18976
-
#1724 igen a játék könyvtárába és fut mindakettő.
na mindegy akkor marad az 5 perces meccs... -
#1723 a játék könyvtárába csomagoltad?
amúgy énis csak abból látom, hogy néha lenullázódik a számláló
és a PES4-es folyamatossan fusson -
#1722 nekem bejön
mármint a kép P -
#1721 nem lehetek ennyire béna...
1.third patch bettert kicsomagolom
2. a régi exét átnevezem oldra
3. ami volt a csomagba azt meg PES4 re
4. elinditom teli kirxkraxokkal
5. elinditom a játékot
6. amikor tölt megnyomom az F8-t
és semmi
-
#1720 hmm ez egy php dokumentum... -
#1719 remélem! -
#1718 Oké tessék P
klikk -
#1717 és talán nem tudsz kinaiul?:)
ennek az alsónak kellene a linkje bár elöbb megpróbálom azt amikor indul a meccs és megnyomom -
#1716 Amúgy van Demo TRainer is, de kínai -
#1715 Hát én akkor nyomtam mikor indult a meccs
de már megy automatice
de tessék egy másik
Here is the Solution for User they have the Lite Version(75 MB)
Pere from pes-4.de made this, all thanks to him
For the Full Demo (200 MB) Use this:
==============================================
Download and Install the Program:
http://gamecheater.deviant.ru/download.htm
Download this file:
http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=...3BFA42BC898FCEA
Place the "Pes4.gcl" in Demo Folder
1. Start the Demo
2. Start Gamecheater
3. Open File "Pes4.gcl"
4. Use "pes4.exe" as process to cheat
5. Back to Game
6. Play if you press "F 10" the clock turn back to 0:00
For Lite Version (75 MB) use this:
Download and Install the Program:
http://gamecheater.deviant.ru/download.htm
Download this file for 75 MB Lite Version
http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=...3E3B5B1A67BDE4D
Place the "Pes4_75.gcl" in Demo Folder
1. Start the Demo
2. Start Gamecheater
3. Open File "Pes4_75.gcl"
4. Use "pes4.exe" as process to cheat
5. Back to Game
6. Play if you press "F 10" the clock turn back to 0:00
Hope that help for people who have the demo lite
Thanks to Pere from pes-4.de Board for the tip
============================================== -
#1714 rám hallgass
1694 -
#1713 Play.com ---> állandóan frissített hírportál,többek között játékok hivatalos megjelenési dátumával!!! -
#1712 de melyik periódusában?:)
konami logok?meccskezdés?bevonulás? -
#1711 nos 1picit utánajártam :
Szóval a play.com szerint a hivatalos megjelenés: -nov.26! (XBox)
-dec.2 (Pc)
Ugyebár az lett mondva hivatalosan 1időben jön ki a 2 platformra!!
Viszont a PESinsight-on meg mind a két platform dec.2-i elcsúszásáról(hogy miért azt viszont senki sem tudja) beszél,ugyanakkor az ugyanezen oldal felső címsávjában még NOV.van írva a Pc,XBobx megjelenésre!!!!
Az is még naggyon érdekes,hogy más oldalakon viszont sehol sincs írva a csúszás!----->mindenhova novemberi megjelenés van,még a PES4.com-on is,sőt az onnan is elérhető konami híroldalán már IX.16-a óta nem is frissítettek.És bizony ténleg felmerül a nagy kérdés,hogy mivan azokkal,akik megrendelték a gammát(!nov.16!)?
1szóval: A FENE SEM IGAZODIK KI EZEKEN!!!!! -
#1710 A játékban -
#1709 visszaolvastam de csak annyi volt ami a read me be is.
sztem jól csinálom csak rosszkor nyomom az F8-t. mikor kell? -
#1708 Már többször volt szó róla.
Mint ahogy az idő állításhoz is fél oldalt kéne visszaolvasni. -
#1707 bocsánat helyesbítek: koszolódnak a mezek!
csak "wide" (->legtávolabbi,de sztem legjátszhatóbb)kameraállásnál szinte észrevehetetlen,én is csak 1replay alatt vettem észre azokat a (jókora fűfoltoka a nacin)! -
#1706 egyébként a tavaly is ez volt hogy a WEi javított a Pes 3 mozgásain -
#1705 persze persze tudom,hogy nem lenne 1szerű és gondolom nem is lesz ebből semmi.........csupán csak azért kérdeztem,mert a PES3-nál is adtak ki olyan nagy patch-eket(pl.Wolf,Wendetta),amikban igenis voltak új animok\javitot játékos animok(na nem a futás mondjuk)
nah csak ezért volt,mindegy ,hadjuk.
