10611
-
#1762 mé filózok rata ha 2-3 napon belül nem lesz akkor megveszem(titokba) :)) -
sipi78 #1761 nem tudom én jövö hétig várok azt énis megveszem nem tudom gyre több játékot veszek mostanába én már nyomtam multiba a cucost nagyon jó volt föleg mert mikor rendör voltam le lehetet rakni aknákat a kém meg jól felrobant meg jó a láthattatlan ruha csakk kár hogy hamar lemerül -
#1760 Nem, csak hogy Hmuda is onnan rendelte...
És te, hogy állsz? Megveszed? :D -
bitubo #1759 tesco gazdaságos splinter cell káosz teori -
#1758 tesco-ba nincs kint , az itt van a városba aztán el tok menni érte ?
Mayday az tudja ő tescos :)) -
#1757 mért megrendelted te ??? :D -
#1756 Te is cdgalaxisnál rendelted? :-) -
Vizsi #1755 nem csak lanon élvezhetö sztem az! ha van kedved akkor akár a hétvége során megprobálhatnánk! még egy pár perc/ora és itt a gamma... -
#1754 Mostmár 100%, hogy SF védelme van, mert felhozta a szokásos újraindítási ablakot amit SF gamék előtt szokott. Na nyomás lopakodni. -
#1753 Majd egy pár screenshotot is csinálhatnál! -
#1752 Na felért. Van bennem egy kis félsz, hogy esetleg a Coop csak LAN-on élvezhető de mindjárt kiderül. -
#1751 Na ja, mintha az olyan hipp-hopp dolog lenne. :-) -
#1750 Törd már fel aztán lökd fel a netre -
#1749 Ja és megjött a drága. Most kezdem is az installt. :-) -
#1748 Hát ha már a szimpla iránygombok nyomogatása gondot okoz akkor ez nem a te játékod. Hanyagold szerintem. -
bobo11 #1747 sziasztok
elakadtam,tudna valaki segiteni hogy kell az álkulcsot használni a nagy pancélteremnél,mert nemértem az álkulcs müködését
köszi üdv -
#1746 Akit érint annak ez hasznos lehet. A verzióegyezést leszámítva ezek miatt érdemes leszedni a pecset:[courier]
Splinter Cell Chaos Theory v1.01 Patch Contents
Overview
--------
Highlights of patch 1.01 include many small fixes.
Bug Fixes
---------
Fixed network disconnections which occurred on certain hardware configurations
Joining a LAN game would sometime not work properly on certain hardware
Improved game recovery after a disconnection.
Keys would be mixed-up in the chat box when quitting to lobby
Rare random crashes during loading in Coop missions
Incorrect player name shown in the pause menu and/or chat history (COOP, LAN and online)
Crash related with mouse wheel in interaction menu
Crash when right-clicking a player already in your friend list
Invalid map name in the session description field
Bug preventing profiles with spaces to reload after a new map
Bug that loaded default profile after playing Coop
Fixed locking in the connection process if a user activated the Online Play CD-Key and disconnected right after
Minor fixes in menus
General Improvements
--------------------
The Joysticks.ini configuration file has been moved from the game system directory to the Profile folder to allow Limited User Access users (eg. users that do not have administrative rights on the computer) to play the game.
Added instructions regarding CD key entry for online gaming -
#1745 Na ja, sok helyen írták, hogy van egy kis utalás a PT 3-alarmos megkötésére. :-) -
#1744 Látom voltak akik aggódtak a másolatomért. :D Reggel nyolckor hívtak, hogy délután lehetőleg legyek otthon. Nem kell kétszer mondani. :P -
#1743 Nagyon nagy duma van a második küldetésnél ha háromszor rontunk Fisher megkérdezi Lambertet ,hogy küldetés lefújva?Erre a válasz NEM ez nem videójáték:)
Azért nem bántam meg ezt a kis 6600gt-t csudaszép grafikája van! -
#1742 A demo és az eddigi reviewek alapján nekem megéri ennyiért, pláne ilyen multival. Már kezd gyűlni a társaság is. -
#1741 nekem az a szívás, hogy mondjuk a játékra lenne lóvém, de nincs dvd olvasóm , és csak olvasót nem fogok venni, nem éri meg, csak ha írót veszek, ami 15e. szóval dupla annyi zseton kéne, hogy tudjak játszani vele, tehát mindenképpen fel kell törni -
#1740 én is sajnálok 11k-t érte, hasonlítgattam sok mindenhez, de annyira nem éri meg, de jó lenne :P -
#1739 silent hunter3-at is megtörték, és ugyanaz van rajta elvileg. csakhogy úgy 6 nap megtörni (mint ahogy azt láthattuk sh3-nál) -
#1738 Megjött már valakinek aki megrendelte? ( Hmuda pl ) -
#1737 Eddig én is nagyon a vásárlás ellen voltam, de így mostmár erősen gondolkodóba estem a vásárlással kapcsolatban, és még a zsém is meglenne most hozzá! :D
De én akkor is sajnálok rá kiadni 11k-t! -
#1736 Ja, vedd meg! -
#1735 Majd holnap jövök én is :) Ma megyek érte, de netközelbe csak holnap leszek újra. Ha még lenne egy ember akkor már meg is lennénk 4en. -
#1734 fincsi lenne megvenni , most van is zsém, de még várok vele... -
#1733 most mi van ???? vegyem meg ?????????????????
mondjatok vmi bíztatót -
Beepee #1732 Mimimi? Nem tudják feltörni vagy mi van? -
#1731 baxik kijönni...baxxák meg... -
bitubo #1730 nos emberek ugy néz ki ez a másolás védelem,megdöntötte a kalozkodást -
Vizsi #1729 Jo reggelt, eljött a nap ma megjön végre a game... akinek van kedve majd tolni a coop -ot az szoljon aztán legyürjün a sok rossz arcut.. -
#1728 Na remélem a CD-Galaxis futárszolgálata tartja a formáját és reggel nyolcra szépen be is zuhan a matéria. Most sajnálom, hogy sziesztáztam délután, így nem fogok tudni elaludni. :P -
#1727 Én már csak akkor hiszek ennek ha nforceon is kinnt látom, hiszen holnap április 1.!
-
#1726 Na én lépek SC3-as "megjelenéssel" tarkitott szép álmokat mindenkinek. -
Thanatos #1725 :) -
#1724 :P -
CUCLI #1723 nem bírom tovább