17903
-
#3220 A benya meg fogyott erősen:) azt meg nem akarták megkockáztatni, hogy kör közben elfogyjon... Meg ugye Kenseth és Busch nem jött ki az utolsó sárgánál szóval nekik igazán porozhatott már a tankjuk a végére.. ők is a sárgát várták:) -
#3219 hát előbb utóbb azért muszáj, most sem csúszott ki senki -
juzosch #3218 Ha 50 körig zöld van, akkor nem állnak ki maguktól, hanem megvárják, hogy valakinek elfogyjon a gumija. Az kicsúszik és ott a sárga:) Pár futammal ezelőtt volt egy ilyen. -
#3217 már alig várom Bristolt. éjjel lesz, már másnap délelőtt ismétlik, de akkor is felkelek, mert azt élőben kell látni :) -
#3216 nem tudom az sem jobb szerintem mikor utsó 10 körben sárga és mindenki kijön és nini akkor mi dönti el???? Hát az ogy ki hány gumit cserél:) Azért én még nem nagyon láttam olyan versenyt (lehet azért mert nem nézem elég régóta) hogy az utolsó 50 körben zöld van és az utsó pár körben állnak ki a versenyzők üzemanyagért különben elfogy nekik... -
Totya000 #3215 Milyen taktikán?
Ez igazi küzdelem volt, véleményem szerint.
A stratégia győzelme az erő felett.
Nekem tetszett. -
#3214 nekem azért nem teccet ez a verseny, mert minden a box-taktikán mullott. azokat a versenyeket szeretem, ahhol igazi közdelem után kerül ki a győztes. -
Totya000 #3213 5 pont a gyoztes eltalálása,
3 pont a helyezés eltalálása és
1 pont a top10 eltalálása. -
#3212 A tipperedményeknél hány pont jár a helyezés eltalálásáért? -
#3211 az extrában kezdek teljesen elszállni, mint ahogy a managerben sem jött túl jól Kyle 43. helye :(
utóbbiban nincs szerencsém, mert Harvick is azóta bénáz, hogy kiválasztottam magamnak, na meg most Kyle Busch is alaposan beletrafált, pedig most is jól ment... -
#3210 na ez most nem az én hetem volt :D -
Totya000 #3209 http://users.atw.hu/totya1980/tippverseny2005.xls
Reklamáljatok, ha van valami hiba!
Holnap jonnek a Manaher-játék eredményei. -
Totya000 #3208 Top 10 tipperedmények, Michigan 400:
1.dodgecharger : 9 pont (GRAT.!)
2.Laffite & Tihy : 7-7 pont
3.Totya : 6 pont
4.Dougie : 5 pont
5.ChevyG & robotnyk : 4-4 pont
6.MrSpock : 3 pont -
Totya000 #3207 Margin of Victory eredmények :
1.ChevyG : 8 pont (3. győzelem zsinorban, ezzel át is vette a vezetést, GRAT.!)
2.dodgecharger : 7 pont
3.MrSpock : 6 pont
4.Laffite : 5 pont
5.Tihy : 4 pont (kereken 200 ponttal vezeti az Extrákat!)
6.robotnyk : 3 pont
7.Dougie : 2 pont
8.Totya : 1 pont -
#3206 de
itt bármi megtörténhet -
Totya000 #3205 http://www.jayski.com/stats/2005standings/aug21results.htm
Margin of Victory : 1,974 -
#3204 Biztosra ment -
Totya000 #3203 ChevyG, kétszer irtad T.Stewart-ot.
Bármilyen jo versenyzo is Tony, azert 2 top10-et egy versenyen ő sem tud összehozni. -
#3202 mennyi lett kábé a Margin?
1,4sec? -
Totya000 #3201 Igen, azt jelenti. -
#3200 A margin of victory mit jelent?? az első és a 2. közötti időkülönbség?? -
Dougie #3199 én akit a verseny előtt győztesnek tippeltem az végül a 43. lett... ezért nem jár valami pluszpont? -
#3198 IGen nekem is E.Sadler hiányzik a Chaseből:( Elég biztosan tartotta azt az ingázó 8-15. hely közötti pozíciót.... Hogy lehet ilyen bénán megcsúszni:( (igaz nem minősítem de akkor is...)
