18976
-
CzKaresz22 #1884 Sziasztok
Most akkor a PC nov 26 vagy dec 2 ??? -
#1883 Nekem már kéne egy olyan progi amivel az új BIN formátumot tudnám kipakolni :P -
#1882 Nekem azt írja, hogy rossz a link és nemudom leszedni :((( -
#1881 - New Boots
- New Stadiumtextures "Gottlieb Daimler Stadion" und "La Bonbonera"
New Turf
- New Refereekits
- New Adboards -
#1880 -
#1879 Javítottam kicsit a gyepen
-
Rossi1 #1878 Sikerült felraknom a 200 Mb-at!!!!!!
-
#1877 Amúgy most azon dolgoztunk, hogy eredeti fű legyen a játékban fényképről, de nekem az enyém jobban bejön. -
#1876 Ja szeretném tudni, hogy a KONAMI felirat helyett mi van amúgy
Illetve ha valakinek van ötlete, hogy mi lehetne vagy képe szúrja be és ha jó...... -
#1875 Nincs ilyen, azon gondolkozom, hogy beszélek egy Kinaival P
Most komolyan :-) -
#1874 és ebből az első kettő faszán editálható a progiban...színek stb:) -
#1873 "hú ebbe a jonboyo patchben rohadt jó szurkolóhangok vannak, milan inter meccsen olyan hangrobbanások voltak majd szétesett a tv"
na akkor mégis sikerült? GRATULA
fényképet nem tudsz csinálni vagy videót? -
#1872 "mohus...Nem tudsz olyan progit ami az új tömörítésű WE8/PES4-es *.BIN fájlokat meg tudja nyitni? Mert akkor ki tudnánk cserélni a demóban a mezeket..."
egyelőre én is keresek....most majd letöltöm a graphic studiót
Breki van ötleted?
-
#1871 A PES4 DEmo UK próbálta valaki? -
#1870 légyszi írd be ide:
klikk -
laca70 #1869 A Command list alapján lefordítottam az irányítást. Akit érdekel, az dobjon priviben egy mailcímet. -
#1868 Alex Bootpack
Here's my bootpack to download aswell:
shoes.ee.tex
klikk
shoes gs tex
klikk -
#1867 Hehe alul meg téged szorongat? P -
ZsilKEANE #1866
aszondja ő is hogy jo a jatek :DDD -
#1865 This trainer is used to
1 Could modify the match time into 5,10,15...30 minutes, the stamina will change normally as the time pass
2 Could modify the player and cpu states
Na akiknek eddig nem sikerült az időutazás,
kijött egy új trainer
Aki kipróbálja leírhatná, hogy műxikdownload -
#1864 ja csak simán :-) -
ZsilKEANE #1863 Nekem nagyon bejön ez az idő peccs:DDD a multkor nyomtam egy 2 órás meccset:|
a lövések nekem még nem nagyon mennek,mert amikor azthiszem hogy jol eltaláltam akkor nagyon elszáll,amikor meg gyengén,akkormeg csak éppen elgurul a kapuig...
de meg kell tanulni a sok fifa után ;) -
#1862 Breki azt a gólt, hogy lőted, amit belinkeltél? Csak simán a lövés gombbal? -
#1861 Köszi Breki, elraktam, remélem tényleg jó lesz majd a véglegesbe! -
#1860 És itt a másik stadion: klikk -
#1859 Jár a pont:) Tehát a kép: klikk -
#1858 a print screen csak vágólapra teszi, onnan meg be tudod szúrni pl paintba (ctrl+v) -
#1857 P4 2.4 GHz, 1Gb Ram, Radeon 9600XT. Király gép, csak a Richard Burns Rally nem szereti:( Szívesen rakok be képet, de hogyan lehet screenshot-ot lopni a játékból? A PrintScreen megnyomására megakad egy kicsit, de nem találom, hogy hova menti, ha elmenti egyáltalán. -
#1856 Hm jó géped lehet :-)
Amúgy ha tetszik raKD EL VALÓSZINŰ A TELJESBE IS BEREKHATÓ.
aZÉRT EGY KÉPET NYOMHATNÁL. IDE -
#1855 Igen, az első (a kockás mintájú gyep) az makulátlan:) Egyébként megnéztem a másodikat (a csíkos) 2x-es Anti Aliasing + 4x-es Anisotropic filtering beállítással, így már földközelből is szép a gyepszőnyeg. -
#1854 -
#1853 -
#1852 hú ebbe a jonboyo patchben rohadt jó szurkolóhangok vannak, milan inter meccsen olyan hangrobbanások voltak majd szétesett a tv -
#1851 Na akiknek eddig nem sikerült az időutazás,
kijött egy új trainer
klikk -
#1850 De a második stadionról beszélsz ugye?
Mert az első az rendben van :-) -
#1849 Én is Anti Aliasing nélkül néztem. Wide kameraállásból játszom, játék közben tökéletes. Földközeli kameraállásból (pl. meccs előtt a bevonuláskor) egy kicsit szemcsés és vibrál is, de játék közben okés. -
#1848 Az asf-be
Graphic Studio
tényleg utoljára
download -
#1847 nem vibrál kicsit?
Nvidian igen a 2.
Anti Aliasingal kéne néznem -
dadek #1846 Hová kell bemásolni a bin fájlokat?
-
#1845 Jelentem gyönyörűen néz ki ATI-n