3128
-
#125 pc.ign Q&A + pics
gamespot Q&A + pics -
#124 én akkor még nem voltam benne annyira a játékvilágban, mint most ...
így nem emlékszem.
de legyen igazad. -
#123 Igen de emlekez vissza hogy amikor kijott vegre a War3 kb masfel evet kesett. Akkoriban meg elotte jol szereztunk valami elodjed neki ami eros beta feleseg lehetett es toltalisan mas volt a jatekmenet. Sot voltak azok a kepek rola emlekszem de a jatek totalisan mas lett! Pozitivan! -
#122 asszem vmennyi gyarmatosító nemzet + indiánok -
#121 1.Azért van akinek már most lehet "félni"
2.A Havok fizika meg a györörű megjelenítés, komolyan a rovására fog
menni az MI-nak, vagy el lesz ba**va a kampány rész.
3.Milyen népek lesznek a gammában? -
#120 jobb félni mint megijedni... :) -
#119 pontosan.
:) -
Chaos Mad #118 mer it is time! :) -
#117 majd ha kidobnak egy rendszer követelményt, majd akkor lehet "félni".
addig minek ? ... -
#116 de azért azt a szintet talán tudom taratani :) -
#115 hát ja. -
#114 Ilyen grafika mellett igen húzós lesz a gépigénye. -
#113 Én már csak így ha ránézek a képekre, azt mondom, hogy nem baltázzák el -
Microcosmos #112 Alig várom! Remélem nem baltázzák el! -
#111 Áz -
#110 hú, ez fasza játék lesz -
#109 ha hihetünk az alant írtaknak, akkor minden rendben zajlik, és ősszel megkapjuk. -
#108 inkább feylesz ék sok évig de minőséget kapyunk, -
#107 "... az Age of Empires 3. fejlesztése tökéletesen veszi a mérföldköveket ..."
helyes, helyes. -
maxwell murder #106 a képen úgy néz ki a harcos mint a Predator!:) -
#105 -
#104 Age of Empires 3. ősszel
Sogun, 15:28 - PC - Játék: RTS
(WithinGames) A Shacknews maffia verőemberei tegnap elkapták Greg Street dizájnert, aki gyanútlanul kolbászolt a járdán, valószínűleg útban a sarki hot-dog árus felé. Greget meg sem kellett ütni, azonnal vallott. Ömlött belőle a szó, mint gátszakadáskor a vízáradat. A maffiások csodálkozva konstatálták ezt a döbbenetes eggyüttműködési hajlandóságot. Greg elénekelte, hogy az Age of Empires 3. fejlesztése tökéletesen veszi a mérföldköveket, minden valószínűség szerint megjelenik a betervezett időpontra, mely ŐSZ! Hivatalos bejelentés nyáron várható. Pontosabb időpontot képtelen volt megnevezni az Ensemble fejlesztő, ezért a gengszterek úgy döntöttek, később még ránéznek Mr. Street körmére. Mivel a páciens segítőkészséget mutatott, visszaadták neki a kissé gyűrött, de még meleg hot-dogját és útjára engedték.
info: Hardwired -
#103 Én se. Valami serialt kér. -
#102 köszi.
kitaláltál vmit Settlers ügyben.
(remélem --> Settlers topic) -
#101 Hadd legyek az elso aki gratulal!!!
-
#100 100. -
#99 nekem sem.
sehovase tudok csatlakozni. -
Chaos Mad #98 mi? a 3? :D -
#97 Nem sokaknak megy. -
CzKaresz22 #96 Valaki egy game onlineban ma ? -
#95 Hali!
Az elöző részekkel nem játszottam egy percet se,de megláttam ennek a grafikáját, és azt érzem kikell próbálnom. Még a stratégiákat is utálom. -
CzKaresz22 #94 Szia!
1.0c az alap... :)
Mikor szoktál ráérni ???
MSN nagyon jó regisztrálj be hidd el megéri... Komolyan mondom... Minden sokkal egyszerübb 5 perc alatt megvan... -
#93 Nekem újak voltak... akkor sorry :)
Karesz : nincs MSN-em, de alkalomadtán nyomhatunk egy partyt. Nekem 1.0c van!! -
CzKaresz22 #92 Sziasztok!
Valakit érdekel az Age of Empires 2 conquerors onlineban ????
Nem nyomunk egy két gamet este ???
Valakit érdekel akkor olyan 17-től már leszek MSN-en [email protected]
Írjatok,hogy van e érdeklödő... -
#91 Ezek man nem uj kepek! Es jelenyen mar meg mert megorulok. -
#90 Vadiúj képek!
Plusz egy 4 oldalas interjú a vezető programozóval.
Többek között arról, hogy valós rombolás modell lesz, ha egy épületet bombatalálat ér, akkor darabok szakadnak le róla, majd a végén statikai modell alapján valóban összeomlik, nem csak elsüllyed. Ha emberek közé találsz be siege egységgel, akkor azok a detonációtól szétrepülnek, gurulnak a földön, a vizben elsüllyednek kapálózva. Valósidejü árnyékok lesznek, az nap állásától függöen (ez a képeken is jól látszik).
A grafikára nem lehet panaszunk skacok, ez már látszik... csak mikor lesz már a kezünkben??? -
#89 arra a vízre, többek közt, nagyon kiváncsi vagyok. -
zizzenet #88 Már előre félek. Hőn szeretett sorozatom legújabb darabja szaggatós lesz, nagyon gáz. Szép, szép, de elszomorító. -
#87 3 kegyetlen jó kép:1.2.3. -
atwe #86 bárcsak meg lenne