17903
  • Bucser
    A benya meg fogyott erősen:) azt meg nem akarták megkockáztatni, hogy kör közben elfogyjon... Meg ugye Kenseth és Busch nem jött ki az utolsó sárgánál szóval nekik igazán porozhatott már a tankjuk a végére.. ők is a sárgát várták:)
  • robotnyk
    hát előbb utóbb azért muszáj, most sem csúszott ki senki
  • juzosch
    Ha 50 körig zöld van, akkor nem állnak ki maguktól, hanem megvárják, hogy valakinek elfogyjon a gumija. Az kicsúszik és ott a sárga:) Pár futammal ezelőtt volt egy ilyen.
  • robotnyk
    már alig várom Bristolt. éjjel lesz, már másnap délelőtt ismétlik, de akkor is felkelek, mert azt élőben kell látni :)
  • Bucser
    nem tudom az sem jobb szerintem mikor utsó 10 körben sárga és mindenki kijön és nini akkor mi dönti el???? Hát az ogy ki hány gumit cserél:) Azért én még nem nagyon láttam olyan versenyt (lehet azért mert nem nézem elég régóta) hogy az utolsó 50 körben zöld van és az utsó pár körben állnak ki a versenyzők üzemanyagért különben elfogy nekik...
  • Totya000
    Milyen taktikán?
    Ez igazi küzdelem volt, véleményem szerint.
    A stratégia győzelme az erő felett.
    Nekem tetszett.
  • ChevyG #3214
    nekem azért nem teccet ez a verseny, mert minden a box-taktikán mullott. azokat a versenyeket szeretem, ahhol igazi közdelem után kerül ki a győztes.
  • Totya000
    5 pont a gyoztes eltalálása,
    3 pont a helyezés eltalálása és
    1 pont a top10 eltalálása.
  • dodgecharger
    A tipperedményeknél hány pont jár a helyezés eltalálásáért?
  • Laffite
    az extrában kezdek teljesen elszállni, mint ahogy a managerben sem jött túl jól Kyle 43. helye :(
    utóbbiban nincs szerencsém, mert Harvick is azóta bénáz, hogy kiválasztottam magamnak, na meg most Kyle Busch is alaposan beletrafált, pedig most is jól ment...
  • robotnyk
    na ez most nem az én hetem volt :D
  • Totya000
    http://users.atw.hu/totya1980/tippverseny2005.xls

Reklamáljatok, ha van valami hiba!
    Holnap jonnek a Manaher-játék eredményei.
  • Totya000
    Top 10 tipperedmények, Michigan 400:
    1.dodgecharger : 9 pont (GRAT.!)
    2.Laffite & Tihy : 7-7 pont
    3.Totya : 6 pont
    4.Dougie : 5 pont
    5.ChevyG & robotnyk : 4-4 pont
    6.MrSpock : 3 pont
  • Totya000
    Margin of Victory eredmények :
    1.ChevyG : 8 pont (3. győzelem zsinorban, ezzel át is vette a vezetést, GRAT.!)
    2.dodgecharger : 7 pont
    3.MrSpock : 6 pont
    4.Laffite : 5 pont
    5.Tihy : 4 pont (kereken 200 ponttal vezeti az Extrákat!)
    6.robotnyk : 3 pont
    7.Dougie : 2 pont
    8.Totya : 1 pont
  • ChevyG #3206
    de
    itt bármi megtörténhet
  • Totya000
    http://www.jayski.com/stats/2005standings/aug21results.htm

Margin of Victory : 1,974
  • Bucser
    Biztosra ment
  • Totya000
    ChevyG, kétszer irtad T.Stewart-ot.
    Bármilyen jo versenyzo is Tony, azert 2 top10-et egy versenyen ő sem tud összehozni.
  • dodgecharger
    mennyi lett kábé a Margin?
    1,4sec?
  • Totya000
    Igen, azt jelenti.
  • Bucser
    A margin of victory mit jelent?? az első és a 2. közötti időkülönbség??
  • Dougie
    én akit a verseny előtt győztesnek tippeltem az végül a 43. lett... ezért nem jár valami pluszpont?
  • Bucser
    IGen nekem is E.Sadler hiányzik a Chaseből:( Elég biztosan tartotta azt az ingázó 8-15. hely közötti pozíciót.... Hogy lehet ilyen bénán megcsúszni:( (igaz nem minősítem de akkor is...)

