10611
-
#1722 [NUKED][Reason: Fake] Splinter Cell Chaos Theory -
#1721 Hát ez sincs kizárva. -
sipi78 #1720 valami van ezer a szaral magamnak irtam pedig tiedre klikeltem -
sipi78 #1719 jólvan na csak vicceltem nem kell mindjárt felkapni a vizet -
#1718 Így legalább lehet látni, hogy kinek a hozzászólására válaszoltál.
Amúgy meg tapló-e vagy? :P -
sipi78 #1717 ok igy jó -
Thanatos #1716 amugy ez az nfo gyanusan olyan mintha champin ship manager 5 nfojárol koppintották volna... -
#1715 Bagoly mondja verébnek
Elnézést :) -
#1714 Válasz gomb plz htx! -
sipi78 #1713 nem de mindegy bocsi -
#1712 Az igaz, hogy nem támogatta, de éjjellátónál sokkal cikk-cakkosabbak voltak a poligonok szélei. Kb. 4X olyan cikk-cakkos...
Az első részben nem is volt zavaró, a másodikban ha éjjellátó nélkül mentél akkor sem, de éjjellátóval valami förtelem volt. -
Thanatos #1711 ez eléggé nézőpont kérdése szvsz...
az emg hogy kevesebbet ülnénk a gép elött röhely..., akinek van akaratereje az amugyse ül ott éjjel nappal akinek emg nicns az akkorse fog..., max aknakeresőzik, vagy nyomja régi gameket... -
#1710 Hmm, nem IE-t használsz? :)
(ott a hozzászólásom jobb alsó sarkában, hogy kinek a hozzászólására ment válaszként) -
#1709 Sajnos nem csak éjjellátóval volt olyan...
Mint lentebb már írtam: se a Splinter Cell, se a SC Pandora Tomorrow nem támogatta az élsimítást! (rá lehetett erőltetni driverből, de az első résznél átvilágítási, a második résznél pedig már az átvilágitásin kívül még egyéb problémák is voltak élsimítással sajna...)
Szerencsére a Chaos Theory már támogatja az élsimítást, ráadásul a játék menüjéből is tudjuk állítani! -
sipi78 #1708 én hykaonak mondtam hogy ezt kinek mondtad lehet hogy igazad van -
#1707 Hogyne lennének! Egyelőre a Gef6-os széria tulajokat kivéve, minden más videokártyás emberke ugyanolyan csillogásban fog részesülni, mert a játékban csak 3.0-ás vagy 1.1-es PS van! ...a 3.0-át meg ugye egyelőre csak a Gef6-os széria tudja...az 1.1-et pedig már a Gef3 is!
Tehát hiába van teszemazt CSOCSOnak X850XT-je, akkor is csak ugyanazt az 1.1-es PS-t fogja csodálni a játékban, mint a Gef3 tulajok... :) -
sipi78 #1706 igen azt nem lehet hogy még nem javitota ki
na mindegy ugyis kideröl szerintem ha holnap nem lesz fent akor kamu
-
#1705 Már vissza is szívtam. -
sipi78 #1704 mivan ezt meg kinek mondod -
#1703 Itt viszont 1 CD-t ír. Azt hittem, hogy csak elírás, de ha megnézitek, a többi játéknál ami DVD-s nem rontották el :/ -
#1702 Lószart szívnánk...
Kicsit mindenki felállna a rohadt gép elől...nameg nem játszana mindenki mindenféle szarral...csak azzal a pár játékkal, ami tényleg érdemes lenne rá, hogy pénzt adjunk ki érte...
Ezenkívül: kevesebb warez - több eladott példány - olcsóbb játékok (na jó ez utóbbi nem egyenesági következmény...de nem elképzelhetetlen...) -
sipi78 #1701 ja de már nforcen is volt hogy elirták cs irtak dvd helyet persze nem magyarázok mert nem én csináltam én csakk olvastam azt mondom megosztom veletek de remélem igaz -
#1700 1 :.......... DISC(S) Szerintem DVD-s akkó :) -
#1699 Holnap kiderül! Szerintem igaz, és bízok is benne! Ugyhogy este imádkozzon minkenki hogy reggelre a neten legyen az cucc! -
#1698 Nekem kicsit gyanús, nem úgy volt, hogy Starforce védelme van? :S
[közbe winampban pont az első rész introjának a zenéje megy :D] -
sipi78 #1697 bocs ezt nézétek meg nem tudom ne me kamu de nforcen forumon adták
http://217.160.107.15/index.php?inc=2.1&id=388 -
sipi78 #1696
Diese Seite dient ausschließlich zum informieren über die neuesten Releases. Hier gibt es keine Releases zu erwerben. Es wird auch nicht befürwortet. Fragen diesbezüglich werden nicht beantwortet!
© 2004 by xRel - Release Source v0.1 - All rights reserved / Design and Script by ZeDeRom / Optimized for
-
#1695 Én láttam gf3 ti 128mb-os videókártyán egész korrekten futott!!! -
#1694 igen de az azért volt mert különben kurva lassú lett volna!dehogy miért azt nem tudom -
Thanatos #1693 ez már tényleg jobb egy fokkal -
#1692 egyépként kössz hogy raksz képeket -
#1691 ha vasból van és nem hemörájttal van lekenve, tud -
#1690 A fal az tud rozsdásodni?
Inkább a kopó falat sry... -
#1689 Na ez pl. már nem olyan csilivili
Mág Fisher koma is megcsodálja a rozsdásodó falat!
-
#1688 olyan mintha nagyon szépen megcsinálták volna a grafikusok -
Caponee #1687 Olyasmi mintha a rozsda frissen lenne festve . -
#1686 persze , de sajnos csak kitöltheted...
a csekket még ma, ha nagyon sietsz!! -
Caponee #1685 Aha..Cdgalaxis meg a többiek. -
#1684 Lehet már tölteni vhonnan?Ha igen honnan?? -
#1683 Azért egy pici élsímítást még kaphatott volna
A Pandora Tomorrow éjjellátó módban nálatok is cikk-cakkos volt? Próbáltam állítgatni élsímítást, grafikát följebb tolni, de mindig ugyanolyan maradt :(