18976
-
#1764 már csak azt kéne tudni hogy kell lecserélni a fájlokat... -
#1763 jajj de hülye vagyok:) kössz Breki rájöttem:) -
#1762 sykesy_bootpack-ban nincs afs.
mindegy megkeresem az ftp-n a drapikat meg a táblákat -
CzKaresz22 #1761 Amit lekaptam azzal nem megy 200Mb-os verzióm van -
CzKaresz22 #1760 Breki honnan lehet lekapni azt az idő patchet ? -
#1759 Az 0_text.asf-et kell megnyitni -
Rossi1 #1758 ezt honnan szedted?? -
#1757 huh ez a sárga aerow jó lenne, mohus te honnan szedted le jonboyo patchet? -
#1756 ez van ah beakarok tölteni vmit a graphic studioba...
-
#1755 Aerow
-
#1754 70 mbs hez mást kell leszedni -
Rossi1 #1753 én esküszöm, hogy ugyanígy csinálom, de nekem meg sem moccan az óra és aztán szzépen lefújja a bíró az egészet....:(( Nekem a 70Mb-os van az gáz lehet?? -
#1752 nem tudom használni azt amit kilinkeltél... -
#1751 nya ötödikek vagyunk, pedig még csak demo van P -
#1750 őis azt hitte
"na szóval nekem már sikerült nagy nehezen. vissza kell menni 1-2 oldalt, megtaláljátok a patch-eket,majd onnan a legalsó linkre kell rákatt. letölt hármat is! Amelyiket akarod, azt kicsomagolod, maj elindítod. Nem kell mást csinálni, mint azt a krix-krax-os ablakot megnyitva hagyni, majd elindítani a játékot. Mikor már megy a meccs, nyomtok gy f8-at, és kész, az óra bizonyos időközönként újraindul. Ennyi" -
Rossi1 #1749 azt én is olvastam, de hiába csinálom ugyanúgy mégsem mükszik... -
#1748 jajj cseréld már le ezt a ronda reklámtáblát
Így néz ki mikor a juves fiuk kivonulnak
-
#1747 #1643 -
#1746 már leírta
#1721 -
Rossi1 #1745 nem megy, leírnád te hogyan csináltad pontosan, mert valamit biztos elcseszek...bár nem tudom mit... -
Rossi1 #1744 köszi%! Megpróbálom!!!
#1643 -
#1743 azt csomagolom ki aminek 10 minute van a nevében. aztán játék közben megnyomom. és automatice 60. percre rak és onnan csak néha vált az óra. most nyomtam egy 1 órás meccset éppen -
CzKaresz22 #1742 SZiasztok
Valaki linkelje be az idő patchet mert nem találom! Köszi elörre is fiúk... -
Rossi1 #1741 csöves te hogy csinálod??? Mert nekem hosszabításban sem csinál semmit!! -
#1740 ehh ilyen gyönyörű volt Cassano gólja hogy 99-nek számitották :))
-
Rossi1 #1739 old2 .exe-> old.exe...elírtam -
Rossi1 #1738 Akkor most hogy is működik az első idő patch??? Bemásoltam a három rar-t a könyvtárba, a régi exe-t átneveztem PES4_old.exe-re az ujat kicsomagoltam és felülírtam, majd elindítottam, bejött egy csomó kriksz-kraksz- os ablak azt hagytam nyitva és elindítottam a játékot az "old2- exe-vel ,mde nekem így nem csinált semmit meccs közben, pedig ráfeküdtem az F8-re. Valószínűleg nem így kell csinálni!:) -
#1737 "Jah és mintha elcserélték volna az emberváltás gombját is valamivel. "
a settingsben úgy konfigolod be a gombokat ahogy akarod! -
laca70 #1736 10 rongy. -
#1735 10-11e -
OPM #1734 na kipróbáltam én is és aztkell mondjam magasan veri a fifát
eddig 3 gólt rúgtam, abból 2 az ellenfél öngólja volt :)
a kapus kivédte a lövésem de pont úgy, hogy ráütette az ellenfél védő lábára, így ment be 2x is
a 3. gólok egy fejes volt kb 7 méterről üres kapuba
a kapus futott visszafelé, de amikor látta hogy nincs esélye elérni térdrerogyott :D
mennyibe is fog kerül eredetiben? lehet h megveszem, mert nagyon bejön -
#1733 "Hi! Srácok nektek müxik az a gomb, ami a PES3ban a "futtatás" gomb volt? Tehát amivel kényszerítúzni lehetett. Jah és mintha elcserélték volna az emberváltás gombját is valamivel. Amúgy engem zavar hogy neme lehet futtatni a játékosokat elég sokszor csak állnak 1 helyben és csak úgy tudsz előrébb menni a támadással ha 1-1ben elversz valakit!"
a PESben sosem volt a Fifa féle dirket futtatás
L1 folyamatos nyomására valami helyezkedésbe kezdenek a társak...aztán nyomsz egy X-et...ekkor passzol...és a passzoló játékos beindul...ekkor sokféle folytatás lehet..X re visszapassz, kör re kis emeléses visszapassz...háromszögre legurítja eléd amit aztán megbikázhatsz -
#1732 ezt megnézted?... -
#1731 ez szerintem FIFÁS beidegződés:) -
#1730 ez komoly?
akkor jonboyo hogy csinálhatta?
van PES4 támogatású WE Studio? a #15..akárhányas linked nem jött be... -
#1729 na hosszabitás közbe megnyomtam az F8-t és lenullázdott -
#1728 longon...igen közelebb lett minden...
akinek közeli a long is az játszon wide-on
nekem most pont bejön a long...mert picit közelebb van és "látszanak" a cselek:) -
#1727 műxik
tegnap multiban direkt kipróbáltuk.
Hát asz emberváltás itt nem s sajna :-)
Amúgy előszőr énis mindig a Q-t nyomkodtam, hogy fuss már. -
#1726 nem öt perc az P
2.23 azt hiszem -
Petya777 #1725 Hi! Srácok nektek müxik az a gomb, ami a PES3ban a "futtatás" gomb volt? Tehát amivel kényszerítúzni lehetett. Jah és mintha elcserélték volna az emberváltás gombját is valamivel. Amúgy engem zavar hogy neme lehet futtatni a játékosokat elég sokszor csak állnak 1 helyben és csak úgy tudsz előrébb menni a támadással ha 1-1ben elversz valakit!