Jó lett volna ha van végre normális versenye.... 1-szer top 10_es egyzer meg nem fejezi be a futamot...
  • Totya000
    Hatalmas győzelem volt!
    Majdnem egy éve varom ezt a Mayfield gyozelmet.
    A folyamatos jo teljesitmenyevel ismet Chase-es lesz!
    Már csak E.Sadler-t kell betapsoln valahogy és idén is ott lehet a két kedvenc.
    YEAH!
  • MrSpock
    Én már 103 kör után nemreményekedtem a jó tippekben,főleg mikor Kahne is hátrébbkerült.Gondoltam kész vége,Roush uralom van,Buschra tettem volna a végén,hogy nyerni fog.Meglepő lett,azért Mayfield szépen becsúszott az első helyre.
    Miylen érdekes,nagyot nemalkot és mégis símán a chaseben,míg többen meg küzdenek hiába.
    Dale Jr.-nak már nincs esélye,Gordon ha nemnagyontolja el,és mondjuk a top 10-ben végez a 3 futamon,akkor talán ottlesz.Hiányozna a chaseből ha nemsikerülne neki,mert Jimmie nagyon egyedül lenne.
  • Laffite
    az utolsó pitkiállások előtt még Kurt Busch, Biffle volt a sorrend és Stewart is az 5-ben volt, akkor azt hittem, hogy lesz egy nagyszerű tippem egy telibe kapott hármas befutóval, aztán az egész nagyon hamar romokba dőlt :(
  • Dougie
    csak nem egy újabb nascar fannel bűvült a topik?
    tippelhetsz te is nyugodtan

úgyse lehet eltalálni, ez benne a szép, kiszámíthatatlan
  • dodgecharger
    Jeff Gordon már megint?
  • ChevyG #3192
    jaja, azt nagyon profi-módon megoldották
  • koRps
    sztem nagyon jó verseny volt
    kenseth zacskó leszedése csúcs volt :))
  • Dougie
  • dodgecharger
    Jaja..azért ez rendesen megkavarta a mezőnyt a végén.
    Nem is értem, hogy tudták a tankolásokat ennyire másképp megoldani a csapatok.

Ha kicsit rosszindulatú akarnék lenni azt mondanám, hogy Mayfield ölébe pottyant ez a győzelem, Busch, Kenseth jobban megérdemelte volna, de pont ez a kiszámíthatatlanság miatt Cool a Nascar.
  • Dougie
    azért az nem volt egyszerű ahogy Kensethnek a hűtőrácsára tapadt egy egész szemeteszsák, azt hittem lefordulok a székről - de ügyesen megoldották
  • Dougie
    Picsába... ha egy körrel hosszabb a verseny akkor Kenseth nyer, Mayfieldnak a gumifüstölés közbe fogyott el az üzemanyaga, hihetetlen.
  • MrSpock
    Gordon jólcsinálta a végén,hisz ő sem ment ki ígytudott picit előrébbjönni.
    Nemment az autója valamiért,jólenne ha már megnéznék azt a motort,vagy nemtudom,de bízom hogy valahonnan szednek egy kis erőt.
    Jövőhéten Bristolra tapadást,és ott jólfogmenni(remélem)
    Igazából Californiát kellene megnyernie.
    Talán túl optimista avgyok,de nemfelejtett el vezetni az biztos.
    Go Gordon!
  • dodgecharger
    Azért jár egy nagy taps Jeremiásnak, de a legjobban Raines-nek örültem volna
  • robotnyk
    hiába mentek volna ki, Johnson, Junior, Stewart is kint volt és nem értek végig
  • Bucser
    NEkem nagyon tetszett:) Pont amiatt, hogy az autolsó 10 körben nem lehetett tudni mi fog történni:) Kenseth és a nagyobbik Busch szerintem elszúrta, hogy nem ment ki Pitre-a 150. körben lévő sárgánál...
  • robotnyk
    azért ezzel a zöld pittel úgy látom elég sok top10 borult :P
  • Bucser
    jr túl későn jött ki és nem mentek ki előle elegen...

Én sajnálom mert itt volt előtte az esély, hoigy végre első 10-ben érjen be...

Jeff gordon meg elszúrta.... folyamatosan csúszott hátrafele és nem tudott megkapaszkodni szinte sehol:(