VÁRJUK A FULL-t,VÁRJUK A FULL-t,VÁRJUK A FULL-t,VÁRJUK A FULL-t,JÖJJÖN A FULL,JÖJJÖN A FULL,JÖJJÖN A FULL!!!!!! -
#1704 nem sikerül felrakni ezt az idő peccset -
#1703 húh már alig várom hogy ugyanígy elviharozzak a bal szélen Szamurájjal megbolondítsam a védőt és beadjam:D addig maradnak az Azzurik... -
AC Milan #1702 Köszke isten vagy! -
#1701 Start Menü->Konami->PES4Demo-> Settings -
AC Milan #1700 Sziasztok!
Túl estem első PES-es élményemen. Első fontos kérdésem: Hiába van Logitech rumblepad 2-esem nem ismeri fel a játék demója, így szenvedek billentyűvel. Szerintem a grafika nem annyira szuper csili vili, de ez még csak demo. Bár a billentyűzettel való játék miatt, közel sem tudtam kiélvezni igazán a dolgot, de ami biztos: EZ a JÁTÉK ÉL, forr, mozog, a játékosok maguktól beindulnak, a védelmek feljebb helyezkednek, a középpályások érkeznek kapu elé. Én is szereztem egy lesgól Lamparddal, és szétröhögtem magam, mikor megláttam az integető sporit. A baj az, hogy csak 1 perces a játékidő, és a legnagyobb, hogy nem ismeri fel a gamepedem!!!
Aki tud ebben segíteni, kérem tegye meg,ami bizonyos: én már biztos beszerzem a teljest!
Előre is köszi a segítséget
Forza Milan!!! -
#1699 nah újra itt az éjszakai madár....olvastam leveleiteket és szomorúan vettem tudomásul, hogy már alakultak ki ismeretségek ,nélkülem!! Sajna csak ilyenkor érek rá.... Ja a megjelenés is kicsit elszomorított.... HEDGEHOG-mi lesz a megrendelt game-mel??? Elengedik postadíjat késés miatt Ez lenne a minimum nem? Akkor a végleges megjelenés vajon melyik???? Nekem a PES2 korszakalkotó volt a maga nemében és a 3 se volt "semmi". Alig várom már ezt a játékot..én annyira fan vagyok hogy még a demo-t se nézem meg inkább... remélem az első online-ozók között leszek... Szerintetek akik megrendelték hamarabb hozzájutnak??? Vagy kár volt megrendelni??? Na mára ennyit remélem napközbe is "találkozom" valamelyikőtökkel... -
#1698 "Srácok,ha kijön a Full,akkor evvel a futás\kocogás "terminátoros" animmal{{{{ÚJ FUTÁS ANIM??}}}}lehet kezdeni vmit,mit gondoltok?"
Na ne viccelj. Nem lehet csak a futás animációt cserélni (ha lehetne se tudnánk szvsz), mert minden más mozdulathoz is passzolnia kell, hiszen abból indulnak ki. Az irányváltás-, csel-, vagy lövésanimációba való átlépésnek tökéletesen folyékonynak kell lennie. Az is lehet, hogy teljesen más elven működik az egész. -
Rossi1 #1697 Nem azt használtam, hanem amit te linjkeltél, de akkor hagyom is!:)
Nálatok is volt olyan, hogy törlesztett a gép???(lehet, hogy csak fantáziálok)
De Tottival lerúgtam Terry-t, le is vitték, rá 2 percre kapunak háttal álltam Tottival(ártalmatlan szitu) és Cambell mint az állat 10 méterről belémszált, akkorát repültem, hogy alig tudták lemérni!:))
-
#1696 a mezek sem koszolódnak........(MÉG!)
Srácok,ha kijön a Full,akkor evvel a futás\kocogás "terminátoros" animmal{{{{ÚJ FUTÁS ANIM??}}}}lehet kezdeni vmit,mit gondoltok?
Na annyira nem zavaró,CSAK olyan szép animok vannak,a futás meg,amit ugyebár a legtöbbet látjuk,hát ilyen -
#1695 Csak bírómezt tudsz
és ne az explorert használd -
#1694 Ennyit kell még aludni
-
Rossi1 #1693 na jó csak a spanyolt!:))))))))) -
Rossi1 #1692 Valaki rakott már be mezt??? Mert hiába nyitom meg az AFs-ket(van vagy 4) én nem találom a mezeket, pedig aSPark oldaláról le lehetne szedni majdnem mindet! -
#1691 Ej de vicces hangulatban van itt valaki :P
Mi van Brekusz? Elköltöztek a gólyák? Dúl a vigalom a vizparton? :D -
#1690 Ez simán a stratégia állitása. -
#1689 Attól férfi leszel? :-)
Köszi most ettem müzlit P -
#1688 kabbe :P -
#1687 Milyen kameraálláson nyomjátok???Én Wide-on,de mintha picit közelebb lenne mint a WE7-ben volt,nem???? -
#1686 mindig sejtettem, hogy nő P -
#1685 én az ilyen apróságok miatt alélok el...