
  • yoghurt0011
    csá
    tudnátok segíteni
  • Nightwish006
    Leeht hogy egyesek azt csinálják, de mivel puttonyban az awp s előnyben van szerintem, annyira nem divat kijárkálni, max ha tudja ct h T sk van.
  • HunnernesKonge
    Ilyeneket hogy counter-strike.hu vagy counter-strike2.hu-t néha olvasol? "Már több halálos áldozat is van, esett 15cm eső, 150ezer lakásban és/vagy cégnél nincs áram..."
  • Metalmilitiakid
    De én CS zni akarok
  • HunnernesKonge
    Infre a legfelkapottab taktika mapaság a banán awp és a közép awp egyszerre, +2 marad nagyra és 1 még kicsire biztositani...
  • Metalmilitiakid
    Amúgy nem tudjátok mér van az hogy amikor először belépés után felmegyek egy szerverre akkor csapatválasztásnál ledob az asztalra .Nem lép ki de ledob.
  • Metalmilitiakid
    Igen most már én is rájöttem mert megjott haverom MSN re és őt se negedte be tehát bízunk hogy csak a vihar és hogy gyorsan elmegy :D
  • Metalmilitiakid
    És meddig lesz még ott vihar ? :D
  • pasquale
    ok, nakkor mostmár értem h mivan a steammel, de azért kiírhatno, h bocs, de teknikai okok miatt xóráig nem megy, már tüzfalat is kikapcsoltam, ide be néztem és látom h mivan!
  • wantonly
    Most engem sem enged be, sőt egész nap nem volt jó...

Azt írja: "Steam is having trouble connecting to the Steam servers."

Utánanéztem a steam fórumán, és valami olyasmit vettem ki, hogy áramszünet miatt leállt néhány server vagy mi, és elvileg majd magától megjavul.
  • Nightwish006
    Awm et meg annyit használsz amennyi jól esik. Játék stílus/taktika/map függő az egész. Szvsz infernora 1 awp bőven elég CT be, 1 nézi vele banánt az cső. De Cbble meg a Train egy elég awm orientált map.
  • Metalmilitiakid
    LOL jó válasz xD
  • Metalmilitiakid
    Ja és eredeti
  • Nightwish006
    Amerikában Seattleban ahol a Valve székháza van, nagy vihar tombol, nincs áram és ezért nem megy a Steam.
  • Metalmilitiakid
    Alapból már az furcs volt hogy belépésnél jleszót kért mert nem szokása
  • Metalmilitiakid
    Helló valaki nem tudná megmondani hogy mivan akkor ha a steam nem enged be az accauntommal és nem is tudok újat csinálni ?
  • Szabi84
    Értem, kösz!
  • HunnernesKonge
    Dehogy van :) waron annyi awmmel megy a csapat amennyivel akar. De pl 2nél több sohasem kell. infernora sőt még dust2re is elég 2awm :D

Azokat a restricteket csak a hülye sirós publiklámik miatt rakták fel a szerverekre :D
  • Szabi84
    War-on hány awm lehet, van ilyen korlát?
  • HunnernesKonge
    mp_autoteambalance 0
    mp_limitteams 8 (a nyolc itt az a szám hogy mennyivel lehetnek maximum többen az egyik csapatban mint a másikban.)
  • mixcontrol
    Hogy lehet a Cs 1.6 ban azt megcsinálni hogy én mi ct-k ketten és a teroristák kb 10 en ? mert mindig magától átrakja hozzánk a botokat!?
  • lammaer
    #723 (ha megy még)

A digitalzone "verzió" tökéletesen megy LAN-on (hamachi nélkül!!!), alapból benne van a cz-hez való bot is (ehhez a www.csnavcentral.com-ról letölthető waypoint fájlok jók, tehát további mapokat is lehet hozzáadni), tehát majdhogynem tökéletes.
    Nekem neten is játszható volt, de végül eredetit vettem mert azzal keveseb a macera. Mindazonáltal LAN-on ez sokkal jobb, nem kell installálni, felmásolja mindenki magának azt hajrá (semmi steam meg ilyesmi).

• HunnernesKonge
    Mondjuk sehonnan? 3850Ft-ba kerül. Annyit szerinrtem megér. Ha neked nem, akkor ez nem a te játékod.
  • CoD23
    hali
    lehet hogy égő vagy ilyesmi de honnan tom letölteni ezt a gamet ??