Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1. a CS nem ingyenes, csak ha van HLod.
2. csak helyi hálóra valót le lehet tölteni, de azt nem ingyenesnek hanem wareznek hívják.
3. fegyverskinekre visszatérünk, ha megvan a felsõ 2., de ha ellátogatsz ennek a topicnak az elejére egy vagon skin van..
saját kezûleg raktam be õket 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem tudjátok, hogy a CS-t honnan lehet letölteni, ha nincs HL-om?
Úgy hallottam, hogy már el lehet érni ingyenesen is(csak helyi hálón használnánk), és a valós fegyverskinek honnan tölthetõek le?
A CZ milyen, sokkal jobb, mnt a sima, uj graf motor, v. jobb játékmenet?
Köszi!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
leszedtem egy törött cs 1.6-ot, nem kell hozzá steam, ugyanugy hl.exe-vel indul. van a szerver lista, tele 1.6os szerverekkel, de nem tudok hozzájuk csatlakozni vmilyen hiba folytán (pontosan nem emlékszem, LAN, local game féle hiba). viszont van a favourites-ben 6 szerver, asszem oroszok, azokhoz tudok csatlakozni, és játszani rajtuk, de 900-as a pingjük, és az elég gáz :\ van ötletetek, h: tudok-e csinálni én is ugyanilyen szerver linux/windozon? tudnak-e ilyenhez csatlakozni steamesek is? vannak-e m.o., vagy kis pinggel hasonló szerverek?
Nekem az bejött 😉

V9ykn8_TZL0
Loading...
Validating game resources...
Error! Server verification failed.
Mit felejtettem ki/el ?
6000Ft hiába(mert amúgy írottan megvoltak a gémek.
Írtam a cdgalxisnak és ezt írták vissza:
Tisztelt Polgár László!
Ön a tõlünk vásárolt terméket a kizárólagos magyar képviselet által
ellátott kóddal kapta meg.
Amennyiben ez - az Ön véleménye szerint - nem megfelelõ kód, úgy ennek
eldöntésére és orvoslására, a visszaélések elkerülése végett, kizárólag
a magyar képviselet (aki a fejlesztõket, és a termékkiadót képviseli):
az N-tec Kft. jogosult.
A magyar képviselettel Önnek kell felvennie a kapcsolatot, éppen a
kóddal való visszaélés elkerülése végett (cégünk nem végfelhasználó).
Ez valamennyi kóddal ellátott termék esetében így zajlik, és oka roppant
egyszerû: a képviseletek így tudják csak teljes megnyugvással nyomon
követni az esetlegesen kikerülõ plussz kódok sorsát.
Ez az eljárás mind a fejlesztõk mind pedig a vásárlók érdekeinek teljes
mértékben megfelel, azokat maximálisan figyelembe veszi.
A szakszervíznek számító, a termékkel kapcsolatos teljes technikai
támogatást ellátó magyar képviselet neve címe a termék csomagolását van
feltüntetve.
Tisztelettel:
CD Galaxis Kft.
DE HA EGY KICSIT IS FIGYELTÉL VOLNA, EL LETT EZERSZER MONDVA MÁR, hogy Mo.-n NEM szabad vásárolni KULCSOS játékot, szépen meg kell venni a STEAM -n keresztül.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Ma megjöttek a cd-k de nem fogadja el a steam a kódot!!!
Ezt írja ki:
ez kb. annyit tesz, hogy letölt 400-500 megányi frissítést....jobb lesz ha elmész aludni, tekinteve a content szerverek terheltségét...kb. 2nap alatt tudsz majd CSzni...heheheheheh
Na,remélem azért nem lessz baj mert nagyon ideges lennék!
6000 Ft lessz!!!!(holap jön valszeg)
Jelentheted, de bizonyítani kétlem, hogy tudod...
vagy ha még az is összejönne, mert lecsekkolod, steam-el konzultálsz meg midnen akkor meg annyiba fog az egész kerülni, hogy csak na 😊
a 90% szinte 100%, légy optimista 😊
cstrike mappába bemásolod a.mp3 -mat és játék közben console-ba beírod h mp3 play a
PoP T2T 4ever
ha van szerver...
én 98%-ban a lAMAS-on vagyok...
Amúgy én csak este szoktam felmenni...