Jó lett volna ha van végre normális versenye.... 1-szer top 10_es egyzer meg nem fejezi be a futamot... -
Totya000 #3197 Hatalmas győzelem volt!
Majdnem egy éve varom ezt a Mayfield gyozelmet.
A folyamatos jo teljesitmenyevel ismet Chase-es lesz!
Már csak E.Sadler-t kell betapsoln valahogy és idén is ott lehet a két kedvenc.
YEAH! -
#3196 Én már 103 kör után nemreményekedtem a jó tippekben,főleg mikor Kahne is hátrébbkerült.Gondoltam kész vége,Roush uralom van,Buschra tettem volna a végén,hogy nyerni fog.Meglepő lett,azért Mayfield szépen becsúszott az első helyre.
Miylen érdekes,nagyot nemalkot és mégis símán a chaseben,míg többen meg küzdenek hiába.
Dale Jr.-nak már nincs esélye,Gordon ha nemnagyontolja el,és mondjuk a top 10-ben végez a 3 futamon,akkor talán ottlesz.Hiányozna a chaseből ha nemsikerülne neki,mert Jimmie nagyon egyedül lenne. -
#3195 az utolsó pitkiállások előtt még Kurt Busch, Biffle volt a sorrend és Stewart is az 5-ben volt, akkor azt hittem, hogy lesz egy nagyszerű tippem egy telibe kapott hármas befutóval, aztán az egész nagyon hamar romokba dőlt :( -
Dougie #3194 csak nem egy újabb nascar fannel bűvült a topik?
tippelhetsz te is nyugodtan
úgyse lehet eltalálni, ez benne a szép, kiszámíthatatlan -
#3193 Jeff Gordon már megint? -
#3192 jaja, azt nagyon profi-módon megoldották -
#3191 sztem nagyon jó verseny volt
kenseth zacskó leszedése csúcs volt :)) -
Dougie #3190 -
#3189 Jaja..azért ez rendesen megkavarta a mezőnyt a végén.
Nem is értem, hogy tudták a tankolásokat ennyire másképp megoldani a csapatok.
Ha kicsit rosszindulatú akarnék lenni azt mondanám, hogy Mayfield ölébe pottyant ez a győzelem, Busch, Kenseth jobban megérdemelte volna, de pont ez a kiszámíthatatlanság miatt Cool a Nascar. -
Dougie #3188 azért az nem volt egyszerű ahogy Kensethnek a hűtőrácsára tapadt egy egész szemeteszsák, azt hittem lefordulok a székről - de ügyesen megoldották -
Dougie #3187 Picsába... ha egy körrel hosszabb a verseny akkor Kenseth nyer, Mayfieldnak a gumifüstölés közbe fogyott el az üzemanyaga, hihetetlen. -
#3186 Gordon jólcsinálta a végén,hisz ő sem ment ki ígytudott picit előrébbjönni.
Nemment az autója valamiért,jólenne ha már megnéznék azt a motort,vagy nemtudom,de bízom hogy valahonnan szednek egy kis erőt.
Jövőhéten Bristolra tapadást,és ott jólfogmenni(remélem)
Igazából Californiát kellene megnyernie.
Talán túl optimista avgyok,de nemfelejtett el vezetni az biztos.
Go Gordon! -
#3185 Azért jár egy nagy taps Jeremiásnak, de a legjobban Raines-nek örültem volna -
#3184 hiába mentek volna ki, Johnson, Junior, Stewart is kint volt és nem értek végig -
#3183 NEkem nagyon tetszett:) Pont amiatt, hogy az autolsó 10 körben nem lehetett tudni mi fog történni:) Kenseth és a nagyobbik Busch szerintem elszúrta, hogy nem ment ki Pitre-a 150. körben lévő sárgánál... -
#3182 azért ezzel a zöld pittel úgy látom elég sok top10 borult :P -
#3181 jr túl későn jött ki és nem mentek ki előle elegen...
Én sajnálom mert itt volt előtte az esély, hoigy végre első 10-ben érjen be...
Jeff gordon meg elszúrta.... folyamatosan csúszott hátrafele és nem tudott megkapaszkodni szinte sehol:(